16
- May
2018
Posted By : Velva Stroup  
Comments Off on Grote vette kut slavin zoekt meester
Grote vette kut slavin zoekt meester

grote vette kut slavin zoekt meester

Ik wacht af wat er komen gaat Ik voel iets mijn kontje binnendringen, ruw, ineens naar binnen, diep naar binnen. Aan het uiteinde hangen slierten. Ik realiseer me dat het de zweep is en dat je mijn een staart aanmat Nu ben ik helemaal je beest, je pony. Bit, oogkleppen, staart, alles is er Ik realiseer me ik ben nog minder dan een beest, die hebben nog het recht, zij het beperkt, om zich te bewegen Oh wat zou de meester met me van plan zijn nu Ik voel me zo opgewonden Hij Daar lig je dan slavinnetje, bij je meester thuis.

En natuurlijk met een staart, diep in je slavinnekont. Maar je ligt vast slavin. Want ik geef je geen toestemming tot bewegen. Je kan alleen vooruit kijken. Vlak over de grond. Ik leg de ketting die om je hals zit op je rug Dan hoor je andere kettingen. Maar je ziet niet wat het is. Ik kom achter je zitten en voel je slavinnekutje. Voel hoe nat deze is. Hoe nat ben je slavin? Dan begin ik je te vingeren.

Terwijl je helemaal vast zit en niks kan doen gebruik ik die kut van je. Diep vinger ik je, diep in je slavinnekut.

Ik hoor hoe je bijt in het bit en hoe je begint te hijgen. Dan haal ik die vinger eruit en haal deze langs je neus. Ruik je eigen kut! Ik maak je vervolgens los en doe je een riemenbody om. Ook daaraan doe ik een ketting. Ik neem je mee naar m'n slaapkamer. Ik bind je vast op je rug met je benen helemaal wijd. Je kut helemaal open en toegankelijk voor je meester. Ik maak je vast aan het bed zodat je door die riemenbody geen kant op kan Geen arm of been kan je bewegen.

Zij Oh meester, ik lig daar roerloos. Met die oogkleppen kan ik enkel voor me kijken. Ik hoor een ketting rammelen maar weet niet wat je er mee gaat doen. OOOOOh plots voel ik je koude ketting op mijn rug. Nu nog andere kettingen die ik hoor rammelen. Wat gaat de meester daarmee doen? Ook nog bij op mijn rug leggen of iets totaal anders. Ik kan het niet zien. Oei plots voel ik hoe de meester mijn kutje controleert.

Ik Oh hij windt me op, ik bijt in het bit, hij maakt me zo Ik ruik mijn eigen geil. Oh gelukkig hij maakt me los, kan ik weer bewegen. Maar wat doet ie nu weer ik krijg een heel riemen stel aan. Nu heb ik niet alleen meer een bit en een halsband aan maar ben ik helemaal in getuigd. Hij sleept me mee naar Wat gaat ie hier met me doen. Ik voel me een beetje ongerust maar heb toch vertrouwen in de meester. Hij legt me op het bed en maakt me vast.

Neen, hij snoert me vast, hij spant me helemaal op. Ik kan me niet meer bewegen. Mijn benen ver open, mijn armen ver open. Hij trekt mijn kutlipjes open.

Ik weet dat ie recht mijn kutje kan inkijken nu. Oh het blijft blijkbaar niet vergenoeg open voor hem, hij zet klemmen op lipjes en hij spant ze ook nog open zo ver als maar mogelijk is.

Het doet pijn maar ik laat het hem niet zien. Ik houd me sterk. Ik kan niet zien wat ie gaat doen, heb nog steeds de kleppen op en het bit in. Aauw, wat doet ie nu Hij Daar lig je dan. Helemaal in de riemen vast. Je kan alleen vooruit kijken en niks zeggen alleen kreunen. Op je kale kutlipjes doe ik klemmetjes en trek deze helemaal uit elkaar zodat ik diep je slavinnekut in kan kijken. Je geile, natte kut. Je hebt geen geheimen voor me.

Ook snoer maak ik je hoofd vast aan de riemen zodat je ook je hoofd niet meer kan bewegen. Ik pak een spiegel en laat je zo je eigen kut in kijken. Hoe vind je het eruit zien slavin? Vertel het je meester! Dan pak ik een zalfje, je weet niet wat het is. Ik begin het op je onderbuik, vlak langs je kut en langs de binnenkant van je dijen te smeren.

Stevig wrijf ik het in je, slavin. Je weet nog steeds niet wat het is. Die warme gloed die je onderlijf in brand zet. Ik heb namelijk tijgerbalsem ingesmeerd en dit zorgt dat je daar helemaal van gaat gloeien. Voor me en vast. En het voelt alsof je onderlijf helemaal in brand staat. Je kut wordt er nog geiler op.

Ik laat je weer via de spiegel je slavinnekut zien. Je begint te kreunen en probeert te kronkelen. Wind dit je op slavin?? Zij Je verplicht me naar mijn eigen opengesperde kutje te kijken.

Oh hoe vernederend lig ik hier nu. Je verplicht me er een hele tijd naar te staren. Gelukkig heb ik een kutje dat het bekijken waard is maar zo open liggen Je legt de spiegel weg en ik hoor hoe je ergens wat uithaalt.

Plots voel ik hoe je mijn buik begint in te smeren. Ik voel hoe je langs mijn kutje, zonder mijn kutje zelf te raken, naar mijn dijen toegaat. Ik vermoed dat je mijn onderbuik en dijen een lekkere sensuele massage wil geven. Maar oh wat begint dat spul te gloeien. Meer nog het wordt zo heet dat ik zou willen wegvluchten.

Maar ik kan hier geen cm weg. Het wordt een enorm gevoel. Mijn kutje begint te gloeien, wat wil je midden die gloeiende dijen en buik. OH ik voel me zo heet nu. Ik voel dat de sappen zo uit mijn kutje lopen. Ik voel ze over mijn kontgaatje lopen.

Oh met dat opengesperde kutje kan ik helemaal niets beheersen. Alles wat loopt moet ik zo laten lopen. Oh nu duw je de spiegel weer voor mijn ogen en moet ik weer kijken naar mijn eigen kutje. Ik zie hoe alles onderaan glanst van mijn sappen en hoe rood mijn dijen en buik wel zien van de balsem. Niet moeilijk dat alles gloeit. Ik wordt er gewoon gek van. Bijt in mijn bit. Wil niets anders dan gevuld worden.

Hij Slavin, je wilt gevuld worden he?. Je slavinnekut, die zo geil is geworden door je meester. Je ligt daar, hijgend en bijtend in je bit. Je ziet dan de stijve pik van je meester. Die duw ik langzaam zo in je slavinnekut. Ik vul je op, langzaam. Als deze in je zit knijp ik in je slavinnetepels. Daarna trek ik die pik weer uit je. Je ziet hem glimmen van je kut die nu weer leeg is. Ik ga over je heen zitten en begin me af te trekken.

Met m'n pik vlak bij je gezicht. Ik trek me steeds harder af Ik spuit over je slavinnegezicht. Je voelt het over je wangen stromen. Dan zoek ik met m'n tong je klitje op en begin je te beffen. Terwijl ik dat doe duw ik een dildo je kut in. Ik lik je klitje vol vuur en neuk je slavinnekut met een dikke dildo. Je hijgt en kronkelt Terwijl je vastgebonden zit en met sperma op je wangen. Ik laat je even liggen zo.

Dan maak ik je los en doe de riemen body uit. Kleed jezelf weer aan slavin in je gewone kleding. Bedank de meester en ga.

Zij Ik voel je lul in me glijden. Oh eindelijk iets in mijn kutje, ik ben zo gelukkig. Maar wat doe je nu, je trekt het er even snel weer uit en komt me uitdagen door vlak boven mijn gezicht je af te trekken. Oh neen je spuit al je zaad voer mijn gezicht heen en ik kan er door dat bit niets van oplikken.

Zonde van zoveel lekkers. We gaan terug naar de tijd van de slavernij. Dat vindt tenminste de slavendrijver en -handelaar in deze pornofilm. Deze meester hield niet alleen zelf slaven, maar kocht en verkocht ook slaven, voornamelijk Afrikaanse vrouwen ten zuiden van de Sahara.

Vooral de handel in jonge negerinnen was in die tijd zeer lucratief. De dikke negerinnen — daar waren er heel veel van — werden direct verkocht als veldslaaf, fabrieksslaaf of huisslaaf, terwijl de slanke negerinnen — vaak nog jong — vooral gebruikt werden voor seks. Voordat de slavenhandelaar uit de film deze seksslavinnen doorverkocht, keurde hij de meisjes eerst. Dat ging er niet zachtzinnig aan toe.

Hij kleedde de negerinnetjes eerst helemaal uit, draaide ze eenmaal rond en inspecteerde hun lichaam op putten en puisten en andere gebreken. Daarna sloeg hij met zijn vlakke hand eerst een paar keer flink op de billen, om te zien of de meiden strak genoeg waren.

Ook de borsten moesten er stevig bij staan. Vervolgens legde de man, zoals we kunnen zien op de foto, het zwarte neukvlees op een verhoogde tafel op haar buik en bond hij de handen vast met een touw. De slavin kon zich niet meer verroeren en kreeg het commando:

20 euro sex shemale prive ontvangst

Op het hek dat toegang gaf tot het weiland hing een man die naar de paarden stond te kijken. Ik bleef even staan en keek ook naar de paarden. Het bleken een merrie en een hengst te zijn, en om dat laatste te constateren was er niet veel voor nodig, want onder zijn buik hing een enorme lul te bengelen. Je kon zelfs op afstand zien dat de kut van de merrie steeds open en dicht ging, die was duidelijk in voor een stevige beurt, en na even gehinnikt te hebben beklom de hengst de merrie.

Beide voorbenen rustten op de rug van de merrie. Het lukte hem niet meteen zijn enorme lul in de kut van de merrie te stoten, maar na enkele pogingen zag ik die enorme lul toch bijna helemaal in de kut van de merrie verdwijnen.

De hengst maakte een paar neukbewegingen, drukte vervolgens zijn lul helemaal in de kut van de merrie en bleef even bewegingsloos staan, waarna hij zijn lul uit de merrie liet glijden. Dat hij klaargekomen was bleek duidelijk, zowel uit de kut van de merrie als van zijn lul zag je een grote hoeveelheid sperma druipen. Jezus, wat werd ik geil van dat gezicht! De lul van die hengst die nog steeds mega vet was, en die openstaande kut van de merrie!

Het idee dat mijn kut compleet opgerekt zou kunnen worden door een lul van die afmeting zorgde voor een spontane natte kut. De man die nog steeds bij het hek stond keek me een beetje hitsig aan. Duidelijk was te zien dat ook hij van het schouwspel had genoten, want ik zag een behoorlijk grote bult achter de rits van zijn broek.

Dit is de eerste keer dat ik twee paarden zie neuken! Wat heeft dat dier een grote lul! Ik kijk hier heel graag naar. De man zag dat ik vet geil was geworden door wat ik net had gezien. Iets verderop is een leuk restaurant. Je hebt nu de kans om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden. Snel dronken we onze koffie op en even later waren we bij mijn huis beland. Onderweg ernaar toe was ik ontzettend geil geworden, het kutsap droop letterlijk uit mijn kut. Ik had dan ook geen zin om nog langer te wachten en sleurde hem haast mee naar boven naar onze slaapkamer.

Ook al zei Jan dat hij geen ervaring met verkrachten had, hij wist zijn rol al snel te spelen. Hij haalde zijn lul tevoorschijn, echt een enorme lul, en ik bedacht dat het een geluk was dat ik gewend was aan een vibrator van eenzelfde afmeting. Maar ik kon niet wachten totdat die enorme eikel mijn gezwollen schaamlippen uiteen zou drijven. Maar ik had een heel ander beeld bij verkrachten en schudde van nee.

Ik zal je leren! Ik vertel je wel wanneer je mag stoppen. Onder de druk van zijn hand waarmee hij ontsnappen onmogelijk maakte begon ik dan ook maar op zijn lul te zuigen. Jan greep mijn borsten en probeerde me nog geiler te maken. Eerst maar eens kijken of je nog maagd tussen je billen bent, je bent zo nat als een geile teef en vertel me niet dat je het niet wilt.

Ik raakte gewoon in paniek. Maar Jan had al twee vingers in mijn gladgeschoren kut en kietelde mijn klitje. Jan wachtte dan ook geen moment, en op hetzelfde ogenblik voelde ik hoe zijn vette eikel de schaamlippen van mijn bloedhete kut spreidde, even haalde hij zijn eikel wat heen en weer, om deze goed glibberig te maken met mijn kutsappen die rijkelijk vloeiden, de boorden van mijn hold-ups waren gewoon doorweekt van al het vocht dat uit mijn kut druppelde.

Op hetzelfde ogenblik voelde ik het genot, het was ineens heerlijk die enorme lul heen en weer te voelen glijden in mijn goed gesmeerde kut. Ik voelde alsmaar zijn ballen tegen mijn achterwerk tikken hetgeen mijn genot alleen nog maar verhoogde. In een oogwenk liet hij me klaar komen. Jan had moeite zijn lul in mijn kut te houden zo kronkelde ik op zijn lul. Even later vulde hij mijn kut met zijn dikke sperma, straal na straal voelde ik tegen mijn baarmoeder spatten.

Auw zei ik, je bent gemeen! Hij was ook gemeen, maar toch ook heel lief. Hij trok aan mijn haren en dat vond ik zo opwindend!

Toen pakte hij nog een dikkere dildo en stopte die er ook in, niet voorzichtig maar heel hard. Hij trok zich niks aan van mijn pijn, doorduwen dacht hij, dat deed echt heel veel pijn, en hij duwde door, en ik begon te slaan en te schreeuwen!!!

Ik verloor mijn bewustzijn, een tijdje later kwam ik weer bij, hij zat op mij, hij had iets achter zijn rug, hij liet mij eerst even bijkomen.

Toen zag ik wat hij achter zijn rug had. Het was een zweep, elke keer als ik iets zei sloeg hij mij ermee, en elke keer als ik geluiden maakte dat het pijn deed sloeg hij mij 2 keer. Okey, zei ik, en Tsjakkah, een rode striem Ik vertrok mijn gezicht, wat deed dat zeer, ik kreunde heel zachtjes Dit had hij gehoord, want ik werd nu 2 keer hard geslagen.

Na 10 keer slaan, vond hij het welletjes. Ik kroop in zijn armen en viel in slaap, hij had z'n eigen nog getrokken en toen viel hij ook in slaap, dit was een geweldige dag, ondanks de pijn heb ik het toch enorm fijn gevonden!


grote vette kut slavin zoekt meester

Ik wacht af wat er komen gaat Ik voel iets mijn kontje binnendringen, ruw, ineens naar binnen, diep naar binnen. Aan het uiteinde hangen slierten. Ik realiseer me dat het de zweep is en dat je mijn een staart aanmat Nu ben ik helemaal je beest, je pony. Bit, oogkleppen, staart, alles is er Ik realiseer me ik ben nog minder dan een beest, die hebben nog het recht, zij het beperkt, om zich te bewegen Oh wat zou de meester met me van plan zijn nu Ik voel me zo opgewonden Hij Daar lig je dan slavinnetje, bij je meester thuis.

En natuurlijk met een staart, diep in je slavinnekont. Maar je ligt vast slavin. Want ik geef je geen toestemming tot bewegen.

Je kan alleen vooruit kijken. Vlak over de grond. Ik leg de ketting die om je hals zit op je rug Dan hoor je andere kettingen. Maar je ziet niet wat het is. Ik kom achter je zitten en voel je slavinnekutje. Voel hoe nat deze is. Hoe nat ben je slavin? Dan begin ik je te vingeren. Terwijl je helemaal vast zit en niks kan doen gebruik ik die kut van je. Diep vinger ik je, diep in je slavinnekut. Ik hoor hoe je bijt in het bit en hoe je begint te hijgen.

Dan haal ik die vinger eruit en haal deze langs je neus. Ruik je eigen kut! Ik maak je vervolgens los en doe je een riemenbody om. Ook daaraan doe ik een ketting. Ik neem je mee naar m'n slaapkamer.

Ik bind je vast op je rug met je benen helemaal wijd. Je kut helemaal open en toegankelijk voor je meester. Ik maak je vast aan het bed zodat je door die riemenbody geen kant op kan Geen arm of been kan je bewegen.

Zij Oh meester, ik lig daar roerloos. Met die oogkleppen kan ik enkel voor me kijken. Ik hoor een ketting rammelen maar weet niet wat je er mee gaat doen. OOOOOh plots voel ik je koude ketting op mijn rug. Nu nog andere kettingen die ik hoor rammelen. Wat gaat de meester daarmee doen? Ook nog bij op mijn rug leggen of iets totaal anders. Ik kan het niet zien.

Oei plots voel ik hoe de meester mijn kutje controleert. Ik Oh hij windt me op, ik bijt in het bit, hij maakt me zo Ik ruik mijn eigen geil. Oh gelukkig hij maakt me los, kan ik weer bewegen. Maar wat doet ie nu weer ik krijg een heel riemen stel aan.

Nu heb ik niet alleen meer een bit en een halsband aan maar ben ik helemaal in getuigd. Hij sleept me mee naar Wat gaat ie hier met me doen. Ik voel me een beetje ongerust maar heb toch vertrouwen in de meester. Hij legt me op het bed en maakt me vast. Neen, hij snoert me vast, hij spant me helemaal op. Ik kan me niet meer bewegen. Mijn benen ver open, mijn armen ver open. Hij trekt mijn kutlipjes open.

Ik weet dat ie recht mijn kutje kan inkijken nu. Oh het blijft blijkbaar niet vergenoeg open voor hem, hij zet klemmen op lipjes en hij spant ze ook nog open zo ver als maar mogelijk is. Het doet pijn maar ik laat het hem niet zien. Ik houd me sterk. Ik kan niet zien wat ie gaat doen, heb nog steeds de kleppen op en het bit in. Aauw, wat doet ie nu Hij Daar lig je dan. Helemaal in de riemen vast. Je kan alleen vooruit kijken en niks zeggen alleen kreunen. Op je kale kutlipjes doe ik klemmetjes en trek deze helemaal uit elkaar zodat ik diep je slavinnekut in kan kijken.

Je geile, natte kut. Je hebt geen geheimen voor me. Ook snoer maak ik je hoofd vast aan de riemen zodat je ook je hoofd niet meer kan bewegen. Ik pak een spiegel en laat je zo je eigen kut in kijken. Hoe vind je het eruit zien slavin? Vertel het je meester! Dan pak ik een zalfje, je weet niet wat het is.

Ik begin het op je onderbuik, vlak langs je kut en langs de binnenkant van je dijen te smeren. Stevig wrijf ik het in je, slavin. Je weet nog steeds niet wat het is. Die warme gloed die je onderlijf in brand zet. Ik heb namelijk tijgerbalsem ingesmeerd en dit zorgt dat je daar helemaal van gaat gloeien.

Voor me en vast. En het voelt alsof je onderlijf helemaal in brand staat. Je kut wordt er nog geiler op. Ik laat je weer via de spiegel je slavinnekut zien.

Je begint te kreunen en probeert te kronkelen. Wind dit je op slavin?? Zij Je verplicht me naar mijn eigen opengesperde kutje te kijken. Oh hoe vernederend lig ik hier nu.

Je verplicht me er een hele tijd naar te staren. Gelukkig heb ik een kutje dat het bekijken waard is maar zo open liggen Je legt de spiegel weg en ik hoor hoe je ergens wat uithaalt. Plots voel ik hoe je mijn buik begint in te smeren. Ik voel hoe je langs mijn kutje, zonder mijn kutje zelf te raken, naar mijn dijen toegaat. Ik vermoed dat je mijn onderbuik en dijen een lekkere sensuele massage wil geven.

Maar oh wat begint dat spul te gloeien. Meer nog het wordt zo heet dat ik zou willen wegvluchten. Maar ik kan hier geen cm weg. Het wordt een enorm gevoel. Mijn kutje begint te gloeien, wat wil je midden die gloeiende dijen en buik. OH ik voel me zo heet nu. Ik voel dat de sappen zo uit mijn kutje lopen.

Ik voel ze over mijn kontgaatje lopen. Oh met dat opengesperde kutje kan ik helemaal niets beheersen. Alles wat loopt moet ik zo laten lopen.

Oh nu duw je de spiegel weer voor mijn ogen en moet ik weer kijken naar mijn eigen kutje. Ik zie hoe alles onderaan glanst van mijn sappen en hoe rood mijn dijen en buik wel zien van de balsem. Niet moeilijk dat alles gloeit. Ik wordt er gewoon gek van. Bijt in mijn bit. Wil niets anders dan gevuld worden. Hij Slavin, je wilt gevuld worden he?. Je slavinnekut, die zo geil is geworden door je meester. Je ligt daar, hijgend en bijtend in je bit. Je ziet dan de stijve pik van je meester.

Die duw ik langzaam zo in je slavinnekut. Ik vul je op, langzaam. Als deze in je zit knijp ik in je slavinnetepels. Daarna trek ik die pik weer uit je. Je ziet hem glimmen van je kut die nu weer leeg is. Ik ga over je heen zitten en begin me af te trekken. Met m'n pik vlak bij je gezicht. Ik trek me steeds harder af Ik spuit over je slavinnegezicht. Je voelt het over je wangen stromen. Dan zoek ik met m'n tong je klitje op en begin je te beffen.

Terwijl ik dat doe duw ik een dildo je kut in. Ik lik je klitje vol vuur en neuk je slavinnekut met een dikke dildo. Je hijgt en kronkelt Terwijl je vastgebonden zit en met sperma op je wangen. Ik laat je even liggen zo. Dan maak ik je los en doe de riemen body uit. Kleed jezelf weer aan slavin in je gewone kleding.

Bedank de meester en ga. Zij Ik voel je lul in me glijden. Oh eindelijk iets in mijn kutje, ik ben zo gelukkig. Maar wat doe je nu, je trekt het er even snel weer uit en komt me uitdagen door vlak boven mijn gezicht je af te trekken. Oh neen je spuit al je zaad voer mijn gezicht heen en ik kan er door dat bit niets van oplikken.

Zonde van zoveel lekkers. We gaan terug naar de tijd van de slavernij. Dat vindt tenminste de slavendrijver en -handelaar in deze pornofilm. Deze meester hield niet alleen zelf slaven, maar kocht en verkocht ook slaven, voornamelijk Afrikaanse vrouwen ten zuiden van de Sahara. Vooral de handel in jonge negerinnen was in die tijd zeer lucratief. De dikke negerinnen — daar waren er heel veel van — werden direct verkocht als veldslaaf, fabrieksslaaf of huisslaaf, terwijl de slanke negerinnen — vaak nog jong — vooral gebruikt werden voor seks.

Voordat de slavenhandelaar uit de film deze seksslavinnen doorverkocht, keurde hij de meisjes eerst. Dat ging er niet zachtzinnig aan toe. Hij kleedde de negerinnetjes eerst helemaal uit, draaide ze eenmaal rond en inspecteerde hun lichaam op putten en puisten en andere gebreken. Daarna sloeg hij met zijn vlakke hand eerst een paar keer flink op de billen, om te zien of de meiden strak genoeg waren.

Ook de borsten moesten er stevig bij staan. Vervolgens legde de man, zoals we kunnen zien op de foto, het zwarte neukvlees op een verhoogde tafel op haar buik en bond hij de handen vast met een touw. De slavin kon zich niet meer verroeren en kreeg het commando:
Prive escort nederland escort service overijssel


grote vette kut slavin zoekt meester

Lekker neuken film achterlangs geneukt


Ik verlaat het hokje en kijk goed rond me, zo zonder jas met een dergelijk BH, zie niemand en vlucht naar buiten. Vlucht als een hond op zoek naar zijn meester Buiten zie ik niemand. Ik kruip in een hoekje en wacht op wat komen gaat. Er komen wandelaars voorbij.. Ik hoor ze over me spreken en kruip nog verder het hoekje in Hij Daar zit je dan slavin. Met tril eitjes in je kut die je voelt bij elke beweging.

Met een halsband om als teken dat je bij een meester hoort. Je bent een beetje bang daar zo in het donker zonder de bescherming van je meester. Maar je moet toegeven, diep in je hart wind dit je toch op: Je voelt aan je kale kut onder je rokje.

Je voelt het touwtje waaraan die trileitjes zitten. Je kut is al nat Dan stopt er een auto. De lichten knipperen en je staat op en loopt erheen. Ik doe de deur open: Je stapt in en je gaat voorin zitten.

Ik doe een ketting aan je riem en leg deze op m'n schoot. In de auto wil ik horen slavin hoe je je nu voelt. Weer bij je meester nadat je daarnet zo alleen was in de kou.

Hoe erg je je meester miste. Ik wil ook horen hoe nat je kut is en hard je tepels zijn. Ik merk aan je dat de spanning even weg is. Je bent weer veilig bij je meester. Ondertussen rijden we naar m'n huis toe. Zij Oh meester ik voel me zo bangelijk. Mijn kutje is ondertussen kletsnat geworden, ik houd wel van die spanning.

Plots zie ik een auto naderen. Als ie zijn groot lichten durft aansteken ziet ie me hier zitten. Oh wie zal het zijn. Gelukkig hij knippert, het is mijn meester. Ik loop naar de auto toe, door de lichten van de wagen ik heb geen keuze, het moet wel , hopelijk zijn er niet teveel mensen die me zagen.

Ik stap snel in. Ik zit nog niet goed neer of ik voel hoe een ketting aan mijn halsband wordt vast geklikt. Ik zit vast aan mijn meester nu. Ik ben weer bij mijn vertrouwde meester, geen vreemden meer die me zouden kunnen aanranden. Oh meester wat liet je me lang op je wachten. Ik dacht al dat je niet meer zou komen. Je bekijkt me grondig, ziet dat mijn tepeltjes hard zijn. Ik vertel je hoe nat mijn kutje wel niet geworden is van de spanning die ik hier beleefde. Je vertrekt de wagen, je zegt dat we naar huis rijden maar ik weet wel beter Meester wat ben je met van plan???

Hij We rijden door de stad. Jij vastgebonden aan die ketting als een echte slavin. Je tepels zijn hard en je slavinnekut nat. Precies zoals ik dat van een slavin verwacht! Een paar straten van m'n huis af parkeer ik de auto. Ik doe je tuigje om je hoofd. Een stang gaat door je mond waarop je moet bijten.

Ook krijg je oogkleppen zodat je alleen vooruit kan kijken. Ik trek het strak om je slavinnehoofd. We stappen uit en lopen naar m'n huis toe. Jij loopt daar met oogkleppen op en je tepels steken weer door dat slavinnetopje heen.

Ik vind dat je als slavin niet bij mij naar het toilet mag. Je moet het buiten doen als een beest. Je moet nodig plassen he, slavin? We zoeken een boom op en je moet je rokje omhoog doen.

Je voelt die koude lucht tegen je natte kut, als je je pis laat lopen. Je kan alleen vooruit kijken en niet opzij als je daar zo zit te plassen.

Voel die koude wind tegen je kut slavin! Dan gaan we naar binnen. Ik beveel je helemaal uit te kleden en voor de open haard op je buik op de grond gaan liggen. Ik pak twee spreid stangen en doe je armen en benen ver uit elkaar. Machteloos lig je daar als je slagen voelt van een zweepje. Het tuigje draag je nog. Dan als je billen voldoende gloeien duw ik het handvat van het zweepje je kont in.

Steeds dieper vul ik je op. Tot deze vast in je kont zit. Nu ben je echt mijn beest. Je ligt voor me, vastgebonden en je hebt een staart. Zij Je stopt, oh ik krijg een soort bit in en moet er op bijten. Ook nog oogkleppen, ik voel me echt je pony'tje. Ik moet uitstappen en je volgen aan de leiband. Ik voel de koude op mijn tepels. Je neemt me mee de tuin in, ik moet er van je plassen aan de boom. Ik zet me in hurkstand, mijn handen steunen voor me op de grond. Ik laat mijn water lopen. Meer nog ik spuit het eruit.

Oh wat voel ik me opgelucht. De koude wind blaast tegen mijn kutje en brengt me weer tot de realiteit. De realiteit die zegt dat ik je slaafje, je teefje, je pony ben. Je neemt me mee naar binnen. Ik moet me uitkleden enkel de bit en de kleppen moeten aanblijven. Ik moet me neerleggen op de grond op mijn buik. Wat is de meester nu van plan met zijn pony. Plots voel ik hoe mijn benen opengetrokken worden.

Ze worden vast gemaakt aan een stang, daarna gebeurt hetzelfde met mijn armen. Ik lig daar nu helemaal hulpeloos, helemaal gebonden, kan niet rond me kijken wat er gebeurt.

Plots voel ik een zweep op me neerkomen. Ik kreun, voel nog slagen, heb pijn, verbijt deze pijn. Voel hoe ik begin te gloeien. Oh meester je slaat me zo hard. Zou willen genade vragen maar zet toch door. Ik wacht af wat er komen gaat Ik voel iets mijn kontje binnendringen, ruw, ineens naar binnen, diep naar binnen. Aan het uiteinde hangen slierten.

Ik realiseer me dat het de zweep is en dat je mijn een staart aanmat Nu ben ik helemaal je beest, je pony. Bit, oogkleppen, staart, alles is er Ik realiseer me ik ben nog minder dan een beest, die hebben nog het recht, zij het beperkt, om zich te bewegen Oh wat zou de meester met me van plan zijn nu Ik voel me zo opgewonden Hij Daar lig je dan slavinnetje, bij je meester thuis.

En natuurlijk met een staart, diep in je slavinnekont. Maar je ligt vast slavin. Want ik geef je geen toestemming tot bewegen. Je kan alleen vooruit kijken. Vlak over de grond. Ik leg de ketting die om je hals zit op je rug Dan hoor je andere kettingen.

Maar je ziet niet wat het is. Ik kom achter je zitten en voel je slavinnekutje. Voel hoe nat deze is. Hoe nat ben je slavin? Dan begin ik je te vingeren. Terwijl je helemaal vast zit en niks kan doen gebruik ik die kut van je.

Diep vinger ik je, diep in je slavinnekut. Ik hoor hoe je bijt in het bit en hoe je begint te hijgen. Dan haal ik die vinger eruit en haal deze langs je neus. Ruik je eigen kut! Ik maak je vervolgens los en doe je een riemenbody om.

Ook daaraan doe ik een ketting. Ik neem je mee naar m'n slaapkamer. Ik bind je vast op je rug met je benen helemaal wijd. Je kut helemaal open en toegankelijk voor je meester. Ik maak je vast aan het bed zodat je door die riemenbody geen kant op kan Geen arm of been kan je bewegen.

Zij Oh meester, ik lig daar roerloos. Met die oogkleppen kan ik enkel voor me kijken. Ik hoor een ketting rammelen maar weet niet wat je er mee gaat doen. OOOOOh plots voel ik je koude ketting op mijn rug. Nu nog andere kettingen die ik hoor rammelen. Wat gaat de meester daarmee doen? Ook nog bij op mijn rug leggen of iets totaal anders. Ik kan het niet zien. Ik had dan ook geen zin om nog langer te wachten en sleurde hem haast mee naar boven naar onze slaapkamer.

Ook al zei Jan dat hij geen ervaring met verkrachten had, hij wist zijn rol al snel te spelen. Hij haalde zijn lul tevoorschijn, echt een enorme lul, en ik bedacht dat het een geluk was dat ik gewend was aan een vibrator van eenzelfde afmeting. Maar ik kon niet wachten totdat die enorme eikel mijn gezwollen schaamlippen uiteen zou drijven. Maar ik had een heel ander beeld bij verkrachten en schudde van nee. Ik zal je leren! Ik vertel je wel wanneer je mag stoppen.

Onder de druk van zijn hand waarmee hij ontsnappen onmogelijk maakte begon ik dan ook maar op zijn lul te zuigen. Jan greep mijn borsten en probeerde me nog geiler te maken. Eerst maar eens kijken of je nog maagd tussen je billen bent, je bent zo nat als een geile teef en vertel me niet dat je het niet wilt.

Ik raakte gewoon in paniek. Maar Jan had al twee vingers in mijn gladgeschoren kut en kietelde mijn klitje. Jan wachtte dan ook geen moment, en op hetzelfde ogenblik voelde ik hoe zijn vette eikel de schaamlippen van mijn bloedhete kut spreidde, even haalde hij zijn eikel wat heen en weer, om deze goed glibberig te maken met mijn kutsappen die rijkelijk vloeiden, de boorden van mijn hold-ups waren gewoon doorweekt van al het vocht dat uit mijn kut druppelde.

Op hetzelfde ogenblik voelde ik het genot, het was ineens heerlijk die enorme lul heen en weer te voelen glijden in mijn goed gesmeerde kut. Ik voelde alsmaar zijn ballen tegen mijn achterwerk tikken hetgeen mijn genot alleen nog maar verhoogde. In een oogwenk liet hij me klaar komen. Jan had moeite zijn lul in mijn kut te houden zo kronkelde ik op zijn lul. Even later vulde hij mijn kut met zijn dikke sperma, straal na straal voelde ik tegen mijn baarmoeder spatten.

Het was blijkbaar niet bij hem opgekomen een condoom te gebruiken. Het kwam niet eens in me op om te denken dat hij misschien wel aan een besmettelijke ziekte leed. Blijkbaar blokkeerde mijn geilheid mijn denkvermogen. Toen hij zijn lul uit mijn kut liet glijden dacht ik, is dit nu een verkrachting? Die enorme lul van hem had wel mijn kut in brand gezet, maar ik had ook met volle teugen genoten! Ik hoopte dat hij vaker me met een bezoek wilde vereren.

Maar ik juichte te vroeg. Opeens voelde ik zijn eikel tegen mijn anusgaatje. Ik was nog nooit in mijn kont geneukt en was bang dat die enorme lul schade aan zou richten.

Maar zonder wat te zeggen ramde Jan zijn lul in mijn kont. Ook nu dreef Jan hem er tot aan zijn ballen in. Met een hand kneep hij gemeen hard in mijn borsten en met zijn andere bewerkte hij mijn klitje.

Ik kwam keer op keer klaar en toen hij eindelijk weer een lading in mijn darmen spoot was ik kapot. Mijn kont stond in brand en dat was een heel naar gevoel. Daar stond tegenover dat ik nog nooit eerder zo vaak en zo explosief was klaargekomen. Ik troostte mezelf dat het wel zou wennen en ik de komende keren, mocht Jan me blijven bezoeken alleen nog maar genot zou ondervinden.

Eerlijk gezegd vond ik het best lekker in mijn kont geneukt te worden. Ik nam me zelfs voor bij de volgende keer, mocht die komen, mijn kut dan te vullen met mijn vibrator terwijl hij me in mijn kontgaatje neukte. Misschien was dat voor Jan ook nog een extra stimulans om de trillende vibrator tegen zijn lul te voelen. Nu echter veegde hij schijnbaar emotieloos zijn lul af met de restanten van mijn slipje. Hij trok zijn broek op, gaf me een aai over mijn bol en vertrok.

grote vette kut slavin zoekt meester