26
- December
2017
Posted By : Rina Davalos  
Comments Off on Borsten en kutjes sm meesters
Borsten en kutjes sm meesters

borsten en kutjes sm meesters

Inmiddels komt de slaaf van Kate aan met de drankjes. Ik realiseer me ineens dat ik het drankje aan mijn Meester op gepaste wijze aan moet bieden. Ik durf niet door mijn knieën te zakken met de vibrator in mijn kut. Ik ben als de dood dat die eruit glijd en waar iedereen bij staat op de grond valt.

Ik wil de vibrator met mijn andere hand tegenhouden maar dat mag niet van Meester. Ik span zo goed als ik kan mijn kutspieren aan en het lukt me zonder dat de vibrator valt door mijn knieën te zakken. Ik bied mijn Meester zijn drankje aan, maar ik ben er nog niet, want opstaan is nog veel moeilijker.

Het zal me niet gebeuren dat die op de grond valt bedenk ik me. Ik span me kutspieren weer stevig aan en ik ga wat ongemakkelijk weer staan.

Eigenlijk best trots op mezelf dat het gelukt is en me nog meer schaamte bespaard is gebleven. Meester zet de vibrator nog een paar keer onverwacht aan en uit. Het voelt heftig en ik voel hoe mijn kut zich steeds weer samentrekt.

Uiteindelijk als ik tegen mijn Meester aan sta voel ik dat ik het bijna niet meer tegen kan houden. Ik gebruik mijn stopwoord voor het klaarkomen. Meester zegt dat ik klaar mag komen. Het gevoel is heftig, maar ik ben me te bewust van de mensen om ons heen dat het me toch niet lukt.

Meester heeft door dat het me niet lukt en neemt me mee naar boven naar een andere kamer. Daar mag ik klaarkomen van Meester. Als ik klaargekomen ben ruimt Meester de vibrator op en moet ik me uitkleden. Ik krijg een heerlijke knuffel.

Een onbekende toeschouwer komt de kamer in en vraagt aan Meester of hij even mag kijken. Meester vind het goed. Meester gaat op het randje van het bed zitten en ik moet over zijn knieën gaan liggen. Ik krijg een heerlijke harde spanking van mijn Meester. Ik geef me er aan over. Als mijn billen lekker gloeien moet ik op mijn buik op bed gaan liggen. Meester pakt de touwen en bind mijn polsen aan mijn enkels vast.

Mijn rug en billen zijn vrij zodat mijn Meester overal goed bij kan. Ik krijg een paar flinke slagen met de slapper zo heet die geloof ik die zijn pijnlijk. Meester neemt me nog flink onder handen met andere zwepen. Het voelt heerlijk zo overgeleverd aan Meester te zijn. Als Meester naast me komt liggen voel ik het scherpe gekras van de tigernail over mijn lichaam gaan, steeds wat harder in mijn huid.

Het voelt heerlijk en geil. Meester zet wat strepen op mijn rug en zegt dat hij boter kaas en eieren op mijn rug gaat spelen. Ik voel hoe Meester de kruisjes en rondjes op mijn rug krast met de tigernail. Als Meester klaar is zeg ik uitdagend dat ik gewonnen heb. Meester staat op en ik krijg een paar flinke slagen op mijn rug en billen van Mevrouw U. De gemene bijtende pijn trekt door mijn huid heen. Wie heeft er gewonnen vraagt mijn Meester.

U Meester, U heeft gewonnen piep ik, terwijl ik stiekem ook heerlijk lig te genieten van de gemene pijn. Meester maakt de touwen los en komt nog even naast me liggen. Ik kruip heerlijk even tegen mijn Meester aan. Meester zegt dat we eerst nog even wat gaan drinken beneden en dat we daarna weer verder gaan spelen. Ik kleed me aan en we gaan naar beneden. Als we wat gedronken hebben gaan we opzoek naar Kate. We gaan naar de Engelse kamer waar Kate met haar slaaf aan het spelen is.

We kijken even toe. Ik merk aan mezelf dat ik ook het kijken naar het spel van Kate steeds leuker vind. Meester neemt me mee naar de andere speelruimte. Ik sta even naar het spel van anderen te kijken als Meester me naar de kooi begeleid. Shit niet weer die kooi denk ik en ik stribbel wat tegen. De angst om opgesloten worden zet zich in mijn lichaam om naar opstandigheid. Eén en al weerstand voel ik door me heen gaan.

Meester praat geruststellend tegen me. Focus je op mij en het vertrouwen zegt Meester. Meester doet de deur van de kooi open. Meester legt uit dat de deur openblijft maar dat ik moet proberen een klein stapje in de kooi te zetten.

Ik wil het doen voor mijn Meester maar het lijkt wel of mijn lichaam blokkeert en ik de stap de kooi in niet kan zetten. Als het me eindelijk lukt om me volledig op Meester te focussen zet ik een stapje in de kooi.

Ik hoef er gelukkig niet lang in te staan en ik krijg een heerlijke knuffel van mijn Meester als ik weer uit de kooi mag. Mijn Meester is trots op me, dat geeft me een heerlijk gevoel. En eigenlijk ben ik ook wel een beetje trots op mezelf. Als we weer naar Kate toe gaan, zijn ook zij klaar met spelen. Ik vraag aan Meester of ik mag roken.

In ruil voor 10 slagen met de Cane zegt Meester. Daar hoef ik niet lang over na te denken dus ik zeg ja Meester. Een heerlijk verlangend gevoel trekt door mijn kut. Ik ben er in ieder geval van verzekerd dat ik de Cane vanavond nog ga voelen. Het duurt niet gek lang voordat mijn Meester me weer mee naar boven neemt. De kamer waar mijn Meester wil spelen, daar zijn anderen net klaar, dus wij wachten even op de gang. Ik sta tegen de muur aan als Meester zijn hand over mijn neus en mond legt.

Terwijl Meester me de adem beneemt kijkt Hij me diep en doordringend aan. Die ogen en het niet kunnen ademen maken zo geil dat ik het vocht uit mijn kut voel komen. Als Meester zijn hand weghaalt vertel ik Hem hoe nat ik daar van werd. Meester laat zijn vingers over mijn kut glijden en voelt hoe vreselijk nat ik ben. Meester noemt me een geil sletje. Als we de kamer in gaan zet mijn Meester het martelbankje in de kamer. Ik moet over het bankje gaan liggen met mijn knieën op de steunen.

Als ik op het bankje lig neemt mijn Meester me flink onderhanden met de zweep. Meester pakt de Cane en ik krijg 10 slagen met de Cane per bil. Ik ga weer zo op in het gevoel dat ik verkeerd mee tel. Meester begint gelukkig niet opnieuw. Als ik de Cane slagen heb gehad voel ik de vingers van Meester mijn kut in glijden, ik mag heerlijk heftig klaarkomen van Meester en voel hoe het geile vocht mijn kut uit druipt.

Dan pakt Meester de zwarte Cane, ik weet niet goed wat ik van deze Cane moet vinden. De zwarte Cane is zwaar en geeft een heftige pijn die lang blijft hangen, maar als het dan eenmaal overvloeit naar intens genot dan is ook deze heftige pijn echt vreselijk geil. Na twee slagen met de zwarte Cane haal ik mijn benen van de steunen af om de pijn op te vangen. Blijf liggen hoor ik Meester streng zeggen, of moet ik je benen vastbinden. Ja Meester zeg ik, want ik weet dat ik mijn benen waarschijnlijk niet op de steunen kan houden.

Meester bind mijn benen aan de steunen vast en gaat verder met slaan. Meester gaat verder met slaan en na een paar slagen met deze heftige Cane voel ik de tranen prikken achter mijn ogen.

Ik verzet me ertegen want ik wil dit volhouden voor mijn Meester. Na de 10 slagen met de zwarte Cane lig ik uitgeput een beetje zweverig over het bankje heen. Ik hoor dat Kate en haar slaaf binnenkomen. Meester zijn handen strelen mijn rug als ik ook de handen van Kate over mijn rug voel gaan. Dubbel D Bondage Milfs. Anaal meesteres Liza del Sierra. SM meesteres gaat niet zachtzinnig te werk.

Gehoorzame babes doen alles wat de meester van ze verlangt. Lesbische bondage seks met een strenge meesteres. Onderdanige Bertus gestraft met een voorbind dildo. Grote tieten en ronde kont. Dominante vrouwen neuken slaaf met een voorbindlul. Blonde meesteres geniet volop van haar dominante rol. Blonde pishoer heeft geen WC papier nodig. Doe maar geen bommetje.

MILF Eva verwent een jonge lul tijdens massage. Vastgebonden en kwetsbaar op het plaagbankje. Relatietherapie met kinky Duitse meesteres. Wie is de baas? Dominante Angela plaagt de pik van haar slaaf.

..

Goedkope escort rotterdam lekkere bef


borsten en kutjes sm meesters

Inmiddels komt de slaaf van Kate aan met de drankjes. Ik realiseer me ineens dat ik het drankje aan mijn Meester op gepaste wijze aan moet bieden. Ik durf niet door mijn knieën te zakken met de vibrator in mijn kut. Ik ben als de dood dat die eruit glijd en waar iedereen bij staat op de grond valt.

Ik wil de vibrator met mijn andere hand tegenhouden maar dat mag niet van Meester. Ik span zo goed als ik kan mijn kutspieren aan en het lukt me zonder dat de vibrator valt door mijn knieën te zakken. Ik bied mijn Meester zijn drankje aan, maar ik ben er nog niet, want opstaan is nog veel moeilijker.

Het zal me niet gebeuren dat die op de grond valt bedenk ik me. Ik span me kutspieren weer stevig aan en ik ga wat ongemakkelijk weer staan. Eigenlijk best trots op mezelf dat het gelukt is en me nog meer schaamte bespaard is gebleven. Meester zet de vibrator nog een paar keer onverwacht aan en uit. Het voelt heftig en ik voel hoe mijn kut zich steeds weer samentrekt. Uiteindelijk als ik tegen mijn Meester aan sta voel ik dat ik het bijna niet meer tegen kan houden.

Ik gebruik mijn stopwoord voor het klaarkomen. Meester zegt dat ik klaar mag komen. Het gevoel is heftig, maar ik ben me te bewust van de mensen om ons heen dat het me toch niet lukt. Meester heeft door dat het me niet lukt en neemt me mee naar boven naar een andere kamer.

Daar mag ik klaarkomen van Meester. Als ik klaargekomen ben ruimt Meester de vibrator op en moet ik me uitkleden. Ik krijg een heerlijke knuffel. Een onbekende toeschouwer komt de kamer in en vraagt aan Meester of hij even mag kijken.

Meester vind het goed. Meester gaat op het randje van het bed zitten en ik moet over zijn knieën gaan liggen. Ik krijg een heerlijke harde spanking van mijn Meester. Ik geef me er aan over. Als mijn billen lekker gloeien moet ik op mijn buik op bed gaan liggen. Meester pakt de touwen en bind mijn polsen aan mijn enkels vast.

Mijn rug en billen zijn vrij zodat mijn Meester overal goed bij kan. Ik krijg een paar flinke slagen met de slapper zo heet die geloof ik die zijn pijnlijk. Meester neemt me nog flink onder handen met andere zwepen.

Het voelt heerlijk zo overgeleverd aan Meester te zijn. Als Meester naast me komt liggen voel ik het scherpe gekras van de tigernail over mijn lichaam gaan, steeds wat harder in mijn huid. Het voelt heerlijk en geil. Meester zet wat strepen op mijn rug en zegt dat hij boter kaas en eieren op mijn rug gaat spelen.

Ik voel hoe Meester de kruisjes en rondjes op mijn rug krast met de tigernail. Als Meester klaar is zeg ik uitdagend dat ik gewonnen heb. Meester staat op en ik krijg een paar flinke slagen op mijn rug en billen van Mevrouw U. De gemene bijtende pijn trekt door mijn huid heen. Wie heeft er gewonnen vraagt mijn Meester. U Meester, U heeft gewonnen piep ik, terwijl ik stiekem ook heerlijk lig te genieten van de gemene pijn.

Meester maakt de touwen los en komt nog even naast me liggen. Ik kruip heerlijk even tegen mijn Meester aan. Meester zegt dat we eerst nog even wat gaan drinken beneden en dat we daarna weer verder gaan spelen.

Ik kleed me aan en we gaan naar beneden. Als we wat gedronken hebben gaan we opzoek naar Kate. We gaan naar de Engelse kamer waar Kate met haar slaaf aan het spelen is. We kijken even toe. Ik merk aan mezelf dat ik ook het kijken naar het spel van Kate steeds leuker vind. Meester neemt me mee naar de andere speelruimte. Ik sta even naar het spel van anderen te kijken als Meester me naar de kooi begeleid.

Shit niet weer die kooi denk ik en ik stribbel wat tegen. De angst om opgesloten worden zet zich in mijn lichaam om naar opstandigheid. Eén en al weerstand voel ik door me heen gaan. Meester praat geruststellend tegen me. Focus je op mij en het vertrouwen zegt Meester. Meester doet de deur van de kooi open. Meester legt uit dat de deur openblijft maar dat ik moet proberen een klein stapje in de kooi te zetten.

Ik wil het doen voor mijn Meester maar het lijkt wel of mijn lichaam blokkeert en ik de stap de kooi in niet kan zetten. Als het me eindelijk lukt om me volledig op Meester te focussen zet ik een stapje in de kooi.

Ik hoef er gelukkig niet lang in te staan en ik krijg een heerlijke knuffel van mijn Meester als ik weer uit de kooi mag.

Mijn Meester is trots op me, dat geeft me een heerlijk gevoel. En eigenlijk ben ik ook wel een beetje trots op mezelf. Als we weer naar Kate toe gaan, zijn ook zij klaar met spelen. Ik vraag aan Meester of ik mag roken. In ruil voor 10 slagen met de Cane zegt Meester. Daar hoef ik niet lang over na te denken dus ik zeg ja Meester. Een heerlijk verlangend gevoel trekt door mijn kut. Ik ben er in ieder geval van verzekerd dat ik de Cane vanavond nog ga voelen.

Het duurt niet gek lang voordat mijn Meester me weer mee naar boven neemt. De kamer waar mijn Meester wil spelen, daar zijn anderen net klaar, dus wij wachten even op de gang. Ik sta tegen de muur aan als Meester zijn hand over mijn neus en mond legt. Terwijl Meester me de adem beneemt kijkt Hij me diep en doordringend aan. Die ogen en het niet kunnen ademen maken zo geil dat ik het vocht uit mijn kut voel komen.

Als Meester zijn hand weghaalt vertel ik Hem hoe nat ik daar van werd. Meester laat zijn vingers over mijn kut glijden en voelt hoe vreselijk nat ik ben.

Meester noemt me een geil sletje. Als we de kamer in gaan zet mijn Meester het martelbankje in de kamer. Ik moet over het bankje gaan liggen met mijn knieën op de steunen. Als ik op het bankje lig neemt mijn Meester me flink onderhanden met de zweep. Meester pakt de Cane en ik krijg 10 slagen met de Cane per bil.

Ik ga weer zo op in het gevoel dat ik verkeerd mee tel. Meester begint gelukkig niet opnieuw. Als ik de Cane slagen heb gehad voel ik de vingers van Meester mijn kut in glijden, ik mag heerlijk heftig klaarkomen van Meester en voel hoe het geile vocht mijn kut uit druipt.

Dan pakt Meester de zwarte Cane, ik weet niet goed wat ik van deze Cane moet vinden. De zwarte Cane is zwaar en geeft een heftige pijn die lang blijft hangen, maar als het dan eenmaal overvloeit naar intens genot dan is ook deze heftige pijn echt vreselijk geil. Na twee slagen met de zwarte Cane haal ik mijn benen van de steunen af om de pijn op te vangen. Blijf liggen hoor ik Meester streng zeggen, of moet ik je benen vastbinden. Ja Meester zeg ik, want ik weet dat ik mijn benen waarschijnlijk niet op de steunen kan houden.

Meester bind mijn benen aan de steunen vast en gaat verder met slaan. Meester gaat verder met slaan en na een paar slagen met deze heftige Cane voel ik de tranen prikken achter mijn ogen. Ik verzet me ertegen want ik wil dit volhouden voor mijn Meester. Na de 10 slagen met de zwarte Cane lig ik uitgeput een beetje zweverig over het bankje heen. Ik hoor dat Kate en haar slaaf binnenkomen. Meester zijn handen strelen mijn rug als ik ook de handen van Kate over mijn rug voel gaan.

Dubbel D Bondage Milfs. Anaal meesteres Liza del Sierra. SM meesteres gaat niet zachtzinnig te werk. Gehoorzame babes doen alles wat de meester van ze verlangt. Lesbische bondage seks met een strenge meesteres. Onderdanige Bertus gestraft met een voorbind dildo.

Grote tieten en ronde kont. Dominante vrouwen neuken slaaf met een voorbindlul. Blonde meesteres geniet volop van haar dominante rol. Blonde pishoer heeft geen WC papier nodig. Doe maar geen bommetje. MILF Eva verwent een jonge lul tijdens massage. Vastgebonden en kwetsbaar op het plaagbankje.

Relatietherapie met kinky Duitse meesteres. Wie is de baas? Dominante Angela plaagt de pik van haar slaaf.

..


Sex contackt aziatische hoeren


Als Meester zijn hand weghaalt vertel ik Hem hoe nat ik daar van werd. Meester laat zijn vingers over mijn kut glijden en voelt hoe vreselijk nat ik ben. Meester noemt me een geil sletje. Als we de kamer in gaan zet mijn Meester het martelbankje in de kamer. Ik moet over het bankje gaan liggen met mijn knieën op de steunen. Als ik op het bankje lig neemt mijn Meester me flink onderhanden met de zweep.

Meester pakt de Cane en ik krijg 10 slagen met de Cane per bil. Ik ga weer zo op in het gevoel dat ik verkeerd mee tel. Meester begint gelukkig niet opnieuw. Als ik de Cane slagen heb gehad voel ik de vingers van Meester mijn kut in glijden, ik mag heerlijk heftig klaarkomen van Meester en voel hoe het geile vocht mijn kut uit druipt.

Dan pakt Meester de zwarte Cane, ik weet niet goed wat ik van deze Cane moet vinden. De zwarte Cane is zwaar en geeft een heftige pijn die lang blijft hangen, maar als het dan eenmaal overvloeit naar intens genot dan is ook deze heftige pijn echt vreselijk geil. Na twee slagen met de zwarte Cane haal ik mijn benen van de steunen af om de pijn op te vangen.

Blijf liggen hoor ik Meester streng zeggen, of moet ik je benen vastbinden. Ja Meester zeg ik, want ik weet dat ik mijn benen waarschijnlijk niet op de steunen kan houden. Meester bind mijn benen aan de steunen vast en gaat verder met slaan.

Meester gaat verder met slaan en na een paar slagen met deze heftige Cane voel ik de tranen prikken achter mijn ogen. Ik verzet me ertegen want ik wil dit volhouden voor mijn Meester. Na de 10 slagen met de zwarte Cane lig ik uitgeput een beetje zweverig over het bankje heen.

Ik hoor dat Kate en haar slaaf binnenkomen. Meester zijn handen strelen mijn rug als ik ook de handen van Kate over mijn rug voel gaan. Dan voel ik nog meer handen, even probeer ik de handen te tellen, maar doordat de handen door elkaar bewegen lukt dat niet. Mijn Meester is bij me bedenk ik me dus ik ben veilig en ik geef me over aan de strelingen op mijn rug.

Het voelt heerlijk en ik zweef er lekker op weg. Als Kate en haar slaaf weer weggaan, pakt mijn Meester de strokenzweep. Langzaam opbouwend slaat Meester steeds harder en harder.

Ik voel de tranen weer achter mijn ogen, ik vecht er tegen. Meester stopt met slaan en maakt me los van het bankje. Als ik wil gaan staan, sta ik nog al wankel op mijn benen. Ik moet op mijn rug gaan liggen van Meester met mijn benen wijd. Meester pakt zijn zweep en ik krijg er een paar slagen mee op mijn kut.

Hoeveel slagen waren dat vraagt Meester. Weet ik niet Meester, ik heb niet meegeteld. Dit keer moet het wel opnieuw. Weer raak ik de tel kwijt, door de heftigheid van de slagen. Meester wil dat ik met mijn hoofd Zijn kant op kom liggen, zodat hij bij mijn hoofd staat.

Ik moet mijn benen goed wijd houden en ik 2x 5 slagen met de zweep vol op mijn kut. Die slagen op mijn kut doen zo intens pijn, maar die spanning en pijn zijn echt vreselijk geil. Ik denk zelfs dat ik daar nog wel een keer op klaar kan komen, als het natuurlijk mag van Meester.

Als ik weer gewoon op bed moet liggen van Meester, krijg ik de 10 Cane slagen die ik nog tegoed had omdat ik had gerookt. Ik krijg de slagen op mijn borsten, kut en billen. Gelukkig tel ik deze keer wel goed mee. Meester zegt dat ik op mijn buik moet gaan liggen. Ik lig op mijn buik met mijn benen iets over de rand van het bed. Meester staat tussen mijn benen in en ik voel hoe de strokenzweep mijn huid raakt. Meester bouwt het langzaam op en steeds harder en harder voel ik hoe de zweep mijn huid raakt.

De doffe klappen van de zweep dreunen door me heen als mijn Meester steeds harder slaat. Weer voel ik de tranen prikken achter mijn ogen. Ik vecht er tegen, ik wil niet huilen. Meester slaat door, harder heftiger. Ik voel ik het gevecht met mezelf verlies, totdat ik me eraan overgeef. Dan heb ik nog maar 2 harde slagen nodig en ik breek. De emotie komt los en ik begin te huilen.

Meester stopt met slaan en komt naast me liggen. Meester laat me weten hoe trots Hij op me is. Geruststellende woordjes van mijn Meester, dat het goed is en dat ik me mag laten gaan. Lieve Meester, dank u wel weer voor deze heerlijke avond. Nieuwe dingen, spannende dingen. Maar vooral de steeds dieper gaande overgave aan u.

Het voelt heerlijk en bevrijdend. Liefs en een lekkere knuffel. Op zoek naar goede webhoster met vlotte servers en prima support? Daar kijg ik een maand gratis hosting voor. SM meesteres gaat niet zachtzinnig te werk. Gehoorzame babes doen alles wat de meester van ze verlangt. Lesbische bondage seks met een strenge meesteres. Onderdanige Bertus gestraft met een voorbind dildo. Grote tieten en ronde kont. Dominante vrouwen neuken slaaf met een voorbindlul. Blonde meesteres geniet volop van haar dominante rol.

Blonde pishoer heeft geen WC papier nodig. Doe maar geen bommetje. MILF Eva verwent een jonge lul tijdens massage. Mariska moet wel volgen omdat ze vast zit aan de riem.

Ze zijn nu in een echte martelkamer. Mariska wordt vastgebonden aan de muur. Haar armen en benen goed gespreid. Dan pakt de man een zweep en slaat er Mariska mee op haar billen.

Mariska gilt van de pijn. De man lacht en vraagt aan Mariska wil je nu slavin worden. Pats, nu raakt de zweep haar rug en nog eens pats. Mariska gilt als een speenvarken van de pijn maar weigert zicht te onderwerpen als slavin. Steeds weer klets de zweep op haar lichaam en Mariska huilt en gilt van de pijn.

Tot opeens ze roept: De man houdt op met slaan en bergt de zweep op. Jij wordt aangesproken als slet, slavin of hoer. De Meester brengt Mariska weer naar de kelder om haar een tijdje te laten rusten. Mariska valt in slaap en als ze wakker wordt ziet ze dat er eten voor haar in haar cel is gebracht.

En ook een grote kan met sinaasappelsap. Snel begint Mariska te eten en te drinken. Als ze alles op heeft hoort ze de Meester weer aankomen. Hij maakt de riem weer vast aan haar halsband en neemt haar weer mee naar boven.

Goed zo en mij nooit in de ogen kijken sletje. Nee Meester antwoordt Mariska. Dan zal ik je nu eens keuren. Ga maar staan met je benen wijd en je armen in je nek. Mariska neemt gauw de gevraagde positie in. En de Meester keurt haar. Hij loopt om haar heen en grijpt haar bij 1 van haar tieten waar hij even in knijpt.

Stil slet werd je iets gevraagd? Dan knijpt hij in haar andere tepel dit keer geeft ze geen kik. Dan voelt hij ineens even tussen haar benen. Hmm bromt hij die kut moet kaal. Hij neemt haar mee naar de badkamer en scheert haar kut kaal. Mariska protesteert er tegen maar nut heeft het niet.

Als ze een kale kut heeft gaan ze weer naar de martelkamer. Dit is de kamer waar je leert om een slavin te zijn hier leer je gehoorzamen en goed gebruikt te worden in al je gaten, spreekt de Meester. Langzaam biecht Mariska op dat ze nog nooit veel aan seks heeft gedaan. Mooi zegt de Meester dan kun je het hier goed leren.