17
- May
2018
Posted By : Parker Sable  
Comments Off on Buurvrouw beffen kanky sex
Buurvrouw beffen kanky sex

Gangbang groningen negerinnen kutjes


Thuisontvangst purmerend heete vrouwen

  • Rondborstige milf gaat los met vibrator voor de webcam. Ze begeleide met haar handen mijn lul in haar kutje.
  • Buurvrouw beffen kanky sex
  • KUTJE HARD NEUKEN NEUKEN IN DE POEP

Gratis geile s negerseks


Zo kon ik haar rokje en haar blauwe slipje uitdoen, zodat ze meer speling had om haar benen uit elkaar te doen. Het was het mooiste moment uit mijn leven: Marie—Rose zat op de pot, met enkel haar bloesje, haar kousen die tot aan haar dijen reikten en haar muilen nog aan.

Ik befte haar terwijl mijn lul droop van het voorvocht, en Marie-Rose hijgde. Ze werd echt geil, ze werd een loopse teef zoals ze zelf had aangekondigd. Ik richtte mij op, en vroeg haar: We hebben dit nu al meegemaakt en daarom vraag ik je of je vanavond met sex lerares wilt worden? Het blijf tussen ons twee, ons geheim.

Wil je me alles leren? Maar ik wil je echt alles leren. Ik ben geil, je hebt mij geil gekregen, nu moet ik mijn belofte inlossen hé. Heb jij het hele weekend tijd? Ik trok haar van de pot af en spoelde door. We liepen naar de keuken. Ik zette haar op de tafel en vroeg of ze condooms had.

Die had ze, zei ze, maar ze nam de pil en aangezien ze na haar laatste bloedtest van vorige maand geen betrekking had gehad en ik nog nooit betrekking had gehad, stelde ze voor het zonder condoom te doen.

Ze had prachtige benen. Ze hijgde en kreunde harder en greep met haar handen naar haar bloesje, naar de plaats waar haar tieten bijna uit het bloesje priemden. Ik verhoogde het bef tempo, likte af en toe door haar schaamhaar, en zoog al haar sappen op. Ze kreunde harder, ze begon te schreeuwen en te schokken. Haar intieme nectar vloeide nu uit haar kutje.

Ze schreeuwde het uit en klemde haar benen rond mijn hoofd. Wauw, wat was dat, zo was het meisje van die fuif niet klaargekomen. Marie-Rose was er niet goed van, ze hijgde en weende zelfs. Ik kuste haar overal. Nu ga ik jou verwennen. Heb je al eens ooit borsten gezien, behalve die van je moeder? Maar ik heb natuurlijk op tv en zo al wel eens tieten gezien. En daarna trok ik mij altijd af, soms zelfs vier keer op een uur. Dat is een teken dat je gezond bent. Maar nu mag je echte tieten zien.

Je mag ze aanraken, vastpakken, aan de tepels trekken, echt alles. Was ik op dat moment aan mijn lul gekomen, ik had gespoten.

Ik prutste aan de sluiting, en na een tiental seconden ging ze open. Ik woog ze in mijn handen, mijn God, wat waren ze zwaar. En oh zo mooi. Ik likte haar tieten en haar tepels, eerst aarzelend, daarna met steeds meer zelfvertrouwen. Ze streelde door mijn haren en met haar andere hand masseerde ze haar kutje. Je mag alles met mij doen.

En je muiltjes ook. Dat is je fantasie hé, je kickt op vrouwen met kousen en hakken. Maar er is een praktisch probleem: Ofwel moet ik teveel moeite doen om ze toch aan te houden, en ik geef mijn aandacht liever aan jou, geile bok van mij. Loop even naar de kast in mijn kamer, daar liggen nog veel meer schoenen. Kies er maar een paar uit, en ik zal je een tip geven: Wat een geile loeder was dit. Ik deed haar muiltjes uit.

Ik probeerde het, mijn lul werd knalrood van opwinding. Maar ik vond het zelf geil. Mijn volgende stappen waren aarzelend, terwijl Marie-Rose lachte.

Daarmee kwam ik weer bij haar aan, nog altijd strompelend op haar muiltjes. Ik deed haar de schoenen aan en deed de riempjes dicht, daarbij niet nalatend om effectief haar tenen te likken. Ik kuste haar overal, vingerde haar kut en deed toen een poging om over haar te kruipen. Eindelijk lag ik op een vrouw, een echte vrouw. Marie-Rose streelde en kuste mij, haar tepels schuurden langs mijn borst. Ze begeleide met haar handen mijn lul in haar kutje.

Ik stootte voorzichtig en toen zat hij erin. Oh wat was haar kutje nat en warm. Langzaam en rustig, net zoals in de films, begon ik haar te berijden.

Nu kreunden we allebei. Ik vroeg haar of ik het goed deed, en ze zei me dat het perfect was. Haar benen stak ze in de lucht, ik kon haar kousen en hakken perfect zien. We zweetten allebei en ik had die verdomde muiltjes nog altijd aan. Ondanks het feit dat ik bijna ontplofte van geilheid, kon ik mijn sperma toch nog vijf minuten binnenhouden. Maar toen voelde ik het orgasme naderen. Meer dan tien seconden spoot ik, het was geweldig. Ik bleef door pompen, ik wou Marie-Rose geven waar ze recht op had: Ik kom wel op je zitten.

Nu had ik perfect zicht op haar tieten. We kijken elkaar daarna even aan. We verstijven even maar doen alsof het niets was.

Ze legt Kim in bed en vraagt of ik nog wat wil drinken en kletsen nog wat na op de bank. Het is al wat laat, ik sta op en ga terug naar mijn huisje. Ze loopt achter me aan en bij de deur houdt ze me tegen. Ik kijk der aan. Ik heb je nog niet bedankt, zegt Laura. De leuke dag en ze zoent me vol op de mond.

Ik stop de kus en zeg dit kan toch niet? Sssst, ik wil je, zegt ze en zoent me weer vol. Onze tongen cirkelen om elkaar ze knoopt mijn blouse open die is binnen no time uit ik trek de ceintuur uit haar badjas en glij met mijn handen erin. Ze heeft alleen nog een stringetje aan. Mijn handen kneden haar billen. We lopen richting de bank ze duwt me achterover op de bank laat haar badjas van haar schouders zakken en komt half op me liggen en likt met haar tong over mijn bovenlijf, richting mijn navel omlaag.

Ze is al druk bezig mijn broek open te maken. Ze zakt van de bank en gaat op haar knieën ervoor zitten. Mijn broek en boxer trekt ze uit ze hapt naar mijn ballen en zuigt er zachtjes op terwijl ze met haar hand mijn pik aftrekt.

Haar tong laat ze omhoog glijden en draait rondjes om mijn eikel heen en dan laat ze hem in haar mond glijden stukje voor stukje tot hij er helemaal in zit. Ze kijkt me geil aan en zuigt hard erop en laat hem dan rustig uit haar mond glijden. Nu begint ze sneller te zuigen en knijpt harder in mijn ballen wat kan ze pijpen, ik hijg tegen der dat ik ga komen als ze zo doorgaat. Ze kijkt me aan met der geile ogen en mijn pik in der mond en zuigt nog sneller op mijn pik.

Zij knijpt harder in mijn ballen en dan spuit mijn zaad in der keel. Ze zuigt door tot de laatste druppel. Onze tongen gaan vol passie en vuur om elkaar heen, mijn lul groeit alweer en schuurt langs der string heen. Hhmmm neuk me, kreunt ze. Ik lach en zeg: Mijn tong glijdt over der tepels ik lik er rondjes om heen zuig ze in mijn mond en bijt er zachtjes in en lik verder omlaag tot de rand van der string.

Lik door haar lies langs de string heen. Ik hoor der zwaarder hijgen. Ik trek haar string uit lik plagend over haar lipjes niet ertussen, alleen plagend over haar natte lipjes.

Dan trek ik haar lipjes uit elkaar en lik over der clitje heen. Rustig en dan in een versnelling. Ze kronkelt al lekker ik zuig der clitje even in mijn mond en laat dan mijn tong in der grotje glijden.

Aaaaah heerlijk, kreunt ze. Haar ondertussen strelend, glijdt mijn tong nog verder omlaag over der sterretje heen.

Oooooh jaa, hoor ik, hmmm, ze geniet ervan. Heerlijk draait mijn tong over der sterretje, terwijl mijn vingers haar clitje verwennen. Ik lik weer omhoog naar haar clitje toe en laat 2 vingers in haar glijden. Ze pakt mijn haar steviger vast en duwt mijn hoofd strak op der kutje. Mijn vingers haal ik er uit, ze zijn lekker nat en laat eerst 1 vinger in der sterretje glijden en duw de 2e er achter aan.

Heel lichtjes kreunde Janina van mijn actie. Ondertussen stond mijn lul in oorlogssterkte hetgeen Janina ook niet ongemerkt voorbij liet gaan. Zo de knetters, zei ze, ietwat luider. Mmmmm wel spannend dan he wat je dan nu doet, fluisterde ze in mijn oor. En nadat ze dat zei beet ze zachtjes in mijn oorlel. Dit was voor mij teveel. Ik duwde haar lichtjes naar beneden en haalde mijn lul uit mijn boxer.

Zuigen nu, zei ik. Janina deed gewillig haar mond open en gleed met haar tong over mijn hele lul en gaf vooral mijn eikel de benodigde aandacht.

Pffff wat was dit geil zeg, gepijpt worden in de keuken terwijl je eigen vriendin boven is om te douchen. Na enige minuten trok ik haar omhoog omdat ik anders was klaargekomen. Ik draaide Janina met haar rug naar mij toe en deed haar jurkje omhoog en trok haar panty en string naar beneden. Heel zachtjes likte ik haar kut en ze was al behoorlijk nat. Ik bedacht dat ik niet teveel tijd had dus stond op en duwde mijn lul diep in haar kut. Janina had haar hand voor haar mond om niet te gillen van genot.

Heel behoedzaam neukte ik mijn buurvrouw in de keuken.