10
- January
2018
Posted By : Jona Kurth  
Comments Off on Meisje vingert en komt klaar meesteres billenkoek
Meisje vingert en komt klaar meesteres billenkoek

meisje vingert en komt klaar meesteres billenkoek

Ik schreeuwde het uit van de pijn. Dit is nog niks jochie, zei Cereb terwijl ze een naald in de vlam van een kaars aan het verhitten was en vol op de kop van mijn eikel drukte. Goed idee zei Yvonne en deed daarna precies het zelfde. Na enige tijd werden de naalden uit mijn lul getrokken. Mijn ballen waren inmiddels afgebonden. Ik neem de linker bal en jij de rechte zei Cereb. Met een grijns werden de naalden uiterst langzaam door mijn ballen geprikt. Even dacht ik het bewustzijn te verliezen maar werd door vlugzout bij mijn positieven gehouden.

Ze pakte een paardenborstel en begon daarmee over mijn eikel te raggen. Ik schreeuwde en smeekte haar te stoppen. Maar Yvonne begon er steeds meer plezier in te krijgen. Het vliesje van mijn eikel werd compleet weg geborsteld. Mijn eikel begon hevig te bloeden maar Yvonne wist van geen ophouden. Ondertussen druppelde Cereb de heetste chineese olie over de eikel heen. Ik jammerde als een klein kind maar werd elke keer weer opgepept met vlugzout. Dan is het nu tijd voor eikel trekken. Twee lange dikke draadnagels werden tegelijk door mijn eikel geslagen.

Een links en een rechts. Vervolgens werden deze onder hevige stroom gezet. Waag het niet om klaar te komen zie Yvonne want dan ben je nog niet jarig.

Alsof ik enige behoefte had klaar te komen. Ik wilde weg van hier. Weg van deze hel. Maar stroom door je eikel en ballen zorgen er simpelweg voor dat je klaarkomt. Maar Cereb wist iedere keer weer optijd de stroom te onderbreken net op het punt van spuiten. De draadnagels die door mijn eikel waren gedrukt werden nu ook door een dikke plank getimmerd.

Ik zat dus als het ware met mijn eikel vastgenageld aan de plank. Onder deze plank stonden 2 kaarsen te branden die de draadnagels langzaam verwarmden. Langzaam werden de draadnagels verhit tot roodgloeiend. De enige manier om hier aan te ontsnappen was mijn lul eraf te trekken maar de kop van de draadnagels zaten in de weg.

Trek, trek schreeuwde Cereb en Yvonne. Trek je eikel eraf. Ik kon niet meer. Ik was niet bij machte mijn lul te bevrijden van de roodgloeinde draadnagels. Dan trekken wij wel je eikel door de knoppen van de draadnagels. Nu had ik 2 redelijke gaten in mijn eikel zitten die vreemd genoeg niet overmatig bloedde. Toch werden de gaten door Yvonne dicht genaaid terwijl Cereb op een gruwlijke manier in mijn ballen aan het knijpen was. Nadat Yvonne klaar was met hechten begonnen ze om de beurt met een potlepel op mijn eikel te slaan.

Zo hard dat ik ieder moment dacht dat mijn eikel open zou zou springen. Het slaan op de eikel werd door Yvonne afgewisseld met ferme klappen op mijn afgebonden ballen.

Plotseling stopten ze en begonnen me te pijpen. Elke keer als ik op het punt stond te gaan spuiten beten ze hard in mijn lul en drukte Cereb een dikke hete naald door mijn ballen.

Inmiddels waren al een paar uren verstreken. Ik wil z'n pik voelen zei Yvonne en stak mijn lul in haar natte kutje. Ze stond met haar kont tegen mij aan. Bij iedere beweging zag ik mijn lul in haar natte kutje verdwijnen. Haar schaamlipjes waren zo opgezwollen van geiligheid dat ze wel 2 keer zo groot waren als normaal.

Terwijl Yvonne mij neukte moest ik Cereb likken. Even had ik de neiging haar lipjes eraf te bijten maar was te bang voor wat mij dan voor straf te wachten stond. Ik kon het niet langer meer ophouden. Ik spoot Yvonne haar kutje helemaal vol. Pas hierna maakte ze Carolien los van het bed, wiens masochistische en onderdanige karakter nu door Annemarie helemaal was blootgelegd. Bij elk bezoek zorgde Annemarie er voor haar huis slavinnetje eerst goed geil te maken door haar een flink pak slaag te geven, haar vast te binden op haar eigen bed om dan vervolgens geknield met haar kut over Caro´s mond te gaan zitten waarbij ze zelf ook wel haar schaamlippen open trok zodat haar klit goed bereikbaar was voor Caro´s tong.

Soms liet ze zichzelf wel twee of drie keer klaar likken voordat Caro aan de beurt was. Deze deed zo goed mogelijk haar best om als beloning een pak slaag te krijgen waarna ze dan zichzelf mocht vingeren of als Annemarie in een goede bui was werd ze gevingerd tot ze klaar mocht komen.

Op een keer nadat Carolien, Annamarie eerst een goed gelikt had waarbij ze ook haar kontgaatje niet werd over geslagen liet ze Carolien op handen en knieen door haar kamer kruipen, nadat ze haar eerst een halsband had omgedaan met een lange leren riem.

Annemarie gaf haar slavinnetje een paar harde tikken met de riem op haar rug en billen, waarna ze haar aan de deurkruk vast bond om vervolgens Caro's billen met haar handen en de haarborstel te bewerken tot deze bijna licht gaven. Carolien kreunde onder de tikken op haar bevallige billen en werd hier zo geil van dat de sappen uit haar kutje op het zeil van haar kamer drupte.

In een paar maanden tijd was ze van een veranderd van een degelijk meisje die gewoon genoot van gewone sex, in een lust object voor haar huisgenote. Tot voor kort had ze alleen af en toe een wisselend vriendje waarmee ze dan gewoon neukte of hem pijpte of soms liet ze zichzelf wel eens liet beffen.

Maar de brave sex had ze ingeruild, en ze was veranderd in een huisslavinnetje die anders prefereerde dan gewone sex. Dit had ze zich een paar maanden eerder niet voor kunnen stellen. Ze had zich totaal onderwerpen op seksueel gebied en dan nog wel aan een vrouw. Bij Annemarie had ze dan ook helemaal niets in te brengen, wat ze wilde voerde Carolien zonder morren uit, om zelf te krijgen wat ze lekker vond.

Twee keer in de week kwam ze langs en liet zich dan uitgebreid scheren en wassen door Caro waarbij ze zichzelf daarna altijd een likbeurt cadeau deed. De ene keer was dat onderuit gezakt op de bank, de andere keer liggend op Caro's bed, in de badkamer of gewoon over Caroliens gezicht zittend tot ze was klaargekomen.

Ook wilde ze door Caro wel ontvangen worden als die in mooie lingerie gehuld, met of zonder bijbehorende kousen jarretelles gordeltje en pumps de deur open deed, waarna ze haar dan op haar knieen aangelijnd rond liet kruipen waarbij haar billen niet ontzien werden door haar handen of een meegebracht zweepje. Regelmatig bracht ze dan ook een but plug met pony tail bij haar in waarmee ze haar rond liet lopen tot de sessie afgelopen was. Op een keer dat Caro weer door Annemarie was aangelijnd, nadat ze Caro achter haar aan door het huis had laten kruipen, maakte ze de riem vast aan één van de poten van het bed.

Zelf ging ze met gespreide benen op het bed liggen en liet zich als huismeesteres eerst haar naar bevrediging hunkerende spleet uit likken.

Pas toen ze twee keer snel achter elkaar was klaar gekomen duwde ze Caro weg, liep naar de kapstok waar ze bij binnen komst een tasje had opgehangen, om even later met een flinke voorbinddildo voor haar glad geschoren venus heuvel terug te komen. En teefjes horen bij goed gedrag gedekt te worden".

Zei Annemarie het zwarte latex geval strelend alsof het een echte lul betrof. Carolien geil en nat als ze altijd was als haar meesteres op bezoek was kreeg op slag krampen in haar kutje toen ze de dikke voorbinddildo voor de buik van haar huismeesteres zag bungelen.

Ze bevochtigde de dikke zwarte eikel van het geval tussen de van het geil glimmende schaamlippen, en stootte de dikke zwarte tamp tot achter in haar zuigende spleet. Zen bonkte harde tegen de dansende billen van haar slavin, om er tevens om beurten een stevige klap op te geven met haar blote handen.

Luid kreunend ontving Caro de harde stoten, ze voelde de dikke knop tegen haar baarmoeder stoten en beet op haar hand om het niet uit te gillen van genot. Haar meesteres had geen mededogen, die wilde haar huissletje horen smeken klaar te mogen komen, om daarna zelf met de dikke latex dildo genomen te worden.

Het duurde dan ook geen vijf minuten voordat Caro smeekte om te mogen klaarkomen. Dit was wat Annemarie wilde, maar die wilde haar huis slet nog even laten lijden. Ze verbood het haar om klaar te komen, en onder een paar loei harde klappen op de al gloeiende kont voor haar, temperde ze Caro's opkomende orgasme door zo haar aandacht af te leiden van haar genot. Uiteindelijk werd het Caro door Annemarie toegestaan, na haar zoveelste smeekbede om haar orgasme de vrije loop te laten.

Toen het door haar lijf denderde pakte Annemarie een tepel van haar lust slet stevig vast, trok eraan, en kneep gemeen hard in waardoor de tranen in Caro's ogen sprongen.

Door de combinatie van het door haar lijf trekkende orgasme met de pijn sensatie versterkte haar orgasme op een dusdanige manier dat ze bijna het bewustzijn verloor. Caro kwam pas weer bij zinnen toen ze de warme lippen van Annemarie op de hare voelde terwijl haar lichaam gestreeld werd door haar huismeesteres. Hierna werden de rollen omgedraaid, Annemarie gespte het tuigje los waarmee voorbind dildo voor haar onderlijf gebonden zat.

Caro zag nu dat er aan de andere kant ook een dikke rubberen stomp zat die in de gleuf van haar berijdster had gezeten. Annemarie gespte het tuigje bij Caro om waarbij de dikke stomp die net in haar spleet had gezeten bij Caro naar binnen werd geschoven. Toen het geval goed op zijn plaats zat vast getrokken zei Annemarie, "Zo teef laat mij nu ook maar eens genieten zoals ik jou daarnet heb bevredigd en denk erom niet klaarkomen voor je mij hebt bevredigd, anders zal je straf niet mild zijn.

Of eigenlijk ik heb liever dat je wel ongevraagd klaar komt want ik heb wel een leuke straf voor je in gedachte", gniffelde Annemarie. Annemarie ging nu op haar knieën zitten, waarop Caro achter haar plaats nam, die haar kans nu eens schoon zag om haar Meesteres eens flink te pakken de te nemen.

Ze stuurde met haar hand de zwarte eikel voor de vochtige openstaande gleuf en duwde hem in één soepele beweging van haar heupen naar binnen. Caro Pakte nu haar meesteres bij de heupen en met soepele bewegingen begon ze te stoten, om haar te neuken zoals ze zelf daarvoor geneukt was.

Steeds harder kletste ze met haar onderbuik tegen de blanke billen tot opeens de basis van de dildo die tegen haar clitoris zat ook begon te trillen. Rustig doorgaan en niet zelf klaarkomen zonder dat je daar toestemming voor hebt" gniffelde Annemarie wetend dat Caro de trillingen tegen haar klit en in haar gleuf nooit lang kon weerstaan.

Daar kreeg Annemarie gelijk in en ze riep dan ook dat wordt straks een feestje voor mij slet, ik had je nog zo gezegd niet klaar te komen zonder toestemming, en zeker niet voordat je mij bevredigd had". Het tempo ging iets omlaag doordat Caro zich niet kon concentreren op het neuken. Pas toen het ergste geile gevoel was weggeëbd, stootte ze haar meesteres naar een climax waarna deze zich op haar buik liet vallen.

De latex knoert schoot hierbij uit haar onderlichaam en kletste tegen Caro's buik. Caro deed wat er van haar gevraagd werd waarop haar handen aan de spijlen van het bed gebonden werden, ook kreeg ze een sjaaltje voor haar ogen gebonden.

Daarna nam Annemarie schrijlings plaats over de dildo die trots omhoog stak en zette daarbij de trilfunctie aan. Caro kreunde licht toen de trillingen door haar onderlijf schoten, De genot golven werden heviger omdat de vibraties werden opgevoerd, echter deze werden plots ruw verstoord doordat er een paar rake klappen op haar borsten neer kwamen die ze niet verwacht had. Caro kreunde, beet op haar lip onder de rake slagen op haar tepels, die plotseling anders aanvoelde, dit klopte ook wel want Annemarie had een kort zweepje gepakt en liet het leren flapje hard op haar borsten terecht komen.

Gelukkig gebruikte Annemarie het zweepje niet al te lang, ze vond het voldoende toen zich een aantal rode striemen aftekende op de strakke ronde bollen.

Ze legde het zweepje weg en streelde zachtjes de opgezwollen strepen op Caro's borsten, Deze dacht dat haar straf er nu op zat, maar niets was minder waar. Annemarie pakte haar super gevoelige tepels tussen haar vingers en zonder iets te zeggen draaide ze de harde spenen tot het maximale verdraagbare, de tranen schoten in Caro's ogen, zo grof was haar meesteres nog nooit eerder geweest.

Toen ze haar tepels los liet schrijnde ze helemaal, en dat gevoel werd er niet beter op toen er op haar tepels een knijper geplaatst werd. Het leek wel een eeuwigheid te duren voor ze klaar kwam, en door de pijn in haar tepels kon Caro er niet echt van genieten, sterker nog het trillende gevoel in haar kutje was gewoonweg irritant.

Ze was dan ook blij dat Haar meesteres eindelijk klaar kwam, van haar af ging en de knijpers van haar geteisterde tepels verwijderde. Toen ook de blinddoek voor haar ogen vandaan ging schrok ze wel even van de striemen op haar borsten. Annemarie streelde de rode strepen en zoog nog even op Caro's tepels waardoor het onbehagelijke gevoel wat verdween en langzaam plaats maakte voor een prettig gevoel.

Alleen het karwei werd niet afgemaakt, dat moest ze als slavin zelf maar doen vond Annemarie die een kus op haar voorhoofd gaf en verdween. Het spel werd telkens wat uitgebreid met andere zaken en speelde zich hoofdzakelijk binnen Caro's kamer af op een enkele keer na, als ze eens uit gingen, dan moest Caro ben wa balletjes in haar kutje stoppen of ze kreeg klemmetjes op haar schaamlippen of tepels dei ze pas af mocht doen als het haar werd toegestaan.

Omdat Annemarie Caro's kontje wel eens vingerde die dit altijd zeer aangenaam vond, wilde Annemarie haar uiteindelijk ook in haar kontje nemen met de voorbind dildo. Maar omdat Carolien daar nog maagd was en de dikke dildo niet van harte naar binnen ging had Annemarie besloten om Caro's kontje te trainen. Daarvoor werd , een setje butt pluggen besteld van diverse afmetingen besteld die Caro in haar kontje moest dragen tijdens college, tot ze gewend was aan de grootste plug.

Dat ze hierdoor niet altijd even makkelijk kon gaan zitten was maar bijzaak vond Annemarie, als je een goede slet wilde zijn moest ze er maar aan wennen. Een feit was dat Caro flink geil werd van de pluggen in haar kontje en er naar uit keek als Annemarie ze kwam verwijderen. Omdat ze zichzelf niet mocht bevredigen tijdens de trainingsdagen, zoals Annemarie dit noemde, werd ze na het verwijderen altijd even door haar gevingerd tot ze klaar kwam. Na vier weken kon Caro de dikke zwarte dildo in haar kontje makkelijk de hele dag hebben, waarvan ze misschien nog wel meer genoot als haar meesteres die tijdens het neuken haar klitje vingerde tot Caro klaar was gekomen.

Wel altijd nadat Carolien haar eerst één of meerdere malen had klaar gelikt uiteraard. Alleen aan dit alles kwam een eind toen Annemarie afstudeerde en de studenten flat verliet, tot groot verdriet van Carolien die hierna was aangewezen tot gewone sex met vriendjes die ze in het begin aan de lopende band versleet.

Dit op zoek naar hij, die haar het ongekende genot weer kon geven dat Annemarie har altijd gaf. Ook waren er een paar vrouwen waar ze het bed mee deelde, maar dat waren puur potten die haar wel met een voorbinddildo wilde neuken of ze wilde wel eens een tikje op haar billen geven maar daar bleef het dan wel bij. Vergeet niet te stemmen, en schrijf de auteurs om te vertellen wat je al dan niet leuk vond aan het verhaal!

Orange heeft 91 verhalen op deze site. Profiel voor Orange , incl. Kies hier 1 waardeloos

Spuitende oma jongens die elkaar aftrekken

Ik schreeuwde en smeekte haar te stoppen. Maar Yvonne begon er steeds meer plezier in te krijgen. Het vliesje van mijn eikel werd compleet weg geborsteld.

Mijn eikel begon hevig te bloeden maar Yvonne wist van geen ophouden. Ondertussen druppelde Cereb de heetste chineese olie over de eikel heen. Ik jammerde als een klein kind maar werd elke keer weer opgepept met vlugzout. Dan is het nu tijd voor eikel trekken. Twee lange dikke draadnagels werden tegelijk door mijn eikel geslagen. Een links en een rechts. Vervolgens werden deze onder hevige stroom gezet. Waag het niet om klaar te komen zie Yvonne want dan ben je nog niet jarig.

Alsof ik enige behoefte had klaar te komen. Ik wilde weg van hier. Weg van deze hel. Maar stroom door je eikel en ballen zorgen er simpelweg voor dat je klaarkomt. Maar Cereb wist iedere keer weer optijd de stroom te onderbreken net op het punt van spuiten.

De draadnagels die door mijn eikel waren gedrukt werden nu ook door een dikke plank getimmerd. Ik zat dus als het ware met mijn eikel vastgenageld aan de plank. Onder deze plank stonden 2 kaarsen te branden die de draadnagels langzaam verwarmden. Langzaam werden de draadnagels verhit tot roodgloeiend. De enige manier om hier aan te ontsnappen was mijn lul eraf te trekken maar de kop van de draadnagels zaten in de weg. Trek, trek schreeuwde Cereb en Yvonne. Trek je eikel eraf. Ik kon niet meer.

Ik was niet bij machte mijn lul te bevrijden van de roodgloeinde draadnagels. Dan trekken wij wel je eikel door de knoppen van de draadnagels. Nu had ik 2 redelijke gaten in mijn eikel zitten die vreemd genoeg niet overmatig bloedde. Toch werden de gaten door Yvonne dicht genaaid terwijl Cereb op een gruwlijke manier in mijn ballen aan het knijpen was. Nadat Yvonne klaar was met hechten begonnen ze om de beurt met een potlepel op mijn eikel te slaan.

Zo hard dat ik ieder moment dacht dat mijn eikel open zou zou springen. Het slaan op de eikel werd door Yvonne afgewisseld met ferme klappen op mijn afgebonden ballen. Plotseling stopten ze en begonnen me te pijpen. Elke keer als ik op het punt stond te gaan spuiten beten ze hard in mijn lul en drukte Cereb een dikke hete naald door mijn ballen.

Inmiddels waren al een paar uren verstreken. Ik wil z'n pik voelen zei Yvonne en stak mijn lul in haar natte kutje. Ze stond met haar kont tegen mij aan. Bij iedere beweging zag ik mijn lul in haar natte kutje verdwijnen. Haar schaamlipjes waren zo opgezwollen van geiligheid dat ze wel 2 keer zo groot waren als normaal. Terwijl Yvonne mij neukte moest ik Cereb likken. Even had ik de neiging haar lipjes eraf te bijten maar was te bang voor wat mij dan voor straf te wachten stond.

Ik kon het niet langer meer ophouden. Ik spoot Yvonne haar kutje helemaal vol. Mijn lul bleef stijf door de 3 viagra's die ik een paar uur daarvoor had moeten nemen. Mijn eikel was nu zo gevoelig dat ik naar adem snakte. Yvonne gaf mij een gruwelijke post orgasm torture. Nu zouden ze wel ophouden met deze marteling maar niets was minder waar. Cereb had nog lang niet genoeg van het martelen van mijn eikel. Met een soldeerbout werden de letters Y en C op de kop van mijn eikel gebrand.

Als aandenken zei ze. Ik bleef maar roepen dat ik ze dit betaald zou zetten. Ik zou ze ooit een marteling geven die misschien nog wel erger en heftiger zou zijn als de marteling die ik moets ondergaan. Gebrilde blonde amateur op z'n sperma spuitende voorbind dildos, een beetje vreemd maar wel lekker.

Kinky vrouw komt met een vibrator spuitend klaar en laat dan haar kletsnatte kutje naaien jong meisje met flinke borstjes laat buurman haar kontje neuken. Haar fotomodel michelle vingert haar geschoren kutje terwijl ze de pik van pornobob aftrekt met haar voetjes, gettosletje krijgt hem in haar anus.

Oma krijgt een vibrator in haar kutje. Lesbie kut wordt een spuitfontein met behulp van magic wand meisje duwt vibrator op klitoris van vriendin die geneukt wordt. De squirt clinic van dokter bob verandert in een orgie van spuitende kutjes als de geile milf manuela langskomt, kutje huisvrouw maakt een sextape van hoe haar man de sexy blonde babysitter neukt en haar kutje volspuit met zaad.

Inbreker betrapt een blond sletje die zich in een hotelkamer sex in haar hete geschoren kutje laat naaien. Ballenzuigers willen zaad slikken op de beurs komt meester bob een aziatische slavin tegen die hem achter de schermen een blowjob geeft.

In sm kelder zit deze babe met dildo te spelen carmen is een bloedgeil slavinnetje dat spuitend klaarkomt op de vibrator van meester bob. Brunette neukt met haar buurman de hele kamasutra dikke slavin staat aan schandpaal en krijgt billenkoek van meester.

Slavin opgesloten in kooi moet appel eten die tussen voeten van meesteres zit meesteres giet via trechter urline in mond van vastgebonden slaaf. Carmen is een bloedgeil slavinnetje dat spuitend klaarkomt op de vibrator van meester bob pijpen en neuken is wat deze meid het liefst iedere dag doet. Bob masseert het kontje en kutje van nikkie net zo lang tot ze een spuitend orgasme krijgt sletje met blinddoek wordt geboeid gemasseerd en met een anaal ketting in laat ze zich hard naaien.

Sm spel tussen dominate man en zijn slavin thuis slavin krijgt een pak slaag op haar kont. Aziatische meisjes likken aan lul en ballen de panty van zijn vriendin breken.

Bondage slet gedwongen om slavin te rimmen rijpe slavin ligt met opgetrokken benen vastgebonden. Dan laat hij een grote hoeveelheid olie uit de fles over irene heen lopen zonder haar aan te raken is haar hele lijf nu bedekt met de olie. Blonde sletten squirten met behulp van magic wand mastuberen met twee vibratoren. Arts maakt rontgenfoto van naakte blonde vrouw lesbos squirten met behulp van magic wand. Met behulp van haar nieuwe dildo voor de eerste keer 3 naakte meisjes. Geile tienermeisjes stoppen vibrator in elkaars zeiknatte poes op vakantie in salou pakt het sletje een dildo en rijdt op zijn snoeiharde pik.

Frans amateur koppel heeft hete sex tiener word van achteren ontmaagd.meisje vingert en komt klaar meesteres billenkoek

Ik schreeuwde het uit van de pijn. Dit is nog niks jochie, zei Cereb terwijl ze een naald in de vlam van een kaars aan het verhitten was en vol op de kop van mijn eikel drukte. Goed idee zei Yvonne en deed daarna precies het zelfde. Na enige tijd werden de naalden uit mijn lul getrokken. Mijn ballen waren inmiddels afgebonden. Ik neem de linker bal en jij de rechte zei Cereb. Met een grijns werden de naalden uiterst langzaam door mijn ballen geprikt.

Even dacht ik het bewustzijn te verliezen maar werd door vlugzout bij mijn positieven gehouden. Ze pakte een paardenborstel en begon daarmee over mijn eikel te raggen. Ik schreeuwde en smeekte haar te stoppen. Maar Yvonne begon er steeds meer plezier in te krijgen. Het vliesje van mijn eikel werd compleet weg geborsteld. Mijn eikel begon hevig te bloeden maar Yvonne wist van geen ophouden. Ondertussen druppelde Cereb de heetste chineese olie over de eikel heen.

Ik jammerde als een klein kind maar werd elke keer weer opgepept met vlugzout. Dan is het nu tijd voor eikel trekken. Twee lange dikke draadnagels werden tegelijk door mijn eikel geslagen. Een links en een rechts. Vervolgens werden deze onder hevige stroom gezet. Waag het niet om klaar te komen zie Yvonne want dan ben je nog niet jarig. Alsof ik enige behoefte had klaar te komen.

Ik wilde weg van hier. Weg van deze hel. Maar stroom door je eikel en ballen zorgen er simpelweg voor dat je klaarkomt. Maar Cereb wist iedere keer weer optijd de stroom te onderbreken net op het punt van spuiten. De draadnagels die door mijn eikel waren gedrukt werden nu ook door een dikke plank getimmerd.

Ik zat dus als het ware met mijn eikel vastgenageld aan de plank. Onder deze plank stonden 2 kaarsen te branden die de draadnagels langzaam verwarmden. Langzaam werden de draadnagels verhit tot roodgloeiend. De enige manier om hier aan te ontsnappen was mijn lul eraf te trekken maar de kop van de draadnagels zaten in de weg. Trek, trek schreeuwde Cereb en Yvonne. Trek je eikel eraf. Ik kon niet meer. Ik was niet bij machte mijn lul te bevrijden van de roodgloeinde draadnagels.

Dan trekken wij wel je eikel door de knoppen van de draadnagels. Nu had ik 2 redelijke gaten in mijn eikel zitten die vreemd genoeg niet overmatig bloedde. Toch werden de gaten door Yvonne dicht genaaid terwijl Cereb op een gruwlijke manier in mijn ballen aan het knijpen was. Nadat Yvonne klaar was met hechten begonnen ze om de beurt met een potlepel op mijn eikel te slaan. Zo hard dat ik ieder moment dacht dat mijn eikel open zou zou springen.

Het slaan op de eikel werd door Yvonne afgewisseld met ferme klappen op mijn afgebonden ballen. Plotseling stopten ze en begonnen me te pijpen. Elke keer als ik op het punt stond te gaan spuiten beten ze hard in mijn lul en drukte Cereb een dikke hete naald door mijn ballen.

Inmiddels waren al een paar uren verstreken. Ik wil z'n pik voelen zei Yvonne en stak mijn lul in haar natte kutje. Ze stond met haar kont tegen mij aan.

Bij iedere beweging zag ik mijn lul in haar natte kutje verdwijnen. Haar schaamlipjes waren zo opgezwollen van geiligheid dat ze wel 2 keer zo groot waren als normaal.

Terwijl Yvonne mij neukte moest ik Cereb likken. Even had ik de neiging haar lipjes eraf te bijten maar was te bang voor wat mij dan voor straf te wachten stond. Ik kon het niet langer meer ophouden. Ik spoot Yvonne haar kutje helemaal vol. Pas hierna maakte ze Carolien los van het bed, wiens masochistische en onderdanige karakter nu door Annemarie helemaal was blootgelegd. Bij elk bezoek zorgde Annemarie er voor haar huis slavinnetje eerst goed geil te maken door haar een flink pak slaag te geven, haar vast te binden op haar eigen bed om dan vervolgens geknield met haar kut over Caro´s mond te gaan zitten waarbij ze zelf ook wel haar schaamlippen open trok zodat haar klit goed bereikbaar was voor Caro´s tong.

Soms liet ze zichzelf wel twee of drie keer klaar likken voordat Caro aan de beurt was. Deze deed zo goed mogelijk haar best om als beloning een pak slaag te krijgen waarna ze dan zichzelf mocht vingeren of als Annemarie in een goede bui was werd ze gevingerd tot ze klaar mocht komen.

Op een keer nadat Carolien, Annamarie eerst een goed gelikt had waarbij ze ook haar kontgaatje niet werd over geslagen liet ze Carolien op handen en knieen door haar kamer kruipen, nadat ze haar eerst een halsband had omgedaan met een lange leren riem.

Annemarie gaf haar slavinnetje een paar harde tikken met de riem op haar rug en billen, waarna ze haar aan de deurkruk vast bond om vervolgens Caro's billen met haar handen en de haarborstel te bewerken tot deze bijna licht gaven. Carolien kreunde onder de tikken op haar bevallige billen en werd hier zo geil van dat de sappen uit haar kutje op het zeil van haar kamer drupte.

In een paar maanden tijd was ze van een veranderd van een degelijk meisje die gewoon genoot van gewone sex, in een lust object voor haar huisgenote. Tot voor kort had ze alleen af en toe een wisselend vriendje waarmee ze dan gewoon neukte of hem pijpte of soms liet ze zichzelf wel eens liet beffen.

Maar de brave sex had ze ingeruild, en ze was veranderd in een huisslavinnetje die anders prefereerde dan gewone sex. Dit had ze zich een paar maanden eerder niet voor kunnen stellen.

Ze had zich totaal onderwerpen op seksueel gebied en dan nog wel aan een vrouw. Bij Annemarie had ze dan ook helemaal niets in te brengen, wat ze wilde voerde Carolien zonder morren uit, om zelf te krijgen wat ze lekker vond. Twee keer in de week kwam ze langs en liet zich dan uitgebreid scheren en wassen door Caro waarbij ze zichzelf daarna altijd een likbeurt cadeau deed.

De ene keer was dat onderuit gezakt op de bank, de andere keer liggend op Caro's bed, in de badkamer of gewoon over Caroliens gezicht zittend tot ze was klaargekomen. Ook wilde ze door Caro wel ontvangen worden als die in mooie lingerie gehuld, met of zonder bijbehorende kousen jarretelles gordeltje en pumps de deur open deed, waarna ze haar dan op haar knieen aangelijnd rond liet kruipen waarbij haar billen niet ontzien werden door haar handen of een meegebracht zweepje.

Regelmatig bracht ze dan ook een but plug met pony tail bij haar in waarmee ze haar rond liet lopen tot de sessie afgelopen was. Op een keer dat Caro weer door Annemarie was aangelijnd, nadat ze Caro achter haar aan door het huis had laten kruipen, maakte ze de riem vast aan één van de poten van het bed.

Zelf ging ze met gespreide benen op het bed liggen en liet zich als huismeesteres eerst haar naar bevrediging hunkerende spleet uit likken.

Pas toen ze twee keer snel achter elkaar was klaar gekomen duwde ze Caro weg, liep naar de kapstok waar ze bij binnen komst een tasje had opgehangen, om even later met een flinke voorbinddildo voor haar glad geschoren venus heuvel terug te komen. En teefjes horen bij goed gedrag gedekt te worden". Zei Annemarie het zwarte latex geval strelend alsof het een echte lul betrof. Carolien geil en nat als ze altijd was als haar meesteres op bezoek was kreeg op slag krampen in haar kutje toen ze de dikke voorbinddildo voor de buik van haar huismeesteres zag bungelen.

Ze bevochtigde de dikke zwarte eikel van het geval tussen de van het geil glimmende schaamlippen, en stootte de dikke zwarte tamp tot achter in haar zuigende spleet. Zen bonkte harde tegen de dansende billen van haar slavin, om er tevens om beurten een stevige klap op te geven met haar blote handen. Luid kreunend ontving Caro de harde stoten, ze voelde de dikke knop tegen haar baarmoeder stoten en beet op haar hand om het niet uit te gillen van genot.

Haar meesteres had geen mededogen, die wilde haar huissletje horen smeken klaar te mogen komen, om daarna zelf met de dikke latex dildo genomen te worden. Het duurde dan ook geen vijf minuten voordat Caro smeekte om te mogen klaarkomen. Dit was wat Annemarie wilde, maar die wilde haar huis slet nog even laten lijden. Ze verbood het haar om klaar te komen, en onder een paar loei harde klappen op de al gloeiende kont voor haar, temperde ze Caro's opkomende orgasme door zo haar aandacht af te leiden van haar genot.

Uiteindelijk werd het Caro door Annemarie toegestaan, na haar zoveelste smeekbede om haar orgasme de vrije loop te laten. Toen het door haar lijf denderde pakte Annemarie een tepel van haar lust slet stevig vast, trok eraan, en kneep gemeen hard in waardoor de tranen in Caro's ogen sprongen. Door de combinatie van het door haar lijf trekkende orgasme met de pijn sensatie versterkte haar orgasme op een dusdanige manier dat ze bijna het bewustzijn verloor.

Caro kwam pas weer bij zinnen toen ze de warme lippen van Annemarie op de hare voelde terwijl haar lichaam gestreeld werd door haar huismeesteres. Hierna werden de rollen omgedraaid, Annemarie gespte het tuigje los waarmee voorbind dildo voor haar onderlijf gebonden zat. Caro zag nu dat er aan de andere kant ook een dikke rubberen stomp zat die in de gleuf van haar berijdster had gezeten. Annemarie gespte het tuigje bij Caro om waarbij de dikke stomp die net in haar spleet had gezeten bij Caro naar binnen werd geschoven.

Toen het geval goed op zijn plaats zat vast getrokken zei Annemarie, "Zo teef laat mij nu ook maar eens genieten zoals ik jou daarnet heb bevredigd en denk erom niet klaarkomen voor je mij hebt bevredigd, anders zal je straf niet mild zijn. Of eigenlijk ik heb liever dat je wel ongevraagd klaar komt want ik heb wel een leuke straf voor je in gedachte", gniffelde Annemarie.

Annemarie ging nu op haar knieën zitten, waarop Caro achter haar plaats nam, die haar kans nu eens schoon zag om haar Meesteres eens flink te pakken de te nemen.

Ze stuurde met haar hand de zwarte eikel voor de vochtige openstaande gleuf en duwde hem in één soepele beweging van haar heupen naar binnen.

Caro Pakte nu haar meesteres bij de heupen en met soepele bewegingen begon ze te stoten, om haar te neuken zoals ze zelf daarvoor geneukt was. Steeds harder kletste ze met haar onderbuik tegen de blanke billen tot opeens de basis van de dildo die tegen haar clitoris zat ook begon te trillen. Rustig doorgaan en niet zelf klaarkomen zonder dat je daar toestemming voor hebt" gniffelde Annemarie wetend dat Caro de trillingen tegen haar klit en in haar gleuf nooit lang kon weerstaan.

Daar kreeg Annemarie gelijk in en ze riep dan ook dat wordt straks een feestje voor mij slet, ik had je nog zo gezegd niet klaar te komen zonder toestemming, en zeker niet voordat je mij bevredigd had". Het tempo ging iets omlaag doordat Caro zich niet kon concentreren op het neuken. Pas toen het ergste geile gevoel was weggeëbd, stootte ze haar meesteres naar een climax waarna deze zich op haar buik liet vallen. De latex knoert schoot hierbij uit haar onderlichaam en kletste tegen Caro's buik.

Caro deed wat er van haar gevraagd werd waarop haar handen aan de spijlen van het bed gebonden werden, ook kreeg ze een sjaaltje voor haar ogen gebonden. Daarna nam Annemarie schrijlings plaats over de dildo die trots omhoog stak en zette daarbij de trilfunctie aan. Caro kreunde licht toen de trillingen door haar onderlijf schoten, De genot golven werden heviger omdat de vibraties werden opgevoerd, echter deze werden plots ruw verstoord doordat er een paar rake klappen op haar borsten neer kwamen die ze niet verwacht had.

Caro kreunde, beet op haar lip onder de rake slagen op haar tepels, die plotseling anders aanvoelde, dit klopte ook wel want Annemarie had een kort zweepje gepakt en liet het leren flapje hard op haar borsten terecht komen. Gelukkig gebruikte Annemarie het zweepje niet al te lang, ze vond het voldoende toen zich een aantal rode striemen aftekende op de strakke ronde bollen. Ze legde het zweepje weg en streelde zachtjes de opgezwollen strepen op Caro's borsten, Deze dacht dat haar straf er nu op zat, maar niets was minder waar.

Annemarie pakte haar super gevoelige tepels tussen haar vingers en zonder iets te zeggen draaide ze de harde spenen tot het maximale verdraagbare, de tranen schoten in Caro's ogen, zo grof was haar meesteres nog nooit eerder geweest. Toen ze haar tepels los liet schrijnde ze helemaal, en dat gevoel werd er niet beter op toen er op haar tepels een knijper geplaatst werd.

Het leek wel een eeuwigheid te duren voor ze klaar kwam, en door de pijn in haar tepels kon Caro er niet echt van genieten, sterker nog het trillende gevoel in haar kutje was gewoonweg irritant. Ze was dan ook blij dat Haar meesteres eindelijk klaar kwam, van haar af ging en de knijpers van haar geteisterde tepels verwijderde.

Toen ook de blinddoek voor haar ogen vandaan ging schrok ze wel even van de striemen op haar borsten. Annemarie streelde de rode strepen en zoog nog even op Caro's tepels waardoor het onbehagelijke gevoel wat verdween en langzaam plaats maakte voor een prettig gevoel. Alleen het karwei werd niet afgemaakt, dat moest ze als slavin zelf maar doen vond Annemarie die een kus op haar voorhoofd gaf en verdween. Het spel werd telkens wat uitgebreid met andere zaken en speelde zich hoofdzakelijk binnen Caro's kamer af op een enkele keer na, als ze eens uit gingen, dan moest Caro ben wa balletjes in haar kutje stoppen of ze kreeg klemmetjes op haar schaamlippen of tepels dei ze pas af mocht doen als het haar werd toegestaan.

Omdat Annemarie Caro's kontje wel eens vingerde die dit altijd zeer aangenaam vond, wilde Annemarie haar uiteindelijk ook in haar kontje nemen met de voorbind dildo.

Maar omdat Carolien daar nog maagd was en de dikke dildo niet van harte naar binnen ging had Annemarie besloten om Caro's kontje te trainen. Daarvoor werd , een setje butt pluggen besteld van diverse afmetingen besteld die Caro in haar kontje moest dragen tijdens college, tot ze gewend was aan de grootste plug.

Dat ze hierdoor niet altijd even makkelijk kon gaan zitten was maar bijzaak vond Annemarie, als je een goede slet wilde zijn moest ze er maar aan wennen.

Een feit was dat Caro flink geil werd van de pluggen in haar kontje en er naar uit keek als Annemarie ze kwam verwijderen. Omdat ze zichzelf niet mocht bevredigen tijdens de trainingsdagen, zoals Annemarie dit noemde, werd ze na het verwijderen altijd even door haar gevingerd tot ze klaar kwam.

Na vier weken kon Caro de dikke zwarte dildo in haar kontje makkelijk de hele dag hebben, waarvan ze misschien nog wel meer genoot als haar meesteres die tijdens het neuken haar klitje vingerde tot Caro klaar was gekomen.

Wel altijd nadat Carolien haar eerst één of meerdere malen had klaar gelikt uiteraard. Alleen aan dit alles kwam een eind toen Annemarie afstudeerde en de studenten flat verliet, tot groot verdriet van Carolien die hierna was aangewezen tot gewone sex met vriendjes die ze in het begin aan de lopende band versleet.

Dit op zoek naar hij, die haar het ongekende genot weer kon geven dat Annemarie har altijd gaf. Ook waren er een paar vrouwen waar ze het bed mee deelde, maar dat waren puur potten die haar wel met een voorbinddildo wilde neuken of ze wilde wel eens een tikje op haar billen geven maar daar bleef het dan wel bij. Vergeet niet te stemmen, en schrijf de auteurs om te vertellen wat je al dan niet leuk vond aan het verhaal! Orange heeft 91 verhalen op deze site. Profiel voor Orange , incl.

Kies hier 1 waardeloosDeze negerlul past nooit! Dat wordt even pijnlijk schatje, maar daarna kan je genieten! Zijn meester is streng en Bas was stout, proost! Bekijk wat je normaal niet mag zien bij je buren. Groepsex, trio, partnerruil en jij mag samen met hun klaarkomen! Vader is werkloos geworden en doorgedraaid. Elke middag als zijn kleine meid uit school komt dwingt hij haar hem te bevredigen en niks tegen mama te zeggen die gewoon op het werk is.

Deze handjob prinses krijgt elke pik in notime klaar. Wat smeert ze het zaad geil over haar borsten! Gerard is verliefd op zijn vader en dwingt hem geweldadig tot seks! Donkere en blanke meiden ontvangen de grootste zwarte monsterpikken in hun warme natte kutjes, wat een genot! Vanessa wordt genadeloos afgemat door haar meesteres, ze kermt het uit van de pijn. Kom je kijken hoe ze wordt volgepoten? Deze mannen spuiten elkaar helemaal onder en neuken als beesten!

Geil meisje komt paardrijden Categorie: Ik vind het prachtige beesten, om naar te kijken, maar ook om te verzorgen. Mijn ouders hadden veel voor ons kinderen over in die tijd en zo kwam er dus ook een paard. Apetrots gingen we met zijn allen naar wedstrijden e. Mijn eerste was een Shetland pony…ik zal het nooit vergeten.

Een enorm lief beest, maar supereigenwijs. Toen ik iets ouder was, werd de pony iets te klein. Ik verloor de interesse enigszins in het hele paarden wereldje maar mijn vader niet. Hij had veel tijd en geld in “ons” geïnvesteerd en kocht dus een paard. Wát een verschil met die kleine pony! Ik moet toegeven, wanneer ik boven op het machtige dier zat, voelde ik me wel de koning te rijk. Ik hoorde het die ouwe nog zeggen. Het is een Arabier, en die zijn zo vurig. Ik werd in die tijd zelf ook steeds vuriger.

De allereerste keer dat ik met het grote dier richting de manege ging, om weer eens een saaie les te volgen, waren alle ogen op ons gericht.

Wat een bekijks had ik met het dier. Ik was enorm trots, en op dat moment geweldig blij dat mijn ouwe heer toch doorgezet had.

Deze feestvreugde duurde uiteraard niet lang. Na een aantal weken had ik het helemaal gezien. De ouwe natuurlijk woest. Ik vraag wel iemand anders! Mijn Pa had een advertentie geplaatst in de regionale krant en had daar al veel reacties op gehad.

Ik zie je dan rond een uur of drie vanmiddag. Tot dan," hoorde ik mijn vader zeggen. Mijn pa legde de telefoon neer. Ik liet mijn radertjes goed werken en vroeg me af of ik werkelijk wilde stoppen met het paardrijden. Het was best een opgave! Al mijn vrienden lekker uit, en ik moest dan trainen met het beest. Nee, ik was wel overtuigd. Het hoefde niet meer voor mij.

Maar goed, vanmiddag kwam er dus iemand kijken. En nog wel een “zij? Ik was boven op mijn kamer toen ik met veel kabaal een oude lelijke eend het erf op hoorde rijden.

Door het dakraam had ik precies zicht op de parkeerruimte en wachtte gespannen af wat eruit zou komen. Het meisje zal wel met haar moeder gekomen zijn dacht ik toen. De portier ging open en ik zag hoe een lange slanke den uit de auto stapte. Rijbroek aan en een donkerblauw shirt.

Ze had zelfs laarzen aan. Na een aantal minuten te hebben gewacht, ging er geen tweede deur open van de wagen. Zou het dan toch geen tienertje zijn?

Ik zag dat mijn vader ondertussen naar buiten was gekomen en haar tegemoet liep. Je hebt het gevonden? Ik ben Gerard, de vader van Bert," mijn vader stelde zich aan haar voor en gaf haar glimlachend een hand.

Je hebt mij dus aan de telefoon gehad, en nee, het was niet moeilijk te vinden. Buiten gekomen zag ik de twee nog net in de stallen verdwijnen en ging ook naar binnen.

Mijn vader zag me binnenkomen en stelde me aan haar voor. Nero moet elke dag even bereden worden. Dus je hebt geen zin meer om te rijden? Die wou ik nou wel een keertje rijden zeg.

Ze kon hooguit een jaartje of drie á vier ouder zijn dan mij dacht ik. Na nog een half uurtje te hebben gepraat, liepen we naar binnen. Koffie drinkend aan de keukentafel hadden mijn vader en Christel afgesproken dat ze morgenmiddag terug zou komen om voor de eerste keer Nero te berijden.

Die avond ging ik vrij vroeg naar bed en kon alleen nog maar aan Christel denken. Ze had het meest mooie kontje wat ik ooit in een strakke rijbroek gezien had. Haar haren droeg ze in, hoe kan het ook bijna anders, een lange gevlochten paardenstaart. Ze moest het wel geverfd hebben want ik had nog nooit zulk zwart haar gezien. Haar tanden staken daardoor extra af, dacht ik. Bijna onnatuurlijke witte tanden had ze. En een heel klein beetje lippenstift had ze gebruikt.

Ze wou natuurlijk meteen een goede indruk maken. Nou, dat was haar wel gelukt! Het was me ook opgevallen dat ze niet zulke grote handen had. Toen ik haar hand schudde , viel het me gelijk op. Ik dacht toen nog, "die kan nooit én een zweep én de teugels vasthouden met één hand! Ik had me in ieder geval voorgenomen dat ik thuis zou zijn. Snel daarna viel ik in slaap, dromend over hoe ik haar zou helpen met het optuigen van Nero.

Vroeger dan anders werd ik wakker en het eerste wat ik dacht was: Ik sprong even snel onder de douche en kleedde me aan. Terwijl de koffie aan het doorlopen was, pakte ik de krant van de deurmat en nam hem mee de keuken in. Mijn ouders lagen nog op bed. Het was zondagmorgen en dan sliepen ze vaak uit, moe van een hele week hard werken was dit de enige dag dat ze dat konden en ze waren er dan meestal ook niet uit te branden.

Het leek wel of de uren voorbij kropen. Ongeduldig las ik de krant verder, maar wat ik las, nam ik totaal niet in me op. Ik zat op iets heel anders te wachten. Het moet rond een uur of half tien geweest zijn toen ik de gammele eend van Christel hoorde. Opgewonden als een klein kind sprong ik van mijn stoel en zo zachtjes als ik kon ging ik door de zijdeur van de boerderij naar buiten.

Jij bent er vroeg bij zeg. Wil je me even wat verder wegwijs maken in de stallen? Ik ben altijd zo vroeg wakker. Ik was namelijk nooit vroeg. Mijn moeder had ‘s morgens de grootste moeite om me wakker te krijgen. Na 10 keer roepen kwam ik dan met tegenzin uit bed, en moest me vervolgens vreselijk haasten om op tijd te komen. Onze boerderij lag idyllisch gelegen aan het eind van een lange oprijlaan. Omgeven van weilanden met daarin grazende koeien.

Op een rustige avond, en als de wind gunstig stond, kon je de mensen een dorpje verderop hun jaarlijkse dorpsfeest horen vieren. Maar je hebt toch wel eens vaker een paard voorzien van een zadel?

Och, dat moest je dus niet zijn bij Nero. Het dier voelde feilloos aan in wat voor stemming je verkeerde. Ik probeerde haar een beetje meer op gemak te laten voelen door iets tegen haar te zeggen.

Dat moest ook niet in dit wereldje, en zeker niet als je een aantrekkelijke meid bent! Geile michelle krijgt les van dr bob om haar lekkere kutje te laten spuiten, staat zwangere tiener laat zich neuken door haar klasgenoten zonder condoom. Jong blondje stopt speeltje in haar haarloze gleufje. Donkere slavin rochelle komt met tepelklemmen op spuitend van genot klaar bij meester bob bezopen vrouwen laten hun sappige kut vol sperma spuiten.

Meisje verwent haar kutje met vibrator close up het geile kutje van milf is drijfnat van het kutsap en haar vibrator. Carmen is een geil slavinnetje dat spuitend komt op de vibrator van meester bob zeer dik wijf neukt en pijpt diep. Sweet en sexy tienermeisje en haar glazen dildo lesbie milf komt klaar met behulp van magic wand. Gebrilde blonde amateur op z'n sperma spuitende voorbind dildos, een beetje vreemd maar wel lekker. Kinky vrouw komt met een vibrator spuitend klaar en laat dan haar kletsnatte kutje naaien jong meisje met flinke borstjes laat buurman haar kontje neuken.

Haar fotomodel michelle vingert haar geschoren kutje terwijl ze de pik van pornobob aftrekt met haar voetjes, gettosletje krijgt hem in haar anus. Oma krijgt een vibrator in haar kutje. Lesbie kut wordt een spuitfontein met behulp van magic wand meisje duwt vibrator op klitoris van vriendin die geneukt wordt. De squirt clinic van dokter bob verandert in een orgie van spuitende kutjes als de geile milf manuela langskomt, kutje huisvrouw maakt een sextape van hoe haar man de sexy blonde babysitter neukt en haar kutje volspuit met zaad.

Inbreker betrapt een blond sletje die zich in een hotelkamer sex in haar hete geschoren kutje laat naaien. Ballenzuigers willen zaad slikken op de beurs komt meester bob een aziatische slavin tegen die hem achter de schermen een blowjob geeft. In sm kelder zit deze babe met dildo te spelen carmen is een bloedgeil slavinnetje dat spuitend klaarkomt op de vibrator van meester bob.

Brunette neukt met haar buurman de hele kamasutra dikke slavin staat aan schandpaal en krijgt billenkoek van meester. Slavin opgesloten in kooi moet appel eten die tussen voeten van meesteres zit meesteres giet via trechter urline in mond van vastgebonden slaaf.

Carmen is een bloedgeil slavinnetje dat spuitend klaarkomt op de vibrator van meester bob pijpen en neuken is wat deze meid het liefst iedere dag doet. Bob masseert het kontje en kutje van nikkie net zo lang tot ze een spuitend orgasme krijgt sletje met blinddoek wordt geboeid gemasseerd en met een anaal ketting in laat ze zich hard naaien. Sm spel tussen dominate man en zijn slavin thuis slavin krijgt een pak slaag op haar kont.

Aziatische meisjes likken aan lul en ballen de panty van zijn vriendin breken. Bondage slet gedwongen om slavin te rimmen rijpe slavin ligt met opgetrokken benen vastgebonden.

Erotisch contact gratis prive gangbang


meisje vingert en komt klaar meesteres billenkoek