09
- January
2018
Posted By : Josh Pierce  
Comments Off on Dik kutje ik zoek een slaaf
Dik kutje ik zoek een slaaf

dik kutje ik zoek een slaaf

.

Amateur vrouwen prive shemale zoekt

Je vader hield ervan als hij geheel naakt op zijn rug op bed lag, en dat ik met mijn borsten over zijn gezicht wreef en daarna hetzelfde deed met mijn poesje.

Als ik daar dan heel nat van werd, likte hij het vocht uit mijn spleetje. Maar hij heeft mij nog nooit bevredigd, hij deed het alleen voor zijn eigen plezier, zei ze klagend. En omdat hij alleen maar van hele strakke kutjes houdt, stak hij zijn enorme stam in mijn achterste en dat doet heel zeer, huilde Fatima nu bijna. Arme Fatima, zei Omar.

Hoe lang is het dan wel niet geleden dat jij zelf een orgasme hebt gehad bij mijn vader?. Dat is alleen in het prille begin geweest, zei Fatima, vlak na dat hij mij ontmaagde, alweer jaren geleden.

Hij merkte de opwinding bij Fatima en langzaam liet hij zijn handen naar beneden afzakken. Hij pakte haar benen en dwong deze om zijn heupen. Vindt je dit lekker meisje, vroeg hij. Ja, ohhhh ja, dit is heerlijk, stamelde Fatima zuchtend. Vertel mij nu maar eens wat jij nog meer lekker vindt, zei Omar, dan zal ik jou eens dienen. Ohh, dat durf ik niet Omar, zei Fatima, je maakt me heel verlegen met deze vraag.

Langzaam schoof Omar zijn vinger in en uit het vochtige kutje van Fatima en zei: Zeg het mij Fatima, zeg het mij. En Fatima hijgde ik vond het zo lekker als je vader aan mijn kutje likte, maar dat hoef jij beslist niet te doen hoor Omar. Omar tilde haar langzaam omhoog op de rand van het zwembad en legde haar behoedzaam op haar rug neer.

Heel voorzichtig opende hij met zijn vingers haar schaamlippen en kneep er zachtjes in. Fatima hijgde en kreunde en bewoog zich als een slang onder hem. Tergend langzaam liet hij zijn tong van het begin tot het eind door het kutje van Fatima glijden en zij kreunde van genot.

Hij beet zachtjes in haar schaamlippen en proefde het sap dat uit haar spleetje vloeide. Heftig opgewonden nu, begon hij te likken en te likken. Fatima durfde bibberend tegen hem te zeggen: Omar, lik aan mijn clitje. Omar deed wat ze hem vroeg en likte nu behoedzaam zoekend aan haar clit. Ohhhhh, kreunde Fatima, wil je eraan zuigen Omar?

Ineens legde hij zijn lippen om het knobbeltje heen en begon er hard op te zuigen. Ohhhhhh, ahhhhhh, kreunde Fatima, wil je er zachtjes in bijten? Omar zette zijn tanden heel voorzichtig in het knobbeltje. Hij zoog, likte en beet, zoog likte en beet en Fatima kwam ineens explosief klaar. Terwijl haar orgasme doorvloeide, drong Omar als een stormram diep in haar. Hij bonkte en stootte en steeds dieper ging hij naar binnen. Fatima gilde het uit. Zij voelde zich helemaal gevuld en voelde dat zij weer klaar ging komen.

Omar voelde dat aankomen en trok zijn penis terug. Fatima gilde nu Meer, meer, oh God, geef hem me helemaal. Omar gaf haar alleen zijn eikel en trok weer terug om haar te plagen. Toen ineens, vuurwerk, sterren, ontploffingen en sidderend kwamen zij beide klaar. Fatima huilde van genot en nam Omar stevig in haar armen.

Dank je wel Omar, ik zal dit nooit vergeten, stamelde zij. Even later, ineens groot kabaal in de harem. Sherazade was binnengekomen met het nieuwe meisje, en zij klapte luid in haar handen om de vrouwen bij zich te roepen. Omar haastte zich terug naar de mannenverblijven, hier had hij niets mee te maken vond hij. Alle vrouwen renden naar Sherazade en de nieuweling om te zien hoe ze er uit zag. Rustig aan vrouwen, zei Sherazade streng.

Dit is Jasmijn, ze is 15 lentes jong en zij is de nieuwe uitverkorene. Vanavond is ze voor de Sultan en we zullen haar gaan voorbereiden. Ze klapte twee maal in haar handen en riep de eunuch. Maak een bad met geurige kruiden voor haar, kleed haar uit en zet haar erin. De eunuch knikte, tilde Jasmijn in zijn sterke armen en liep met haar weg om zijn taken te vervullen. Is ze mooi mevrouw? Heeft ze grote borsten zoals de Sultan graag ziet?

Zeker ook een heel klein spleetje? En zo jong nog? Mag ik helpen om haar voor te bereiden? Ophouden jullie, stelletje sletten, krijste Sherazade. Faaz, Beth, mee jullie, de rest houdt zich koest, horen jullie mij? Faaz, een beeldschone kleine Arabische vrouw en Beth een wulpse blondine, volgden Sherazade met een brede glimlach.

Sherazade wist wel wie ze uitkoos voor het voorbereiden van de kleine Jasmijn. Deze twee vrouwen waren doorgewinterde, nymfomane lesbiennes. Lesbisch werd je vanzelf wel als je hier zo lang was opgesloten. De eunuch had ondertussen Jasmijn in een schitterende badkamer gebracht, haar van haar kleding ontdaan en haar in het bad met geurige kruiden gezet. Met zijn armen over elkaar stond hij als een schildwacht in de hoek van de badkamer toen Sherazade en haar twee volgelingen binnenkwamen.

Zo, meisje, zei Sherazade, zit je lekker? Werk vooral niet tegen want dan schaad je alleen jezelf maar, en hierna verliet ze de badkamer. Jasmijn werd nu toch wel nerveus door die vreemde opmerking. En, wie was de Sultan, hoe zag hij eruit? Wat zou hij van haar willen? Zo, zei Faaz, ga maar eens staan zodat we je goed kunnen wassen. Jasmijn stond op en Beth begon met een ruw washandje de nek en rug van Jasmijn te wassen.

Faaz ondertussen begon met haar benen en buik. Met langzame halen streelden ze meer dan ze wasten. Door de kruiden ging de huid van Jasmijn helemaal gloeien en tintelen en dat was een heerlijke ervaring. Ze wasten haar haren, haar gezicht en Faaz begon zachtjes haar borsten te bewerken met het ruwe washandje.

Jeetje kind, wat heb jij een enorme borsten met lekkere knoppen, zei Faaz. Je hebt zeer zeker de grootste van ons allemaal, en dat zal niet alleen de Sultan behagen. Zachtjes masseerde zij door en Jasmijn voelde een sensatie door haar lichaam stromen die haar volkomen onbekend was. Telkens als Faaz haar tepels beroerden, voelde zij een tinteling door haar liezen naar haar buik trekken.

Faaz, die dit in de gaten had, werd steeds roder van opwinding. Zo, kom er maar uit kleintje, dan zullen wij je spleetje eens wassen. Jasmijn klom uit bad en Beth wees haar een massagetafel waarop zij op haar rug moest gaan liggen. Benen wijd kind, zo ver als je kunt, zei Beth de wulpse blondine. Jasmijn voelde zich eigenlijk diep beschaamd maar ook zeer opgewonden door dit alles en spreidde haar benen zo ver mogelijk uit elkaar.

Beth ging voor haar staan en zocht met haar behendige vingers door de weelderige bos zwarte krulletjes naar de zachte roze, onbelaste opening.

Jasmijn raakte zo vreemd opgewonden dat ze begon te kreunen. Vindt je het lekker schatje, vroeg Beth met een vreemde hese stem. Laten we dan eens zien of je dit ook lekker vind, en ze drukte heel voorzichtig haar middelvinger bij Jasmijn naar binnen.

Niet te diep, alleen maar twee vingerkootjes om haar niet te beschadigen. Niet doen hete teef, snerpte de stem van Faaz. Als je haar beschadigd, krijg je met de zweep. Maar Beth, die inmiddels het vocht langs haar benen voelde stromen wist nog van geen ophouden. Hou je snater Faaz, ik weet precies tot hoe ver ik kan gaan, snerpte ze terug.

Ohhhh, wat ben je lekker nauw kind lief, zei Beth tegen Jasmijn. Dat zal de Sultan behagen. Jasmijn begon te hijgen en te kronkelen maar Beth trok haar vinger terug voor Jasmijn een orgasme zou krijgen.

Tijd voor nog een badje, lachte Beth, een spleetbadje. Faaz reikte haar een kannetje met een tuitje aan, en Beth duwde heel voorzichtig het tuitje bij Jasmijn naar binnen. Ook maar een heel klein stukje. Aan de Sultan de eer om dit spleetje voor de eerste keer te doorboren, giechelde Beth gemeen, daarna is hij ook voor ons.

Ze kantelde het kannetje een klein beetje heerlijke warme vloeistof vloeide in Jasmijns kutje. Het maakte haar draaierig van genot. Wat het was, wist ze niet maar het kriebelde opwindend en breidde zich warm uit door haar buik. Langzaam haalde Beth het tuitje er weer uit maar het heerlijke, verlangende, tintelende gevoel bleef. Jasmijn sloot haar ogen en wenste dat deze behandeling nooit zou ophouden. Loom deed Jasmijn wat haar gevraagd werd. Faaz drukte Jasmijn met haar kin op de tafel zodat ze helemaal doorzakte met haar kontje brutaal omhoog gestoken.

Zachtjes streelde Faaz nu Jasmijns prachtige billen en trok ze toen voorzichtig uit elkaar. Ze streelde Jasmijns gaatje en heel voorzichtig stak zij een nieuw tuitje bij haar naar binnen. Weer voelde Jasmijn de sensatie van warme, prikkelende vloeistof en ze had nu het gevoel of haar lichaam in brand stond van een vreemd verlangen.

Ze wist het niet maar ze vond het bijzonder aangenaam wat er gebeurde. Faaz gebood haar weer op haar rug te gaan liggen en zij liep naar het hoofdeinde terwijl Beth nu weer bij het voeteneinde stond. Allebei hadden ze een kruikje welriekende olie in de handen en sprenkelden haar huid helemaal onder.

Daarna zetten zij de olie weg en begonnen Jasmijn tergend langzaam te masseren. Faaz begon bij haar nek en Beth bij haar tenen. Centimeter voor centimeter masseerden ze de olie in Jasmijns huid.

Heel zachtjes en met trage bewegingen. Faaz maakte veel werk van Jasmijns borsten die zij langzaam kneedde met af en toe een kneepje in de tepels. Vier handen die tegelijkertijd Jasmijns lichaam streelden, dat was iets dat zij als een ongekende sensatie ervaarde. Terwijl Faaz nog steeds aan haar borsten werkte, opende Beth haar benen weer en begon met de olie de binnenkant van haar dijen en haar kutje te bewerken.

Tergend langzaam begon Beth de olie over Jasmijns schaamlippen te masseren met haar duim en wijsvinger. Beth zou het liefst haar hele gezicht tussen Jasmijns benen gestoken hebben maar zij moest zich beheersen. Tsjonge, wat maakte dit kind haar geil. Bijna dacht Jasmijn haar verstand te verliezen van genot maar Beth zag hoe ver het was en trok zich met zeer veel tegenzin terug.

Beth zei Jasmijn zich om te keren en het ritueel begon nu met haar rug en haar billen. Zaaaaaalig vond Jasmijn het. Beth opende haar billen en begon rondom Jasmijns gaatje de olie zacht in te masseren. Jasmijn dacht dat ze flauw zou vallen van puur genot maar de behandeling was nu ten einde.

Bedwelmd van genot, durfde ze te jammeren en ze zei: Ohhh, waarom stoppen jullie nu al? Ze sloeg Jasmijn een paar keer hard op haar billen en zei haar toen van de tafel af te komen en terwijl Jasmijn met een dronken gevoel op de grond stapte, voelde zij de hete vloeistof uit haar lichaam stromen.

Ze werd in grote, warme handdoeken gewikkeld en daarna werden haar nagels gelakt, ze werd opgemaakt en haar haren werden opgestoken. Voor ze werd aangekleed, kreeg ze eerst nog een speciaal drankje met een heerlijke sinaasappelsmaak te drinken. Wat Jasmijn niet wist was dat er een licht verdovend middel in zat. Ze liet zich helemaal gaan in alles wat er met haar gebeurde. Ze kreeg een fonkelend klein slipje met lovertjes aan en geen b.

In plaats daarvan werden er fonkelende trosjes aan haar tepels vastgeklipt. Ohhh, wat een heerlijk gevoel, Jasmijn gloeide van wellust. Onwillekeurig, immers een leek op sex gebied, likte zij haar lippen en streelde haar eigen borsten.

Faaz had het in de gaten en gaf haar een klap op haar handen. Samen met Beth begon ze haar verder aan te kleden in een zeer sexy, doorzichtig roze gewaad. Zo, ze was nu klaar voor de Sultan, en deze zat inmiddels al te popelen van ongeduld.

Hij liep als een gekooid dier door zijn vertrekken. Hij wist dat zijn nieuwe haremvrouw was gearriveerd en voorbereid maar hij had haar nog niet gezien. Zou ze hem bevallen?

Hij klapte in zijn handen en een slaaf kwam aangesneld. Is ze nou nog niet klaar, breng haar onmiddellijk hier, snauwde hij en de slaaf wist natuurlijk direct wie hij bedoelde. Hij haastte zich naar de harem en klopte op de deur. Een luikje werd geopend en de slaaf gaf het sein om Jasmijn naar de Sultan te brengen.

Een eneug kwam met haar aangelopen en iedereen maakte plaats om haar door te laten. Ohhhh, wat was zij mooi, ze straalde helemaal. De Sultan hoorde een klop op de deur en riep ongeduldig: En daar was ze dan, een klein wezentje in een wolk van roze sluiers.

Zij rook voortreffelijk maar hij kon nog niets van haar zien. Wel zag hij een schim van de enorme borsten door de sluiers heen. Jasmijn zag vanonder haar gesluierde gezicht een walchelijke dikke man met een grote snor voor haar staan.

Kom verder en vlug wat, riep de Sultan. Het leek of zij nu instinctief aanvoelde wat haar te wachten stond. Wat moest zij bij deze oude dikke, afzichtelijke man? Ze keek hulpeloos zoekend om zich heen maar de eneug stond in een hoek en ze wist dat deze haar niet zou beschermen. Kom eens een beetje dichterbij, riep de Sultan, ik heb lang genoeg op je moeten wachten. Aarzelend stapte Jasmijn voetje voor voetje op de Sultan af.

Kom hier voor me zitten, zei de Sultan en klopte met zijn dikke hand op de vloer. Kom en kniel voor me neer zodat ik kan kijken wat er onder die sluiers zit, zei hij. Jasmijn knielde voor de Sultan neer en ook al was ze zoeven dronken van wellust, nu voelde ze pure afkeer. Langzaam tilde de Sultan de sluier weg voor haar gezicht en hij slaakte een diepe tevreden zucht. Je bent werkelijk een prachtexemplaar, zei hij en hij boog zich naar voren. Ohhh nee, dacht Jasmijn, hij gaat me toch niet kussen!

Maar de Sultan legde zijn wanstaltige dikke lippen op haar rozenmondje en met zijn tong probeerde hij haar mondje te openen. Hebben de vrouwen je voorbereid sletje? Hebben ze je lekker heet voor me gemaakt? Jasmijn wist zich geen raad maar de Sultan gaf zijn volgende bevel.

Kom op, kleed je uit, zei hij. Moest zij zich uitkleden voor deze oude man? De Sultan zag haar aarzeling en zei nu op strenge toon: Kleed je eens uit, vlug, ik heb meer dan genoeg van vrouwen met kuren. Jasmijn stond op en begon zich gehaast uit te kleden. Niet te vlug, zei de Sultan.

Gebruik je charme en dans wat voor me terwijl je je langzaam uitkleed. Oh God waar was zij in terecht gekomen? Langzaam begon zij onhandig wat met haar heupen te wiegen en danste onbekwaam terwijl zij zich langzaam van haar doorzichtige gewaad ontdeed.

Prachtig, riep de Sultan terwijl hij in zijn dikke handen klapte. Wat is je naam? Jasmijn Sultan, stamelde zij. Je noemt me geen Sultan, maar meester, sneerde de Sultan en Jasmijn stamelde Ja meester. Ik ben inderdaad vanaf nu je meester, zei de Sultan en jou taak is het mijn bevelen blindelings op te volgen, op straffe van de zweep, begrijp je dat goed? Ja meester, stamelde Jasmijn weer. Kom hier en help me uitkleden, zei de Sultan. Jasmijn begreep dat hier geen ontsnappen mogelijk was en liep op haar meester toe.

Toen ze weer voor hem knielde, pakte de Sultan met allebei zijn handen een borst van Jasmijn vast en kneep er hard in. Jasmijn slaakte een kreet van pijn. Ik weet zeker, dat je dan elke dag bij me wilt komen.

Vlug, kleed me uit. Jasmijn voldeed aan zijn verzoek en trok het grote shirt over het hoofd van de Sultan. Een dikke witte, blote buik kwam daaronder tevoorschijn. Zoiets wanstaltigs had zij nog nooit gezien en ze kreeg er kippevel van. Daarna trok zij de broek van de Sultan uit en daaronder droeg hij niets en was hij voor haar zoals hij geschapen was. Geschrokken keek Jasmijn naar de slappe penis van de Sultan die ongelooflijk groot was. De Sultan trok Jasmijn nu naar zich toe en begroef zijn dikke gezicht met zijn grote gekrulde snor, tussen haar enorme borsten.

Met zijn beide handen hield hij de borsten vast en drukte ze tegen zijn bolle wangen. Nooit van mijn leven heb ik zulke rijpe watermeloenen gezien, stamelde hij en hij trok de trosjes van haar tepels af en begon aan haar tepels te likken.

Heerlijk, stamelde hij en plotseling ging hij achterover liggen. Trek je broekje uit en kom dan boven op mij zitten, stamelde hij geil. Jasmijn trok haar broekje uit. Haar zware borsten hingen zwaar tegen haar aan. De Sultan keek verlekkerd naar de borsten en beval: Wrijf je borsten over mijn gezicht. Jasmijn ging op het enorme lichaam van de Sultan zitten en wreef haar borsten over het bolle gezicht van de Sultan. Wordt je daar niet lekker geil van geile teef, vroeg de Sultan en Jasmijn knikte ja.

Zou hij bedoelen dat opgewonden gevoel dat zij ervaarde daarstraks bij Beth en Faaz. Nou, dat vond zij prettiger dan wat zij nu bij de Sultan moest doen. Bijna ging zij huilen en de Sultan zag haar tranen. Zo geil dat je ervan moet huilen he snolletje, ja, de meester kan je alle genot van de wereld schenken als je goed je best doet, fluisterde hij heet. De Sultan had nu beide borsten weer in zijn handen en kneedde ze hard en pijnlijk.

Hij pakte beide tepels tussen zijn dikke vingers en begon er hard aan te trekken. Jasmijn slaakte weer een kreet van pijn maar de Sultan dacht dat het van genot was. Ineens voelde jasmijn iets hards bij haar billen maar ze durfde niet om te kijken.

Zo, zei de Sultan, nu wil ik dat je met je natte kut over mijn gezicht strijkt. Jasmijn draaide zich om, met haar billen naar het gezicht van de Sultan en zag de enorme stam van de Sultan, die nu stijf recht overeind stond.

Ze hield een ogenblik haar adem in van de schrik. Ja, je kunt zeker niet wachten tot ik deze jongen bij je naar binnen schuif he? Kom met je billen naar achteren en strijk je natte kut over mijn gezicht, kreunde hij. Langzaam bewoog Jasmijn haar billen naar achteren en ineens voelde zij de dikke hete tong van de Sultan in haar spleetje. Zij wilde zich verzetten maar de Sultan pakte haar stevig aan haar heupen vast en toen voelde ze toch haar hete vocht stromen.

De tong van de Sultan gleed over haar schaamlippen waar hij hard in beet. Jasmijn voelde de pijn en bewoog haar heupen om te ontsnappen aan zijn mond.

Voor de Sultan was dat alleen een aanmoediging. Lekker he sletje, kreunde hij en hij bewoog zijn tong tussen haar schaamlippen door in haar spleetje. Ze zag de stam van de Sultan en het ongelooflijke was waar, deze bleef groeien en zwellen. Plotseling duwde de Sultan haar billen iets van zich af en duwde een vinger diep in haar kutje.

Een korte, dikke vingen die niet in staat was haar te ontmaagden. Ahhhh, kreunde zij weer diep en dat was voor de Sultan aanleiding om er nog een vingen bij te duwen. Ohhhhh, kreunde Jasmijn en ze wilde zeggen dat het te veel was maar de Sultan probeerde er nog een derde vinger in te duwen wat echter mislukte. Zo smal, lekkere geile teef, kreunde de Sultan. Daar zullen we straks wat aan veranderen. Plotseling opende de Sultan haar billen en stak een dikke vinger in haar gaatje.

Auuuuuuu, kreunde Jasmijn toen en de Sultan lachte. Hij bewoog met zijn ene hand twee vingers in haar spleetje en met zijn andere hand een vinger in haar gaatje. Net zo lang tot Jasmijn klets nat begon te worden, toen trok hij al zijn vingers terug en likte met zijn hete dikke tong het geil uit haar kutje.

Zie je die harde paal voor je schatje, stamelde de Sultan. Neem hem in je mond. Jasmijn schrok, moest ze dat echt doen? Langzaam zakte ze voorover en probeerde de enorme eikel van de Sultan in haar mond te krijgen. Haar tandjes schampte over de eikel heen en de Sultan uitte een scherpe vloek. Waag het niet me pijn te doen geile teef, riep hij uit en sloeg haar hard op haar billen. Jasmijn kreeg de tranen in haar ogen.

Ze kon haar mondje niet verder open krijgen. Likken, beval de Sultan en Jasmijn begon huilend aan de paal te likken. Zuigen, beval de Sultan en Jasmijn opende haar mondje zo ver mogelijk en begon aan de eikel te zuigen. Warm vocht stroomde nu uit de enorme penis van de Sultan en Jasmijn vond het vies maar durfde niet te stoppen. Ahhhhhhh, ohhhhhhhhhh, hijgde de Sultan, ga door kleintje.

Jasmijn likte en zoog en probeerde haar draaiende maag in bedwang te houden. Plotseling gooide de Sultan haar van hem af en trok haar op haar rug. Nu zullen we dat geile spleetje van jou een wat oprekken schatje, kreunde hij luid. Zijn gezicht was rood en zijn dikke nek gezwollen. Toen hij bovenop Jasmijn kroop, werd alle lucht uit haar longen geperst en de Sultan probeerde met zijn stam bij haar naar binnen te dringen.

Helaas was zij te klein en hoe de Sultan ook perste, hij kreeg hem niet naar binnen. De Sultan vloekte luid en ging woedend zitten. Kom er op zitten teef, schreeuwde hij nu en Jasmijn begreep wat hij van haar verlangde.

Zij ging op zijn schoot zitten en probeerde de paal zo naar binnen te laten schuiven. Helaas, ook dit mislukte jammerlijk. De Sultan pakte haar bij haar schouders en duwde haar met volle kracht op zijn paal.

Jasmijn schreeuwde het uit. De Sultan, bijna gek van ongeduld, sloeg haar in het gezicht en gooide haar opnieuw op haar rug en trok haar benen wijd uiteen terwijl hij bleef proberen zijn pik naar binnen te rammen. Vol woede trok hij met beide handen haar schaamlippen uit elkaar en duwde zijn stormram tegen haar te kleine kutje aan. Helaas, hij kreeg zelfs zijn eikel er niet in.

Godverdomme stomme slet , schreeuwde hij. Is dit wat ik gekocht heb, jij nietsnut. Je hebt de kut van een pasgeboren baby en hij gaf haar een paar klinkende oorvijgen. Jasmijn huilde nu onbedaarlijk en durfde de Sultan niet aan te kijken. Hij klapte driftig een paar keer in zijn handen en de eneug die al die tijd in de hoek van de kamer had gestaan, kwam aan rennen. Roep Faaz, direct, riep hij luid. Met een klop op de deur kwamen enige minuten later de eneug en Faaz binnen gerend.

Meester, zei Faaz de situatie overziend. Kan zij uw lusten niet bevredigen? De eneug bleef bij de deur staan met zijn armen over elkaar. Neem haar mee, dit stuk ongedierte! Faaz werd bleek, wat was hier gebeurd? Faaz hielp Jasmijn overeind en liep met haar de kamer uit. Jij, zwart mietje , brulde hij tegen de eneug.

Jij blijft hier, ik heb een smal gat nodig om mijn geil in te kunnen spuiten. De eneug trok bleek weg. Zwijgend liep hij op de Sultan af en deze gebood hem zijn broek uit te trekken. Langzaam liet de eunuch zijn kledingstuk op de grond vallen en stapte er uit. Bukken, brulde de Sultan, nog steeds geil als een wild dier. De eneug bukte op handen en voeten en de Sultan ramde met een harde stoot zijn lul in de spleet van de arme man. Deze beet op zijn lippen om het niet uit te gillen van de pijn.

De Sultan ramde en stootte zijn dikke lul steeds dieper in de spleet van de eneug, en met een langgerekte kreet spoot de Sultan zijn zaad in de smalle spleet.

Daarna schopte hij een paar keer gemeen tegen de billen van de eneug en schreeuwde tegen hem op te rotten. Verdomme wat was de Sultan boos. Hij zou die vieze eneug laten doden zodat hij niet meer herinnerd zou worden aan deze vernederende affaire. Hij zou deze snol een keer goed neuken , al was het het laatste wat die slet zou kunnen hebben.

Intussen was de harem in rep en roer. Faaz en Beth bekommerde zich over Jasmijn die snikkend in hun armen lag. Ik kon er niets aan doen, snikte zij.

De meester heeft een wanstaltig ding. Sst meisje, zeg zulke dingen nooit hardop, waarschuwde Faaz haar. Een aantal vrouwen hadden zich uit nieuwsgierigheid om hen heen gevormd. Kom, laten wij haar even neerleggen, zei Beth. Nog steeds geheel ontkleed werd Jasmijn op het kussen gelegd en Beth en Faaz onderwierpen haar aan een ondervraging. Waar ging het mis kleintje, vroeg Beth.

Vertel ons maar eens wat hij van je verlangde. Jasmijn die nodig getroost wilde worden, stamelde Hij kreeg hem er gewoon niet in, dat is alles. Ik begrijp het niet, ik vond het zo fijn toen jullie met me bezig waren en ik raakte zo vreemd opgewonden.

Maar toen kwam ik bij de Sultan en hij deed heel ruw. Hij kneep hard in mijn borsten en trok aan mijn tepels en als ik kreunde van pijn, dacht hij dat ik het prettig vond en dat ik er geil, zo noemde hij dat, van werd. Op een gegeven moment moest ik met mijn spleetje over zijn gezicht wrijven en ik zag zijn mannelijkheid heel groot en stijf worden, en ik werd vreselijk bang. De Sultan gooide me op mijn rug en probeerde zijn ding in mijn opening te duwen maar dat lukte niet. Daarna moest ik er op gaan zitten zodat hij naar binnen kon glijden, maar dat lukte ook niet.

Ohhhh, wat zal er nu met mij gebeuren, huilde Jasmijn. Ik ben veel te smal daar, hoe moet dat nu verder? Stil maar schatje, wij zorgen er wel voor dat het goed komt. Blijf hier maar stil liggen, wij zullen je wel verzorgen. Sushi, een mooie Japanse vrouw stond op om aan Beths wensen te voldoen.

Sushi wist alles af van wat er was gebeurd, en zij had diep medelijden met het kind. Toen ze terug kwam knielde ze naast Jasmijn neer en streelde haar lange ravezwarte haar.

Stil maar kindje, het is mij ook gebeurd. Ik was pas 12 toen de Sultan mij kocht van een slavinnenhandelaar. Ik werd gestolen van mijn ouders en in een schip hierheen vervoerd om verkocht te worden.

Maar kijk eens naar ons, als je je eenmaal aangepast hebt, kun je een heel aangenaam leven leiden in de harem. Wij vrouwen zorgen goed voor elkaar, dus wees maar stil kleintje, je bent hier niet alleen. Jasmijn voelde zich enigszins getroost en liet zich door Beth en Faaz wassen. Toen zij weer opgeknapt was, werd Jasmijn naar een schitterende kamer met een groot hemelbed gebracht en Beth vertelde haar dat dit voortaan haar kamer was. Iedere vrouw had een eigen kamer. Daarnaast waren er de vrouwenverblijven waar de vrouwen gedurende de dag verbleven en de tuinen en het zwembad.

Weliswaar afgeschermd met dik traliewerk van het overige gedeelte van het paleis, maar niettemin riant. Het nachtelijk verblijf van de Sultan bevond zich direct naast de harem verbonden door een dikke eikenhouten deur met ijzerbeslag.

Overal stonden eunuchen op wacht zodat er niemand in of uit de harem kon. De vrouwen wisten dat ze nooit de harem meer konden verlaten. Eenmaal binnen, was er geen weg meer terug. Sherazade had de hele toestand gezien tussen de Sultan en Jasmijn. Door een luikje in haar slaapkamerdeur naast de verblijven van de Sultan, had zij meegekeken. Natuurlijk wist de Sultan hiervan en hij genoot er satanisch van om te weten dat zijn echtgenote toekeek als hij een andere vrouw gebruikte, maar nu was het anders verlopen dan hij gedacht had, dit tot grote vreugde van Sherazade.

Zij zou nooit meer geroepen worden, dat was een ding dat zeker was. De Sultan inmiddels, was nog steeds des duivels en bedacht een walchelijk plan. Hij liet Sherazade roepen en vertelde dat er een feest gegeven moest worden. Al zijn vrienden moesten uitgenodigd worden voor een groot diner.

Sherazade knikte en vroeg zich af waarom hij juist nu een feest zou willen geven. Twee dagen later was het paleis gevuld met muzikale klanken, buikdanseressen en vele mannen en vrouwen. De vrouwen zaten allemaal in Sherazades verblijven en de mannen bij de Sultan. De drank vloeide daar rijkelijk en de stemming zat er al snel goed in. Verschillende haremdames waren uitbesteed om de mannelijke gasten te vermaken.

Ze dansten om de heren heen en lieten zich aanraken door al die begeerlijke tastende handen. Meer dan dat was helaas niet mogelijk voor de mannen. Het was uitgesloten tot een sexuele daad te komen met een haremvrouw van de Sultan. Ineens strekte de Sultan zijn armen en riep luid: Mag ik even jullie aandacht voor de grote verrassing van vanavond. Iedereen keek nieuwsgierig naar de Sultan en het werd doodstil.

De Sultan klapte twee maal in zijn handen en de deur naar de harem opende zich. Er verscheen een klein, in roze gewaad gehuld wezentje. Dit hier, zei de Sultan wijzend naar het wezentje, is Jasmijn, mijn nieuwste aankoop.

Helaas met een groot probleem! Zij is te smal voor een man als ik. Een waardeloze koop dus. Wie wil haar proberen? Een zucht van verbazing vloeide door de menigte. Was het de Sultan ernst? Durfde iemand wel te reageren zonder de Sultan te beledigen?

De Sultan keek naar een van zijn beste vrienden. Ik, vroeg Farid, meent u dat echt? Jazeker meen ik het echt, zei de Sultan. Mensen maak de kussens in het midden eens vrij! Jasmijn barstte in tranen uit en huilde met lange uithalen. Vluchten wilde ze, vluchten uit dit paleis waar ze zoveel moois van had verwacht. Farid keek nogmaals naar de Sultan en toen naar het hysterische meisje. Kom op Farid, riep de Sultan, laat eens zien of de jouwe past. Iedereen mag het proberen!

Jullie hebben vanavond de avond van je leven. Neem haar zoveel je wilt en met hoeveel tegelijk je wilt, gun mij eens wat plezier. Nou, dat was niet teveel gezegd. Farid liep naar Jasmijn toe en tilde haar op.

Jasmijn spartelde en schreeuwde, maar het hielp haar niets. Farid gooide haar op de kussen en trok haar de kleren van het lijf. Daar lag Jasmijn, kronkelend en spartelend van ellende. Help mij eens een handje met dit sletje, riep Farid luid, en de mannen kwamen uit alle hoeken op hem afgestormd.

Wel 8 mannen hielden haar armen en benen vast terwijl Farid zich van zijn kleren ontdeed. Ja, vergeleken bij de Sultan, had Farid een kleine pik, al was deze nog behoorlijk aan de maat. Farid sprong op Jasmijn en zonder pardon stootte hij zijn lid bij haar naar binnen. Jasmijn gilde en probeerde zich los te worstelen en dat laaide het vuur bij de mannen alleen nog meer op. Nog meer mannen kwamen er bij en handen waren overal.

Kom op, riep Farid al neukend, laten we eens kijken hoeveel ze er tegelijk kan hebben. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd en diverse mannen lieten hun broek zakken. Hou haar vast en zet haar bovenop mij, riep Farid, terwijl hij zich terugtrok uit Jasmijn. Farid ging languit liggen en de mannen zetten Jasmijn bovenop hem. Farid trok Jasmijns gezicht naar hem toe en begon haar te zoenen terwijl hij zijn harde lid weer in haar stootte.

Hij stootte, bonkte en stootte en Jasmijn kon geen geluid meer uitbrengen omdat Farid haar gezicht gevangen hield. Ineens liet hij haar los en riep: Is er iemand die hem er ook van achteren in wil stoten, en hij trok Jasmijn weer over hem heen, nog steeds diep in haar stotend. Ineens voelde Jasmijn iets hards tegen haar billen en plotseling wist zij wat er komen ging. Mijn God, kon zij dat allemaal doorstaan? Met een harde stoot, schoot er een andere pik in haar achterste, terwijl Farid haar nog steeds in haar kutje ramde.

Twee pikken tegelijk in haar, met daartussen een dun wandje. Zij schreeuwde, huilde en kreunde toen zij het gewicht van de man achter haar voelde. Ze kon nu werkelijk geen kant meer uit. Mannen om haar heen lachten luid en klapten in hun handen, het was niet te geloven. Ineens kreunde Farid luid en riep: Ik spuit je hele kut vol vuile slet, en hij liet zijn zaad rijkelijk vloeien.

Daarna riep hij luid: Ik zit naakt voor je klaar op ellebogen en knieën. Mijn kut en kont zijn gebruiksklaar voor: Gratis mijn sletje bekijken Heb je een discrete, spannende locatie dan mag je gratis mijn mager sletje met kleine tietjes bekijken en haar lijf vol schrijven met vunzige teksten. Inwonende slanke slavin gevraagd Hallo, Ik ben op zoek naar een slavin of beginnend slavin die opgeleid wilt worden ,die ook wilt inwonen hier. Je word getraind en opgeleid tot zeer geil onderdanig slavinnetje.

Leeftijd en huidskleur onbelangrijk. Ik ben 42 jaar , slank en redelijk goed geschapen. Bedoeling is voor langere tijd Reageren met telefoonnummer om fake uit te sluiten. Reakties zonder nummer helaas geen antwoord. Ruimte om slavin te vernederen Warme, droge ruimte waar ik mijn slavin kan vernederen. Geile plek om deze slavin te fotograferen Heb jij een schuur, kantoor of stal om deze slet te fotograferen Onderdanigheid is een beleving.

Die heb je of die heb je niet. Je fantaseert er over en vroeg of laat wil je die fantasie ook werkelijkheid laten worden. Dan wil je voelen hoe het is om te worden vastgebonden of te worden vernederd. Met of zonder seksuele handelingen. Ieder heeft zijn eigen fantasie. Laat je eens gaan, praat er over en vertel je wensen. Misschien kunnen we die samen invullen. Geile plek om deze slavin te fotograferen Heb jij een schuur, garage, kantoor etc dan zou ik die graag willen gebruiken om dit sletje op de plaat te zetten.

Op zoek naar een meester Op zoek naar een ervaren meester. Meester gezocht Ik ben een jongedame van 30 jaar, 59 kg, donker haar, groene ogen, 1.dik kutje ik zoek een slaaf

.

Het is een bh met gaatjes voor je tepels en een rokje. Natuurlijk geen slipje want ik wil dat de slavin geen slip draagd. Ook moet je een halsband omdoen. En zo loop je dan als een hond zonder riem het zwembad uit Zij Ik trek naar het zwembad toe. Ga kleedhokje 3 binnen en zie het tasje.

Ik open het en kijk verbaasd. Ik kleed me uit en doe de eitjes in mijn kutje. Het zijn er blijjkbar met meerdere kogeltjes in. De minste beweging voel je. Ik trek mijn badpak aan en ga naar het zwembad toe. Ik voel ze bij elke stap die ik zet. Ik spring in het water met mijn kutje stijf dicht geknepen uit schrik dat ze zouden ontsnappen. Na zowat 45' gezwommen te hebben kom ik terug aan de kant en keer terug naar de kleedhokjes.

Ik haal eerst mijn kleding op en stel vast dat ze verdwenen is en vervangen werd. Ik keer terug naar kleedhokje 3, droog me af en kleed me aan. Ik trek mijn BH aan en trek mijn tepels door de gaatjes heen. Ik trek het rokje aan. Mijn eitjes zitten nog steeds in mijn kutje. Ik doe de halsband aan en denk aan het feit dat ik zo naar buiten moet. Ik verlaat het hokje en kijk goed rond me, zo zonder jas met een dergelijk BH, zie niemand en vlucht naar buiten.

Vlucht als een hond op zoek naar zijn meester Buiten zie ik niemand. Ik kruip in een hoekje en wacht op wat komen gaat. Er komen wandelaars voorbij.. Ik hoor ze over me spreken en kruip nog verder het hoekje in Hij Daar zit je dan slavin. Met tril eitjes in je kut die je voelt bij elke beweging. Met een halsband om als teken dat je bij een meester hoort.

Je bent een beetje bang daar zo in het donker zonder de bescherming van je meester. Maar je moet toegeven, diep in je hart wind dit je toch op: Je voelt aan je kale kut onder je rokje. Je voelt het touwtje waaraan die trileitjes zitten. Je kut is al nat Dan stopt er een auto. De lichten knipperen en je staat op en loopt erheen. Ik doe de deur open: Je stapt in en je gaat voorin zitten. Ik doe een ketting aan je riem en leg deze op m'n schoot.

In de auto wil ik horen slavin hoe je je nu voelt. Weer bij je meester nadat je daarnet zo alleen was in de kou.

Hoe erg je je meester miste. Ik wil ook horen hoe nat je kut is en hard je tepels zijn. Ik merk aan je dat de spanning even weg is.

Je bent weer veilig bij je meester. Ondertussen rijden we naar m'n huis toe. Zij Oh meester ik voel me zo bangelijk. Mijn kutje is ondertussen kletsnat geworden, ik houd wel van die spanning. Plots zie ik een auto naderen. Als ie zijn groot lichten durft aansteken ziet ie me hier zitten.

Oh wie zal het zijn. Gelukkig hij knippert, het is mijn meester. Ik loop naar de auto toe, door de lichten van de wagen ik heb geen keuze, het moet wel , hopelijk zijn er niet teveel mensen die me zagen.

Ik stap snel in. Ik zit nog niet goed neer of ik voel hoe een ketting aan mijn halsband wordt vast geklikt. Ik zit vast aan mijn meester nu. Ik ben weer bij mijn vertrouwde meester, geen vreemden meer die me zouden kunnen aanranden.

Oh meester wat liet je me lang op je wachten. Ik dacht al dat je niet meer zou komen. Je bekijkt me grondig, ziet dat mijn tepeltjes hard zijn. Ik vertel je hoe nat mijn kutje wel niet geworden is van de spanning die ik hier beleefde. Je vertrekt de wagen, je zegt dat we naar huis rijden maar ik weet wel beter Meester wat ben je met van plan???

Hij We rijden door de stad. Jij vastgebonden aan die ketting als een echte slavin. Je tepels zijn hard en je slavinnekut nat. Precies zoals ik dat van een slavin verwacht! Een paar straten van m'n huis af parkeer ik de auto. Ik doe je tuigje om je hoofd.

Een stang gaat door je mond waarop je moet bijten. Ook krijg je oogkleppen zodat je alleen vooruit kan kijken. Ik trek het strak om je slavinnehoofd. We stappen uit en lopen naar m'n huis toe. Jij loopt daar met oogkleppen op en je tepels steken weer door dat slavinnetopje heen. Ik vind dat je als slavin niet bij mij naar het toilet mag. Je moet het buiten doen als een beest. Je moet nodig plassen he, slavin?

We zoeken een boom op en je moet je rokje omhoog doen. Je voelt die koude lucht tegen je natte kut, als je je pis laat lopen. Je kan alleen vooruit kijken en niet opzij als je daar zo zit te plassen. Voel die koude wind tegen je kut slavin! Dan gaan we naar binnen. Ik beveel je helemaal uit te kleden en voor de open haard op je buik op de grond gaan liggen.

Ik pak twee spreid stangen en doe je armen en benen ver uit elkaar. Machteloos lig je daar als je slagen voelt van een zweepje. Het tuigje draag je nog. Dan als je billen voldoende gloeien duw ik het handvat van het zweepje je kont in. Steeds dieper vul ik je op. Tot deze vast in je kont zit. Nu ben je echt mijn beest. Je ligt voor me, vastgebonden en je hebt een staart. Zij Je stopt, oh ik krijg een soort bit in en moet er op bijten.

Ook nog oogkleppen, ik voel me echt je pony'tje. Ik moet uitstappen en je volgen aan de leiband. Ik voel de koude op mijn tepels. Je neemt me mee de tuin in, ik moet er van je plassen aan de boom. Ik zet me in hurkstand, mijn handen steunen voor me op de grond. Ik laat mijn water lopen.

Meer nog ik spuit het eruit. Oh wat voel ik me opgelucht. De koude wind blaast tegen mijn kutje en brengt me weer tot de realiteit. De realiteit die zegt dat ik je slaafje, je teefje, je pony ben. Je neemt me mee naar binnen. Ik moet me uitkleden enkel de bit en de kleppen moeten aanblijven. Ik moet me neerleggen op de grond op mijn buik. Wat is de meester nu van plan met zijn pony. Plots voel ik hoe mijn benen opengetrokken worden.

Ze worden vast gemaakt aan een stang, daarna gebeurt hetzelfde met mijn armen. Ik lig daar nu helemaal hulpeloos, helemaal gebonden, kan niet rond me kijken wat er gebeurt. Plots voel ik een zweep op me neerkomen. Ik kreun, voel nog slagen, heb pijn, verbijt deze pijn.

Voel hoe ik begin te gloeien. Oh meester je slaat me zo hard. Zou willen genade vragen maar zet toch door. Ik wacht af wat er komen gaat Ik voel iets mijn kontje binnendringen, ruw, ineens naar binnen, diep naar binnen. Aan het uiteinde hangen slierten.

Ik realiseer me dat het de zweep is en dat je mijn een staart aanmat Nu ben ik helemaal je beest, je pony. Bit, oogkleppen, staart, alles is er Ik realiseer me ik ben nog minder dan een beest, die hebben nog het recht, zij het beperkt, om zich te bewegen Oh wat zou de meester met me van plan zijn nu Ik voel me zo opgewonden Hij Daar lig je dan slavinnetje, bij je meester thuis. En natuurlijk met een staart, diep in je slavinnekont. Maar je ligt vast slavin. Want ik geef je geen toestemming tot bewegen.

Je kan alleen vooruit kijken. Vlak over de grond. Ik leg de ketting die om je hals zit op je rug Dan hoor je andere kettingen. Maar je ziet niet wat het is. Ik kom achter je zitten en voel je slavinnekutje. Voel hoe nat deze is. Hoe nat ben je slavin? Dan begin ik je te vingeren. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Nieuwste "slaaf" sex films.

Jeffrey kan geen kant op. Diederik ligt aan de elektroden. Twee dominante meesteressen is teveel voor Arnold. Sex Wrestling Domination Mix.

Vernederd tot op het bot. Geblinddoekt op zoek naar de pijn grenzen. Diep in de keel van SM slaafje Kleio. De verplichtingen van een onderdanige echtgenote.

Drown In My Squirt! Bondage sletten worden op de proef gesteld. Ontsnappen is geen optie. Slaafs doen wat je gezegd wordt. Slaaf wordt geplaagd met zijden sjaals.Sex zuid holland gratis mobiele pjes


dik kutje ik zoek een slaaf