05
- April
2018
Posted By : Tamika Boswell  
Comments Off on Rijp zoekt sex stijve lul in onderbroek
Rijp zoekt sex stijve lul in onderbroek

...

Erotisch masage neukfeest
...

Verzoekverhaal voor Mike, over ruiken aan oma’s slip. Met dit whats app bericht van mijn moeder begon het allemaal. Mijn oma is dik 70 en nog best fit voor haar leeftijd. Toch heeft ze er voor gekozen om na het overlijden van mijn opa 2 jaar geleden haar huis te verkopen en intrek te nemen in een soort bejaardenhuis.

Voor de gezelligheid, want oma Nel, zo heet ze, kan slecht tegen alleen zijn. In het bejaardenhuis doet ze overal aan mee. Kaarten, jeu de boulen, wandelen, knutselen, noem maar op. Ze heeft het naar eigen zeggen ontzettend naar haar zin. Het enige dat wij als kinderen en klein kinderen doen is zo nu en dan een wasje draaien.

Dat kan ook wel in het bejaardenhuis maar oma zegt vaak “die jonge meiden gooien alles door elkaar en voor je het weet is alles rood door de sokken van meneer Minkema”. We lachen er vaak om en hebben afgesproken dat we regelmatig de kledingstukken wie wat meer aandacht verdienen even bij haar ophalen. Ik had een klus ik bel leerling-schilder in de buurt en wandelde dus even bij oma binnen om de was op te halen.

Oma begroette me hartelijk met een dikke zoen. Thuis gekomen zette ik de was bij de machine. Toen ik er de reep uitpakte viel mijn oog op het de kledingstukken die er in lagen. Zo’n grote huidkleurige slip lag bovenop.

Ik weet niet waarom maar het werkte als een magneet. Ik pakte de slip uit de tas en hield het zachte kruis tegen mijn neus. Een heerlijk aroma van, ja van wat eigenlijk. Het was geen vieze pislucht maar een zoutige geur. Ik likte er aan en de smaak was precies zoals de geur. Ik snoof nog een paar keer diep en stapte onder de douche. Terwijl de werkdag van me af spoelde masturbeerde ik onder de douche op de zalige lucht in mijn neus en de gedachte aan het bejaarde kutje dat die geur verspreid had.

Het was zeker een week later toen mijn moeder opnieuw appte of ik de was mee wilde nemen. Dat wilde ik natuurlijk graag. Aangekomen in het bejaardenhuis trof ik oma al beneden in de hal. Ze zat met wat andere ouderen aan tafel een broodje te eten. Ik liep de trap op naar oma’s kamer. Ik keek in de tas en mijn hart maakte een sprongetje toen ik het gedragen ondergoed zag liggen.

Ik pakte het stapeltje slips uit de tas en zette de dat op de grond. Een stapeltje van vijf slips, allemaal van die corrigerende vleeskleurige onderbroeken. De eerste rook naar wasverzachter.

Aan de tweede en de derde kon je wel ruiken dat het gedragen was maar het was niet overtuigend. De vierde was raak. Een heerlijke geile lucht vulde mijn neus. Ik kon mezelf niet bedwingen en kneep door mijn jeans heen in mijn stijf geworden piemel. Ik maakte mijn broek los om mezelf beter te kunnen afrukken. Ik had wel mijn wensen ,maar daar deed hij niet aan , ik met mijn rare wensen zei hij. Dus 44 jaar en erg onervaren op dat gebied. Sinds een half jaar is mijn dochter bij haar vriend in getrokken.

Ben alleen en nu begin ik ineens vreselijk zin in sex te hebben. Vinger mij eigen heel veel en denk er nu aan om eens mijn eigen flink te laten neuken. Maar dan wel eerst alle standjes ,maar vooral mijn kutje likken. Hier droom ik al twintig jaar van ,als ik een tong ziet word ik beregeil. Mijn kutje druipt gewoon zonder dat ik eraan zit. Maar het liefst zal ik een jonge knul hebben die net als ik ook geen ervaring heeft.

Die laat ik dan mijn wensen vervullen. Nu twee maanden terug had ik bij een kennis een feestje en daar was Benny ook. Ik hoorde dat ze mooeder zei dat hij op moeder figuren viel. Mooi dacht ik meteen , hij ziet er goed uit zal kijken om aan te pappen met hem. Mooie jonge knul met een beste bobbel in zijn jeans. Ik zat mijn eigen alweer op te geilen.

Ik zag het voor mij ,dat jonge strakke lijf tussen mijn borsten te drukken. Ik maakte een paar grappen met hem en zei hem dat ik hem knap vond. Hij blooste maar bleef wel in mijn buurt. Hij zorgde ook voor mijn drankje en dat zag zijn moeder. Kijk maar uit Carla ,hij wil je versieren. Ach kom nou , hij moet zo,n oud wijf niet hoor. Nou ik weet het zo net niet. De andere keken ook en hij kleurde tot achter zijn oren. Laat ze maar lullen hoor zei ik. Het was laat geworden en ik zal gaan opstappen.

Hij pakte mijn jasje en hij hielp mij erin. Toen ik mijn armen naar achter deed om in mijn mouwen te komen stote ik tegen zijn kruis aan. Maar hij zei geeft niet hoor dat is wel lekker en we keken elkaar even lang aan. Zal ik U even weg brengen zo laat op straat is niet goed. Nou als je dat wilt ,graag.

We liepen een paar straten verder en ik opende de deur. Dank je lieverd en ik gaf hem een paar zoenen. Kom maar even binnen. Hij hielp mij met me jasje uitdoen en weer stond hij zo dichtbij dat ik zijn pik wel moest aanraken. Hij drukte zijn eigen iets naar mijn kont toe en ik drukte achter uit.

Onze lichamen raakte elkaar. Wat ben ik stout he om je zo te plagen. Wat heb je aan zo,n rijpe vrouw, en ik draaide mij om en gaf hem een zoen op zijn mond. Zo ,ik vind het lief dat je mij naar huis heeft gebracht. Tegenwoordig weet je het niet ,je word zo aangerand.

Vind ik niet erg hoor ,als het dan maar door een jonge knul gedaan word. Hij lachte en zei dat ik een moie vrouw was. Vind jij mij mooi dan? Ja je ziet er goed uit ,ik val op rijpe vrouwen.

Ik heb je steeds zo zitten aankijken ,maar je ziet er jong uit. Wat ben jij een sleimerd joh. Nee echt waar hoor. Maar als ik mij uitkleed dan schrik je hoor. Nee denk het niet. Zo zit jij tussen mijn benen te kijken. Ja jij zat toch zo. We stonden nog in de gang maar ik wilde nu wel meer. Kom jij eens binnen en ga op de bank zitten. Hij deed het en ik ging tegenover hem zitten met mijn benen wijd. Dus jij vind mijn gele slipje mooi ,nou kijk maar.

Hij keek en zijn ogen puilde uit zijn kop.


Pik afzuigen sexafspraak den haag


Bas doe normaal fluisterde ik en werd er gelijk nerveus van. Zoiets had mijn zoon nooit eerder gedaan in mijn bijzijn, ik zoek wel even twee andere uit zei ik en wachten buiten het pashokje tot hij zijn broek uit had.

Met deze twee jeans liep ik terug de winkel in om vervolgens twee nieuwe uit te zoeken, ik moest nog nodig plassen ook, maar dat hield ik nog maar even op. Vijf minuten later liep ik terug met twee nieuwe jeans, Bas had het gordijn dicht gedaan, wat ik weer opende om de jeans aan te geven. Toen werd het helemaal erg, hij stond daar zonder onderbroekje! Bas stond daar met een grote erectie!

Alleen zijn overhemd hing er nog een klein stukje overheen. Ik kon niet anders doen dan naar binnen te stappen en het gordijn weer dicht te doen. Wat ben je nou toch allemaal aan het doen vroeg ik toen heel nerveus? Waar ik niks aan kon doen op dat moment was dat ik een beetje in mijn broek begon te plassen van de zenuwen, ik schrok hier natuurlijk zelf ook van en ging gelijk het pashokje weer uit.

Ik ging tegen de muur staan met mijn benen strak tegen elkaar geknepen, naast mij kwamen en gingen mensen uit de pashokjes. Ik had het echt Spaans benauwd, ik wilden daar niet compleet in mijn broekje plassen. Ik had een jurkje aan, met gelukkig wel een slipje en een panty, maar mijn slipje en panty waren toch behoorlijk nat geworden.

Ik durfde amper nog om mij heen te kijken, ik voelde mij vreselijk opgelaten. Ik begreep Bas zijn plotselinge gedrag ook niet, waarom deed hij ineens zo raar?

Mam deze is geloof ik goed hoorde ik hem roepen, ik twijfelde of ik weer het pashokje in zou gaan. Maar Bas stond alweer te roepen, mam ben je er nog?

Ja zei ik en ging toch het pashokje weer in, de jeans die hij aan had zat hem als gegoten. Deze is goed zei ik. Waarom liep je nou weg vroeg hij? Ik heb een beetje in mijn broek geplast zei ik zachtjes! Echt waar begon hij te lachen, ja ik moet heel nodig Bas zei ik. Ik pakte maar snel de andere jeans die hij niet gepast had en liep daarmee het pashokje uit, die hang ik alvast terug zei ik. Wat erg, ik voelde dat mijn panty ook goed nat was geworden. Geen lekker gevoel als je daarna met je zoon bij de kassa staat af te rekenen en nog 15 minuten terug naar huis moet lopen.

Bas bleef mij onderweg naar huis plagen, ik nou je broekje, je panty en jurk helemaal nat geworden vroeg hij, ja Bas ik heb in mijn broek geplast zei ik pinnig, wat ik was er niet blij mee en voelde mij vies. Thuis aangekomen was mijn eerste gang naar de badkamer, daar deed ik mijn schoenen, jurkje, panty en slipje uit.

Ik stond alleen nog in mijn BH toen mijn zoon binnen kwam, en valt de schade mee lachte hij mij uit, maar bekeek mij ook. Bas ik wil even douche zei ik.

Hij keek naar mijn natte panty en slipje, pakte het van de vloer en rook eraan, je heb echt in je broek gepist lachte hij weer. Brutaal voelde ik zijn vinger mijn kutje in komen, Ik veerde in een reactie op, Bas die even normaal riep ik geschrokken. Hij kwam echter strak tegen mij aan staan en pakte mij daar weer, toen ik zijn vinger weer in mijn kutje voelde komen raakte ik in paniek.

Stop daarmee Bas, riep ik, hij luisterde niet en duwde zijn vinger nog dieper bij mij naar binnen, ik wist echt niet meer wat ik moest doen. Bas is fysiek ook een stuk sterker, hij is een jonge vent van 1. Zo drukte hij mij voorover tegen de wastafel aan, bleef mij nog even snel vingeren, maar trok toen gelukkig wel weer zijn vinger uit mijn kutje terug, pfff gelukkig dacht ik.

Echter mijn opluchting was van korte duur, hij bleef mij voorover tegen de wastafel drukken en toen gebeurde het echt, waar ik vanaf het pashokje al bang voor was geweest, ik voelde zijn stijve harde lul diep bij mij naar binnen komen. Het klink gek, maar op zo moment weet je niet wat je overkomt of moet doen! Er was alleen niemand die mij kon horen, alleen Bas en die zei alleen maar dat ik een lekker nat kutje had, wat ik zelf ook wel voelden.

Echter ik voelde ook zijn grote stijve lul die steeds weer heel diep in mijn kutje kwam, ik was in paniek, werd er draaierig van in mijn hoofd, maar kon toch ook niet meer tegenhoudend dat ik er opgewonden van begon te raken. Bas pakten mijn heupen met zijn beide handen stevig vast, ik had de kracht niet meer om rechtovereind te komen. Ik begon zijn diepe harde stoten op te vangen, ik kon het zelf niet geloven, maar werd er goed geil van.

Hij stond mij goed te neuken, ik kon zijn tempo amper bijhouden. Ik begon er zelf van te kreunen en het uit te hijgen, Bas hield het lang vol, ik heb echt tegen mijn orgasme gevochten, maar na 4 a 5 minuten voelde ik mijn orgasme heftig door heel mijn lichaam trekken. Bas had het niet door, hij stond mij keihard te neuken toen ik klaar kwam, en ging dan ook vol door.

Niet fysiek, want ik werd nog geile en natte na mijn stille orgasme, maar wel verstandelijk, dit wilde ik niet als moeder zijnde. Het is de wereld op zijn kop, ik lees ook de verhalen dat dit in gezinnen gebeurd, maar dit kon mij toch echt nooit gebeuren! O mamma begon Bas toch voor mij onverwacht uit te roepen, ik ga je geile kutje volspuiten. Ik voelde het niet meer aankomen, te erg om te vermelden, maar ik was alweer bezig om voor de tweede keer zelf klaar te komen.

O Bas gilde ik het toen wel uit, ik kom ook hijgde ik volkomen los geslagen, spuit mij maar vol hijgde ik opgewonden en geil, en schreeuwde mijn orgasme uit. Bas besloot anders, ik denk dat hij mij toch zeker wel een kwartier lang vol heb staan neuken toen hij zich terug trok uit mijn kutje en ik zijn stralen warme zaad over mijn rug en tegen mijn billen uitspoot.

O jee zei ik weer op dat moment met mijn beide op de grond, je vader komt over drie kwartier thuis. Shit zei Bas, laten wij snel gaan douchen, hij besefte het toen ook heel goed wat wij gedaan hadden. Als mijn man hier lucht van zou krijgen, dan zou het er voor mij en Bas slecht uit komen te zien, daar kon ik in ieder geval de klok op gelijk zetten. Samen hebben wij vlug gedoucht en was ik net op tijd weer fris en aangekleed toen mijn man uit zijn werk thuis kwam.

Ik was die avond behoorlijk onder de indruk van mijn zoon, die had ik nooit verwacht. Niet van Bas, en niet van mezelf. Ik zat mijn eigen alweer op te geilen.

Ik zag het voor mij ,dat jonge strakke lijf tussen mijn borsten te drukken. Ik maakte een paar grappen met hem en zei hem dat ik hem knap vond. Hij blooste maar bleef wel in mijn buurt. Hij zorgde ook voor mijn drankje en dat zag zijn moeder.

Kijk maar uit Carla ,hij wil je versieren. Ach kom nou , hij moet zo,n oud wijf niet hoor. Nou ik weet het zo net niet. De andere keken ook en hij kleurde tot achter zijn oren. Laat ze maar lullen hoor zei ik. Het was laat geworden en ik zal gaan opstappen.

Hij pakte mijn jasje en hij hielp mij erin. Toen ik mijn armen naar achter deed om in mijn mouwen te komen stote ik tegen zijn kruis aan. Maar hij zei geeft niet hoor dat is wel lekker en we keken elkaar even lang aan. Zal ik U even weg brengen zo laat op straat is niet goed. Nou als je dat wilt ,graag. We liepen een paar straten verder en ik opende de deur. Dank je lieverd en ik gaf hem een paar zoenen.

Kom maar even binnen. Hij hielp mij met me jasje uitdoen en weer stond hij zo dichtbij dat ik zijn pik wel moest aanraken. Hij drukte zijn eigen iets naar mijn kont toe en ik drukte achter uit. Onze lichamen raakte elkaar. Wat ben ik stout he om je zo te plagen. Wat heb je aan zo,n rijpe vrouw, en ik draaide mij om en gaf hem een zoen op zijn mond. Zo ,ik vind het lief dat je mij naar huis heeft gebracht.

Tegenwoordig weet je het niet ,je word zo aangerand. Vind ik niet erg hoor ,als het dan maar door een jonge knul gedaan word. Hij lachte en zei dat ik een moie vrouw was. Vind jij mij mooi dan? Ja je ziet er goed uit ,ik val op rijpe vrouwen. Ik heb je steeds zo zitten aankijken ,maar je ziet er jong uit. Wat ben jij een sleimerd joh. Nee echt waar hoor.

Maar als ik mij uitkleed dan schrik je hoor. Nee denk het niet. Zo zit jij tussen mijn benen te kijken. Ja jij zat toch zo. Oma brak de spanning door te zeggen “kom op Mikie, ik heb een halve eeuw ervaring met stijve lullen, laat eens wat zien”. Ik was met stomheid geslagen. Oma spoorde haar kleinzoon aan om in haar bijzijn te rukken. Ik wist niet zo goed hoe ik het had. Op één of andere manier maakte het me onwijs geil. Ik nam mijn pik weer in mijn hand en masseerde langzaam de voorhuid heen en weer.

Oma tilde haar rok op en bood me een aanblik op haar bleke benen. Ze deed de rok verder om hoog en ik kreeg haar vleeskleurige slip te zien. Ze zette haar voeten iets verder uit elkaar en haar hand verdween in haar slip. Ik zag haar vingers dieper tussen haar benen bewegen en ze zuchtte diep. Toen haalde ze haar hand uit haar slip en wreef de slip hard tegen haar natte doos. Een vochtige plek werd aan de buitenkant van haar slip zichtbaar.

Ik hield het niet meer en ik kwam kreunend klaar. Mijn zaad kwam met een boog op het linoleum vloertje van de kamer terecht. Ze trok haar slip naar beneden en ik zag het natte schaamhaar op haar kut in een grote glinsterende krul. Ze gaf me de natte slip en zei “die kan ook wel in de was”. Ze gaf me een ouderlijke kus op mijn voorhoofd. Ik wist niet of ik me nu vies of geil moest vinden.

Of oma het vervelend of leuk vond. Maar toen ik de deur uit ging zei ze “kom je volgende week weer voor de was? Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Net Webshop Copyright - Opwindend. Bedankt voor je stem!

Sex gluurders sex in castricum