27
- December
2017
Posted By : Patrick Dionisio  
Comments Off on Klaarkomen door pijpen mrs zoekt slaaf
Klaarkomen door pijpen mrs zoekt slaaf

klaarkomen door pijpen mrs zoekt slaaf

Ze ziet er fantastisch uit. Zoals altijd, geen woord teveel. Ze staat te kijken als ik me onder het eerste koude water schoonspoel en me snel afdroog. Een paar plagerige commentaren. Ze is altijd zo heerlijk duidelijk. Even later sta ik wel onder de takel, maar er niet in vast. Gewoon… handjes in de nek. Stil staan en ondergaan. Tangen aan mijn balzak. En meteen felle zweepslagen.

Wat een flauwekul om dat langzaam op te bouwen. Een beetje slaaf verdraagt het allemaal. En stil blijven staan! Ik doe wat armoedig mijn best, maar…. Ik piep al snel — veel te snel als je het mij vraagt — en recht blijven staan blijkt toch verdraaid lastig als je tik na tik krijgt. En toch is dat wat ik moet leren. Lijden voor de Meesteres. Haar netjes bedanken voor elke slag. En dan mezelf opnieuw aan haar aanbieden.

Achteraf realiseer ik me dat ze me er ook op een heel mooie manier doorheen helpt. Duidelijke opdrachten — discipline verlangt ze zeker.

Maar ook af en toe een subtiele aanraking. Na een tijdje is ze mijn aanstellerij kennelijk zat. Ik lig in de stoel. Benen over de steunen. Polsen met kettingen vastgezet. Wat gaat ze doen? Het wordt mijn eerste keer. Mijn tepels worden kruislings doorboord met telkens twee naalden. Ook mijn zak geloof ik, al voel ik die nauwelijks. Deze pijn is weer totaal anders. Op een andere manier on dragelijk dan de zweepslagen. Heel lief zet ze ook een paar andere naalden die zachtjes wat ontspanning brengen.

Maar mijn tepels blijven janken en gloeien. Ik glijd echt helemaal weg en hijg wat in haar oor. Ik mag kort bijkomen. Ik ben weer haar neukslaaf. Dat had ze me per mail al aangekondigd. Na deze sessie moet ik een andere buttplug gaan dragen. Om klaar te zijn voor haar grootste voorbinddildo. En die is echt ver-schrik-ke-lijk groot! Dat zal nog aardig wat training vragen vrees ik. Als ze hier met me klaar is mag ik op de grond gaan liggen.

Een klein stoeltje komt over mijn hoofd te staan. Dan bindt ze mijn ogen dicht. Wat gaat er gebeuren? Het grootste genot is dat ik haar nektar mag drinken en mezelf daarbij mag klaar maken. Zij bepaalt het tempo! Twee keer remt ze me af. Eerst nog wat drinken! Dan kom ik twee keer achter elkaar. Ik ben helemaal gek van Meesteres Manita. Ze breekt me en leid me over de ene grens na de andere. Tijdens de sessie was ik dus al wat pieperig — ook mijn erectie was wat magertjes op de een of andere manier — maar na afloop heb ik het echt bont gemaakt.

Zo erg, dat ik er terwijl ik dit schrijf nog steeds wat schaamte bij heb. Dat heeft iets heel onhandigs. Zomaar ga ik op een kruk zitten. Volgens mij maak ik daar de ene fout na de andere. Met een glimlach en zonder direct commentaar leidt ze me ook daar doorheen.

Voor mij is zij mijn Meesteres. Meesteres Manita heeft mij nu opgenomen in haar stal. Wat dat precies betekent moet ik nog ontdekken. En… ik moet nog een hoop leren zoals ze zegt. De discipline op afstand is nog steeds het moeilijkste. Maar ik ga daar erg hard aan werken. Ze kijkt me doordringend aan. Met haar heb ik altijd direct contact. Maar vandaag heeft ze geen idee waar ik in mijn hoofd zit. Na deze afspraak ga ik naar Meesteres Manita. Maar deze dag staat volledig in het teken van de Meesteres.

As ons gesprek is afgelopen stap ik het toilet binnen en druk de plug naar binnen. Het duurt nog anderhalf uur voordat ik bij de Showboat moet zijn. Ik ben er klaar voor. De eerste keer krijg ik haar voicemail. Met trillende stem praat ik een boodschap in. Als ik bezig ben voor de tweede keer te bellen, belt de Meesteres mij zelf.

Links hangt een opdracht voor je. Patsboem… ik sta onder haar controle. Ik vind een briefje en een envelop. En dus rijd ik even later in grote haast het dorp in. Op zoek naar een bloemenwinkel of zo. Na een kleine 10 minuten vind ik een bloemenkraam.

Alles trilt als ik 10 rode rozen bestel en afreken. Ik geloof niet dat de mensen daar iets door hebben. Bij de showboat moet ik weer bellen. De loopplank naar de tweede deur kruip ik af. Daar staat Meesteres Manita. Ik geef haar de bloemen en kus haar laarzen. Dan mag ik haar volgen. Wil je wat drinken? Zou ze weten dat ik gewoon niet meer durf te vragen. Want een slaaf drinkt water. En een slaaf in opleiding moet zich helemaal koest houden.

Als ik even later op mijn knieën voor haar zit, draait ze de klemmen op mijn tepels zeker een kwartslag rond. Een zware kreun komt diep uit mijn lijf. Ze grinnikt en dat raakt me. Dit wordt een speciale dag. De Meesteres heeft een grotere plug voor me gekocht. Daarmee wordt mijn training tot haar neukslaaf een hele heftige. En nu gaat je Meesteres er hem als eerste induwen. Een grote dildo zet ze voor me neer. Net als ik daar vol overgave mee bezig ben begint ze de grote plug naar binnen te duwen.

Jammer genoeg gaat die er nog niet helemaal in. Dat zal de volgende keer echt beter moeten! Gelukkig pakt ze er een andere dildo bij om me te neuken. Nu ik dit schrijf voel ik het weer: Als een geile teef lik pijp ik de dildo. Hijgend rijd ik op een neer op de dildo. Ik ben er zo in opgegaan dat ik nauwelijks nog weet waar mijn Meesteres is gebleven. Als ik terugkom zit ik voor de Meesteres.

Ze doet me polsboeien om. Natuurlijk mag ik de enkelboeien zelf doen. En dan gebeurt er voor de tweede keer iets wat ik nu pas weet schrijven is prima: Ik verlies mezelf hier dus weer volledig. Nu weet ik dat ik bang ben geweest — voor de zweep en de cane. En dus kocht ik wat tijd.

Likkend leid ik haar af. Maar niet voor lang. Ze pakt een rijzweep en slaat me. Niet heel hard nog. Eén keer voelt het anders. Gelukkig maakt ze een gaatje zodat ik kan ademhalen. Maar verder zie ik na een tijdje echt niks meer. Mijn tong schiet naar buiten — remmingsloos geil. De derde dat ik richting subspace vlieg. Dat wordt nog veel erger als ze mijn handen boven mijn hoofd vastzet aan een haak. De elektrische vliegenmepper is een hel.

Ze gaat zitten en laat me voor haar op de grond knielen. Ik ben in alle opzichten de weg helemaal kwijt. Ik mag haar voeten en kuiten masseren. Dat is 4x subspace want ik ga als een razende tekeer. Ik mag het bovenste randje van haar kousen likken.

In mijn hoofd ga ik veel verder, maar dat staat ze me natuurlijk niet toe! Als ik haar oksel schoon lik kom ik heerlijk klaar. Ze is zo lief om me een paar dagen later een mail te sturen. Het is net of ze mijn gedachten kent. Dat is handig voor een slaaf in opleiding want die raakt af en toe het spoor bijster. Maar nu ben ik er weer helemaal.

Eergisteren was ik op de site van het OWK. Een filmpje van een man op de bok. Een Meesteres die wat verveelt voor hem zit. En een andere Meesteres die hem met de cane flink onder handen neemt. Knalrood en met striemen die bloeden. Mijn gedachten glijden weg. Het verlangen is enorm. Aan de hand van Meesteres Manita. Haar leiding is een ware zegen. Honderd strafregels en twintig rozen! Een dag waar ik de hele week al onrustig naar uitkeek. Honderd strafregels per dag.

Kom ik in de bloemenwinkel…. Gelukkig konden ze snel via een collega nog wel genoeg rozen krijgen. Vers van de veiling. En dus drentel ik wat onrustig rond. Uiteindelijk is het drie kwartier geworden. Gelukkig was ik nog op tijd bij de Meesteres.

Ze is meteen scherp merk ik. Een andere slaaf is veeeeel te laat gekomen en hardhandig onderhanden genomen. Ik merk het aan alles. Als ik even wat sta te genieten van hoe ze naar de rozen kijkt, wijst ze naar de grond…..

Kleed je uit en wacht op me. Ik doe wat ze me vraagt en ga daarna naakt op de grond zitten. Ze corrigeert me direct: Als ik even later op mijn knieën voor haar zit plaagt ze me met haar nagels. Tepels en ballen zijn direct aan de beurt. Ik heb me voorgenomen dat zonder gepiep te verdragen en dat lukt aardig geloof ik. Even later zet de Meesteres me met pols- en enkelboeien vast over de bok.

Ik heb duidelijk niet genoeg getraind want als haar neukslaaf schiet ik meteen tekort. De Meesteres plaagt me er een beetje mee, maar ontziet me wel. Geen zweep of cane. Zodra ze me een hoofdkap opzet sla ik weer helemaal op hol. Dan zet ze me aan het kruis. Ik zie niks, maar ik hoor gelukkig nog genoeg? En dan begint een marteling die weet ik hoelang duurt. Vijf naalden in elke tepel- 1 voor 1 Ik schiet in subspace en bedank haar hijgend voor elke naald. Met de voorbinddildo komt ze voor me staan.

Elke aanraking met mijn pik is ontzettend prikkelend. Soms trekt of slaat ze een paar keer en dan sta ik meteen op spanning. Ik hang in de kettingen. Mijn lichaam staat als een veer. Als ik hierna aan haar voeten zit mag ik haar voeten en kuiten masseren. Als de opwinding er weer helemaal is dan mag ik haar zelfs likken.

Waar ben ik — borsten, oksels, dijen…… Geen idee! En dan mag ik eindelijk klaarkomen. In de auto naar huis zweef ik nog steeds. De pijniging van mijn tepels voel ik nog dagenlang. Nu branden ze vooral. Wat later op de avond merk ik dat de Meesteres me vol te pakken heeft.

Er volgt een korte periode van verzet. Gelukkig belt mijn Meesteres om me weer onder appel te brengen. Dat heb ik nodig! Nu ben ik haar slaaf. Als de Meesteres geniet dan geniet deze slaaf volop mee. Het contract ligt klaar — waar gaan we heen?

Een zware bondage, vernederende opdrachten, onverwachte wendingen, electro, opsluiting,….. Er is nog zoveel. Een kus voor de Meesteres van slaaf ed. Ik weet nog dat ik met trillende handjes voor de deur stond — twee glazen, een hele mooie fles Champagne en het slavencontract in een enveloppe.

Vlak voor de deur ontglipt de plug me. Dan moet ik mijn Meesteres bellen. Ik krijg haar voicemail. Snel bel ik opnieuw het is nu echt al drie uur. Maar net voordat ik haar nummer weer kan kiezen, zie ik Haar staan. Ze lacht me minzaam toe. En dat is een heerlijk en heel bijzonder gevoel. Altijd al, maar vandaag is het speciaal — ik mag een contract tekenen.

Het concept is een paar keer heen en weer gegaan. Nu is het klaar. Een prachtcontract — sterk. De Meesteres plaagt me een beetje voordat we aan de ondertekening toekomen. De fles zetten we in het ijs. Dan zet ze me de kap op. Trillende lig ik aan Haar voeten. Ze gaat een fotograaf halen.

Als die binnen is mag ik de Champagne inschenken en met Haar toasten. Ik zet een handtekening — dat klinkt misschien wat technisch, maar het is een heel erg heftig moment. Mijn overgave is echt totaal. Ik lig aan Haar voeten. De Champagne werkt ook goed mee. Direct val ik op handen en voeten en druk mijn kont omhoog. En pakt een of twee venijnige zwepen en deelt meteen een paar stevige tikken uit.

Echt pijn is het nog niet, maar het gebruikelijke opwarmen slaat ze wel over. Even later sta ik hijgend voor haar. Als ze twee klemscharen op mijn tepels zet golft het door me heen. Maar ik kan het. Mijn hele lijf schreeuwt dat uit: Het heeft me harder gemaakt. Als slaaf van de Meesteres, met een contract, een glaasje Champagne en net genoeg training kan ik weer meer verdragen. Ik droom van een kleine kooi waarin ze me opsluit en waar ik echt uren moet wachten totdat ze me oppakt.

Er lopen allemaal mensen voorbij. Ik hoor ze wel, maar met die kap op zie ik niks. De Meesteres heeft een slavin aangewezen om op me te passen. Twee keer plast deze slavin over me heen. De Meesteres zet me overeind. Dat laatste is gemakkelijker gezegd dan gedaan merk ik. Ik zie nog steeds helemaal niets. Ze duwt me achteruit totdat ik de sling voel. Heerlijk zak ik achterover en weg into subspace. De Meesteres neukt me in mijn kontgat en voor de eerste keer vind ik dat echt lekker. De electro plug is lekker.

Elk schokje brengt me in beweging. Volgens mij kreun ik de hele Showboat bij elkaar. Gelukkig blijft Ze dicht bij me. Soms knijpt Ze wat plagerig in mijn tepels. Als ik eindelijk los mag zit ik aan Haar voeten.

En dan gaat de training weer een stapje verder. Dat ik Haar kuiten mag masseren windt me altijd erg op. Zoals zo vaak verlies ik mijn kop — en daarmee de aandacht voor Mijn Meesteres. En dat is gevaarlijk. Ze blijft wel aardig. Dit is voor het genot van de Meesteres en niet voor de slaaf. Ze gaat verder met het pijnigen van mijn tepels. Dat heeft ze me nog niet eerder zo laten doen. Als ik gretig aan het werk ga en merk dat ik zomaar klaar kan komen….

Ik kom heerlijk klaar. Tot op de dag zelf laat de Meesteres me in onzekerheid. Hoe laat mag ik komen? Zelfs de eerste vraag blijft onduidelijk tot ik voor de deur sta. Als ik binnen ben: Hier uitkleden en douchen. Ik kom zo weer terug. Net als ik me afgedroogd heb is de Meesteres er ook weer. Waar gaan we heen? De kelders van de Showboat worden donkerder en kouder. Hier ben ik nog nooit geweest. Een hek piept open.

Armen boven je hoofd. Klik, klik en ik lig vast. De Meesteres loopt weg. En daar ligt het slaafje dan. Geen idee hoe lang. En — gelukkig maar — het lukt me om mijn bovenbenen zo te bewegen dat mijn stijve pik ook wat aandacht krijgt. Na een half uur blijkt later pikt Meesteres Manita me weer op. Nog steeds geen woord teveel. Ik kruip achter Haar aan de studio in.

Tot mijn verrassing is slaaf gerard daar ook. Maar wat moet ik doen? Wat mag ik zeggen? Dus maar niks gedaan en niks gezegd. De Meesteres zet me vast in de kooi. Wat ik dan te zien krijg maakt me angstig. Slaaf gerard kan zo ontzettend veel hebben!

Dit kan ik vast nooit aan. Met hechtdraad zet Ze heel gemeen zijn voorhuid vast aan zijn buik. Zijn gezicht vertrekt als de Meesteres gemeen aan de touwtjes trekt. Wat ze daarna met de bullwhip doet is zo heftig dat ik het bijna niet kan aanzien.. Ze negeert me een poosje terwijl ze wat spullen weglegt. Ik zit op een hoge kruk. Mijn ballen zijn strak afgebonden. Polsboeien achter mijn rug aan elkaar geklikt. Met de kap over mijn hoofd zie ik door kleine spleetjes hoe slaaf gerard er van langs krijgt.

Ik zit ademloos te kijken. Nu ik dit verslag zit te schrijven merk ik dat ik er echt helemaal in op ben gegaan — geen eigen gedachten, alleen maar kijken. Toekijken, in opdracht van de Meesteres. Meesteres Manita die mij alles leert, die alles zo vaak beter aanvoelt dan ikzelf.

Ze is me altijd voor. En ik volg Haar. Soms met wat verzet, maar uiteindelijk helemaal. Als Ze slaaf gerard kortaf wegstuurt, haalt ze me zwijgend uit de kooi. En dus kuip ik naar Haar toe. Ik ben erg geschrokken van wat ik net gezien heb. De Meesteres heeft het zeker weten gezien. Maar Ze zegt er geen woord over. Alleen die tevreden glimlach.

Dan begint Ze me zachtjes op te warmen. Als ik op mijn knieën voor Haar zit, knijpt ze in mijn tepels Steeds erger en steeds meer. Als haar slaaf heb ik al geleerd dat te doorstaan. Dat kan ik al bijna helemaal zonder te piepen. Goh, ik moet ineens heel nodig. Op je knieën en wachten tot ik terug ben. Zodra ze terug is zet ze me een glas met haar nectar voor. Kom op, en drink een beetje door zeg. Wat er daarna gebeurt gaat in sneltreinvaart.

De bondagebank staat midden in de studio en ik moet erop gaan zitten. Kont naar achter, bek dicht. Zo zei de Meesteres het niet, maar zo klinkt het nu wel na. Ze neemt me graag anaal. Daarvoor ben ik ook in training. Ooit wil ze dat ik haar grootste voorbinddildo ontvang. Heel regelmatig moet ik met een plug rondlopen. Dat vind ik prima. Als ze me neukt vind ik veel moeilijker.

Maar ze doet het met veel liefde en voorzichtigheid. En ik mag haar slaafje zijn, en dus….. Dat is ook wat ons contract zegt. Zij bepaalt wanneer en op welke manier ik sex mag hebben. En dus neemt ze me als haar neukslaaf. Ietsjes later gaat ze voor me zitten met de dildo voor mijn neus. Ik zie een bruine klodder van mezelf op het condoom zitten.

De opdracht is duidelijk. Een kleine — hele kleine — aarzeling….. Deze slaaf is nog nooit zover gegaan. Eigenlijk vindt hij het ook wel vies. Toch heeft de Meesteres me er moeiteloos naar toe geleid. Een sub in deze opgewonden toestand doet alles voor zijn Meesteres.

Hoe ver kan deze slaaf eigenlijk nog meer gaan? Geen idee, maar het worden heftige weken die nu voor hem liggen. Twee sessies in het verschiet. Wat doet slaaf ed voor zijn Meesteres? Het pijpen maakt hem wild. De Meesteres geniet er geloof ik ook wel van. Af en toe druk ik de dildo stevig tegen haar leren slip aan.

Het lijkt wel sex, maar dan anders. Weer wat later lig ik op mijn rug op de bank. Met een vacuümpomp rekt Ze mijn pik op. Ik zie het niet, want Ze zit op mijn gezicht. Gek genoeg lig ik daar te kreunen met het idee dat het niet lukt. Ik voel niet meer hoe de opwinding in mijn pik zit. Wat wel zo is, is dat ik er gek van wordt! Want als ik even later mag klaarkomen dan gebeurt dat met grote golven. Wat heerlijk was het weer bij U te zijn.

Dank U wel Meesteres. Dank U ook voor de nieuwe afspraken die wij al hebben gemaakt voor dit nieuwe jaar. Als de wekker gaat stap ik onder de douche en scheer mijn ballen nog een keer goed. Klokslag 9 uur doe ik mijn plug in. Het begin van een spannende dag. Pas vanmiddag mag ik bij Meesteres Manita komen. Haar opdracht was zoals altijd kort en krachtig: Het is al zo helemaal vanzelfsprekend geworden. De dagen voordat ik naar Haar mag gaan trilt mijn lijf van de spanning.

Elk bericht is een schrik. Pas de avond ervoor weet ik waar ik heen moet rijden. Voor de eerste keer is dat Haarlem. Een prachtige studio, maar dat weet ik dan nog niet. Onderweg koop ik een mooie volle rode wijn en een bos rode rozen. Mooie cadeaus voor Meesteres Manita. Als ik in de buurt ben raak ik ook nog de weg kwijt. Gelukkig vind ik die ook snel weer terug. Uiteindelijk sta ik ruime 20 minuten voor de afgesproken tijd voor de deur. Trillend wacht ik in de auto tot ik naar de deur toe durf te lopen.

Als de deur open gaat staat de Meesteres in een prachtige outfit op me te wachten. Biman zkt mnnn om jullie te pijpen of groepje dames om hun te lik Ik ben een Biman die graag een lekkere pik pijpt en nadat hij lekker is klaargekomen zijn pik ook weerlekker schoon te likken.

Ook ben ik beschikbaar voor dames die lekker klaar gelikt willen worden en een bediende voor hun thee kransje kunnen gebruiken. Huidskleur en afkomst niet belangrijk. Wel moet u kunnen ontvangen. Het liefst mensen boven de 55 j. Ben jij mijn soulmate? Wordt het jaar dat ik wel de juiste persoon vind? Laat me mezelf even voorstellen. Ik ben katia, een 39 jarige slanke onderdanige travestie en ben al geruime tijd op zoek naar die ene speciale persoon die bij me past en dezelfde droom als mij deelt.

Ik zoek dus geen eenmalige dates of sexdates!! Wat zoek ik wel? Ik ben opzoek naar die ene persoon m of v , die er van Handig huisslaafje Slaafje bied zich aan, 58 jaar, is bi, normaal postuur. Hij is erg handig, en kan veel klusjes in huis voor u opknappen. Ook geschikt als huishoudslaaf.

Als hij bij u komt, kleed u hem uit voor de keurig. Indien goed gekeurd, zet u hem gelijk aan het werk, in slavenkostuum, naakt. Bent u ontevreden, straf u hem op zijn toch al blote bips. Verder is hij ook Ik wil graag naar je toekomen, om al je opdrachten uit te voeren, in regio Rotterdam. Ik doe alles in slaven kostuum, dus geheel naakt. Ik ben altijd geschoren en verder geen lichaamshaar. Als bi man voer ik ook alle seks opdrachten uit. Als je vind dat ik het niet goed doet, mag je me straffen, mijn billen zijn al bloot, dus je kunt de straf direct uitvoeren.

Als je eens een slaafje wil proberen, laat het weten. Ik kom graag een Ik heb ook wem behoefte aan een geile shemale. Boy-Toy, pet Do you want to be a queen? I am looking for a girl who tells me what to do online, maybe in person a little bit later. Whatever you want, soft or hard, can talk for hours or tell me what to do. Tiener zoekt online meester Ik ben op zoek naar iemand meester of meesteres die me online via e mail of chatprogramma opdrachten wil sturen die ik moet uitvoeren eventueel met onherkenbaar foto of video bewijs ik ben zelf 19 jaar email is mischien dat we op den duur eens af kunnen spreken.

Sexslaaf bied zich aan 20 jarige mannelijke sexslaaf bied zich aan om gebruikt te worden. Man of vrouw maakt niet uit, zelfs meerdere personen tegelijk.

.

Gay massage gelderland dikke negerin anaal


klaarkomen door pijpen mrs zoekt slaaf

Ze ziet er fantastisch uit. Zoals altijd, geen woord teveel. Ze staat te kijken als ik me onder het eerste koude water schoonspoel en me snel afdroog. Een paar plagerige commentaren. Ze is altijd zo heerlijk duidelijk.

Even later sta ik wel onder de takel, maar er niet in vast. Gewoon… handjes in de nek. Stil staan en ondergaan. Tangen aan mijn balzak. En meteen felle zweepslagen. Wat een flauwekul om dat langzaam op te bouwen. Een beetje slaaf verdraagt het allemaal.

En stil blijven staan! Ik doe wat armoedig mijn best, maar…. Ik piep al snel — veel te snel als je het mij vraagt — en recht blijven staan blijkt toch verdraaid lastig als je tik na tik krijgt. En toch is dat wat ik moet leren. Lijden voor de Meesteres. Haar netjes bedanken voor elke slag. En dan mezelf opnieuw aan haar aanbieden. Achteraf realiseer ik me dat ze me er ook op een heel mooie manier doorheen helpt.

Duidelijke opdrachten — discipline verlangt ze zeker. Maar ook af en toe een subtiele aanraking. Na een tijdje is ze mijn aanstellerij kennelijk zat. Ik lig in de stoel. Benen over de steunen.

Polsen met kettingen vastgezet. Wat gaat ze doen? Het wordt mijn eerste keer. Mijn tepels worden kruislings doorboord met telkens twee naalden. Ook mijn zak geloof ik, al voel ik die nauwelijks. Deze pijn is weer totaal anders. Op een andere manier on dragelijk dan de zweepslagen. Heel lief zet ze ook een paar andere naalden die zachtjes wat ontspanning brengen. Maar mijn tepels blijven janken en gloeien.

Ik glijd echt helemaal weg en hijg wat in haar oor. Ik mag kort bijkomen. Ik ben weer haar neukslaaf. Dat had ze me per mail al aangekondigd. Na deze sessie moet ik een andere buttplug gaan dragen. Om klaar te zijn voor haar grootste voorbinddildo. En die is echt ver-schrik-ke-lijk groot! Dat zal nog aardig wat training vragen vrees ik. Als ze hier met me klaar is mag ik op de grond gaan liggen.

Een klein stoeltje komt over mijn hoofd te staan. Dan bindt ze mijn ogen dicht. Wat gaat er gebeuren? Het grootste genot is dat ik haar nektar mag drinken en mezelf daarbij mag klaar maken. Zij bepaalt het tempo! Twee keer remt ze me af. Eerst nog wat drinken!

Dan kom ik twee keer achter elkaar. Ik ben helemaal gek van Meesteres Manita. Ze breekt me en leid me over de ene grens na de andere. Tijdens de sessie was ik dus al wat pieperig — ook mijn erectie was wat magertjes op de een of andere manier — maar na afloop heb ik het echt bont gemaakt.

Zo erg, dat ik er terwijl ik dit schrijf nog steeds wat schaamte bij heb. Dat heeft iets heel onhandigs. Zomaar ga ik op een kruk zitten. Volgens mij maak ik daar de ene fout na de andere. Met een glimlach en zonder direct commentaar leidt ze me ook daar doorheen. Voor mij is zij mijn Meesteres. Meesteres Manita heeft mij nu opgenomen in haar stal. Wat dat precies betekent moet ik nog ontdekken. En… ik moet nog een hoop leren zoals ze zegt. De discipline op afstand is nog steeds het moeilijkste.

Maar ik ga daar erg hard aan werken. Ze kijkt me doordringend aan. Met haar heb ik altijd direct contact. Maar vandaag heeft ze geen idee waar ik in mijn hoofd zit. Na deze afspraak ga ik naar Meesteres Manita.

Maar deze dag staat volledig in het teken van de Meesteres. As ons gesprek is afgelopen stap ik het toilet binnen en druk de plug naar binnen. Het duurt nog anderhalf uur voordat ik bij de Showboat moet zijn. Ik ben er klaar voor. De eerste keer krijg ik haar voicemail. Met trillende stem praat ik een boodschap in. Als ik bezig ben voor de tweede keer te bellen, belt de Meesteres mij zelf.

Links hangt een opdracht voor je. Patsboem… ik sta onder haar controle. Ik vind een briefje en een envelop. En dus rijd ik even later in grote haast het dorp in. Op zoek naar een bloemenwinkel of zo. Na een kleine 10 minuten vind ik een bloemenkraam.

Alles trilt als ik 10 rode rozen bestel en afreken. Ik geloof niet dat de mensen daar iets door hebben. Bij de showboat moet ik weer bellen. De loopplank naar de tweede deur kruip ik af. Daar staat Meesteres Manita. Ik geef haar de bloemen en kus haar laarzen. Dan mag ik haar volgen. Wil je wat drinken? Zou ze weten dat ik gewoon niet meer durf te vragen.

Want een slaaf drinkt water. En een slaaf in opleiding moet zich helemaal koest houden. Als ik even later op mijn knieën voor haar zit, draait ze de klemmen op mijn tepels zeker een kwartslag rond.

Een zware kreun komt diep uit mijn lijf. Ze grinnikt en dat raakt me. Dit wordt een speciale dag. De Meesteres heeft een grotere plug voor me gekocht. Daarmee wordt mijn training tot haar neukslaaf een hele heftige. En nu gaat je Meesteres er hem als eerste induwen. Een grote dildo zet ze voor me neer. Net als ik daar vol overgave mee bezig ben begint ze de grote plug naar binnen te duwen. Jammer genoeg gaat die er nog niet helemaal in. Dat zal de volgende keer echt beter moeten!

Gelukkig pakt ze er een andere dildo bij om me te neuken. Nu ik dit schrijf voel ik het weer: Als een geile teef lik pijp ik de dildo. Hijgend rijd ik op een neer op de dildo. Ik ben er zo in opgegaan dat ik nauwelijks nog weet waar mijn Meesteres is gebleven. Als ik terugkom zit ik voor de Meesteres. Ze doet me polsboeien om. Natuurlijk mag ik de enkelboeien zelf doen. En dan gebeurt er voor de tweede keer iets wat ik nu pas weet schrijven is prima: Ik verlies mezelf hier dus weer volledig.

Nu weet ik dat ik bang ben geweest — voor de zweep en de cane. En dus kocht ik wat tijd. Likkend leid ik haar af. Maar niet voor lang. Ze pakt een rijzweep en slaat me. Niet heel hard nog. Eén keer voelt het anders. Gelukkig maakt ze een gaatje zodat ik kan ademhalen. Maar verder zie ik na een tijdje echt niks meer.

Mijn tong schiet naar buiten — remmingsloos geil. De derde dat ik richting subspace vlieg. Dat wordt nog veel erger als ze mijn handen boven mijn hoofd vastzet aan een haak. De elektrische vliegenmepper is een hel. Ze gaat zitten en laat me voor haar op de grond knielen.

Ik ben in alle opzichten de weg helemaal kwijt. Ik mag haar voeten en kuiten masseren. Dat is 4x subspace want ik ga als een razende tekeer. Ik mag het bovenste randje van haar kousen likken.

In mijn hoofd ga ik veel verder, maar dat staat ze me natuurlijk niet toe! Als ik haar oksel schoon lik kom ik heerlijk klaar. Ze is zo lief om me een paar dagen later een mail te sturen. Het is net of ze mijn gedachten kent.

Dat is handig voor een slaaf in opleiding want die raakt af en toe het spoor bijster. Maar nu ben ik er weer helemaal. Eergisteren was ik op de site van het OWK. Een filmpje van een man op de bok. Een Meesteres die wat verveelt voor hem zit. En een andere Meesteres die hem met de cane flink onder handen neemt.

Knalrood en met striemen die bloeden. Mijn gedachten glijden weg. Het verlangen is enorm. Aan de hand van Meesteres Manita. Haar leiding is een ware zegen. Honderd strafregels en twintig rozen! Een dag waar ik de hele week al onrustig naar uitkeek. Honderd strafregels per dag. Kom ik in de bloemenwinkel….

Gelukkig konden ze snel via een collega nog wel genoeg rozen krijgen. Vers van de veiling. En dus drentel ik wat onrustig rond. Uiteindelijk is het drie kwartier geworden.

Gelukkig was ik nog op tijd bij de Meesteres. Ze is meteen scherp merk ik. Een andere slaaf is veeeeel te laat gekomen en hardhandig onderhanden genomen. Ik merk het aan alles. Als ik even wat sta te genieten van hoe ze naar de rozen kijkt, wijst ze naar de grond….. Kleed je uit en wacht op me. Ik doe wat ze me vraagt en ga daarna naakt op de grond zitten. Ze corrigeert me direct: Als ik even later op mijn knieën voor haar zit plaagt ze me met haar nagels.

Tepels en ballen zijn direct aan de beurt. Ik heb me voorgenomen dat zonder gepiep te verdragen en dat lukt aardig geloof ik.

Even later zet de Meesteres me met pols- en enkelboeien vast over de bok. Ik heb duidelijk niet genoeg getraind want als haar neukslaaf schiet ik meteen tekort. De Meesteres plaagt me er een beetje mee, maar ontziet me wel. Geen zweep of cane. Zodra ze me een hoofdkap opzet sla ik weer helemaal op hol. Dan zet ze me aan het kruis.

Ik zie niks, maar ik hoor gelukkig nog genoeg? En dan begint een marteling die weet ik hoelang duurt. Vijf naalden in elke tepel- 1 voor 1 Ik schiet in subspace en bedank haar hijgend voor elke naald. Met de voorbinddildo komt ze voor me staan. Elke aanraking met mijn pik is ontzettend prikkelend.

Soms trekt of slaat ze een paar keer en dan sta ik meteen op spanning. Ik hang in de kettingen. Mijn lichaam staat als een veer. Als ik hierna aan haar voeten zit mag ik haar voeten en kuiten masseren. Als de opwinding er weer helemaal is dan mag ik haar zelfs likken. Waar ben ik — borsten, oksels, dijen…… Geen idee! En dan mag ik eindelijk klaarkomen.

In de auto naar huis zweef ik nog steeds. De pijniging van mijn tepels voel ik nog dagenlang. Nu branden ze vooral. Wat later op de avond merk ik dat de Meesteres me vol te pakken heeft. Er volgt een korte periode van verzet. Gelukkig belt mijn Meesteres om me weer onder appel te brengen.

Dat heb ik nodig! Nu ben ik haar slaaf. Als de Meesteres geniet dan geniet deze slaaf volop mee. Het contract ligt klaar — waar gaan we heen? Een zware bondage, vernederende opdrachten, onverwachte wendingen, electro, opsluiting,….. Er is nog zoveel. Een kus voor de Meesteres van slaaf ed. Ik weet nog dat ik met trillende handjes voor de deur stond — twee glazen, een hele mooie fles Champagne en het slavencontract in een enveloppe.

Vlak voor de deur ontglipt de plug me. Dan moet ik mijn Meesteres bellen. Ik krijg haar voicemail. Snel bel ik opnieuw het is nu echt al drie uur. Maar net voordat ik haar nummer weer kan kiezen, zie ik Haar staan.

Ze lacht me minzaam toe. En dat is een heerlijk en heel bijzonder gevoel. Altijd al, maar vandaag is het speciaal — ik mag een contract tekenen. Het concept is een paar keer heen en weer gegaan. Nu is het klaar. Een prachtcontract — sterk. De Meesteres plaagt me een beetje voordat we aan de ondertekening toekomen. De fles zetten we in het ijs. Dan zet ze me de kap op. Trillende lig ik aan Haar voeten. Ze gaat een fotograaf halen. Als die binnen is mag ik de Champagne inschenken en met Haar toasten.

Ik zet een handtekening — dat klinkt misschien wat technisch, maar het is een heel erg heftig moment. Mijn overgave is echt totaal. Ik lig aan Haar voeten.

De Champagne werkt ook goed mee. Direct val ik op handen en voeten en druk mijn kont omhoog. En pakt een of twee venijnige zwepen en deelt meteen een paar stevige tikken uit. Echt pijn is het nog niet, maar het gebruikelijke opwarmen slaat ze wel over. Even later sta ik hijgend voor haar. Als ze twee klemscharen op mijn tepels zet golft het door me heen.

Maar ik kan het. Mijn hele lijf schreeuwt dat uit: Het heeft me harder gemaakt. Als slaaf van de Meesteres, met een contract, een glaasje Champagne en net genoeg training kan ik weer meer verdragen. Ik droom van een kleine kooi waarin ze me opsluit en waar ik echt uren moet wachten totdat ze me oppakt. Er lopen allemaal mensen voorbij. Ik hoor ze wel, maar met die kap op zie ik niks.

De Meesteres heeft een slavin aangewezen om op me te passen. Twee keer plast deze slavin over me heen. De Meesteres zet me overeind. Dat laatste is gemakkelijker gezegd dan gedaan merk ik. Ik zie nog steeds helemaal niets. Ze duwt me achteruit totdat ik de sling voel. Heerlijk zak ik achterover en weg into subspace.

De Meesteres neukt me in mijn kontgat en voor de eerste keer vind ik dat echt lekker. De electro plug is lekker. Elk schokje brengt me in beweging. Volgens mij kreun ik de hele Showboat bij elkaar. Gelukkig blijft Ze dicht bij me. Soms knijpt Ze wat plagerig in mijn tepels. Als ik eindelijk los mag zit ik aan Haar voeten. En dan gaat de training weer een stapje verder. Dat ik Haar kuiten mag masseren windt me altijd erg op. Zoals zo vaak verlies ik mijn kop — en daarmee de aandacht voor Mijn Meesteres.

En dat is gevaarlijk. Ze blijft wel aardig. Dit is voor het genot van de Meesteres en niet voor de slaaf. Ze gaat verder met het pijnigen van mijn tepels.

Dat heeft ze me nog niet eerder zo laten doen. Als ik gretig aan het werk ga en merk dat ik zomaar klaar kan komen…. Ik kom heerlijk klaar. Tot op de dag zelf laat de Meesteres me in onzekerheid.

Hoe laat mag ik komen? Zelfs de eerste vraag blijft onduidelijk tot ik voor de deur sta. Als ik binnen ben: Hier uitkleden en douchen. Ik kom zo weer terug. Net als ik me afgedroogd heb is de Meesteres er ook weer. Waar gaan we heen? De kelders van de Showboat worden donkerder en kouder. Hier ben ik nog nooit geweest. Een hek piept open. Armen boven je hoofd. Klik, klik en ik lig vast. De Meesteres loopt weg.

En daar ligt het slaafje dan. Geen idee hoe lang. En — gelukkig maar — het lukt me om mijn bovenbenen zo te bewegen dat mijn stijve pik ook wat aandacht krijgt. Na een half uur blijkt later pikt Meesteres Manita me weer op.

Nog steeds geen woord teveel. Ik kruip achter Haar aan de studio in. Tot mijn verrassing is slaaf gerard daar ook. Maar wat moet ik doen? Wat mag ik zeggen? Dus maar niks gedaan en niks gezegd. De Meesteres zet me vast in de kooi. Wat ik dan te zien krijg maakt me angstig. Slaaf gerard kan zo ontzettend veel hebben!

Dit kan ik vast nooit aan. Met hechtdraad zet Ze heel gemeen zijn voorhuid vast aan zijn buik. Zijn gezicht vertrekt als de Meesteres gemeen aan de touwtjes trekt. Wat ze daarna met de bullwhip doet is zo heftig dat ik het bijna niet kan aanzien.. Ze negeert me een poosje terwijl ze wat spullen weglegt. Ik zit op een hoge kruk. Mijn ballen zijn strak afgebonden. Polsboeien achter mijn rug aan elkaar geklikt.

Met de kap over mijn hoofd zie ik door kleine spleetjes hoe slaaf gerard er van langs krijgt. Ik zit ademloos te kijken. Nu ik dit verslag zit te schrijven merk ik dat ik er echt helemaal in op ben gegaan — geen eigen gedachten, alleen maar kijken.

Toekijken, in opdracht van de Meesteres. Meesteres Manita die mij alles leert, die alles zo vaak beter aanvoelt dan ikzelf. Ze is me altijd voor. En ik volg Haar. Soms met wat verzet, maar uiteindelijk helemaal. Als Ze slaaf gerard kortaf wegstuurt, haalt ze me zwijgend uit de kooi. En dus kuip ik naar Haar toe. Ik ben erg geschrokken van wat ik net gezien heb. De Meesteres heeft het zeker weten gezien.

Maar Ze zegt er geen woord over. Alleen die tevreden glimlach. Dan begint Ze me zachtjes op te warmen. Als ik op mijn knieën voor Haar zit, knijpt ze in mijn tepels Steeds erger en steeds meer.

Als haar slaaf heb ik al geleerd dat te doorstaan. Dat kan ik al bijna helemaal zonder te piepen. Goh, ik moet ineens heel nodig. Op je knieën en wachten tot ik terug ben.

Zodra ze terug is zet ze me een glas met haar nectar voor. Kom op, en drink een beetje door zeg. Wat er daarna gebeurt gaat in sneltreinvaart. De bondagebank staat midden in de studio en ik moet erop gaan zitten. Kont naar achter, bek dicht. Zo zei de Meesteres het niet, maar zo klinkt het nu wel na. Ze neemt me graag anaal. Daarvoor ben ik ook in training. Ooit wil ze dat ik haar grootste voorbinddildo ontvang.

Heel regelmatig moet ik met een plug rondlopen. Dat vind ik prima. Als ze me neukt vind ik veel moeilijker. Maar ze doet het met veel liefde en voorzichtigheid. En ik mag haar slaafje zijn, en dus….. Dat is ook wat ons contract zegt. Zij bepaalt wanneer en op welke manier ik sex mag hebben. En dus neemt ze me als haar neukslaaf. Ietsjes later gaat ze voor me zitten met de dildo voor mijn neus. Ik zie een bruine klodder van mezelf op het condoom zitten. De opdracht is duidelijk.

Een kleine — hele kleine — aarzeling….. Deze slaaf is nog nooit zover gegaan. Eigenlijk vindt hij het ook wel vies. Toch heeft de Meesteres me er moeiteloos naar toe geleid. Een sub in deze opgewonden toestand doet alles voor zijn Meesteres. Hoe ver kan deze slaaf eigenlijk nog meer gaan?

Geen idee, maar het worden heftige weken die nu voor hem liggen. Twee sessies in het verschiet. Wat doet slaaf ed voor zijn Meesteres? Het pijpen maakt hem wild. De Meesteres geniet er geloof ik ook wel van. Af en toe druk ik de dildo stevig tegen haar leren slip aan. Het lijkt wel sex, maar dan anders.

Weer wat later lig ik op mijn rug op de bank. Met een vacuümpomp rekt Ze mijn pik op. Ik zie het niet, want Ze zit op mijn gezicht.

Gek genoeg lig ik daar te kreunen met het idee dat het niet lukt. Ik voel niet meer hoe de opwinding in mijn pik zit. Wat wel zo is, is dat ik er gek van wordt! Want als ik even later mag klaarkomen dan gebeurt dat met grote golven. Wat heerlijk was het weer bij U te zijn. Dank U wel Meesteres. Dank U ook voor de nieuwe afspraken die wij al hebben gemaakt voor dit nieuwe jaar. Als de wekker gaat stap ik onder de douche en scheer mijn ballen nog een keer goed.

Klokslag 9 uur doe ik mijn plug in. Het begin van een spannende dag. Pas vanmiddag mag ik bij Meesteres Manita komen. Haar opdracht was zoals altijd kort en krachtig: Het is al zo helemaal vanzelfsprekend geworden. De dagen voordat ik naar Haar mag gaan trilt mijn lijf van de spanning. Elk bericht is een schrik.

Pas de avond ervoor weet ik waar ik heen moet rijden. Voor de eerste keer is dat Haarlem. Een prachtige studio, maar dat weet ik dan nog niet. Onderweg koop ik een mooie volle rode wijn en een bos rode rozen.

Mooie cadeaus voor Meesteres Manita. Als ik in de buurt ben raak ik ook nog de weg kwijt. Gelukkig vind ik die ook snel weer terug. Uiteindelijk sta ik ruime 20 minuten voor de afgesproken tijd voor de deur. Trillend wacht ik in de auto tot ik naar de deur toe durf te lopen. Als de deur open gaat staat de Meesteres in een prachtige outfit op me te wachten. Biman zkt mnnn om jullie te pijpen of groepje dames om hun te lik Ik ben een Biman die graag een lekkere pik pijpt en nadat hij lekker is klaargekomen zijn pik ook weerlekker schoon te likken.

Ook ben ik beschikbaar voor dames die lekker klaar gelikt willen worden en een bediende voor hun thee kransje kunnen gebruiken. Huidskleur en afkomst niet belangrijk. Wel moet u kunnen ontvangen.

Het liefst mensen boven de 55 j. Ben jij mijn soulmate? Wordt het jaar dat ik wel de juiste persoon vind? Laat me mezelf even voorstellen.

Ik ben katia, een 39 jarige slanke onderdanige travestie en ben al geruime tijd op zoek naar die ene speciale persoon die bij me past en dezelfde droom als mij deelt. Ik zoek dus geen eenmalige dates of sexdates!!

Wat zoek ik wel? Ik ben opzoek naar die ene persoon m of v , die er van Handig huisslaafje Slaafje bied zich aan, 58 jaar, is bi, normaal postuur. Hij is erg handig, en kan veel klusjes in huis voor u opknappen.

Ook geschikt als huishoudslaaf. Als hij bij u komt, kleed u hem uit voor de keurig. Indien goed gekeurd, zet u hem gelijk aan het werk, in slavenkostuum, naakt. Bent u ontevreden, straf u hem op zijn toch al blote bips.

Verder is hij ook Ik wil graag naar je toekomen, om al je opdrachten uit te voeren, in regio Rotterdam. Ik doe alles in slaven kostuum, dus geheel naakt. Ik ben altijd geschoren en verder geen lichaamshaar. Als bi man voer ik ook alle seks opdrachten uit. Als je vind dat ik het niet goed doet, mag je me straffen, mijn billen zijn al bloot, dus je kunt de straf direct uitvoeren. Als je eens een slaafje wil proberen, laat het weten.

Ik kom graag een Ik heb ook wem behoefte aan een geile shemale. Boy-Toy, pet Do you want to be a queen? I am looking for a girl who tells me what to do online, maybe in person a little bit later. Whatever you want, soft or hard, can talk for hours or tell me what to do. Tiener zoekt online meester Ik ben op zoek naar iemand meester of meesteres die me online via e mail of chatprogramma opdrachten wil sturen die ik moet uitvoeren eventueel met onherkenbaar foto of video bewijs ik ben zelf 19 jaar email is mischien dat we op den duur eens af kunnen spreken.

Sexslaaf bied zich aan 20 jarige mannelijke sexslaaf bied zich aan om gebruikt te worden. Man of vrouw maakt niet uit, zelfs meerdere personen tegelijk.

.

Ook geschikt als huishoudslaaf. Als hij bij u komt, kleed u hem uit voor de keurig. Indien goed gekeurd, zet u hem gelijk aan het werk, in slavenkostuum, naakt. Bent u ontevreden, straf u hem op zijn toch al blote bips. Verder is hij ook Ik wil graag naar je toekomen, om al je opdrachten uit te voeren, in regio Rotterdam. Ik doe alles in slaven kostuum, dus geheel naakt. Ik ben altijd geschoren en verder geen lichaamshaar. Als bi man voer ik ook alle seks opdrachten uit. Als je vind dat ik het niet goed doet, mag je me straffen, mijn billen zijn al bloot, dus je kunt de straf direct uitvoeren.

Als je eens een slaafje wil proberen, laat het weten. Ik kom graag een Ik heb ook wem behoefte aan een geile shemale. Boy-Toy, pet Do you want to be a queen? I am looking for a girl who tells me what to do online, maybe in person a little bit later. Whatever you want, soft or hard, can talk for hours or tell me what to do. Tiener zoekt online meester Ik ben op zoek naar iemand meester of meesteres die me online via e mail of chatprogramma opdrachten wil sturen die ik moet uitvoeren eventueel met onherkenbaar foto of video bewijs ik ben zelf 19 jaar email is mischien dat we op den duur eens af kunnen spreken.

Sexslaaf bied zich aan 20 jarige mannelijke sexslaaf bied zich aan om gebruikt te worden. Man of vrouw maakt niet uit, zelfs meerdere personen tegelijk. Wil graag pijpen met slikken en hard genomen worden.

Wil dit puur omdat het mij heerlijk lijkt en hoef er dus ook geen geld voor. Liefst omgeving Gouda zuid holland. Ik kan niet thuis ontvangen Eerst vodoende contact via de mail om dingen af te spreken.

Jong slaafje Ben jij een bi jongen 18 jaar en klein van van stuk dan kan ik jou misschien gebruiken als slaafje. Je kan klusjes voor me doen en als ik zin heb kan ik je tussendoor sexueel misbruiken. T Wil u linken mailen van voorbeelden als u dat wenst. Ben Extreem gepierced, frenum 10 mm wenst u meer te weten u kunt mij alles vragen ik zal op uw vragen antwoorden.

Ik ben een Nederlandse man van 44 jaar, lang, normaal postuur, verzorgd uiterlijk, goed opgeleid, goede baan. Ik woon in Rotterdam. Ik zoek een dominante, stijlvolle vrouw om haar te dienen als haar vaste geldslaaf. Een vrouw die het niet meer dan normaal vindt door een onderdanige man te worden bewonderd en aanbeden.

Ik beschik over een kuisheidsgordel, waarvan ik u de sleutels wil geven. Bij deze wil ik me zelf aanbieden als slaaf. Houd je van pijn, onderdanig zijn, kinky? Bel dan eens voor informatie of een Zal ik jou eens vast binden? Of zou ik je boeien, met mijn handboeien? De sleuteltjes heb ik. Of zou ik je eens Ik ga jou ballen afbinden, maar ik Wij zijn Cindy en Jason, 25 en 27 jaar jong. Goed verzorgd leuk stel. Zijn flink wat jaartjes samen en zijn zogezegd verslaafd aan seks haha, vandaar dat we op het idee kwamen Toppers Paulina in
Dikke teiten geile werkster


Sexslaaf zoekt meesteres Ben een beginnen slaaf en zoek nu meesteres die mij hierin kan opleiding. Ik woon in den haag en kom graag naar u. Ik hoop gauw een meesteres te vinden. Jonge slaag M,25 biedt zich aan voor alles wat je kunt bedenken Gewillige slaaf is op zoek naar een dominante meesteres die mij tot een fantastisch hoogtepunt kan brengen.

Ben dagelijks in de gelegenheid te ontvangen en je mag me alles laten doen wat in je rijke fantasie opkomt, niets is te extreem. Maak het liefst gebruik van huis, tuin en keuken spullen, maar je eigen attributen mag je uiteraard ook meenemen.

Ben jij een dame van tussen de 18 en 35 jaar oud en ben je op zoek naar een nieuw slaafje? Biman zkt mnnn om jullie te pijpen of groepje dames om hun te lik Ik ben een Biman die graag een lekkere pik pijpt en nadat hij lekker is klaargekomen zijn pik ook weerlekker schoon te likken.

Ook ben ik beschikbaar voor dames die lekker klaar gelikt willen worden en een bediende voor hun thee kransje kunnen gebruiken.

Huidskleur en afkomst niet belangrijk. Wel moet u kunnen ontvangen. Het liefst mensen boven de 55 j. Ben jij mijn soulmate? Wordt het jaar dat ik wel de juiste persoon vind?

Laat me mezelf even voorstellen. Ik ben katia, een 39 jarige slanke onderdanige travestie en ben al geruime tijd op zoek naar die ene speciale persoon die bij me past en dezelfde droom als mij deelt. Ik zoek dus geen eenmalige dates of sexdates!! Wat zoek ik wel? Ik ben opzoek naar die ene persoon m of v , die er van Handig huisslaafje Slaafje bied zich aan, 58 jaar, is bi, normaal postuur. Hij is erg handig, en kan veel klusjes in huis voor u opknappen.

Ook geschikt als huishoudslaaf. Ik geef haar de bloemen en kus haar laarzen. Dan mag ik haar volgen. Wil je wat drinken? Zou ze weten dat ik gewoon niet meer durf te vragen. Want een slaaf drinkt water. En een slaaf in opleiding moet zich helemaal koest houden. Als ik even later op mijn knieën voor haar zit, draait ze de klemmen op mijn tepels zeker een kwartslag rond. Een zware kreun komt diep uit mijn lijf. Ze grinnikt en dat raakt me.

Dit wordt een speciale dag. De Meesteres heeft een grotere plug voor me gekocht. Daarmee wordt mijn training tot haar neukslaaf een hele heftige. En nu gaat je Meesteres er hem als eerste induwen. Een grote dildo zet ze voor me neer. Net als ik daar vol overgave mee bezig ben begint ze de grote plug naar binnen te duwen. Jammer genoeg gaat die er nog niet helemaal in. Dat zal de volgende keer echt beter moeten! Gelukkig pakt ze er een andere dildo bij om me te neuken. Nu ik dit schrijf voel ik het weer: Als een geile teef lik pijp ik de dildo.

Hijgend rijd ik op een neer op de dildo. Ik ben er zo in opgegaan dat ik nauwelijks nog weet waar mijn Meesteres is gebleven. Als ik terugkom zit ik voor de Meesteres. Ze doet me polsboeien om. Natuurlijk mag ik de enkelboeien zelf doen. En dan gebeurt er voor de tweede keer iets wat ik nu pas weet schrijven is prima: Ik verlies mezelf hier dus weer volledig. Nu weet ik dat ik bang ben geweest — voor de zweep en de cane. En dus kocht ik wat tijd.

Likkend leid ik haar af. Maar niet voor lang. Ze pakt een rijzweep en slaat me. Niet heel hard nog. Eén keer voelt het anders. Gelukkig maakt ze een gaatje zodat ik kan ademhalen. Maar verder zie ik na een tijdje echt niks meer. Mijn tong schiet naar buiten — remmingsloos geil.

De derde dat ik richting subspace vlieg. Dat wordt nog veel erger als ze mijn handen boven mijn hoofd vastzet aan een haak. De elektrische vliegenmepper is een hel. Ze gaat zitten en laat me voor haar op de grond knielen. Ik ben in alle opzichten de weg helemaal kwijt. Ik mag haar voeten en kuiten masseren. Dat is 4x subspace want ik ga als een razende tekeer.

Ik mag het bovenste randje van haar kousen likken. In mijn hoofd ga ik veel verder, maar dat staat ze me natuurlijk niet toe! Als ik haar oksel schoon lik kom ik heerlijk klaar. Ze is zo lief om me een paar dagen later een mail te sturen. Het is net of ze mijn gedachten kent. Dat is handig voor een slaaf in opleiding want die raakt af en toe het spoor bijster.

Maar nu ben ik er weer helemaal. Eergisteren was ik op de site van het OWK. Een filmpje van een man op de bok. Een Meesteres die wat verveelt voor hem zit.

En een andere Meesteres die hem met de cane flink onder handen neemt. Knalrood en met striemen die bloeden. Mijn gedachten glijden weg.

Het verlangen is enorm. Aan de hand van Meesteres Manita. Haar leiding is een ware zegen. Honderd strafregels en twintig rozen! Een dag waar ik de hele week al onrustig naar uitkeek. Honderd strafregels per dag.

Kom ik in de bloemenwinkel…. Gelukkig konden ze snel via een collega nog wel genoeg rozen krijgen. Vers van de veiling. En dus drentel ik wat onrustig rond. Uiteindelijk is het drie kwartier geworden.

Gelukkig was ik nog op tijd bij de Meesteres. Ze is meteen scherp merk ik. Een andere slaaf is veeeeel te laat gekomen en hardhandig onderhanden genomen. Ik merk het aan alles. Als ik even wat sta te genieten van hoe ze naar de rozen kijkt, wijst ze naar de grond….. Kleed je uit en wacht op me. Ik doe wat ze me vraagt en ga daarna naakt op de grond zitten.

Ze corrigeert me direct: Als ik even later op mijn knieën voor haar zit plaagt ze me met haar nagels. Tepels en ballen zijn direct aan de beurt. Ik heb me voorgenomen dat zonder gepiep te verdragen en dat lukt aardig geloof ik. Even later zet de Meesteres me met pols- en enkelboeien vast over de bok.

Ik heb duidelijk niet genoeg getraind want als haar neukslaaf schiet ik meteen tekort. De Meesteres plaagt me er een beetje mee, maar ontziet me wel. Geen zweep of cane. Zodra ze me een hoofdkap opzet sla ik weer helemaal op hol. Dan zet ze me aan het kruis. Ik zie niks, maar ik hoor gelukkig nog genoeg? En dan begint een marteling die weet ik hoelang duurt. Vijf naalden in elke tepel- 1 voor 1 Ik schiet in subspace en bedank haar hijgend voor elke naald.

Met de voorbinddildo komt ze voor me staan. Elke aanraking met mijn pik is ontzettend prikkelend. Soms trekt of slaat ze een paar keer en dan sta ik meteen op spanning. Ik hang in de kettingen. Mijn lichaam staat als een veer.

Als ik hierna aan haar voeten zit mag ik haar voeten en kuiten masseren. Als de opwinding er weer helemaal is dan mag ik haar zelfs likken. Waar ben ik — borsten, oksels, dijen…… Geen idee! En dan mag ik eindelijk klaarkomen. In de auto naar huis zweef ik nog steeds. De pijniging van mijn tepels voel ik nog dagenlang. Nu branden ze vooral. Wat later op de avond merk ik dat de Meesteres me vol te pakken heeft. Er volgt een korte periode van verzet.

Gelukkig belt mijn Meesteres om me weer onder appel te brengen. Dat heb ik nodig! Nu ben ik haar slaaf. Als de Meesteres geniet dan geniet deze slaaf volop mee. Het contract ligt klaar — waar gaan we heen? Een zware bondage, vernederende opdrachten, onverwachte wendingen, electro, opsluiting,….. Er is nog zoveel. Een kus voor de Meesteres van slaaf ed. Ik weet nog dat ik met trillende handjes voor de deur stond — twee glazen, een hele mooie fles Champagne en het slavencontract in een enveloppe.

Vlak voor de deur ontglipt de plug me. Dan moet ik mijn Meesteres bellen. Ik krijg haar voicemail. Snel bel ik opnieuw het is nu echt al drie uur.

Maar net voordat ik haar nummer weer kan kiezen, zie ik Haar staan. Ze lacht me minzaam toe. En dat is een heerlijk en heel bijzonder gevoel. Altijd al, maar vandaag is het speciaal — ik mag een contract tekenen. Het concept is een paar keer heen en weer gegaan. Nu is het klaar. Een prachtcontract — sterk.

De Meesteres plaagt me een beetje voordat we aan de ondertekening toekomen. De fles zetten we in het ijs. Dan zet ze me de kap op. Trillende lig ik aan Haar voeten. Ze gaat een fotograaf halen. Als die binnen is mag ik de Champagne inschenken en met Haar toasten. Ik zet een handtekening — dat klinkt misschien wat technisch, maar het is een heel erg heftig moment.

Mijn overgave is echt totaal. Ik lig aan Haar voeten. De Champagne werkt ook goed mee. Direct val ik op handen en voeten en druk mijn kont omhoog. En pakt een of twee venijnige zwepen en deelt meteen een paar stevige tikken uit. Echt pijn is het nog niet, maar het gebruikelijke opwarmen slaat ze wel over. Even later sta ik hijgend voor haar.

Als ze twee klemscharen op mijn tepels zet golft het door me heen. Maar ik kan het. Mijn hele lijf schreeuwt dat uit: Het heeft me harder gemaakt. Als slaaf van de Meesteres, met een contract, een glaasje Champagne en net genoeg training kan ik weer meer verdragen.

Ik droom van een kleine kooi waarin ze me opsluit en waar ik echt uren moet wachten totdat ze me oppakt. Er lopen allemaal mensen voorbij. Ik hoor ze wel, maar met die kap op zie ik niks. De Meesteres heeft een slavin aangewezen om op me te passen.

Twee keer plast deze slavin over me heen. De Meesteres zet me overeind. Dat laatste is gemakkelijker gezegd dan gedaan merk ik. Ik zie nog steeds helemaal niets.

Ze duwt me achteruit totdat ik de sling voel. Heerlijk zak ik achterover en weg into subspace. De Meesteres neukt me in mijn kontgat en voor de eerste keer vind ik dat echt lekker. De electro plug is lekker. Elk schokje brengt me in beweging. Volgens mij kreun ik de hele Showboat bij elkaar. Gelukkig blijft Ze dicht bij me. Soms knijpt Ze wat plagerig in mijn tepels. Als ik eindelijk los mag zit ik aan Haar voeten. En dan gaat de training weer een stapje verder.

Dat ik Haar kuiten mag masseren windt me altijd erg op. Zoals zo vaak verlies ik mijn kop — en daarmee de aandacht voor Mijn Meesteres. En dat is gevaarlijk. Ze blijft wel aardig. Dit is voor het genot van de Meesteres en niet voor de slaaf. Ze gaat verder met het pijnigen van mijn tepels. Dat heeft ze me nog niet eerder zo laten doen. Als ik gretig aan het werk ga en merk dat ik zomaar klaar kan komen…. Ik kom heerlijk klaar. Tot op de dag zelf laat de Meesteres me in onzekerheid. Hoe laat mag ik komen?

Zelfs de eerste vraag blijft onduidelijk tot ik voor de deur sta. Als ik binnen ben: Hier uitkleden en douchen. Ik kom zo weer terug. Net als ik me afgedroogd heb is de Meesteres er ook weer. Waar gaan we heen?

De kelders van de Showboat worden donkerder en kouder. Hier ben ik nog nooit geweest. Een hek piept open. Armen boven je hoofd. Klik, klik en ik lig vast. De Meesteres loopt weg. En daar ligt het slaafje dan. Geen idee hoe lang. En — gelukkig maar — het lukt me om mijn bovenbenen zo te bewegen dat mijn stijve pik ook wat aandacht krijgt.

Na een half uur blijkt later pikt Meesteres Manita me weer op. Nog steeds geen woord teveel. Ik kruip achter Haar aan de studio in. Tot mijn verrassing is slaaf gerard daar ook. Maar wat moet ik doen? Wat mag ik zeggen? Dus maar niks gedaan en niks gezegd. De Meesteres zet me vast in de kooi. Wat ik dan te zien krijg maakt me angstig.

Slaaf gerard kan zo ontzettend veel hebben! Dit kan ik vast nooit aan. Met hechtdraad zet Ze heel gemeen zijn voorhuid vast aan zijn buik.

Zijn gezicht vertrekt als de Meesteres gemeen aan de touwtjes trekt. Wat ze daarna met de bullwhip doet is zo heftig dat ik het bijna niet kan aanzien.. Ze negeert me een poosje terwijl ze wat spullen weglegt. Ik zit op een hoge kruk. Mijn ballen zijn strak afgebonden. Polsboeien achter mijn rug aan elkaar geklikt. Met de kap over mijn hoofd zie ik door kleine spleetjes hoe slaaf gerard er van langs krijgt. Ik zit ademloos te kijken.

Nu ik dit verslag zit te schrijven merk ik dat ik er echt helemaal in op ben gegaan — geen eigen gedachten, alleen maar kijken. Toekijken, in opdracht van de Meesteres. Meesteres Manita die mij alles leert, die alles zo vaak beter aanvoelt dan ikzelf.

Ze is me altijd voor. En ik volg Haar. Soms met wat verzet, maar uiteindelijk helemaal. Als Ze slaaf gerard kortaf wegstuurt, haalt ze me zwijgend uit de kooi. En dus kuip ik naar Haar toe. Ik ben erg geschrokken van wat ik net gezien heb. De Meesteres heeft het zeker weten gezien. Maar Ze zegt er geen woord over.

Alleen die tevreden glimlach. Dan begint Ze me zachtjes op te warmen. Als ik op mijn knieën voor Haar zit, knijpt ze in mijn tepels Steeds erger en steeds meer.

Als haar slaaf heb ik al geleerd dat te doorstaan. Dat kan ik al bijna helemaal zonder te piepen. Goh, ik moet ineens heel nodig.

Op je knieën en wachten tot ik terug ben. Zodra ze terug is zet ze me een glas met haar nectar voor. Kom op, en drink een beetje door zeg. Wat er daarna gebeurt gaat in sneltreinvaart. De bondagebank staat midden in de studio en ik moet erop gaan zitten.

Kont naar achter, bek dicht. Zo zei de Meesteres het niet, maar zo klinkt het nu wel na. Ze neemt me graag anaal. Daarvoor ben ik ook in training.

Ooit wil ze dat ik haar grootste voorbinddildo ontvang. Heel regelmatig moet ik met een plug rondlopen. Dat vind ik prima. Als ze me neukt vind ik veel moeilijker. Maar ze doet het met veel liefde en voorzichtigheid. En ik mag haar slaafje zijn, en dus…..

Dat is ook wat ons contract zegt. Zij bepaalt wanneer en op welke manier ik sex mag hebben. En dus neemt ze me als haar neukslaaf. Ietsjes later gaat ze voor me zitten met de dildo voor mijn neus. Ik zie een bruine klodder van mezelf op het condoom zitten. De opdracht is duidelijk. Een kleine — hele kleine — aarzeling….. Deze slaaf is nog nooit zover gegaan. Eigenlijk vindt hij het ook wel vies.

Toch heeft de Meesteres me er moeiteloos naar toe geleid. Bel Mij indien je interesse hebt. Liefst uit de regio kempen. Verzorgde meester ontvangt vrouw die wil gefist worden. Om opgeleid te worden tot lustslaaf. Heb geen ervaring maar sta voor veel open. Ik kan verplaatsen gedurende de week overdag. Sta wel op discretie en hygiëne. Wie laat me vlug iets weten?

Hey, ik ben een lieve en rustige jonge man. Ik hou van knuffelen en heb nood aan affectie. Ook ben ik onderdanig ingesteld en sta voor veel open. Ik ben nu opzoek naar een vrouw of koppel die bij een klik regelmatig willen afspreken voor leuke momenten.

Het hoeft ook niet enkel om de seks te gaan.

klaarkomen door pijpen mrs zoekt slaaf

Kutje wrijven plasseks


Hoi leuke man, wat leuk dat je bij mijn advertentie komt kijken. Ik ben een levensgenieter die van humor houd. He daar, ik ben johny ik ben 28 jaar single en opzoek naar een geil avontuur. Via deze weg opzoek naar een leuke man die net als mij ook seks wil en op lange termijn er ook voor open staat om een..

Hoiiiiiiik ben remco en ik ben 28 jaar oud, ik kom uit roosendaal. Sinds mijn achttiende levensjaar ben ik er van overtuigd dat alleen een man mij gelukkig kan maken. Hoi, mijn naam is bob een vlotte en vrijgezelle jongeman van 32 jaar. Hi, mijn naam is sjon en ik ben op zoek naar een vriend die meer wil dan alleen wat lichamelijke spanning. Hey hoi ik ben joey! Mijn naam is deacon en ik had nooit van mezelf verwacht, dat ik op deze manier zou gaan zoeken naar een date.

Nu kan ik mij nieuwsgierigheid niet meer bedwingen, ik wil het nu echt eens voelen. Ik ben kevin een geile jongen van 21 en ben op zoek naar een man voor sex. Ik heb een ultieme fantasie en ik wil proberen die op deze manier uit te laten komen. Hallo mannen, leuk dat jullie mijn oproepje lezen.

Getinte man bottem zoekt via deze weg naar top, die mij regelmatig komt neuken. Hallo mannen en jongens, wij zijn joep en ravi. Tja, wat moet ik nou opschrijven…. De sleuteltjes heb ik. Of zou ik je eens Ik ga jou ballen afbinden, maar ik Wij zijn Cindy en Jason, 25 en 27 jaar jong. Goed verzorgd leuk stel. Zijn flink wat jaartjes samen en zijn zogezegd verslaafd aan seks haha, vandaar dat we op het idee kwamen Toppers Paulina in Discretie en respect wel gevraagd en geboden.

Ben je tussen de 20j en 60j , onderdanig , en vooral lust gericht kinky pervers , … , ben je slank tot licht mollig en je bent regelmatig beschikbaar ook indien je gehuwd bent? Bel Mij indien je interesse hebt. Liefst uit de regio kempen. Verzorgde meester ontvangt vrouw die wil gefist worden. Om opgeleid te worden tot lustslaaf. Heb geen ervaring maar sta voor veel open. Ik kan verplaatsen gedurende de week overdag.

Sta wel op discretie en hygiëne. Wie laat me vlug iets weten? Hey, ik ben een lieve en rustige jonge man. Ik hou van knuffelen en heb nood aan affectie. Ook ben ik onderdanig ingesteld en sta voor veel open.

klaarkomen door pijpen mrs zoekt slaaf