04
- January
2018
Posted By : Rayford Cockerham  
Comments Off on Gangbang woensdag lekkere vette kut
Gangbang woensdag lekkere vette kut

gangbang woensdag lekkere vette kut

..

Honkbalknuppel in kut gratis sex utrecht

En het mooie is, ik hoefde er niet voor te werken. Ik hoefde alleen maar mooi te zijn, wat huishoudelijk werk te doen, en hem sexueel van dienst te zijn wanneer hij dit wilde. En voor de rest kon ik de dag doorbrengen met bezoekjes aan vriendinnen, fitnessen, tennisen etc. Een mooi leven dus. Ik zag er van nature al goed uit met m'n lange blonde haren, en met heel regelmatige bezoeken aan de sportschool hield ik mijn lichaam perfect in vorm. Een investering van Zoals gezegd had ik geen flauw idee in wat voor handel Maurice zat of met wie hij zaken deed.

Maar die Woensdag avond werd ik plotsklaps keihard geconfronteerd met het zakelijke leven van m'n echtgenoot en een aantal van zijn zakenrelaties. Het was rond We zaten samen op de bank in ons luxe penthouse een glaasje wijn te drinken terwijl we wat tv zaten te kijken.

Ik had gemerkt dat Maurice de afgelopen week nogal gespannen was. Ik dacht dat een stevige vrijpartij misschien wel wat van die stress zou weg nemen. Ik had me dus sexy gekleed in een van m'n vele geile lingerie setjes. Hierover had ik een zijde negliche aangedaan van dezelfde kleur met bijpassende stiletto naaldhakken. Ik had hem de hele avond al een beetje zitten opgeilen, en ik wist dat hij ondanks alle stress zo toch zou toegeven aan z'n lust. Terwijl we zaten te zoenen op de bank hoorde ik een geluid in de hal.

Maurice vloog op van de bank en rende richting de hal. Maar voor hij daar was stormde er tot mijn schrik 4 mij vreemde mannen de woonkamer in. Twee van hen hadden een pistool in hun handen. De twee zonder pistool grepen Maurice in een soort houdgreep beet. Op dat moment kwam er heel relaxed een 5e man binnenlopen. Aan z'n houding kon je zien dat hij de leider van het groepje was. We konden je de afgelopen dagen maar niet bereiken, dus ik dacht, laten we dan bij hem thuis maar eens letterlijk en figuurlijk met de deur in huis vallen", zei de man die zojuist binnen was gekomen.

Maurice zuchte alleen maar. Nou stel je ons voor? Ik ben een klant van je echtgenoot, echter geen tevreden klant. Je man is z'n afspraken niet nagekomen. Dat heeft me meer dan Je man was de afgelopen dagen ineens niet bereikbaar.

Dus toen heb ik wat rondgevraagd en zodoende ben ik op dit adres terechtgekomen. Ik denk dan ga ik maar even bij Maurice thuislangs om m'n geld dat ik tegoed heb te incasseren.

Dus Maurice, zeg me maar even waar de kluis is. Plotsklaps kwam de leider achter me staan, hij trok een stiletto uit z'n colbert, knipte het open en hield het lemet tegen mijn gezicht terwijl hij met z'n linkerhand m'n hoofd stevig vastgeklemd hield. Die zogenaamde loyale vriendjes van je die me je adres hebben gegeven wisten me ook te vertellen dat je een kluis in je slaapkamer hebt.

Dus ik zou nu maar snel meewerken en die kluis openmaken. Het zou jammer zijn als ik dat mooie gezichtje van je vrouw zou moeten bewerken.

M'n paradijselijke leven was ineens in elkaar gestort. Maurice zag dat weerstand bieden zinloos was en liep gedwee met twee van de mannen naar onze slaapkamer. Ik hoorde hoe hij het schilderij aan de wand opzij schoof en de kluis openmaakte. Ondertussen liet de leider het puntje van z'n mes vlak boven m'n huid langs m'n gezicht en hals bewegen. Ik durfde nauwelijks te bewegen, bang dat het vlijmscherpe mes me dan open zou snijden.

De minuten die voorbij gingen leken uren te duren. Toen kwamen de twee mannen en Maurice weer binnen. Alles bij elkaar nog geen Uit z'n bankdocumentatie blijkt dat hij eigenlijk maar een arme sloeber is. De auto's en alle luxe die we hier zien zijn bij elkaar geleend. Hij is eigenlijk geen stuiver waard.

Je gaat elke stuiver die ik kwijt ben geraakt voor me terug verdienen, met rente erbij. Heb je hier een camera? Ik was bang dat ze Maurice iets zouden aandoen en vertelde ze dus meteen in welke kast ze moesten kijken. Een van de mannen liep naar de betreffende kast en kwam terug met onze digitale foto en videocamera.

Ondertussen bonden de andere mannen maurice vast aan 1 van de eetstoelen. Vervolgens volgde er een hele reeks commando's over poses die ik moest aannemen voor de twee mannen die de camera's bediende.

In het begin weigerde ik gevolg te geven aan de opdrachten, maar dit had tot gevolg dat Maurice harde klappen kreeg. Ik besloot daarom om maar te gehoorzamen, en zo eindigde ik dus na een kwartier mezelf vingerend op de bank, nog slechts gehuld in m'n naaldhakken en met m'n slipje opzij geschoven. We gaan dit via de mail aan onze vaste klanten verzenden, en dan weet ik zeker dat er morgenavond voldoende belangstelling in onze club voor je zal zijn.

Het is niet vaak dat we zulk mooi vers neukvlees in onze hoerenkast hebben. Afhankelijk van hoeveel die eikel van een vent van je terug verdient voor me zal je zeker het komende jaar voor mij werken in mijn sexclub "the Pleasure Dome", dus ik hoop dat je van een stevige wip houdt". De beide mannen deden de camera's uit en leken aanstalten te maken weg te gaan. Zou dit drama dan eindelijk voorbij zijn, misschien waren het maar loze dreigementen. De leider trok me met m'n hoofd over de rugleuning van de bank heen.

Hij ramde z'n pik in m'n mond. Ondertussen stonden 3 van de mannen achter mij. Ik voelde hun handen langs m'n benen en billen glijden, en niet lang daarna voelde ik de eerste vingers m'n kutje in glijden.

En ook m'n kontgaatje was niet heilig voor ze. De vierde man zat half naast en onder me op de bank en speelde met m'n tieten en sabbelde aan m'n tepels terwijl hij zichzelf langzaam aftrok.

Hij was niet zo groot geschapen, dus het was op zich makelijk te verdragen. Hij hield m'n hoofd stevig beet met z'n beide handen, dus ik kon niet achter me kijken wat er daar gebeurde. De in een condoom gehulde eikel die zich tussen m'n schaamlippen door naar binnen wilde persen kwam voor mij dan ook onverwacht, hoewel ik anderzijds natuurlijk wist dat elk van de mannen me minimaal èèn beurt zouden geven.

Ze hadden me vagina al flink voorbewerkt met hun vingers, en niet zonder effect. Hoewel ik het probeerde tegen te gaan was ik namelijk toch behoorlijk nat geworden. Dus mijn poging om m'n kutje dicht te knijpen en die penis buiten te houden had totaal geen succes. Ondanks het feit dat dit echt een pik van fors formaat was schoof de dikke kloppende eikel soepel naar binnen.

In langzame stoten drong hij steeds dieper m'n neukgrotje binnen. Ik kon het niet zien, maar ik voelde dat deze lul groter was dan enige lul die me eerder geneukt had. Eindelijk voelde ik zijn ballen tegen m'n onderlichaam aankletsen. Toen voerde hij het tempo op. In steeds hoger tempo trok hij z'n neukstaaf bijna uit m'n kut terug om hem er vervolgens helemaal tot aan de wortel weer in te rammen.

En als afwisseling daarop trok hij z'n lul bijna helemaal terug om hem vervolgens met z'n hand zo te sturen dat z'n dikke eikel heerlijk over m'n G-spot schuurde. Ik voelde hoe m'n onderbuik hard werd als voorbode van een naderend orgasme.

Ik krijg altijd tamelijk heftige orgasmes, iets wat Maurice altijd erg opwond, maar nu zou hij het waarschijnlijk een stuk minder vinden. De man achter me was z'n lul weer diep in m'n spleet aan het rammen en ik kon een orgasme bedwingen, maar toen hij z'n lul weer terug trok om met de top van z'n dikke lange neukstaaf m'n G-spot te stimuleren hield ik het niet meer.

M'n kreunen werd enigszins gedempt door de pik in m'n mond, maar vanwege het verkrampte trekken van m'n lichaam en vanwege de golf geil die langs m'n dijen omlaag stroomde was het voor iedereen duidelijk dat ik een heftig orgasme had gekregen.

De man die m'n mond neukte raakte blijkbaar extra opgewonden door m'm klaarkomen, want nadat hij Maurice zo had beledigd kon hij niets anders meer uitbrengen dan diep gegrom, en enkele seconden later voelde ik hoe hij z'n zaad diep in m'n keel spoot. Ik kon niets anders doen dan het inslikken. Ook de vent die me neukte zat blijkbaar diep bij z'n hoogtepunt.

Hij maakte nu nog maar hele snelle korte stootjes waarbij z'n ballen ritmisch tegen m'n kittelaar aan sloegen. Plotseling trok hij z'n lul uit m'n schede. Ik keek snel achterom en zag hoe het condoom van z'n heerlijke berelul afhaalde.

Hij legde z'n lul in m'n bilspleet en kneep met beide handen m'n billen tegen elkaar. Toen begon hij stotende bewegingen te maken zodat hij zich als het ware met mijn billen aftrok.

Het duurde slechts secondes voordat ik hem hard hoorde briesen en voelde hoe de klodders sperma op m'n rug landen. De man die op de bank gezeten met m'n tieten had gespeeld had zich inmiddels onder mij gemanouvreerd.

Hij had een rubbertje om z'n lul gedaan en trok me nu met èèn hand om m'n heupen omlaag. Met z'n andere hand manouvreerde hij zijn piemel van gemiddeld formaat zodanig dat deze m'n kut ingleed. Na die eerdere megalul was deze doorsnee pik een koud kunstje. Veel rust kreeg ik echter niet, want vrijwel onmiddellijk voelde ik hoe een tweede pik zich duwend een weg door m'n bilspleet zocht, overduidelijk op zoek naar m'n kontgaatje om zich daar naar binnen te dringen.

Toen ik 17 was ben ik ooit eens met een al wat oudere man naar bed geweest. Hij wilde me ook anaal neuken, en ik wilde me niet aan stellen als een "klein meisje', en dus liet ik hem z'n gang gaan.

Zonder enig voorbereidend voorspel penetreerde hij me en het werd een heel pijnlijke ervaring. Sindsdien heb ik het nooit meer toegelaten, ondanks dat ik van vriendinnen hoorde dat het met de juiste vorm van voorbereiding een heerlijke vorm van sex kon zijn.

Ik geloofde er echter niet meer in en deed nu dus ook erg mijn best om deze pik buiten de deur te houden. Hij had de ingang gevonden, maar ik hield de deur zo strak mogelijk dicht. Z'n forse eikel duwde tegen m'n sluitspier. Plotseling verscheen de 5e man voor m'n neus. De aanblik van zijn pik schokte me.

Het was niet zo zeer de lengte, maar z'n pik die bij de wortel al behoorlijk dik was werd naar boven toe eigenlijk nog dikker en monde uit in een soort paddestoel vormige eikel. Het zien van z'n pik leidde me kortstondig af van de strijd die ik met m'n anus voerde.

Dit was echter voldoende, en ik voelde hoe zijn eikel langs m'n sluitspier naar binnen gleed. Nu hij eenmaal binnen was ontspande ik m'n sluitspier maar, en bemerkte dat z'n penis, ondanks z'n meer dan doorsnee formaat, redelijk soepel m'n aarsje binnengleed, hierbij geholpen door mijn eigen geil dat hij vanuit m'n zeiknatte kutje over z'n condoom had gesmeerd.

Ondertussen had ik de paddestoel pik naar binnengezogen en draaide met m'n tong een rondje, nou ja, eerder een cirkel rond z'n gigantische eikel. De mannen achter mij hadden wat moeite. Door de wat ongemakkelijke hoek waarin we lagen werd de pik van de man die onder me lag nogal tegen de juiste richting ingebogen wat niet erg comfortabel was.

Ook voor de man die me in m'n kont neukte was de hoek niet juist wat erin resulteerde dat z'n pik er regelmatig uitschoot. Nu ik geen weerstand meer bood kreeg die hem wel weer met redelijk gemak terug in m'n kontje, maar toch, het was verre van ideaal. Nadat z'n pik voor de zesde keer uit m'n anus was geschoten zei hij; "nou ben ik het zat.

Ik heb net een heerlijk bed gezien. Dat lijkt me een veel betere locatie om die sloerie haar reet door te naaien. Vervolgens tilde hij me op met z'n handen op m'n tieten terwijl z'n stijve pik in m'n kont fungeerde als de lepel van een vorkheftruck. Zo tilde hij mij naar onze slaapkamer. Hij ging ruggelings op ons bed liggen met mij ruggelings boven op hem.

Hij pakte mijn benen beet en trok ze naar achter en uit elkaar en begon met z'n heupen te stoten zodat z'n pik m'n kontje doorpompte. En eerlijk gezegd maakte het me beregeil.

De andere mannen hadden inmiddels Maurice z'n stoel opgepakt en hem in de slaapkamer deuropening neer gezet. Tegen de muur aan het voeteneind van ons bed staat een kledingkast met spiegeldeuren.

Ik keek hierin en zag hoe de forse pik van de man ritmisch tussen m'n billen verdween en weer tevoorschijn kwam. Daarboven zag ik m'n opengesperde kletsnatte kutje en m'n d-cup tieten die stuiterde op het ritme van de anale neukbeurt die ik kreeg. Het moest Maurice pijn doen. Aan het begin van onze relatie had hij gevraagd of hij mij op z'n grieks mocht neuken, maar ik had dat nooit toegelaten, en nu werd ik hier voor zijn ogen door een wildvreemde vent in m'n heerlijke kontje geneukt.

Mijn opengesperde kut was natuurlijk een makkelijke prooi voor de kerel die op de bank onder me had gezeten. In èèn poging ramde hij z'n piemel m'n vagina in, en hij begon me direct op een moordend tempo te naaien.

Met z'n handen kneede hij mijn tieten. De man ondermij had z'n pik diep m'n darmen ingeramd en hield zijn heupen nu stil. Hij had mij als het ware vast gespiest zodat z'n maat die bovenop me lag me gemakkelijker vaginaal te grazen kon nemen. Al na een paar minuten naderde hij dan ook z'n hoogtepunt. Hij haalde z'n lul uit m'n kut, trok het condoom er vanaf, gaf er een paar rukjes aan en spoot z'n zaad over m'n tieten heen.

Daarna stopte hij z'n pik in m'n mond zodat ik hem verder schoon kon likken. De man die z'n pik in m'n kont had geparkeerd werd nu ook weer actief. Hij wisselde van positie. Hij draaide me op m'n linkerzij en trok mijn rechterbeen omhoog. Hij kwam op z'n linkerzij achter me liggen en stuurde zijn lul weer richting m'n anus.

Moeiteloos boorde hij z'n paal weer bij me naar binnen en hij begon me in een heftig tempo door te naaien. Met z'n rechterhand verdween hij tussen m'n benen en al snel voelde ik hoe z'n vingers m'n kutspleet binnengleden en daar op zoek gingen naar m'n G-spot en deze al snel vonden. Met z'n duim masseerde hij ondertussen het gebied rond m'n kittelaar.

Ik kon het niet helpen, maar ik werd wederom gillend geil. Gelukkig had de man met de paddestoellul zijn neukapparaat weer in m'n mond gepropt zodat mijn orgastisch gehijg enigszins werd gedempt. Een volgend orgasme schokte door mijn lichaam en het leek wel of het aanhield.

Ik had een gevoel alsof ik zo meteen flauw zou vallen. De vette pik tussen m'n billen werd steeds sneller in lange halen van eikel tot wortel in en uit m'n aarsje geramd. Juist op het moment dat ik dacht dat ik uit elkaar zou ploffen trok hij zich uit m'n kontgat terug. Hij draaide me op m'n rug en ook hij nam m'n tieten als doelwit voor z'n ejaculatie.

In tegenstelling tot z'n voorganger was hij echter een echte "spuitgast'. De eerste straal zaad kwam dan ook niet op m'n tieten maar in m'n gezicht. De golven zaad daarna dropen wel via m'n keiharde tepels langs m'n borsten naar beneden. De "paddestoel man' zag z'n kans nu schoon.

Hij duwde m'n benen uit elkaar en ik voelde hoe hij z'n vette mega eikel tegen m'n kutlipjes parkeerde. Ondanks het feit dat m'n kut zeiknat van het geil was koste het hem toch wat moeite om me te penetreren. Maar toen hij eenmaal in me was kon hij me soepel pompen. Hij was het levende bewijs dat de dikte van een lul belangrijker voor het sexuele genot van een vrouw is dan de lengte, alhoewel hij daar ook niet over te klagen had. Z'n dikke lul vulde m'n neukgrotje helemaal op.

Vooral wanneer hij m'n g-spot passeerde werd ik waanzinnig van genot. Ik had nu geen controlle meer over m'n handelen en lag te kreunen en te hijgen als een nymphomane slet die al een jaar geen sex meer had gehad. Aan het begin wou ik koel blijven voor Maurice, maar nu had ik geen remmingen meer. De andere mannen stonden allemaal rond ons bed en stonden zich stuk voor stuk af te trekken terwijl ze toekeken hoe ik murw werd geneukt. De "paddestoel man' naaide me steeds heftiger en ik voelde hoe hij zijn hoogtepunt naderde.

Maar toen trok hij z'n lul onverwacht uit me terug. Ik wil dat lekkere kontje nu ook wel eens uitproberen. De mannen kende echter geen pardon. Aan elke zijde van me kwam een man zitten die 1 van m'n benen naar achter duwde zodat m'n knie zowat in m'n oksel zat. M'n bilspleet stond nu wijdopen en ik voelde z'n enorme knop tegen m'n kloppende aarsje persen.

Ik probeerde m'n kontgat open te duwen, deels omdat ik wist dat hij toch niet zou opgeven om me anaal te penetreren en ik het hem het beste maar zo eenvoudig mogelijk kon maken, maar voor een groot deel ook omdat ik het in m'n supergeile bui als een uitdaging zag om deze reuzepik anaal te verzwelgen.

Voor een deel geholpen door het geil dat vanuit m'n kletsnatte kut m'n bilspleet in stroomde lukte het hem uiteindelijk om z'n eikel naar binnen te persen. En eenmaal binnen koste het hem niet veel moeite om in langzaam oplopend tempo z'n pik steeds dieper in me te rammen.

Al snel voelde ik hoe hij z'n enorme ballen tussen m'n billen perste. Ik verklaar hiermee dat ik het cookiestatement gelezen heb. We vragen je om eenmalig akkoord te gaan met onze voorwaarden ter bescherming van de adverteerders. Ik heb de algemene voorwaarden van Midhold B. Email adres Wachtwoord Onthouden. De prostitutie marktplaats van de Benelux". Home vrouwen prive-ontvangst amsterdam.

Veilig afspreken Kinkyplay Webcam bordeel Hookers. Telefoonnummers van adverteerders op Kinky worden altijd gratis getoond. Luara - Wie ga me Lekker Vol Spuiten?

Ik ben een lekker stout latina,ik hou veel van sex, de hele dag Bij mijn je mag alles lekker doen: Ik heb warmen strak kutje en kontje. Een uur is , half Doe ik ook gangbang,groepsex en trio, voor special prijs.gangbang woensdag lekkere vette kut

..Erotische massage nijmegen sexadressen eindhoven


gangbang woensdag lekkere vette kut