09
- March
2018
Posted By : Erma Comeaux  
Comments Off on Natte buurvrouw kutje strelen
Natte buurvrouw kutje strelen

natte buurvrouw kutje strelen

Inmiddels staat mijn pik natuurlijk helemaal stijf en ze legt haar hand om mijn pik en neemt het aftrekken over van mijn buurvrouw.. Mijn buurvrouw kleedt zich nu helemaal uit en helpt mij ook met mijn laatste kleding stukken. Terwijl haar vriendin zich uitkleedt, ben ik verwikkeld in een lekkere tongzoen met mijn buurvrouw. Ze komt met haar hoofd dichterbij en begint me te zoenen tot we uiteindelijk heerlijk aan het tongzoenen zijn.

Haar vriendin aarzelt even, maar als ze mijn hand op haar billen voelt, geeft ze toch toe en zitten de dames verwikkeld in een heftige tongzoen, waarbij ze allebei af en toe een kreun laten gaan. De handdoek leg ik op de bank, terwijl mijn buurvrouw een bak warm water haalt. Mijn buurvrouw zet de bak water voor me neer en gaat zelf op de bank zitten naast de handdoek, haar vriendin vraagt ze om erop te gaan liggen. Ze doet het en haar hoofd ligt op de schoot van mijn buurvrouw.

Ik heb de scheerschuim gepakt en smeer alles goed in en begin met het wegscheren van de haartjes. Terwijl ze kreunend geniet, is mijn buurvrouw weer haar borsten en stijve tepels aan het verwennen. Inmiddels heb ik ook 2 vingers in haar kutje gestoken en ben haar lekker aan het vingeren terwijl ik haar klitje lik, het duurt ook niet lang voordat ze zwaar kreunend en hijgend klaarkomt. Ze zet haar knieën aan weerskanten van haar hoofd, zodat haar kutje boven het gezicht van haar vriendin hangt, die kijkt er aandachtig naar.

Ik neem plaats achter het kontje van mijn buurvrouw en druk mijn stijve pik in het kutje van mijn buurvrouw, haar vriendin heeft nu het uitzicht van een pik die het kutje ingaat, enkele centimeters van haar gezicht af. Na een aantal diepe harde stoten in het kutje van mijn buurvrouw haal ik mijn pik uit haar kutje en hou m voor de mond van haar vriendin, die m meteen diep in haar mond zuigt en me lekker begint te pijpen.

Dan steek ik mijn pik weer in het kutje van mijn buurvrouw voor flink wat stoten en dan pijpt haar vriendin met weer. Dan trek ik mij terug uit het kutje van mijn buurvrouw en zeg tegen haar vriendin dat ze voor de eettafel moet gaan staan en voorover moet bukken over de eettafel, als ze dat gedaan heeft, ga ik achter haar staan en steek mijn lul in haar kutje en stoot m diep naar binnen.

Mijn buurvrouw gaat op de tafel liggen zodat haar vriendin haar kutje weer kan likken. Terwijl ik lekker hard en diep naar binnen stoot, komt mijn buurvrouw steunend en kreunend klaar op te tong van haar vriendin. Ik maak mijn vingers nat in het kutje van mijn buurvrouw en begin voorzichtig met vinger haar kontje te vingeren, als snel steek ik een 2e vinger in haar kontje en ga ermee in en uit haar kontje.

Als het soepel gaat, haal ik mijn vingers uit haar kontje en zet mijn eikel tegen haar kontgaatje aan. Haar vriendin kijkt aandachtig als ik langzaam mijn pik haar kontje inschuif. Mijn buurvrouw vraag haar plaats te nemen op de tafel zodat ze haar kutje kan likken en met haar vingers haar kontje kan voorbereiden.

Ze doet wat haar gevraagd wordt en al snel geniet ze van de tong op haar klitje en de vingers in haar kontje. Terwijl haar vriendin van te tafel afkruipt en plaats gaat nemen voor de tafel, neemt mijn buurvrouw mijn pik nog even in haar mond en pijpt me met hele diepe halen.

Las haar vriendin helemaal klaar ligt, over de tafel heen, laat ze me los en leidt mijn pik naar het wachtende kontgaatje. Langzaam druk ik mijn eikel in het lekkere kontje en als mijn eikel erin zit, wacht ik even om haar te laten wennen. Ik schuif langzaam mijn pik in haar kontje en hoor haar flink kreunen. Ze kreunt het uit van genot en ik merk dat ik dit niet lang meer vol kan houden.

Haar vriendin komt ook op haar knieën naast haar zitten en streelt mijn ballen. Mijn buurvrouw laat mijn pik uit haar mond gaan en leidt m naar de mond van haar vriendin.

Om de beurt pijpen ze me tot ik voel dat mijn zaad komt. Ik spuit enkele stralen in de mond van mijn buurvrouw en ga dan naar de mond van haar vriendin, die heeft m al open en ontvangt de rest van mijn zaad. Als ik klaar ben met spuiten likt ze mijn pik nog schoon en dan gaan de dames lekker tongzoenen, terwijl mijn zaad nog in hun mondjes zit.

Dan slikken ze het zaad door en kruipen op elkaar om elkaar in standje 69 nog naar een hoogtepunt te likken. Ik kijk toe en voel hoe mijn pik weer begint te groeien. Als de dames klaar zijn gekomen zien ze hoe mijn pik weer stijf staat en ze beginnen mij om de beurt te pijpen, terwijl de ander dan aan mijn ballen likt.

Dan zet ze haar tanden in mijn knopjes. Een pijnscheut schiet door mijn tepels heen. Dan komt Karin weer rechtop zitten. Ze werkt zich naar boven, zodat ze vlak voor mijn gezicht zit. Ze gaat nu nog rechter op zitten, zodat haar kutje nu nog geen tien centimeter voor mijn mond is. Ik zie dat ze met haar borsten en tepels begint te spelen.

Dan laat ze een hand tussen haar benen glijden, en begint zichzelf te vingeren. Ik zie dat haar kutje zeiknat is. Zou je mijn kutje willen proeven?

Graag, zeg ik met een hese stem. Dan zie ik hoe Karin twee vingers bij haar naar binnen glijden. Ze haalt haar natte vingers weer uit haar kutje, en duwt deze mijn mond in. Haar kutsap smaakt heerlijk zoet. Gulzig lik ik haar vingers af. Karin komt weer op me liggen. Ze houd haar mond dicht bij de mijne. Ik wil je neuken, fluistert Karin. Ja, alsjeblieft smeek ik. Dan stapt Karin van het bed af, ze loopt naar de kast. Ik zie dat ze er een kust pik uit haalt.

Een zwarte, met een riempje. Als Karin weer het bed op kruipt, komt ze bij mijn hooft zitten. Dan merk ik dat zij die kunstpik op mijn gezicht bind. Aan de andere kant van dat ding, zit een zacht stuk rubber dat ik tussen mijn tanden moet zetten. Als zij die kunst pik vast heeft zitten, komt Karin boven mij staan. Dan laat ze zichzelf langzaam over die kunst pik glijden, tot mijn neus haar clit raakt. Ze begint mij nu langzaam te neuken.

Dit is een gruwelijk geil gezicht, haar drijfnatte kut vlakvoor mijn ogen, die aan het neuken is. Maar ondertussen vind ik het ook ontzettend gemeen, dat niet mijn pik geneukt wordt. Ik kijk hoe haar kutje natter en natter word. Ik zie dat ze een vinger over haar clitje wrijft. Ik voel een straaltje kutsap over mijn wang lopen.

Karin begint heftiger te bewegen. Ik merk dat haar kutje nog natter word. O, wat zou ik graag die sappen van haar kutje likken. Dan stopt Karin met neuken. Langzaam laat zij de kunstpik uit haar druipende kut glijden. Karin maakt de kunstpik weer los van mijn gezicht.

Eindelijk kan ik weer vrij ademen. Karin kust me teder op mijn mond. Zou je me willen likken? Karin draait zich om, en komt met haar billen naar mij toe zitten. Ze positioneert haar kutje vlak boven mijn gezicht. Ik zie haar dikgezwollen lippen.

Als ik net met mijn puntje van mijn tong haar kutje raak, trekt zij haar kutje van mij af om mij te pesten. Je mag alleen mijn kontje likken! Gehoorzaam doe ik wat ze zegt. Voorzichtig lik ik haar kontje. Als ik me niet meer in kan houden, lik ik even over haar drijfnatte kut. Haar sappen smaken heerlijk zoet.

Dus jij wil mijn kutje likken? Dan duwt ze haar kut hard op mijn mond, en begint met haar kutje over mijn gezicht te wrijven. Ik krijg haast geen lucht meer, maar ik lik wat ik kan. Mijn gezicht is nat van haar geil. Af en toe geeft Karin mij de gelegenheid om een hap lucht te pakken, voordat zij haar kutje weer hard op mijn gezicht drukt. Karin komt van mijn gezicht af.

Vond je mijn kutje lekker? Ik ben gek op je kut sappen, zeg ik zacht. Karin gaat weer op me zitten, ze wrijft haar natte kut over mijn pik. Ik voel dat ik niet veel meer nodig heb om klaar te komen. Waag het niet om je pik leeg te spuiten snauwt Karin fel. Je mag pas komen als ik het je zeg. Ik knik van ja. Dan voel ik hoe mijn pik diep in Karins natte kutje verdwijnt.

Ik sla een kreet uit van genot. Karin begint mij langzaam te neuken. Waag het niet om mijn kutje vol te spuiten, herhaald ze nog eens. Dan spuugt ze in mijn gezicht, en slaat ze met haar vlakke hand op mijn wang.

Tergend langzaam neukt ze door. Ze zorgt er voor dat ik op het randje van mijn orgasme blijf hangen. Dan laat Karin mijn pik uit haar kutje glijden.

Ze zakt naar beneden, en likt mijn pik af. Ze stapt van het bed af, en loopt naar de kast. Dan komt ze voor het bed staan met een mooi maatje vibrator in haar hand.

Ze spreid haar benen een beetje als ze voor het bed staat. Ik zie dat ze de vibrator aan zet, en deze in haar kutje laat glijden. Ze begint zich heerlijk te neuken, terwijl ze me aankijkt. Ik zie hoe ze met haar vrije hand aan haar tepels begint te trekken.

Dit is een ongelofelijk geil gezicht. Dan trekt Karin haar vibrator uit haar kutje, en komt weer bovenop mij zitten. Ze houd de vibrator voor mijn mond. Lik mijn geil van dat ding af! En ze duwt dat ding in mijn mond. Karin komt weer vlak voor mijn gezicht zitten. Ze begint zich zelf weer te neuken. Ik zie dat ze steeds harder aan haar tepels trekt.

Aan haar bewegingen merk ik dat ze dichter bij haar hoogtepunt komt. Haar kutje wordt natter en natter, ik hoor de vibrator gewoon soppen in haar kutje. Karin begint te kermen van genot. Haar lichaam begint te schokken. Ze trekt de vibrator uit haar kutje. Haar kutje begint te spuiten. Een flinke straal kutsap spuit recht in mijn gezicht. Meteen duwt Karin haar spuitende kut op mijn mond. Er lijkt geen eind aan te komen. Ik voel weer een straal vocht in mijn mond spuiten. Ik probeer haar clit te likken, en haar sappen te drinken.

Karin heeft geen controle meer over haar lichaam. Ik lik wat ik kan. O, wat is dit geil. Ik probeer elke druppel van haar kutje af te likken. Uitgeput valt Karin naast mij neer op het bed. Mijn hoofd en een deel van het bed kletsnat van haar geil. Na dat zij een paar minuten uitgerust te hebben, kruipt Karin weer op me, en laat mijn pik weer in haar kutje verdwijnen. Ze begint mij weer langzaam te neuken. Ik wil dat je straks mijn kutje vol spuit kreunt Karin. Ze komt even naar voren, om mij teder te zoenen.

Ze gaat weer rechtop zitten, en ik kijk hoe Karin zichzelf begint te vingeren terwijl zij mij langzaam neukt. Vond je het geil toen ik je onder spoot? Ik vond het super geil zeg ik zacht, terwijl ik geniet van Karins kutje op mijn pik. Ik wil dat je mij nu vol spuit! Ze begint me nu wat sneller te neuken. Ik wil je warme zaad in me, kermt ze. Ik voel haar kutje om mijn pik knijpen.

Ook voel ik dat mijn orgasme niet ver weg is. Ik voel mijn ballen samenknijpen. Ik kom tot een gruwelijk hoogtepunt. Met kracht en een schreeuw spuit ik mijn pik leeg in Karins knijpende kutje. Op dat moment voel ik weer haar warme geil uit Karins kutje lopen. Ze komt weer spuitend klaar, maar nu op mijn pik.

Haar lichaam schut weer oncontroleerbaar. Ze kreunt en schreeuwt het uit. Uitgeput valt ze op me neer. Langzaam laat Karin mijn pik uit haar kutje glijden. Ik voel dat haar hand tussen haar benen glijd. Een moment later likt ze haar vingers af, nat van mijn zaad en nat van haar geil.

...

Lekkere hete meiden vrouw zoekt man om te neuken

Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Paniek in de tent; kutje van verlegen meid volgespoten ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ».

Zaad op het sterretje van anale Eva. Zaad uit de naad van kleine blonde miriam. Nerd verliest maagdelijkheid in ruil voor het tentamen. Jonge, blonde deugniet showt een sperma creampie. Gewillige stagiair duikt snel onder het bureau van de bazin. Een blondje met een beschikbaar kontje. Brunette ontmaagd door forse tampeloerus. Voor het echte werk haalt ze de dildo van stal. Zaad uit het bilnaadje gelikt door blond sletje. Weken gaan voor bij en het enige contact wat er is met de buurvrouw is het zwaaien als ze vertrekt of thuis komt, en altijd is ze alleen.

Dus een gezellige buurman kunnen we wel vergeten denk ik nog. Als 2 weken later het jaarlijks straatfeest in zicht komt, loop ik met de uitnodigingen de straat af, als laatste bel ik bij de buurvrouw aan, als ze open doet, doe ik in het kort mijn verhaal en wordt uitgenodigd om binnen te komen.

Sanne is benieuwd wat er georganiseerd gaat worden, en vraagt van alles aan me. Kopje koffie er bij? Ik vindt het leuk om kennis te maken met de straat, en wat nieuwe contacten op te doen. Als ze opstaat en de koffie inschenkt bekijk ik haar eens goed. Mooi benen, lekker stevig kontje, en een voorgevel waar menig vrouw jaloers op zou zijn als alles echt is!

De blonde haren opgestoken, een echte vrouw. Op de dag van het straat feest, druppelen de buren een voor een de binnen onder de tent en zit de stemming er al snel in.

Hoe later op de avond hoe gezelliger het wordt, een paar schunnige opmerking hier en daar, de verhalen gaan bij mannen niet alleen over sex, de vrouwen zijn anders. Mijn nieuwe buurvrouw vermaakt zich goed en krijgt ook alle aandacht van de mannen. Als de avond vordert vetrekken de eerste mensen al en we overblijven met de harde kern, van ongeveer 10 mensen.

De sfeer wordt steeds beter en schunniger, Sanne en Mieke kunnen het zeer goed vinden en lachen de hele avond, je hoort ze overal bovenuit. Ik zie Sanne kijken naar mij en Mieke en ze knipoogt naar ons, ik weet even niet waarom maar we zien wel. Als we gaan opruimen zie ik Sanne en Mieke steeds samen, de laatste dingen worden in een garage gezet en als ik nogmaals in de tent ga kijken zie ik Sanne mijn vrouw ook niet meer.

De stekker van het licht gaat er uit en ik loop enigszins licht aangeschoten naar mijn huis. Als ik zachtjes de gang inloop zie achter het glas van de keukendeur 2 silhouetten tegen elkaar staan, duidelijk is wel dat ze elkaar omarmen en voorzichtig elkaar kussen.

Nou ben ik niet zo jaloers maar ben toch wel benieuwd wie daar staan. Ik besluit stil om te lopen via het pad om langs de achterdeur eens te kijken wat er gebeurt. Ik zie mijn vrouw kussen met Sanne, het kussen wordt steeds wat heftiger en snap eigenlijk waarom mijn vrouw met een andere vrouw staat te kussen, ze heeft nooit iets gezegd over biseksuele gevoelens, zelfs wat afkeer heeft ze er van.

Toch is het een mooi gezicht hoe deze vrouwen in het zwakke licht van een klein lampje elkaar kussen en strelen, zo mooi zelfs dat ik er opgewonden van raak. Mijn vrouw opent haar ogen en ziet mij staan buiten, een knipoog van haar en een gebaar van kom maar binnen, ik g heel zachtjes naar binnen en als ik achter de buurvrouw sta, steekt mijn vrouw haar hand uit en pakt de mijne vast, ze drukt deze op de schouder van Sanne en zacht strelen we haar.

Even kijkt te ze verrast om en als ik naar haar knik gaat ze verder met het kussen van mijn vrouw. Ik streel haar hals en schouders, de handen van mijn vrouw gaan over de rug en kont van Sanne en zacht horen we haar spinnen van genot. Mieke trekt mij tegen Sanne aan zodat ze mijn lichaam en vooral mijn erectie kan voelen, bijna automatisch drukt ze haar kontje naar achter om mij nog beter kunnen voelen.

Zo staan we midden in de nacht te strelen en kussen, waarnaar we zonder woorden elkaar loslaten en volgens naar slaapkamer gaan.

Voor het bed begint het strelen en kussen van Mieke en Sanne opnieuw, handen woelen onder de kleding en een voor een gaan er knoopjes open en kledingstukken uit.


natte buurvrouw kutje strelen

Inmiddels staat mijn pik natuurlijk helemaal stijf en ze legt haar hand om mijn pik en neemt het aftrekken over van mijn buurvrouw.. Mijn buurvrouw kleedt zich nu helemaal uit en helpt mij ook met mijn laatste kleding stukken. Terwijl haar vriendin zich uitkleedt, ben ik verwikkeld in een lekkere tongzoen met mijn buurvrouw. Ze komt met haar hoofd dichterbij en begint me te zoenen tot we uiteindelijk heerlijk aan het tongzoenen zijn. Haar vriendin aarzelt even, maar als ze mijn hand op haar billen voelt, geeft ze toch toe en zitten de dames verwikkeld in een heftige tongzoen, waarbij ze allebei af en toe een kreun laten gaan.

De handdoek leg ik op de bank, terwijl mijn buurvrouw een bak warm water haalt. Mijn buurvrouw zet de bak water voor me neer en gaat zelf op de bank zitten naast de handdoek, haar vriendin vraagt ze om erop te gaan liggen.

Ze doet het en haar hoofd ligt op de schoot van mijn buurvrouw. Ik heb de scheerschuim gepakt en smeer alles goed in en begin met het wegscheren van de haartjes. Terwijl ze kreunend geniet, is mijn buurvrouw weer haar borsten en stijve tepels aan het verwennen. Inmiddels heb ik ook 2 vingers in haar kutje gestoken en ben haar lekker aan het vingeren terwijl ik haar klitje lik, het duurt ook niet lang voordat ze zwaar kreunend en hijgend klaarkomt. Ze zet haar knieën aan weerskanten van haar hoofd, zodat haar kutje boven het gezicht van haar vriendin hangt, die kijkt er aandachtig naar.

Ik neem plaats achter het kontje van mijn buurvrouw en druk mijn stijve pik in het kutje van mijn buurvrouw, haar vriendin heeft nu het uitzicht van een pik die het kutje ingaat, enkele centimeters van haar gezicht af. Na een aantal diepe harde stoten in het kutje van mijn buurvrouw haal ik mijn pik uit haar kutje en hou m voor de mond van haar vriendin, die m meteen diep in haar mond zuigt en me lekker begint te pijpen.

Dan steek ik mijn pik weer in het kutje van mijn buurvrouw voor flink wat stoten en dan pijpt haar vriendin met weer. Dan trek ik mij terug uit het kutje van mijn buurvrouw en zeg tegen haar vriendin dat ze voor de eettafel moet gaan staan en voorover moet bukken over de eettafel, als ze dat gedaan heeft, ga ik achter haar staan en steek mijn lul in haar kutje en stoot m diep naar binnen. Mijn buurvrouw gaat op de tafel liggen zodat haar vriendin haar kutje weer kan likken.

Terwijl ik lekker hard en diep naar binnen stoot, komt mijn buurvrouw steunend en kreunend klaar op te tong van haar vriendin. Ik maak mijn vingers nat in het kutje van mijn buurvrouw en begin voorzichtig met vinger haar kontje te vingeren, als snel steek ik een 2e vinger in haar kontje en ga ermee in en uit haar kontje.

Als het soepel gaat, haal ik mijn vingers uit haar kontje en zet mijn eikel tegen haar kontgaatje aan. Haar vriendin kijkt aandachtig als ik langzaam mijn pik haar kontje inschuif. Mijn buurvrouw vraag haar plaats te nemen op de tafel zodat ze haar kutje kan likken en met haar vingers haar kontje kan voorbereiden.

Ze doet wat haar gevraagd wordt en al snel geniet ze van de tong op haar klitje en de vingers in haar kontje. Terwijl haar vriendin van te tafel afkruipt en plaats gaat nemen voor de tafel, neemt mijn buurvrouw mijn pik nog even in haar mond en pijpt me met hele diepe halen. Las haar vriendin helemaal klaar ligt, over de tafel heen, laat ze me los en leidt mijn pik naar het wachtende kontgaatje. Langzaam druk ik mijn eikel in het lekkere kontje en als mijn eikel erin zit, wacht ik even om haar te laten wennen.

Ik schuif langzaam mijn pik in haar kontje en hoor haar flink kreunen. Ze kreunt het uit van genot en ik merk dat ik dit niet lang meer vol kan houden. Haar vriendin komt ook op haar knieën naast haar zitten en streelt mijn ballen. Mijn buurvrouw laat mijn pik uit haar mond gaan en leidt m naar de mond van haar vriendin. Om de beurt pijpen ze me tot ik voel dat mijn zaad komt. Ik spuit enkele stralen in de mond van mijn buurvrouw en ga dan naar de mond van haar vriendin, die heeft m al open en ontvangt de rest van mijn zaad.

Als ik klaar ben met spuiten likt ze mijn pik nog schoon en dan gaan de dames lekker tongzoenen, terwijl mijn zaad nog in hun mondjes zit. Dan slikken ze het zaad door en kruipen op elkaar om elkaar in standje 69 nog naar een hoogtepunt te likken.

Ik kijk toe en voel hoe mijn pik weer begint te groeien. Als de dames klaar zijn gekomen zien ze hoe mijn pik weer stijf staat en ze beginnen mij om de beurt te pijpen, terwijl de ander dan aan mijn ballen likt.

Dan zet ze haar tanden in mijn knopjes. Een pijnscheut schiet door mijn tepels heen. Dan komt Karin weer rechtop zitten. Ze werkt zich naar boven, zodat ze vlak voor mijn gezicht zit. Ze gaat nu nog rechter op zitten, zodat haar kutje nu nog geen tien centimeter voor mijn mond is. Ik zie dat ze met haar borsten en tepels begint te spelen. Dan laat ze een hand tussen haar benen glijden, en begint zichzelf te vingeren.

Ik zie dat haar kutje zeiknat is. Zou je mijn kutje willen proeven? Graag, zeg ik met een hese stem. Dan zie ik hoe Karin twee vingers bij haar naar binnen glijden. Ze haalt haar natte vingers weer uit haar kutje, en duwt deze mijn mond in. Haar kutsap smaakt heerlijk zoet. Gulzig lik ik haar vingers af. Karin komt weer op me liggen. Ze houd haar mond dicht bij de mijne. Ik wil je neuken, fluistert Karin.

Ja, alsjeblieft smeek ik. Dan stapt Karin van het bed af, ze loopt naar de kast. Ik zie dat ze er een kust pik uit haalt. Een zwarte, met een riempje. Als Karin weer het bed op kruipt, komt ze bij mijn hooft zitten. Dan merk ik dat zij die kunstpik op mijn gezicht bind. Aan de andere kant van dat ding, zit een zacht stuk rubber dat ik tussen mijn tanden moet zetten.

Als zij die kunst pik vast heeft zitten, komt Karin boven mij staan. Dan laat ze zichzelf langzaam over die kunst pik glijden, tot mijn neus haar clit raakt. Ze begint mij nu langzaam te neuken. Dit is een gruwelijk geil gezicht, haar drijfnatte kut vlakvoor mijn ogen, die aan het neuken is. Maar ondertussen vind ik het ook ontzettend gemeen, dat niet mijn pik geneukt wordt. Ik kijk hoe haar kutje natter en natter word. Ik zie dat ze een vinger over haar clitje wrijft.

Ik voel een straaltje kutsap over mijn wang lopen. Karin begint heftiger te bewegen. Ik merk dat haar kutje nog natter word. O, wat zou ik graag die sappen van haar kutje likken. Dan stopt Karin met neuken. Langzaam laat zij de kunstpik uit haar druipende kut glijden. Karin maakt de kunstpik weer los van mijn gezicht. Eindelijk kan ik weer vrij ademen. Karin kust me teder op mijn mond. Zou je me willen likken? Karin draait zich om, en komt met haar billen naar mij toe zitten.

Ze positioneert haar kutje vlak boven mijn gezicht. Ik zie haar dikgezwollen lippen. Als ik net met mijn puntje van mijn tong haar kutje raak, trekt zij haar kutje van mij af om mij te pesten. Je mag alleen mijn kontje likken! Gehoorzaam doe ik wat ze zegt. Voorzichtig lik ik haar kontje.

Als ik me niet meer in kan houden, lik ik even over haar drijfnatte kut. Haar sappen smaken heerlijk zoet. Dus jij wil mijn kutje likken? Dan duwt ze haar kut hard op mijn mond, en begint met haar kutje over mijn gezicht te wrijven.

Ik krijg haast geen lucht meer, maar ik lik wat ik kan. Mijn gezicht is nat van haar geil. Af en toe geeft Karin mij de gelegenheid om een hap lucht te pakken, voordat zij haar kutje weer hard op mijn gezicht drukt. Karin komt van mijn gezicht af. Vond je mijn kutje lekker? Ik ben gek op je kut sappen, zeg ik zacht. Karin gaat weer op me zitten, ze wrijft haar natte kut over mijn pik. Ik voel dat ik niet veel meer nodig heb om klaar te komen. Waag het niet om je pik leeg te spuiten snauwt Karin fel.

Je mag pas komen als ik het je zeg. Ik knik van ja. Dan voel ik hoe mijn pik diep in Karins natte kutje verdwijnt. Ik sla een kreet uit van genot. Karin begint mij langzaam te neuken. Waag het niet om mijn kutje vol te spuiten, herhaald ze nog eens. Dan spuugt ze in mijn gezicht, en slaat ze met haar vlakke hand op mijn wang. Tergend langzaam neukt ze door. Ze zorgt er voor dat ik op het randje van mijn orgasme blijf hangen.

Dan laat Karin mijn pik uit haar kutje glijden. Ze zakt naar beneden, en likt mijn pik af. Ze stapt van het bed af, en loopt naar de kast. Dan komt ze voor het bed staan met een mooi maatje vibrator in haar hand. Ze spreid haar benen een beetje als ze voor het bed staat.

Ik zie dat ze de vibrator aan zet, en deze in haar kutje laat glijden. Ze begint zich heerlijk te neuken, terwijl ze me aankijkt. Ik zie hoe ze met haar vrije hand aan haar tepels begint te trekken. Dit is een ongelofelijk geil gezicht. Dan trekt Karin haar vibrator uit haar kutje, en komt weer bovenop mij zitten. Ze houd de vibrator voor mijn mond.

Lik mijn geil van dat ding af! En ze duwt dat ding in mijn mond. Karin komt weer vlak voor mijn gezicht zitten. Ze begint zich zelf weer te neuken. Ik zie dat ze steeds harder aan haar tepels trekt. Aan haar bewegingen merk ik dat ze dichter bij haar hoogtepunt komt. Haar kutje wordt natter en natter, ik hoor de vibrator gewoon soppen in haar kutje. Karin begint te kermen van genot. Haar lichaam begint te schokken.

Ze trekt de vibrator uit haar kutje. Haar kutje begint te spuiten. Een flinke straal kutsap spuit recht in mijn gezicht. Meteen duwt Karin haar spuitende kut op mijn mond. Er lijkt geen eind aan te komen. Ik voel weer een straal vocht in mijn mond spuiten. Ik probeer haar clit te likken, en haar sappen te drinken. Karin heeft geen controle meer over haar lichaam. Ik lik wat ik kan. O, wat is dit geil.

Ik probeer elke druppel van haar kutje af te likken. Uitgeput valt Karin naast mij neer op het bed. Mijn hoofd en een deel van het bed kletsnat van haar geil. Na dat zij een paar minuten uitgerust te hebben, kruipt Karin weer op me, en laat mijn pik weer in haar kutje verdwijnen.

Ze begint mij weer langzaam te neuken. Ik wil dat je straks mijn kutje vol spuit kreunt Karin. Ze komt even naar voren, om mij teder te zoenen. Ze gaat weer rechtop zitten, en ik kijk hoe Karin zichzelf begint te vingeren terwijl zij mij langzaam neukt. Vond je het geil toen ik je onder spoot? Ik vond het super geil zeg ik zacht, terwijl ik geniet van Karins kutje op mijn pik. Ik wil dat je mij nu vol spuit!

Ze begint me nu wat sneller te neuken. Ik wil je warme zaad in me, kermt ze. Ik voel haar kutje om mijn pik knijpen.

Ook voel ik dat mijn orgasme niet ver weg is. Ik voel mijn ballen samenknijpen. Ik kom tot een gruwelijk hoogtepunt. Met kracht en een schreeuw spuit ik mijn pik leeg in Karins knijpende kutje. Op dat moment voel ik weer haar warme geil uit Karins kutje lopen. Ze komt weer spuitend klaar, maar nu op mijn pik. Haar lichaam schut weer oncontroleerbaar. Ze kreunt en schreeuwt het uit. Uitgeput valt ze op me neer.

Langzaam laat Karin mijn pik uit haar kutje glijden. Ik voel dat haar hand tussen haar benen glijd. Een moment later likt ze haar vingers af, nat van mijn zaad en nat van haar geil.

...

Voor het echte werk haalt ze de dildo van stal. Zaad uit het bilnaadje gelikt door blond sletje. Spaanse met harige poes krijgt kutje volgeblaft. Matt stimuleert het klitte een overspelig huisvrouwtje. Na het orgasme druipt het zaad zo uit haar tiener kutje. Studente met strakke kut wordt bruut ontmaagd. Pomp mijn kleine kutje maar vol, ouwe boef. Jonge meid heeft er geen weet van dat de webcam nog aan staat. Het amateur porno koppel van ! Mooie meid speelt met haar kontje. Van stervoetballer tot porno acteur: Ronaldinho knalt een klein blondje.

Botergeil creampie voor blonde Hailey Jade. Eenzame knul weet wie te bellen bij geile nood. Een stralend wit gebit na een krachtige facial. Die forse jopen van dat blondje verdienen een veeg. Jong lekkertje wordt ontmaagd door een grote pik. Een creampie voor de vriendin van zijn dochter. Mag ik wat meer f zien? Ik vind ze super opwindend. Wat kan mij het ook schelen, zegt Karin, en gaat wat fotos langs. Ik vertel Karin, dat het ook een beetje een fantasie van mij is, om als sex slaafje behandeld te worden.

Opeens kijkt Karin mij met een hele andere blik in haar ogen aan. Waar fantaseer je dan zoal over? Gewoon, dat die gene mij vastbind, en mij allerlei geile dingen laat doen die zij dan wil.

Klinkt spannend, zegt Karin. Ik denk dat ik die niet heb, zeg ik. Ze mag alles met me doen wat ze wil, en ik zal alles doen wat ze mij vraagt. Klinkt spannend zegt Karin.

Ik zie dat Karin ongemerkt aan haar tepel zit te plukken als ze naar mij zit te luisteren. Als ik weer een andere foto open, zie ik Karin met haar benen wijd zitten.

Ik zie haar mooie geschoren kutje duidelijk op deze foto. Ik zie dat ze mooie grote gezwollen schaam lippen heeft. Oei ik was even vergeten dat er wel hele blote fotos bij zitten, zegt Karin een beetje beschaamt.

Vind ik helemaal niet erg hoor, zeg ik met een knipoog. De volgende foto is een close-up van haar kutje. Wow, denk ik bij mezelf, wat een lekkere gleuf. Ik zie duidelijk op deze foto, het geil van haar kutje druipen. Hier wordt je zeker wel geil van, zegt Karin.

Je zit zo naar die foto te staren. Dat kan je wel zeggen, ja, stamel ik. Dan voel ik de hand van Karin over mijn been richting mijn kruis glijden. Ze wrijft even over die flinke bobbel in mijn broek. Zo, die is flink gegroeid, zegt Karin, wat denk jij? Dan staat Karin op, ze loopt naar het raam, en ze trekt de gordijnen dicht. Dus jij kijkt graag naar kutjes?

Karin komt voor me staan. Ik kijk hoe Karin haar broek los knoopt, en deze verleidelijk en langzaam uit trekt. Ze staat nu half naakt voor mij. Ze heeft alleen nog maar haar truitje aan. Ik kijk hoe Karin een stoel pakt. Ze gaat voor me zitten. Zonder wat te zeggen doet ze haar benen wijd, en gaat uitdagend voor me zitten, zodat ik goed zicht op haar kale kutje heb.

Met een mond vol tanden kijk ik hoe Karin een vinger tussen haar gezwollen lippen laat glijden. Vind je dat geil, om naar mij te kijken?

Ze pakt een lip beet, en trekt er een beetje aan. Ik voel mijn pik kloppen in mijn te strak geworden broek. Zou je dat natte kutje wille proeven? Je tong diep tussen mijn zeiknatte lippen willen steken. Ik kijk hoe Karin even een vinger diep bij haar naar binnen laat glijden. Ik zak van de bank af, en ga tussen haar benen zitten.

Als ik mijn hoofd tussen haar benen wil steken, duwt ze hard mijn hoofd weg. Heb ik gezegd dat jij mij mocht likken? Je mag me pas likken als ik dat zeg, begrijp je?

Ik knik weer van ja, en kijk hoe Karin met haar kutje speelt. Met haar andere hand glijd ze onder haar truitje, om met haar tepels te spelen. Dit is ongelofelijk geil. Ze heeft de controle over mij. He wind mij ontzettend op. Ik zie dat ze haar hand onder haar truitje vandaan haalt, en haar vingers aflikt.

Ik wil dat je gaat douchen, zegt ze streng. Karin staat op en pakt mijn arm beet en trekt me mee naar boven. Als we bij de douche staan, beveelt ze mij om mijzelf uit te kleden. Ik die gehoorzaam wat ze zegt. Karin blijft bij de deuropening staan kijken hoe ik mezelf was. Als ik klaar ben, droog ik mezelf af. Ga maar op bed liggen, zegt ze nu op een lieve toon. Als ik spiernaakt op mijn rug bed lig, komt ze op me zitten. Ik voel haar kutje op mijn buik drukken.

Karin leunt voorover, en legt mijn handen boven mijn hoofd, en bind deze aan de spijlen van het bed vast. Zo, nu kan je niet meer weg, zegt ze lief. Dan stapt Karin van het bed af. Ik hoor dat ze het water weer aanzet, en ook onder de douche stapt. Na tien minuten komt Karin weer de slaapkamer ingelopen. Ze staat naakt voor het bed, als zij nog haar haren staat te drogen.

Ze ziet er verdomt lekker uit. Da gooit ze de handdoek op de grond, en komt op me zitten. Ze leunt voorover, haar mond vlak bij de mijne. Ik wilde je al zolang een keertje neuken, fluistert Karin.

Ze zoent me teder op mijn mond. Ze trekt haar hoofd van mij weg, en geeft me een tik op mijn wang. Jij doet pas wat als ik het zeg! Ik knik, ik durf niks te zeggen. Dan spuugt Karin mij in mijn gezicht. Als je mijn speeksel wil, kun je het zo krijgen, zegt ze streng. Ze lacht even, en zakt dan een beetje naar beneden naar mijn tepels. Ze likt en zuigt er heerlijk aan. Dan zet ze haar tanden in mijn knopjes. Een pijnscheut schiet door mijn tepels heen.

Dan komt Karin weer rechtop zitten. Ze werkt zich naar boven, zodat ze vlak voor mijn gezicht zit. Ze gaat nu nog rechter op zitten, zodat haar kutje nu nog geen tien centimeter voor mijn mond is. Ik zie dat ze met haar borsten en tepels begint te spelen.

Dan laat ze een hand tussen haar benen glijden, en begint zichzelf te vingeren. Ik zie dat haar kutje zeiknat is. Zou je mijn kutje willen proeven?

Graag, zeg ik met een hese stem. Dan zie ik hoe Karin twee vingers bij haar naar binnen glijden. Ze haalt haar natte vingers weer uit haar kutje, en duwt deze mijn mond in. Haar kutsap smaakt heerlijk zoet. Gulzig lik ik haar vingers af. Karin komt weer op me liggen. Ze houd haar mond dicht bij de mijne. Ik wil je neuken, fluistert Karin. Ja, alsjeblieft smeek ik. Dan stapt Karin van het bed af, ze loopt naar de kast.

Ik zie dat ze er een kust pik uit haalt. Een zwarte, met een riempje. Als Karin weer het bed op kruipt, komt ze bij mijn hooft zitten. Dan merk ik dat zij die kunstpik op mijn gezicht bind.

Aan de andere kant van dat ding, zit een zacht stuk rubber dat ik tussen mijn tanden moet zetten. Als zij die kunst pik vast heeft zitten, komt Karin boven mij staan.

Dan laat ze zichzelf langzaam over die kunst pik glijden, tot mijn neus haar clit raakt. Ze begint mij nu langzaam te neuken. Dit is een gruwelijk geil gezicht, haar drijfnatte kut vlakvoor mijn ogen, die aan het neuken is. Maar ondertussen vind ik het ook ontzettend gemeen, dat niet mijn pik geneukt wordt.

Ik kijk hoe haar kutje natter en natter word. Ik zie dat ze een vinger over haar clitje wrijft. Ik voel een straaltje kutsap over mijn wang lopen. Karin begint heftiger te bewegen. Ik merk dat haar kutje nog natter word. O, wat zou ik graag die sappen van haar kutje likken. Dan stopt Karin met neuken. Langzaam laat zij de kunstpik uit haar druipende kut glijden.

Karin maakt de kunstpik weer los van mijn gezicht. Eindelijk kan ik weer vrij ademen. Karin kust me teder op mijn mond. Zou je me willen likken? Karin draait zich om, en komt met haar billen naar mij toe zitten. Ze positioneert haar kutje vlak boven mijn gezicht.

Ik zie haar dikgezwollen lippen. Als ik net met mijn puntje van mijn tong haar kutje raak, trekt zij haar kutje van mij af om mij te pesten. Je mag alleen mijn kontje likken! Gehoorzaam doe ik wat ze zegt.

Sexbios gelderland lisa prive ontvangst

  • De blonde haren opgestoken, een echte vrouw. Elkaar kussend en na hijgend dommelen we in na een heet avontuur.
  • 80
  • Ik spuit enkele stralen in de mond van mijn buurvrouw en ga dan naar de mond van haar vriendin, die heeft m al open en ontvangt de rest van mijn zaad. Ik probeer elke druppel van haar kutje af te likken.
  • Jong oud sex sperma tongen