02
- January
2018
Posted By : Taina Almada  
Comments Off on Schatjes prive wijdbeens neuken
Schatjes prive wijdbeens neuken

Zo geniet je hier van de meest wilde hoogtepunten van alle vrouwen en mannen die je te spreken krijgt. En het mooiste van allemaal is dat je helemaal zelf kiest met wie je aan de lijn komt. Een heerlijk overzicht vol lekkere meiden, zoals de jarige Anne Fleur of de jarige Suzanne. Ben je eenmaal in contact gekomen met een van de wilde meiden via de Thuis Sexlijn, dan zal je die ervaring niet snel vergeten. Wil je dus met een leuke dame chatten, dan kan dat via Sexlijnen. Klik op de knop 'Profiel' om direct meer te lezen over de betreffende sexy dame.

Zo is hier alle informatie te lezen over de meiden, zoals hun cupmaat, hun favoriete standjes, haarkleur, of ze intiem geschoren zijn en nog veel meer! Veel lekkerder dan dit kan het toch niet? Wat dacht je bijvoorbeeld van de lekkere jarige Nadia met cupmaat 80D: Ik hou heel erg van teasen en met mijn lange benen en korte rokjes en hoge hakken heb ik veel wisselende seks contacten.

Ik ben stout, ondeugend en sexy. Hou zo van mannen pikken, bel je me snel? Ik ben echte een buitenlandse verrassing', vertelt ze je. Wat er dan gebeurt, mmm bel me maar snel', zegt Shera.

Begin vandaag nog met bellen en kom tot een knallend hoogtepunt! Alle modellen zijn 18 jaar en ouder. Ik voelde mijn ballen samentrekken en weer ontspannen van genot. Ik zag hoe een hand van Serge nu van achter Judith haar rug kwam en steeds meer de zij van Judith begon te strelen. Zijn hand schoof op naar Judith haar borst. Judith liet nu de borst van Louise los en zette haar handen op haar knieën.

Louise plaatste haar handen er bovenop. Voelt het nog steeds niet goed? En jij hebt nog wel een bos haar dat alles bedekt. Haar rechterbeen schoof zo tegen mijn linkerknie op om er tegenaan te steunen. Louise gaf Judith volop uitzicht op haar blote poes. Serge had zijn hand niet weggehaald en streelde nu voorzichtig de zijkant van Judith haar borst.

Zijn vinger streek over de ronding. Ik liet mijn hand nog wat hoger over de binnenkant van Louise haar dij gaan. Haar huid voelde zacht en warm. Mooi en bewonderingswaardig" zei Louise. Ze legde haar rechterhand op de mijne en schoof mijn hand dichter maar haar poesje.

Mijn hart ging tekeer. Judith accepteerde Louise haar actie waarschijnljk omdat Serge tegeljkertijd haar borst had omvat van achteren.

Teder voelde hij haar borst. Louise schoof haar hand over Judith haar dijbeen waarop Judith schrikkerig reageerde. Ze leidde Judith af van het feit dat ze mijn hand in haar lies had gelegd. Ze zette haar hand weer op Judith haar knie en keek Judith indringend aan. Het was een makkelijke zet. De meeste vrouwen vinden zichzelf te dik. Ze leek te blozen. Met een bonkend hart streelde ik voorzichtig de lies van Louise. Mijn vingers gleden vlak langs haar schaamlippen. Ik voelde hoe Louise haar onderlichaam subtiel bewoog op mijn aanraking.

Louise boog naar voren en ging met haar hand over Judith haar buik. Die kromp ineen bij de aanraking. Iedere vrouw heeft wel een buikje als ze een beetje voorovergebogen zit. Serge zijn hand gleed van de borst naar Judith haar buik en streelde die teder. Dit leek Judith goed te doen want ze accepteerde die aanraking meer dan die van Louise.

Ik had mijn hand uit haar lies weggetrokken en genoot nu van haar hand op mijn buik. Mijn lul stond echter recht omhoog zodat deze tegen haar hand aankwam.

Louise deed alsof ze niets merkte en kneep in het beetje vet dat ik had om te benadrukken dat het heel normaal is. Mijn pik kwam tegen de achterkant van haar hand aan. Brutaal pakte ze mijn lul in haar hand en deed alsof ze 'm aandachtig bekeek door hem heen en weer te bewegen.

De aanraking was goddelijk. Ik zag hoe het voorzaad op mijn eikel glom. Als ze langer door zou gaan dan zou de voorhuid over mijn eikel glijden. Judith zei niets maar ik zag wel waarom. Serge plukte met zijn hand aan Judith haar schaamhaartjes. Judith leek wel in trance van wat ze zag en voelde. Louise keek Judith aan.

Ik zag de aarzeling in Judith die ik zelf ook voelde. De aanraking was verrukkelijk maar dat een ander aan je partner zat was toch wel heel vreemd en opwindend tegelijk. Maarten schijnt het ook niet erg te vinden Bedoelde ze nu dat zij ook aangeraakt werd of dat ik werd betast? Louse glimlachte en voelde nu erotischer mijn piemel.

Haar vingers gleden over de zachte huid en gingen op zoek naar mijn ballen. Ik zag dat Serge tergend langzaam door Judith haar schaamhaar kroelde en hoe hij steeds lager ging. Judith haar borsten gingen op en neer van opwinding. Ze zocht steun waarop Serge dichter achter haar ging zitten.

Hij strekte zijn benen languit en schoof die onder die van Louise door. Judith leunde tegen Serge aan terwijl Serge met zijn andere hand de binnenkant van haar dij begon te strelen. Judith leek helemaal op te gaan in de aanraking.

Ongetwijfeld voelde ze ook Serge zijn lul tegen haar rug of billen. Louise betastte met haar vrije hand haar linkerborst. Judith kreunde heel zachtjes maar hoorbaar voor iedereen. Louise glimlachte en ging door met haar eigen borst te strelen. Ondertussen friemelden haar vingers met mijn volle zak. Dat moest ze niet te lang doen anders zou ik klaarkomen. Serge boog voorover en zoende Judith zachtjes op haar schouder.

Met kleine kusjes schoof hij op naar haar nek. Judith leunde nog meer tegen Serge aan en deed haar hoofd opzij om Serge in haar nek te laten zoenen. Haar ogen waren op het gestreel van Louise gericht. Serge zijn vingers gingen nu verticaal op en neer door Judith haar schaamhaar langs haar schaamlippen.

Judith reageerde door onderbewust haar onderlichaam naar voren en achteren te kantelen. Ik draaide mijn lichaam iets zodat de benen van Serge en Louise meer ruimte kregen.

Maar op deze manier kon ik beter Judith bereiken. Ik legde een hand op haar bovenbeen en streelde haar daar. Ik schoof nog wat dichterbij en streelde Judith door haar haren. Ze keek lodderig uit haar ogen. Ik boog me voorover om haar te kunnen zoenen.

Ze zag mijn bedoeling en boog naar me toe. Ze zoende me op mijn mond en drong meteen met haar tong naar binnen. Ik liet mijn hand over haar bovenbeen gaan en kneep zachtjes. Louise maakte van de afleiding gebruik om dichter naar Judith te schuiven. Met zachte dwang wist ze Judith uit haar kleermakerszit te krijgen en haar benen over die van Judith te leggen. Judith was helemaal in de zevende hemel. Serge en ik die haar zoenden en haar tussen haar benen streelden.

Louise was klaar met de verhuizing wat betekende dat er ruimte achter haar was gekomen. Ik schoof weg en zag Judith verbaasd kijken bij het afbreken van de zoen.

Toen ik achter Louise schoof leek ze te berusten in de afstand. Louise glimlachte dat ik achter haar kwam zitten. Ze schoof nog iets naar voren en kwam daarmee heel dicht bij Judith.

Het was een wirwar aan benen maar het paste allemaal in elkaar. Mijn lul stond recht omhoog tegen de rug van Louise. Met mijn handen begon ik haar zachte rug te strelen. Het voelde gek aan om een andere vrouw dan je eigen te strelen. Mijn handen gingen gretig maar zorgvuldig zachtjes over haar lichaam. Ik streelde haar zij en ging met mijn handen om haar buik om haar vervolgens zo te knuffelen.

Judith was verzonken in Serge zijn aandacht. Ze had haar hoofd half gedraaid en werd nu door Serge op haar wang gezoend. Met een hand kneep hij zachtjes in haar borst en de andere had hij nu volledig over haar poesje gelegde. Aan de zachte bewegingen van zijn hand en het schuiven van Judith te zien, had hij haar pruim weten te vinden en was hij haar nu flink nat aan het maken.

Het zicht op mijn eigen schatje die volledig genoot, wond me tot mijn verbazing enorm op. Terwijl Louise de bovenbenen van Judith bleef strelen, liet ik mijn handen over Louise haar borsten gaan. Het voelde gek om een kleinere maat in handen te houden maar het voelde heerlijk vanwege de erotische spanning en het feit dat ze van een veemde vrouw waren. Ik hoorde hoe Louise zachtjes begon te kreunen onder mijn masserende handen.

Judith had haar ogen gesloten en golfde op de vingers van Serge. Ze tongzoende met Serge en kreunde nu niet zachtjes meer. Louise boog naar voren en streelde Judith haar borsten met haar vingers. Judith schokte even maar protesteerde niet.

Louise nam nu de twee grote borsten en kneep er zachtjes in. Ze duwde ze tegen elkaar en tilde ze op. In bleef Louise haar borsten masseren terwijl die naar voren boog. Ze gaf een kusje op Judith haar borst en toen de andere. En toen sabbelde ze zachtjes aan Judith haar tepel. Judith haar borsten gingen gejaagd op en neer van opwinding. Ik zag hoe Serge nu naar achteren schoof en ruimte maakte. Hij trok zijn benen in en ging op zijn knieën zitten. Ondertussen bleef hij Judith kustjes geven.

Zijn enorme leuter stak fier omhoog. Hij pakte Judith haar hand en legde die op zijn trots. Judith begon direct loom aan het grote geval te trekken. Louise hijgde nu van opwinding.

Louise zoende haar nu boven haar borsten en in haar nek. Serge pakte de kussens waar hij eerder tegenaan had gezeten en legde deze achter Judith. Louise duwde Judith al zoenend achterover. Deze liet zich gewillig tegen de kussens aanduwen en lag schuin omhoog. Louise gebaarde me dat ze achteruit wilde waarop ik even plaats maakte door te gaan staan.

Louise schoof haar benen onder die van Judith vandaan en ging op haar knieën zitten. Vervolgens boog ze over Judith heen. Die lag languit zachtjes aan Serge zijn pik te trekken terwijl Serge zijn vingers nu duidelijk in en uit de kut van Judith gleden. Louise kroop naar voren en zoende Judith. Die was in de wondere wereld van geilheid beland en vond nu alles goed.

Ze opende haar mond en tongzoende met Louise tot grote opwinding van mij en Serge. Nu Louise op haar knieeen voorovergebogen op handen en voeten zat, kon ik goed haar glinsterende roze schaamlippen bewonderen. Ik liet mijn handen bewonderend over haar lekkere billen gaan en streelde haar zachtjes door haar bilspleet.

Vervolgens ging ik op mijn knieeen achter haar zitten en liet mijn lul tegen haar natte lipjes aankomen. Een klein schokje van verbazing en toen schoof ze een stukje naar achteren.

Ik begreep de hint en schoof mijn lul in haar druipende kutje. Ik dacht dat ik direct klaar kwam. Het was verbazingwekkend dat ze krapper was dan Judith gezien de enorme paal van Serge. Ik liet mijn lul diep in haar zitten en genoot van het moment. Als ze nu haar kutspieren zou gebruiken zou ik spontaan klaarkomen.

Terwijl Judith en Louise aan het tongzoenen zijn, draait Serge zijn lichaam meer naar hen toe. Zijn lul komt dichterbij hen maar Judith laat hem niet los. Het geval is werkelijk indrukwekkend. Ik zie nu hoe het voorzaad over de voorhuid glijdt en dat Judith zijn voorhuid bijna over zijn eikel trekt. Serge blijft dichterbij komen. Zijn lul is nu dicht bij hen. Louise doet nu ook een hand om de lul en samen trekken ze de ouwe surfgod af.

Zijn eikel glijdt nu door de voorhuid; de lul is nu op volle sterkte en ik schat 'm polsdik en zo'n 23cm lang. Louise verbreekt de zoen en trekt de lul van Serge dichterbij. Ze geeft de eikel een zoentje en zoent dan Judith weer. Die likt gretig de lippen van Louise. Louise herhaalt de actie nog een keer. Ik kan me ondertussen niet meer inhouden en neuk nu loom Louise op z'n hondjes.

Ik doe het tergend langzaam en moet me continu op mijn lip bijten om niet klaar te komen. Ik besluit tijdelijk te stoppen en haal mijn lul uit haar. Ik kan zien hoe haar kutlipjes uit elkaar blijven staan als ik mijn lul met slurpende geluidjes uit haar trek. Ik geniet van het uitzicht en kijk met bonsend hart naar het trio voor me.

Louise likt nu het puntje van Serge zijn eikel en zoent dan Judith weer. De lul is echter dichter bij de mond van Judith gekomen. Judith lijkt te aarzelen en geeft dan de grote knots ook een zoentje. Judith heeft de smaak te pakken en likt nu met haar tong over de eikel. Louise valt haar bij en samen likken ze de ontblote eikel.

Ik kijk naar Serge die geil naar het gelik kijkt. Ik word ongelooflijk geil als ik Judith en Louise zo bezig zie. Ik besluit van het bed af te stappen en op mijn knieën op de grond te gaan zitten. Met mijn handen streel ik de billen van Louise. Als ik onder haar benen door kijk, zie ik hoe Serge traag twee vingers in en uit de kut van mijn vriendin schuift. Ze zijn glinsterend nat als hij ze eruit trekt wat erop wijst dat Judith extreem geil is.

Iets wat me niets verbaasd. Ik richt me weer op en lik Louise over haar billen. Mijn tong kringelt rondjes richting haar kutje. Louise kantelt haar heupen om haar poesje zoveel mogelijk mijn kant op te duwen. Ik zoen haar op haar lippen en lik haar dan door haar gleuf. Ze schokt een beetje maar geniet dan van mijn zachte slurpende geluidjes als ik haar met lange halen lik.

Haar geilheid smaakt heerlijk zilt. Gretig lik ik wat van haar vocht op en slik het door. Met het puntje van mijn tong kan ik haar bobbeltje raken. Ondertussen blijf ik haar billen strelen. Ik word er zo geil van.

Ik kan wel uren aan Serge zijn lul likken Samen blijven ze aan die knuppel likken. Louise haar tong glijdt niet alleen over de glibberige eikel maar likt ook de tong van Judith. Louise duwt Judith haar linkerbeen omhoog waardoor haar poesje nog meer vrijheid krijgt. Ze streelt de binnenkant van Judith haar dij. Judith haar tong gaat over de eikel en dan opent ze haar mond een beetje en zuigt aan het puntje.

Ondertussen stroomt haar kutvocht mijn mond in, zo geil wordt ze er van. Mijn mond zit er vol mee. Ik slik het door en zuig verder aan die heerlijke natte pruim. Zo af en toe kijk ik op om te zien wat die drie uitspoken. Judith heeft nu een serieus deel van de eikel in haar mond en Serge neukt haar voorzichtig in haar mond.

Louise likt geil over Judith haar wang en zoent haar in de nek. Dan zakt ze langzaam af naar beneden en kust Judith haar borsten. Ik kan zien hoe Judith haar tepels hard zijn van opwinding. Ik kan ook zien dat Judith haar hand nog steeds om de paal van Serge heeft en deze zachtjes aftrekt. Haar andere hand gebruikt ze om de grote zak van hem te strelen. Louise sabbelt nu hoorbaar aan Judith haar tepel. Ze gebruikt haar hand om de vrije borst te strelen. Judith gehoorzaamde en likte met haar tong de onderkant van Serge zijn lul.

Louise zakt nog verder en zoent Judith op haar buik. Judith reageert met haar onderlichaam. Serge haalt zijn vingers uit Judith haar kut en biedt ze Louise aan. Die zuigt ze haar mond in en likt ze af. De vingers van Serge schuiven weer tussen Judith haar benen en komen weer glinsterend nat naar boven. Hij smeert het geil op de wangen en lippen van Louise, die het met haar tong er weer aflikt.

Serge komt wat naar voren en geeft Judith zo toegang tot zijn ballen. Louise schuift verder naar beneden en snuift de weeige lucht op van Judith haar poesje. Serge trekt een kussen weg achter Judith haar rug zodat ze lager komt te liggen. Hij compenseert het verschil door zijn lul meer naar haar toe te schuiven. Judith likt nu zijn ballen. Dan trekt Serge het tweede en laatste kussen weg en ligt Judith met haar hoofd plat.

Serge zet behendig zijn been over Judith heen. Zijn lul komt voor Judith nu recht van voren in plaats van opzij. Hij beweegt zijn onderlichaam naar voren waardoor zijn lul over haar gezicht gaat. Ik kan het niet goed meer zien en besluit naast hen te gaan liggen. Ik zie nu van opzij hoe Serge zijn zak wordt gelikt. Louise streelt de binnenkant van Judith haar dijen en duwt deze uit elkaar. Met haar vingers houdt Louise de haartjes van Judith opzij en likt nu zachtjes over de schaamlippen van Judith.

Ik buig naar voren om Louise een zoen te geven. Ze geeft me een tongzoen en ik proef de smaak van Judith op haar lippen. Ze kijkt me met haar mooie groene ogen aan en gaat dan verder met Judith te likken.

Serge legt de kussens aan beide kanten van Judith en zet zijn knie erop. Dan gaat hij voorzichtig boven Judith zitten en zet dan op zijn knieën aan beide kanten van Judith. Ik ga er vlakbij liggen en kijk van dichtbij hoe Judith met haar ogen dicht aan zijn eikel zuigt. Ze probeert zoveel mogelijk in haar mond te nemen maar dat lukt niet.

Serge schuift op haar heen en weer zodat ze hem lekker kan pijpen. Dan schuift hij verder naar boven en floept de pik uit haar mond. Serge laat de glibberige paal over haar gezicht glijden en smeert haar in met zijn eikel. Judith likt geil in de rondte en krijgt een nat gezicht. Haar tongetje flitst over de eikel en Serge begint te kreunen. Louise komt tussen de benen van Judith vandaan en gaat aan de andere kant liggen.

Serge was niet de enige die opgewonden werd van haar woorden. Maar het was Serge die zijn lul vastpakte en een dikke straal sperma in Judith haar zuigende mondje spoot. Die schrok en liet de lul uit haar mond floepen. De volgend klodder sperma spoot op haar wangen en oog.

Judith herstelde snel en deed haar mond wijd open om zijn volgende straal op te vangen. Ze stak haar tong naar buiten waar ik het sperma van de eerste lading nog zag zitten. Serge had veel te geven en al snel was heel haar gezicht bedekt met klodders sperma. Louise zoende Judith op haar mond en al snel tongzoenden ze weer. Serge was van Judith afgegaan en schoof nu naar beneden. Louise haalde een klodder sperma van Judith's gezicht en smeerde het op de tepels van Judith.

Vervolgens duwde ze haar eigen borsten tegen die van Judith en lag zo half over haar heen. Serge zijn lul was nog steeds halfhard. Hij wreef zijn eikel door de schaamharen van Judith en haalde de lul op en neer door de gleuf. En toen duwde Serge naar voren en stak hij zijn lul in mijn vriendin.

En ik vond het geil! Judith hapte naar adem toen Serge voorzichtig Judith begon te neuken. Judith kreunde en kuste. Louise schoof wat naar boven en kwam met haar borsten in Judith haar gezicht. Het sperma van Serge glom er vanaf. Zonder enige aarzeling zoog Judith op de tepels van Louise die hier kreunend van genoot.

Louise gleed met haar handen door Judith haar haar. Langzaam bewoog ze haar lichaam en duwde Judith haar hoofd naar beneden. Gedwee kuste die Louise haar buik. Net als Serge, zette Louise haar been over Judith heen. Haar kale kut droop van het vocht en Judith leek het niet te willen likken. Ik kroop naar hen toe en kuste Judith op haar mond. Ik zette me over het idee heen dat ik Serge zijn sperma op mijn lippen proefde. Ik was te geil om me daar zorgen over te maken.

Ik boog naar Louise toe en likte haar over haar natte lippen. Judith kwam aarzelend naar voren en likte voorzichtig Louise haar schaamlippen. Louise schoof direct dichterbij waardoor Judith met haar tong in Louise haar kut verdween. Ik keek even hoe Serge ging. Zijn lul stak nog maar een beetje in Judith maar nu ik keek schoof hij verder naar binnen. Judith hapte naar adem. Serge zijn lul ging loom in en uit de kut van Judith. Ik zag hoe haar schaamlippen strak om zijn lul zat.

Bij iedere stoot kwam hij dieper. Louise gleed nu met haar openstaande kut over het gezicht van Judith. Judith probeerde haar bij te houden en likte Louise waar ze kon. Maar Louise bewoog wild en heel Judith haar gezicht werd nat van de kut van Louise. Ik vond het heerlijk geil om te zien. Louise zat nu bijna bovenop Judith. Judith moest naar boven uitstrekken om Louise te blijven likken. Ik schoof naar voren en likte langs de mond van Judith om vervolgens samen Louise te likken.

Ik stak mijn tong in haar poesje en kwam zo diep mogelijk. Louise kronkelde van plezier. Judith likte Louise haar clitoris en likte af en toe mijn tong. Judith golfde van opwinding nu Serge zijn dikke lul dieper in haar had geschoven en ze gewend was geraakt aan zijn omvang.

Hij begon haar nu steviger te neuken en dat merkte ik aan Judith. Iedere keer als hij diep in haar kwam, ging er een scheut van genot door Judith haar lichaam. Judith, wat lekker zoals je klitje zuigt Ik stond nu op en hield me aan Louise vast. Ik stapte over Judith heen en schoof mijn lul tegen de kut van Louise. Die duwde zich op mij en ik schoof in een keer diep in Louise.

Ik voelde hoe Judith mijn billen vastpakte en meehielp Louise te neuken. Ik voelde dat ik snel klaar zou komen en dat was maar goed ook want zo op mijn hurken staan zou ik niet lang volhouden. Ik voelde Judith aan mijn ballen zuigen en begon Louise nu wilder te neuken. Die kreunde dat het een lieve lust was. Louise was er bijna maar ik ook want ik had al die tijd niet aan mijn lul gezeten omdat ik bijna kwam. Met een snoeiharde leuter neukte ik Louise zo diep als ik kon.

Ik voelde hoe Judith mijn billen streelde en met een vinger door mijn bilspleet ging. Ze voelde zachtjes aan mijn slingerende zak. Toen ze met haar wijsvinger mijn anus kriebelde, voelde ik mijn orgasme opkomen. Mijn lul groeide nog een millimeter en toen kwam ik klaar.

Ik neukte Louise nu snel met lange halen. Terwijl mijn orgasme wegebde, begon Louise wild te schokken en kreunde vrij hard. Dat moest buiten de caravan te horen zijn geweest. Niet dat we daar nou mee zaten. Louise en ik gleden van Judith af.

Heel het gezicht van Judith zat onder het kutvocht en sperma. Ik ging op mijn knieën naast Judith zitten. Mijn lul was nog halfhard en Judith nam 'm in haar mond om nog even lekker te pijpen. Louise sabbelde aan Judith haar tepel. Ik keek met bewondering naar de verdwijnende lul van Serge. Judith had bijna de hele lul in haar kut zitten. Serge hield haar benen omhoog en stootte wild in haar. Terwijl ik verlekkerd keek hoe Judith mijn slapper wordende lul geil pijpte, zag ik dat Judith nu ook ging komen.

Louise schoof met haar hoofd naar beneden terwijl ze een van Judith haar borsten bleef strelen en masseren. Serge neukte nog steeds op tempo door. Ik kon aan Judith zien dat ze er bijna was. Haar hele lichaam stond strak. En toen trok Louise met twee vingers Judith haar schaamlippen omhoog en likte haar kleine genotsknopje.

Ik kon goed zien hoe Louise met het puntje van haar tong over het knobbeltje ging terwijl Judith haar onderlichaam wild schokte bij het klaarkomen. Serge was ook alweer zo ver dat hij ging komen. Hij pompte nog een aantal keer en trok toen zijn lul uit Judith. Louise likte direct over de glibberige eikel en nam die zo diep mogelijk in haar mond. Wat een geil gezicht. Serge neukte Louise in haar mond. Louise trok hem af en voelde met een hand onder zijn zak.

Serge kreunde diep en toen hij klaar kwam, tuitte Louise haar lippen tegen zijn eikel en zoog al het zaad uit hem. Triomfantelijk liet ze zien hoe ze het keurig opgevangen had. Ze draaide zich naar Judith en zoende die op haar mond. Judith protesteerde niet en kreeg zo Serge zijn lading van Louise gedeeld. Serge zette zich in een hoek en lag languit bij te komen.

Zijn lul hing verslapt over zijn been. De restjes sperma liepen er nog uit. Ik zat nog op mijn knieeen te genieten van de tongzoen van Louise en Judith. Ik besloot ook maar in een hoek te gaan relaxen.

Louise streelde Judith door haar haren en over haar armen. De tederheid werd beantwoord en Judith knuffelde Louise. De vrouwen gingen op hun zij tegen elkaar aan liggen.

Hun benen verstrengelden zich; hun onderlichamen kronkelden onder de aanraking van hun poesje door de been van de ander. Beiden waren vast nog gevoelig van hun recente climax. Teder gingen hun handen over elkaars rug en billen terwijl ze kusjes uitdeelden en tongzoenden. Hun borsten lagen tegen elkaar en bewogen mee met de glooiende bewegingen. Ze waren in hun eigen wereld en Serge en ik waren slechts toeschouwers die zij niet eens zagen staan.

Het was intense pure lesbische sex. Ik meende Louise iets te zien gebaren naar Serge. Het was klein en subtiel maar het ontging me niet. Serge draaide zich half om en haalde iets uit de keukenlade. Het leek een flesje olie. Hij schoof het onder zijn been. Minuten en veel gestreel van de dames later, kwam het flesje weer tevoorschijn. Serge gaf het Louise in haar hand. Die pakte het aan duwde vervolgens Judith van zich af tot die weer plat lag.

Terwijl ze Judith bleef kussen, spoot ze wat van het goedje op Judith haar buik. Die fronste even maar genoot toen weer van het gekus van Louise. Louise smeerde wat inderdaad olie leek te zijn uit over Judith haar buik en schoof toen door naar haar borsten. De globes glommen van het glibberige goedje. Zodra de borsten beiden goed geolied waren, smeerde Louise verder en had al snel Judith haar bovenlichaam in een glimmende laag gezet.

Haar handen bleven masserend over het zachte vlees gaan. Vervolgens kneep ze nog meer olie uit het flesje op Judith haar borsten zodat deze er buitengewoon gliberig uitzagen. De massage miste zijn uitwerking niet op Judith.

Ze kronkelde van genot en haar tepels zagen er ontspannen groot uit. Ik vermoedde dat de olie een verhittende werking had. Louise smeerde of beter bezegd streelde de olie verder uit naar de onderbuik van Judith. Die opende als vanzelf haar benen waarop Louise de olie over de bovenkant van Judith haar benen smeerde, tergend langzaam steeds meer richting haar liezen opschuivend.

Serge stond op en liep naar het caravantoilet. Even later kwam hij terug met een bakje warm water, scheerschuim en een mesje. Hij keek me even aan om te peilen hoe ik over deze actie dacht. Ik knikte instemmend waarop Serge met een glimlach weer ging zitten op het bed. Louise had ondertussen al strelend en insmerend een handdoek onder Judith haar kont geschoven.

Judith was in een soort trance. Die lag heerlijk met haar ogen dicht te kronkelen onder de tedere aandacht van Louise.

Zonder enige gene lag ze met haar benen wijd. Judith pakte de scheerkwast van Sergen, doopte hem in het warme water en toen over de zeep. Louise zat nu op haar knieeen naast Judith en met haar linkerhand ging ze van Judith haar buik tot vlak boven haar schaamstreek.

Judith reageerde door haar bekken licht naar boven te kantelen. Alsof ze wilde dat Loiuse haar hand verder zou gaan, wat waarschijnlijk ook zo was. Toen zette Louise de scheerkwast op dezelfde plek en maakte langzame draaiende bewegingen. Judith kronkelde een beetje maar spartelde niet tegen. De scheerkwast draaide langzame rondjes door de krulhaartjes.

Judith opende haar benen nog meer om de scheerkwast vrij zijn gang te laten gaan. Louise liet de kwast vlak langs de schaamlippen gaan. Toen alles goed was ingezeept gaf Serge haar het scheermes en de kom met warm water.

Heel voorzichtig scheerde louise aan de bovenkant van de haarlijn. Judith leek uit haar trance te ontwaken.

Ik wilde dat Judith mee zou werken omdat een kaalgeschoren kutje me wel heel geil leek. Ik had Louise gevoeld, gelikt en geneukt en het was een nieuwe dimensie aan mijn sexervaringen, zo'n kaal poesje. Om de missie te laten slagen, ontfermde ik me over Judith. Ik ging naast haar liggen en kuste haar op haar mond. Gretig zoende ze me terug en met een warme hand masseerde ik haar van de olie glibberende borsten. Ook dit was iets wat ik niet kende en direct waardeerde: Eens in de paar seconden keek ik hoe Louise vorderde.

Judith haar onderlichaam kronkelde onder de aandacht. Minuten later was Louise volgens mij klaar want ze had de scheerspullen opzij geschoven en had het poesje droog gedept. Opeens voelde ik een paar handen over mijn onderlichaam gaan en zag dat Louise nu mij aandacht gaf. Ook Serge was in actie gekomen. Hij had de olie in zijn handen en was bezig de huid rond Judith haar schaamlippen in te smeren met olie. Judith kreunde zachtjes en kronkelde onder zijn aanraking.

Opeens voelde ik de scheerkwast rond mijn jongeheer. Even flitste de gedachte door me heen om haar tegen te houden maar toen ik aan Serge zijn schaamstreek dacht, besefte ik dat het normaal was op dit soort campings om geschoren te zijn en met een blote snikkel rond te lopen.

Ik was ook wel nieuwsgierig naar het gevoel. Ik liet Louise dan ook haar gang gaan. Ik voelde hoe ze mijn lul hier en daar opzij schoof terwijl ze me inzeepte. Het kietelende, strelende gevoel van de kwast vond ik heel aangenaam. Ik nam me voor ook zo'n kwast en zeep aan te schaffen om op zijn minst dat erotisch strelende gevoel te kunnen herhalen als ik mezelf aftrok.

Toen de kwast in de buurt van mijn anus kwam, voelde dit lekker. Ondertussen wreef Serge de olie rond Judith haar schaamlippen. Hij duwde de lippen tegen elkaar waardoor haar klitje gestimuleerd werd. Met zijn duimen aan weerszijden van de schaamlippen masseerde hij in lange halen de gevoelige schaamstreek.

Judith lag te hijgen en wilde haar benen nog verder openen. Serge spoot wat olie op de binnenkant van haar dijen en masseerde haar nu van haar knieeen naar haar poesje toe.

Hij nam nu plaats op zijn knieeen voor het bed. Voorover buigend kon hij nu haar beide benen masseren, strelen en insmeren. Judith kronkelde en was als een slappe pop in zijn handen aan hem overgeleverd. Hij kon haar benen nu omhoog duwen waardoor haar poesje en anus bereikbaar werden. Met een hand hield hij haar beide benen bij elkaar omhoog en met zijn andere spoot hij was olie op haar schaamlippen. Het teveel aan olie gleed over haar anus richting haar rug.

Serge smeerde de olie in rond haar anus. Ik voelde me weer enorm geil worden, maar dat kan ook zijn geweest omdat Louise mijn nu kale kloten in haar hand hield.

Wat een geil gevoel was dat! Louise was klaar met scheren en nam het flesje olie van Serge over. Ze goot wat over mijn schaamstreek en smeerde het goedje in over mijn nu kale huid. De ervaring was intens! De directe aanraking van haar hand op mijn kale gevoelige huid was hemels. Louise moest vaker met dit bijltje gehakt hebben want ze werkte met haar handen van buiten naar binnen en het voelde alsof de warmte allemaal naar mijn pik geleid werd.

Ik had het idee alsof ik kippenvel en een brandend gevoel op hetzelfde moment beleefde. Louise lachte en keek me met haar verleidelijk mooie groene ogen aan. Serge hield nog steeds Judth haar beide benen omhoog maar was nu met zijn hoofd tussen haar benen. Ik kon nog net zien hoe zijn tong door haar gleuf ging en Judith schokte en kreunde van genot.

Zijn tong werkte traag op haar poesje en volgens mij ook lager. Judith lag te hijgen en probeerde me niet langer te zoenen. Ze had nu met een hand zelf een van haar borsten vastgepakt en lag deze nu zelf te knijpen en te strelen. Ik probeerde te onthouden wat ze bij zichzelf deed zodat ik het zou kunnen herhalen. Blijkbaar vond ze het zo heel lekker. Maar mijn aandacht voor Judith verdween snel. Ik voelde hoe Louise met het puntje van haar tong de eikel van mijn lul begon te likken.

Ondertussen masseerde ze traag mijn zak met ballen. Het was alsof dat in vuur en vlam stond, zo warm was dat. Louise richtte zich op en tuitte haar lippen tegen mijn eikel en zoog aan het uiteinde. Ze keek me aan met haar mooie ogen waar ik in verdronk. Ik pakte twee kussentjes, schoof die onder mijn hoofd en kon zo heerlijk genieten van het uitzicht. Serge en Louise werkten naast elkaar aan ons genot. Louise schoof met haar mond over mijn eikel en bleef me strak aankijken.

De coordinatie met haar hand om mijn zak was fenomenaal. Langzaam verdween mijn eikel weer tussen haar lippen. Ze hield even in waarop ik voelde hoe haar tong rond mijn eikel gleed. En toen zakte ze verder over mijn lul. Ze liet mijn pik een paar keer diep in haar mond komen en zelfs in haar keel.

Het verbaasde me dat ze mijn totale lul in haar mond kon laten verdwijnen. Slechts eenmaal moest ze even slikken maar verder gleed ik diep in haar mond. Ze liet mijn lul weer uit haar mond glijden waarop een sliert kwijl mee kwam. Mijn lul glom en het kwijl liep over mijn zak. Louise zorgde ervoor dat al het vocht op mijn zak en rond mijn lul werd gesmeerd. Dat gevoel van al dat warme vocht kende ik niet, noch het genot dat er mee gepaard ging. Ik kwam even naar voren om te kijken wat Serge nu bij Judith deed.

Hij likte haar gleuf in de lengte en zoog dan even op haar klitje. Ondertussen had hij zijn pink voor een stukje in haar anus geschoven. Hmmm, dat was nieuw terrein voor ons. Zover ik wist ten minste. We verlegden vandaag veel grenzen. Serge demonstreerde het effect van zijn pink door deze voorzichtig dieper te schuiven en ondertussen Judith door haar gleuf te likken. Een intense kreun klonk door de caravan. Louise klom nu op het bed en op mijn schoot.

Met een handige beweging schoof ze mijn piemel tussen haar schaamlippen maar ze zat op mijn onderbuik. Mijn lul lag dus languit op mijn buik en haar schaamlippen zaten eroverheen.

Ik keek naar het punt van samensmelting en genoot van het uitzicht. Haar dikke lippen zaten zijlings over mijn lul en mijn eikel keek me recht aan. Langzaam begon ze mijn lul te berijden door naar voor en achter te schuiven. Omdat ik geschoren was, voelde het heerlijk glibberig die naakte huiden op elkaar. Serge tikte me aan en gaf me het flesje met olie. Louise ging rechtop zitten met haar borsten naar voren. Haar tepels staken uitdagend naar voren. Ik strekte mijn arm en spoot een ruime hoeveelheid van de olie over haar borsten.

De olie gleed over de lekkere rondingen naar beneden over haar buik om uiteindelijk op mijn buik te eindigen. Met twee handen oliede Louise zichzelf in. Haar handen gingen traag over haar borsten. Ik spoot nog wat olie over haar handen zodat er voldoende glibberigheid te zien was. Vind je het lekker om te zien hoe ik mijn tietjes insmeer? Het was maar goed dat ik al een keer klaargekoen was want anders was het nu snel gebeurd. Ik wist dat ik het nu langer vol kon houden.

Ik knikte naar Louise en keek gehypnotiseerd naar haar tietjes. Terwijl mijn kutje lekker over jouw lul glijdt, smeer ik mezelf heerlijk in met deze warme olie. Wil je soms ook mijn tietjes insmeren? Ik kon alleen maar verliefd ja knikken. Ik zou deze vrouw kunnen trouwen ondanks het leeftijdsverschil. Ik zou de slaapkamer niet meer uitkomen. Louise boog naar voren en bungelde met haar borsten. De olie droop er vanaf maar belangrijker nog, ze waren fantastisch mooi. De blanke huid met roze tepels stonden voor eens en voor altijd in mijn geheugen geprent.

Louise spoot nu wat van de olie op mijn gladde borst en begon mij met haar twee handen in te smeren.

Neuk de juf lekker geil mokkel

Indien gewenst en uiteraard in overleg evt ook opgenomen Kan onherkenbaar in beeld voor nog te starten website. Ook stevigere vrouwen zijn zeer welkom. Meester zoekt vrouw om te begeleiden en op te leiden tot Welkom op mijn advertentie. Je hebt al een tijd onderdanige gevoelens, je wilt er iets mee doen en daarom kom je op mijn profiel. Nu durf je de stap te nemen. Om in herhaling te vallen heb je begeleiding nodig, dus regelmatig spanking. Vind jij dat je straf verdiend heb? Zoek jij spanking en discipline?

Of zoek je meer;..? Slavin verlangend naar een grote pik! Heb jij een grote pik en wil jij mij morgenavond komen afraggen zo tegen Kom dan als je een sletje wilt! Uitsluitend zoekend voor zaterdagavond 25 november wanneer wij in het hotel zullen verblijven! Mijn meester zou graag zien dat ik,"zijn" sletje door 2 mannen onder handen wordt genomen.

Hij zal mij wijdbeens vastgebonden op mijn buik op bed neerleggen waarna jullie mij,elkaar afwisselend kunnen gaan afraggen wanneer ik niets in te brengen hebbend op bed zal liggen en mijn meester zal toekijken. Nadat jullie mijn gezicht eronder hebben Verlangend naar een sletje.. Ik sta voor veel open maar anaal krijgen is toch een voorkeur. Mijn stats zijn 25 jaar, 1. Graag alleen een reactie met foto en een foto van mij komt op aanvraag.

Slavin gezocht drenthe groningen Man 50 is op zoek naar jou. Jij bent een sletje en zal gehoorzamen. Jij doet wat ik wil. Ik bind je vast en doe met je wat me goeddunkt. Welk meisje zoekt begeleiding en heeft regelmatig echte straf nod Ik ben een goeduitziende Dominante man van 44 jaar. Ervaring met het geven van spanking en het her opvoeden van verwende en verwaande meisjes..

Ben jij een meisje dat begeleiding nodig heeft? Heb je geen of niet genoeg discipline dan helpt een goede spanking. Hierdoor ga je beter presteren bijv bij je studie. Spanking als echte straf bijv wanneer jij teveel drink of een grote mond heb. Ik maak regels en afspraken waar jij je aan moet Meestal vind je ze in de grote stad maar ik ben er van overtuigd dat ze ook wel in mijn regio zijn. Heb jij het verlangen om gestraft te worden?

Heb jij geen zelf discipline? Sonja gierde het uit Ik snelde toe en zag dat ze de prive filmpjes van Demi en mij had ontdekt. Tja daar stond ik dan. Hoewel ik vrij ruimdenkend ben was het natuurlijk niet de bedoeling dat iemand dit te zien kreeg. Frank stond nu ook naast me en zijn ogen vielen bijna uit z'n hoofd. Plots keek ze me ondeugend aan De situatie begon een beetje beschamend te worden. Ik was niet echt blij met die oplosing maar het kwaad was al geschied en zolang niemand wat zei kon ik er wel mee leven.

Ik wist dat Frank zijn mond kon houden. Hij had al vaker dingen van me geheim gehouden, zelfs voor Sonja. Dat was een vreemde reaktie Ik wist dat Frank Demi een lekker ding vond.

Waarschijnlijk het feit dat ze nu net mijn pik in haar mond had, had dus schijnbaar effect. Sonja drukte met een luide "YES! Het volgende half uur keken we stil naar onze pornofilm. De daadwerkelijk lengte van onze neukpartij was een paar uur maar ik had deze film al gemonteerd en hij was dus net zo strak als een professionele porno scene.

Demi is een mooie slanke meid met weliswaar kleine tietjes maar met een lekker kontje. Indisch type, lang donker haar en ook een pluspunt zeer lenig. Ik neukte Demi in elke houding en alles zat er in Ze slikt niet door, net als de meeste vrouwen houd ze daar niet van Sonja en Frank zaten met open mond te kijken en het werd steeds warmer in de kamer. Frank en ik stonden beide naast Sonja en ik zag dat Frank een enorme staander in zijn broek had.

Sonja had haar hand zachtjes op haar kruis gelegd. Ze zat helemaal in trance te kijken. Nu wist ik van Frank en trouwens ook van haarzelf dat Sonja een zwak voor mij had en mijn hersens werkten op volle toeren. Plots zag ik dat ze haar andere hand op Franks kruis legde.

Ze zat zo diep in de film dat ze vergat waar ze was. Ik stond links van haar en legde mij hand op haar schouder. Ze schrok en trok snel haar hand weer weg. Langzaam ging haar hand weer omhoog en stilletjes masseerde Franks kruis. Zonder iets te zeggen pakte ik haar andere hand en legde deze op mijn kruis. Ze keek niet op en begon ook die zachtjes te kneden. Ze keek even naar Frank die zachtjes naar haar knikte.

Langzaam deed ze zijn rits open en stak haar hand naar binnen. Ik vond het wel lekker maar het duurde mij wat te lang. Op het scherm neukte ik Demi hard in haar kontje en ik zag een glinstering in haar ogen.

Ik besloot om een brutale stap te maken, haalde mijn lul uit mij broek en duwde deze terug in haar hand. Ze schrok even maar pakte hem toch stevig vast. Frank kon natuurlijk niet achterblijven en deed hetzelfde. Ze zat nu tussen ons in en trok nog steeds kijkend naar Demi aan onze lullen. Ze keek omhoog naar Frank en stopte zijn eikel heel even in haar mond. Daarna keek ze mij aan en nam toen ook mijn lul even in haar mond.

Bijna verbaasd bestudeerde ze onze lullen en nam ze weer om en om in haar mond. Soms probeerde ze zelfs om beide eikels in haar mond te nemen. Zo bleef ze ons een tijdje plagen totdat Frank het heft in eigen handen nam.

Of eigenlijk haar hoofd. Ze had zijn eikel weer in haar mond en hij pakte haar hoofd met twee handen vast en duwde zijn pik diep in haar mond en hij begon zachtjes te stoten. Na een stoot of vijf trok ze zich los en draaide haar hoofd weer naar mij. Ik maakte gebruik van de situatie en deed hetzelfde. Hoewel mij lul wat groter is als die van Frank kon ze hem ook zonder veel problemen hebben.

Frank had ondertussen haar tieten uit haar shirt gehaald en speelde er mee. Ze was al helemaal bezweet van het werken dus ze glommen mooi.

Ze zoog, likte, smakte en kwijlde alsof ze al jaren geen lul meer had gehad. Haar pijpkunsten waren zo lekker dat ik steeds sneller begon te stoten. Ik hoorde haar kokhalzen maar ze legde haar hand op mijn bil alsof ze me wilden aanmoedigen.

Al kreunend voerde ik het tempo op. Na een aantal stoten moest ik even stoppen en trok mijn lul uit haar mond. Ze lachte en draaide terug naar Frank. Ik ging met mijn hand onder haar rokje, trok haar natte slipje opzij en speelde met haar klitje. Ze had geen schaamhaar en voelde lekker glad aan. Zo wisselde ze onze lullen af. Slijmdraden liepen van mijn pik naar haar mond en van haar mond naar Franks pik. Haar kin en tieten zat onder het kwijl.

Het was een ontzettend geil zicht maar na een tijdje wilde ik toch ook wat meer. Frank had hetzelfde idee en ging op de stoel zitten. Sonja begon 'm staande te pijpen. Ik ging achter haar staan en begon aan haar kutje te likken. Ze was zo nat dat ik er zo vier vinger in kon duwen.

Ik was natuurlijk botergeil en trok met mijn andere hand haar billen een beetje van elkaar en likte haar sterretje. Dat had ze niet verwacht. Ze kreunde diep en voerde haar pijptempo op. Af en toe ontsnapte er een gesmoorde "ahhh" of "oohh". Ze had ondertussen al bijna niks meer aan, alleen haar hemdje wat nu rond haar middel zat.

We manoevreerden haar naar een aantal grote dozen en ze ging wijdbeens zitten. Ze keek ons geil aan en speelde met zichzelf. Ik ging op de bank voor haar staan en bood mijn lul aan. Ze deed haar mond open en pakte mijn ballen vast. Ik begon haar weer in haar mond te neuken en keek hoe Frank tussen haar benen was gedoken. Ik kon niet zien wat hij deed maar wat het ook was het maakte haar nog geiler. Ik beseft plots dat ik gewoon de vrouw van mijn beste vriend aan het neuken was. Ik kon haar nu al zo lang dat het bijna een soort zusje was en nu ik keek hoe ze mijn lul inslikte.

Er ging er een golf van geilheid door me heen. Sonja had onder tussen haar handen op mijn billen gelegd en haar hoofd lag nu achterover op de dozen. Ik moest een beetje mijn positie aanpassen maar kon haar nu langs boven in haar mond neuken. Het was zo lekker dat ik steeds dieper ging.

Ondanks de rochel en kokhals geluiden hoorde ik geen protest dus ging ik door. Frank had nu een perfect uitzicht en kon in alle glorie zien hoe mijn pik in en uit de keel van zijn vrouw ging. Kwijl droop uit haar mond en liep langs haar tieten naar beneden. Het duurde niet lang of ik voelde een orgasme opkomen. Sonja voelde dat schijnbaar ook en stopte.

Frank zette haar op handen en knieen. Ik stak nu mijn lul in haar kutje en Frank in haar mond. Met Franks lul in haar mond keek ze achterom en knipoogde. Haar kutje was kletsnat en mijn lul schoof er gemakkelijk in. Ik besloot haar wat harder aan te pakken en begon meteen hard te pompen. Ik hoorde haar grommen en zag haar hard in Franks billen knijpen. Haar zware tieten gingen heen en weer en ik bekeek haar dikke kont.

Ik had wel eens van Frank gehoord dat ze geexpirimenteerd hadden met anale sex dus ik dacht "What the fuck, let's go! Ze regageerde niet dus ik duwde zachtje mijn duim naar binnen. Ik hoorde een gesmoorde kreun maar verder niks dus liet ik mijn duim zitten en begon weer te stoten. Plots begon ze te schokken. Al snikkend en trillend probeerde ze nog door te gaan maar al snel werd ze even helemaal stil. Ze herstelde zichzelf vrij snel weer en we wisselden van positie.

Frank pakte stevig haar haar vast en trok haar hoofd naar achter Langzaam drukte hij zijn lul bij haar naar binnen totdat hij helemaal was verdwenen. Ik stopte mijn pik weer in haar mond, pakte haar intussen natte haren vast en probeerde Franks tempo te volgen.
Zo geniet je hier van de meest wilde hoogtepunten van alle vrouwen en mannen die je te spreken krijgt. En het mooiste van allemaal is dat je helemaal zelf kiest met wie je aan de lijn komt. Een heerlijk overzicht vol lekkere meiden, zoals de jarige Anne Fleur of de jarige Suzanne.

Ben je eenmaal in contact gekomen met een van de wilde meiden via de Thuis Sexlijn, dan zal je die ervaring niet snel vergeten. Wil je dus met een leuke dame chatten, dan kan dat via Sexlijnen. Klik op de knop 'Profiel' om direct meer te lezen over de betreffende sexy dame.

Zo is hier alle informatie te lezen over de meiden, zoals hun cupmaat, hun favoriete standjes, haarkleur, of ze intiem geschoren zijn en nog veel meer! Veel lekkerder dan dit kan het toch niet? Wat dacht je bijvoorbeeld van de lekkere jarige Nadia met cupmaat 80D: Ik hou heel erg van teasen en met mijn lange benen en korte rokjes en hoge hakken heb ik veel wisselende seks contacten.

Ik ben stout, ondeugend en sexy. Hou zo van mannen pikken, bel je me snel? Ik ben echte een buitenlandse verrassing', vertelt ze je. Wat er dan gebeurt, mmm bel me maar snel', zegt Shera. Begin vandaag nog met bellen en kom tot een knallend hoogtepunt! Alle modellen zijn 18 jaar en ouder. Ik voelde mijn ballen samentrekken en weer ontspannen van genot.

Ik zag hoe een hand van Serge nu van achter Judith haar rug kwam en steeds meer de zij van Judith begon te strelen. Zijn hand schoof op naar Judith haar borst.

Judith liet nu de borst van Louise los en zette haar handen op haar knieën. Louise plaatste haar handen er bovenop. Voelt het nog steeds niet goed? En jij hebt nog wel een bos haar dat alles bedekt. Haar rechterbeen schoof zo tegen mijn linkerknie op om er tegenaan te steunen.

Louise gaf Judith volop uitzicht op haar blote poes. Serge had zijn hand niet weggehaald en streelde nu voorzichtig de zijkant van Judith haar borst. Zijn vinger streek over de ronding. Ik liet mijn hand nog wat hoger over de binnenkant van Louise haar dij gaan. Haar huid voelde zacht en warm. Mooi en bewonderingswaardig" zei Louise. Ze legde haar rechterhand op de mijne en schoof mijn hand dichter maar haar poesje.

Mijn hart ging tekeer. Judith accepteerde Louise haar actie waarschijnljk omdat Serge tegeljkertijd haar borst had omvat van achteren. Teder voelde hij haar borst. Louise schoof haar hand over Judith haar dijbeen waarop Judith schrikkerig reageerde. Ze leidde Judith af van het feit dat ze mijn hand in haar lies had gelegd. Ze zette haar hand weer op Judith haar knie en keek Judith indringend aan. Het was een makkelijke zet. De meeste vrouwen vinden zichzelf te dik. Ze leek te blozen. Met een bonkend hart streelde ik voorzichtig de lies van Louise.

Mijn vingers gleden vlak langs haar schaamlippen. Ik voelde hoe Louise haar onderlichaam subtiel bewoog op mijn aanraking.

Louise boog naar voren en ging met haar hand over Judith haar buik. Die kromp ineen bij de aanraking. Iedere vrouw heeft wel een buikje als ze een beetje voorovergebogen zit. Serge zijn hand gleed van de borst naar Judith haar buik en streelde die teder.

Dit leek Judith goed te doen want ze accepteerde die aanraking meer dan die van Louise. Ik had mijn hand uit haar lies weggetrokken en genoot nu van haar hand op mijn buik.

Mijn lul stond echter recht omhoog zodat deze tegen haar hand aankwam. Louise deed alsof ze niets merkte en kneep in het beetje vet dat ik had om te benadrukken dat het heel normaal is. Mijn pik kwam tegen de achterkant van haar hand aan. Brutaal pakte ze mijn lul in haar hand en deed alsof ze 'm aandachtig bekeek door hem heen en weer te bewegen.

De aanraking was goddelijk. Ik zag hoe het voorzaad op mijn eikel glom. Als ze langer door zou gaan dan zou de voorhuid over mijn eikel glijden. Judith zei niets maar ik zag wel waarom. Serge plukte met zijn hand aan Judith haar schaamhaartjes. Judith leek wel in trance van wat ze zag en voelde. Louise keek Judith aan. Ik zag de aarzeling in Judith die ik zelf ook voelde. De aanraking was verrukkelijk maar dat een ander aan je partner zat was toch wel heel vreemd en opwindend tegelijk.

Maarten schijnt het ook niet erg te vinden Bedoelde ze nu dat zij ook aangeraakt werd of dat ik werd betast? Louse glimlachte en voelde nu erotischer mijn piemel. Haar vingers gleden over de zachte huid en gingen op zoek naar mijn ballen. Ik zag dat Serge tergend langzaam door Judith haar schaamhaar kroelde en hoe hij steeds lager ging.

Judith haar borsten gingen op en neer van opwinding. Ze zocht steun waarop Serge dichter achter haar ging zitten. Hij strekte zijn benen languit en schoof die onder die van Louise door. Judith leunde tegen Serge aan terwijl Serge met zijn andere hand de binnenkant van haar dij begon te strelen. Judith leek helemaal op te gaan in de aanraking. Ongetwijfeld voelde ze ook Serge zijn lul tegen haar rug of billen. Louise betastte met haar vrije hand haar linkerborst.

Judith kreunde heel zachtjes maar hoorbaar voor iedereen. Louise glimlachte en ging door met haar eigen borst te strelen. Ondertussen friemelden haar vingers met mijn volle zak. Dat moest ze niet te lang doen anders zou ik klaarkomen. Serge boog voorover en zoende Judith zachtjes op haar schouder. Met kleine kusjes schoof hij op naar haar nek.

Judith leunde nog meer tegen Serge aan en deed haar hoofd opzij om Serge in haar nek te laten zoenen. Haar ogen waren op het gestreel van Louise gericht. Serge zijn vingers gingen nu verticaal op en neer door Judith haar schaamhaar langs haar schaamlippen. Judith reageerde door onderbewust haar onderlichaam naar voren en achteren te kantelen.

Ik draaide mijn lichaam iets zodat de benen van Serge en Louise meer ruimte kregen. Maar op deze manier kon ik beter Judith bereiken. Ik legde een hand op haar bovenbeen en streelde haar daar. Ik schoof nog wat dichterbij en streelde Judith door haar haren.

Ze keek lodderig uit haar ogen. Ik boog me voorover om haar te kunnen zoenen. Ze zag mijn bedoeling en boog naar me toe. Ze zoende me op mijn mond en drong meteen met haar tong naar binnen. Ik liet mijn hand over haar bovenbeen gaan en kneep zachtjes. Louise maakte van de afleiding gebruik om dichter naar Judith te schuiven. Met zachte dwang wist ze Judith uit haar kleermakerszit te krijgen en haar benen over die van Judith te leggen.

Judith was helemaal in de zevende hemel. Serge en ik die haar zoenden en haar tussen haar benen streelden. Louise was klaar met de verhuizing wat betekende dat er ruimte achter haar was gekomen. Ik schoof weg en zag Judith verbaasd kijken bij het afbreken van de zoen. Toen ik achter Louise schoof leek ze te berusten in de afstand. Louise glimlachte dat ik achter haar kwam zitten.

Ze schoof nog iets naar voren en kwam daarmee heel dicht bij Judith. Het was een wirwar aan benen maar het paste allemaal in elkaar.

Mijn lul stond recht omhoog tegen de rug van Louise. Met mijn handen begon ik haar zachte rug te strelen. Het voelde gek aan om een andere vrouw dan je eigen te strelen. Mijn handen gingen gretig maar zorgvuldig zachtjes over haar lichaam.

Ik streelde haar zij en ging met mijn handen om haar buik om haar vervolgens zo te knuffelen. Judith was verzonken in Serge zijn aandacht. Ze had haar hoofd half gedraaid en werd nu door Serge op haar wang gezoend.

Met een hand kneep hij zachtjes in haar borst en de andere had hij nu volledig over haar poesje gelegde. Aan de zachte bewegingen van zijn hand en het schuiven van Judith te zien, had hij haar pruim weten te vinden en was hij haar nu flink nat aan het maken. Het zicht op mijn eigen schatje die volledig genoot, wond me tot mijn verbazing enorm op. Terwijl Louise de bovenbenen van Judith bleef strelen, liet ik mijn handen over Louise haar borsten gaan.

Het voelde gek om een kleinere maat in handen te houden maar het voelde heerlijk vanwege de erotische spanning en het feit dat ze van een veemde vrouw waren. Ik hoorde hoe Louise zachtjes begon te kreunen onder mijn masserende handen. Judith had haar ogen gesloten en golfde op de vingers van Serge. Ze tongzoende met Serge en kreunde nu niet zachtjes meer. Louise boog naar voren en streelde Judith haar borsten met haar vingers. Judith schokte even maar protesteerde niet.

Louise nam nu de twee grote borsten en kneep er zachtjes in. Ze duwde ze tegen elkaar en tilde ze op. In bleef Louise haar borsten masseren terwijl die naar voren boog.

Ze gaf een kusje op Judith haar borst en toen de andere. En toen sabbelde ze zachtjes aan Judith haar tepel. Judith haar borsten gingen gejaagd op en neer van opwinding. Ik zag hoe Serge nu naar achteren schoof en ruimte maakte. Hij trok zijn benen in en ging op zijn knieën zitten. Ondertussen bleef hij Judith kustjes geven.

Zijn enorme leuter stak fier omhoog. Hij pakte Judith haar hand en legde die op zijn trots. Judith begon direct loom aan het grote geval te trekken. Louise hijgde nu van opwinding. Louise zoende haar nu boven haar borsten en in haar nek. Serge pakte de kussens waar hij eerder tegenaan had gezeten en legde deze achter Judith.

Louise duwde Judith al zoenend achterover. Deze liet zich gewillig tegen de kussens aanduwen en lag schuin omhoog. Louise gebaarde me dat ze achteruit wilde waarop ik even plaats maakte door te gaan staan.

Louise schoof haar benen onder die van Judith vandaan en ging op haar knieën zitten. Vervolgens boog ze over Judith heen. Die lag languit zachtjes aan Serge zijn pik te trekken terwijl Serge zijn vingers nu duidelijk in en uit de kut van Judith gleden. Louise kroop naar voren en zoende Judith. Die was in de wondere wereld van geilheid beland en vond nu alles goed.

Ze opende haar mond en tongzoende met Louise tot grote opwinding van mij en Serge. Nu Louise op haar knieeen voorovergebogen op handen en voeten zat, kon ik goed haar glinsterende roze schaamlippen bewonderen. Ik liet mijn handen bewonderend over haar lekkere billen gaan en streelde haar zachtjes door haar bilspleet. Vervolgens ging ik op mijn knieeen achter haar zitten en liet mijn lul tegen haar natte lipjes aankomen. Een klein schokje van verbazing en toen schoof ze een stukje naar achteren.

Ik begreep de hint en schoof mijn lul in haar druipende kutje. Ik dacht dat ik direct klaar kwam. Het was verbazingwekkend dat ze krapper was dan Judith gezien de enorme paal van Serge.

Ik liet mijn lul diep in haar zitten en genoot van het moment. Als ze nu haar kutspieren zou gebruiken zou ik spontaan klaarkomen. Terwijl Judith en Louise aan het tongzoenen zijn, draait Serge zijn lichaam meer naar hen toe. Zijn lul komt dichterbij hen maar Judith laat hem niet los. Het geval is werkelijk indrukwekkend. Ik zie nu hoe het voorzaad over de voorhuid glijdt en dat Judith zijn voorhuid bijna over zijn eikel trekt.

Serge blijft dichterbij komen. Zijn lul is nu dicht bij hen. Louise doet nu ook een hand om de lul en samen trekken ze de ouwe surfgod af. Zijn eikel glijdt nu door de voorhuid; de lul is nu op volle sterkte en ik schat 'm polsdik en zo'n 23cm lang. Louise verbreekt de zoen en trekt de lul van Serge dichterbij. Ze geeft de eikel een zoentje en zoent dan Judith weer. Die likt gretig de lippen van Louise. Louise herhaalt de actie nog een keer.

Ik kan me ondertussen niet meer inhouden en neuk nu loom Louise op z'n hondjes. Ik doe het tergend langzaam en moet me continu op mijn lip bijten om niet klaar te komen. Ik besluit tijdelijk te stoppen en haal mijn lul uit haar. Ik kan zien hoe haar kutlipjes uit elkaar blijven staan als ik mijn lul met slurpende geluidjes uit haar trek. Ik geniet van het uitzicht en kijk met bonsend hart naar het trio voor me.

Louise likt nu het puntje van Serge zijn eikel en zoent dan Judith weer. De lul is echter dichter bij de mond van Judith gekomen. Judith lijkt te aarzelen en geeft dan de grote knots ook een zoentje. Judith heeft de smaak te pakken en likt nu met haar tong over de eikel. Louise valt haar bij en samen likken ze de ontblote eikel. Ik kijk naar Serge die geil naar het gelik kijkt. Ik word ongelooflijk geil als ik Judith en Louise zo bezig zie.

Ik besluit van het bed af te stappen en op mijn knieën op de grond te gaan zitten. Met mijn handen streel ik de billen van Louise. Als ik onder haar benen door kijk, zie ik hoe Serge traag twee vingers in en uit de kut van mijn vriendin schuift. Ze zijn glinsterend nat als hij ze eruit trekt wat erop wijst dat Judith extreem geil is.

Iets wat me niets verbaasd. Ik richt me weer op en lik Louise over haar billen. Mijn tong kringelt rondjes richting haar kutje. Louise kantelt haar heupen om haar poesje zoveel mogelijk mijn kant op te duwen.

Ik zoen haar op haar lippen en lik haar dan door haar gleuf. Ze schokt een beetje maar geniet dan van mijn zachte slurpende geluidjes als ik haar met lange halen lik. Haar geilheid smaakt heerlijk zilt. Gretig lik ik wat van haar vocht op en slik het door.

Met het puntje van mijn tong kan ik haar bobbeltje raken. Ondertussen blijf ik haar billen strelen. Ik word er zo geil van. Ik kan wel uren aan Serge zijn lul likken Samen blijven ze aan die knuppel likken. Louise haar tong glijdt niet alleen over de glibberige eikel maar likt ook de tong van Judith.

Louise duwt Judith haar linkerbeen omhoog waardoor haar poesje nog meer vrijheid krijgt. Ze streelt de binnenkant van Judith haar dij. Judith haar tong gaat over de eikel en dan opent ze haar mond een beetje en zuigt aan het puntje. Ondertussen stroomt haar kutvocht mijn mond in, zo geil wordt ze er van. Mijn mond zit er vol mee.

Ik slik het door en zuig verder aan die heerlijke natte pruim. Zo af en toe kijk ik op om te zien wat die drie uitspoken. Judith heeft nu een serieus deel van de eikel in haar mond en Serge neukt haar voorzichtig in haar mond. Louise likt geil over Judith haar wang en zoent haar in de nek. Dan zakt ze langzaam af naar beneden en kust Judith haar borsten. Ik kan zien hoe Judith haar tepels hard zijn van opwinding.

Ik kan ook zien dat Judith haar hand nog steeds om de paal van Serge heeft en deze zachtjes aftrekt. Haar andere hand gebruikt ze om de grote zak van hem te strelen.

Louise sabbelt nu hoorbaar aan Judith haar tepel. Ze gebruikt haar hand om de vrije borst te strelen. Judith gehoorzaamde en likte met haar tong de onderkant van Serge zijn lul. Louise zakt nog verder en zoent Judith op haar buik. Judith reageert met haar onderlichaam.

Serge haalt zijn vingers uit Judith haar kut en biedt ze Louise aan. Die zuigt ze haar mond in en likt ze af. De vingers van Serge schuiven weer tussen Judith haar benen en komen weer glinsterend nat naar boven. Hij smeert het geil op de wangen en lippen van Louise, die het met haar tong er weer aflikt. Serge komt wat naar voren en geeft Judith zo toegang tot zijn ballen. Louise schuift verder naar beneden en snuift de weeige lucht op van Judith haar poesje.

Serge trekt een kussen weg achter Judith haar rug zodat ze lager komt te liggen. Hij compenseert het verschil door zijn lul meer naar haar toe te schuiven. Judith likt nu zijn ballen. Dan trekt Serge het tweede en laatste kussen weg en ligt Judith met haar hoofd plat. Serge zet behendig zijn been over Judith heen. Zijn lul komt voor Judith nu recht van voren in plaats van opzij. Hij beweegt zijn onderlichaam naar voren waardoor zijn lul over haar gezicht gaat.

Ik kan het niet goed meer zien en besluit naast hen te gaan liggen. Ik zie nu van opzij hoe Serge zijn zak wordt gelikt. Louise streelt de binnenkant van Judith haar dijen en duwt deze uit elkaar.

Met haar vingers houdt Louise de haartjes van Judith opzij en likt nu zachtjes over de schaamlippen van Judith. Ik buig naar voren om Louise een zoen te geven. Ze geeft me een tongzoen en ik proef de smaak van Judith op haar lippen. Ze kijkt me met haar mooie groene ogen aan en gaat dan verder met Judith te likken. Serge legt de kussens aan beide kanten van Judith en zet zijn knie erop. Dan gaat hij voorzichtig boven Judith zitten en zet dan op zijn knieën aan beide kanten van Judith.

Ik ga er vlakbij liggen en kijk van dichtbij hoe Judith met haar ogen dicht aan zijn eikel zuigt. Ze probeert zoveel mogelijk in haar mond te nemen maar dat lukt niet. Serge schuift op haar heen en weer zodat ze hem lekker kan pijpen. Dan schuift hij verder naar boven en floept de pik uit haar mond. Serge laat de glibberige paal over haar gezicht glijden en smeert haar in met zijn eikel.

Judith likt geil in de rondte en krijgt een nat gezicht. Haar tongetje flitst over de eikel en Serge begint te kreunen. Louise komt tussen de benen van Judith vandaan en gaat aan de andere kant liggen. Serge was niet de enige die opgewonden werd van haar woorden. Maar het was Serge die zijn lul vastpakte en een dikke straal sperma in Judith haar zuigende mondje spoot.

Die schrok en liet de lul uit haar mond floepen. De volgend klodder sperma spoot op haar wangen en oog. Judith herstelde snel en deed haar mond wijd open om zijn volgende straal op te vangen. Ze stak haar tong naar buiten waar ik het sperma van de eerste lading nog zag zitten. Serge had veel te geven en al snel was heel haar gezicht bedekt met klodders sperma. Louise zoende Judith op haar mond en al snel tongzoenden ze weer. Serge was van Judith afgegaan en schoof nu naar beneden. Louise haalde een klodder sperma van Judith's gezicht en smeerde het op de tepels van Judith.

Vervolgens duwde ze haar eigen borsten tegen die van Judith en lag zo half over haar heen. Serge zijn lul was nog steeds halfhard. Hij wreef zijn eikel door de schaamharen van Judith en haalde de lul op en neer door de gleuf. En toen duwde Serge naar voren en stak hij zijn lul in mijn vriendin.

En ik vond het geil! Judith hapte naar adem toen Serge voorzichtig Judith begon te neuken. Judith kreunde en kuste. Louise schoof wat naar boven en kwam met haar borsten in Judith haar gezicht. Het sperma van Serge glom er vanaf. Zonder enige aarzeling zoog Judith op de tepels van Louise die hier kreunend van genoot. Louise gleed met haar handen door Judith haar haar. Langzaam bewoog ze haar lichaam en duwde Judith haar hoofd naar beneden. Gedwee kuste die Louise haar buik. Net als Serge, zette Louise haar been over Judith heen.

Haar kale kut droop van het vocht en Judith leek het niet te willen likken. Ik kroop naar hen toe en kuste Judith op haar mond. Ik zette me over het idee heen dat ik Serge zijn sperma op mijn lippen proefde.

Ik was te geil om me daar zorgen over te maken. Ik boog naar Louise toe en likte haar over haar natte lippen. Judith kwam aarzelend naar voren en likte voorzichtig Louise haar schaamlippen. Louise schoof direct dichterbij waardoor Judith met haar tong in Louise haar kut verdween. Ik keek even hoe Serge ging. Zijn lul stak nog maar een beetje in Judith maar nu ik keek schoof hij verder naar binnen. Judith hapte naar adem. Serge zijn lul ging loom in en uit de kut van Judith.

Ik zag hoe haar schaamlippen strak om zijn lul zat. Bij iedere stoot kwam hij dieper. Louise gleed nu met haar openstaande kut over het gezicht van Judith.

Judith probeerde haar bij te houden en likte Louise waar ze kon. Maar Louise bewoog wild en heel Judith haar gezicht werd nat van de kut van Louise. Ik vond het heerlijk geil om te zien.

Louise zat nu bijna bovenop Judith. Judith moest naar boven uitstrekken om Louise te blijven likken. Ik schoof naar voren en likte langs de mond van Judith om vervolgens samen Louise te likken. Ik stak mijn tong in haar poesje en kwam zo diep mogelijk. Louise kronkelde van plezier. Judith likte Louise haar clitoris en likte af en toe mijn tong. Judith golfde van opwinding nu Serge zijn dikke lul dieper in haar had geschoven en ze gewend was geraakt aan zijn omvang.

Hij begon haar nu steviger te neuken en dat merkte ik aan Judith. Iedere keer als hij diep in haar kwam, ging er een scheut van genot door Judith haar lichaam. Judith, wat lekker zoals je klitje zuigt Ik stond nu op en hield me aan Louise vast. Ik stapte over Judith heen en schoof mijn lul tegen de kut van Louise. Die duwde zich op mij en ik schoof in een keer diep in Louise.

Ik voelde hoe Judith mijn billen vastpakte en meehielp Louise te neuken. Ik voelde dat ik snel klaar zou komen en dat was maar goed ook want zo op mijn hurken staan zou ik niet lang volhouden.

Ik voelde Judith aan mijn ballen zuigen en begon Louise nu wilder te neuken. Die kreunde dat het een lieve lust was. Louise was er bijna maar ik ook want ik had al die tijd niet aan mijn lul gezeten omdat ik bijna kwam. Met een snoeiharde leuter neukte ik Louise zo diep als ik kon. Ik voelde hoe Judith mijn billen streelde en met een vinger door mijn bilspleet ging. Ze voelde zachtjes aan mijn slingerende zak. Toen ze met haar wijsvinger mijn anus kriebelde, voelde ik mijn orgasme opkomen.

Mijn lul groeide nog een millimeter en toen kwam ik klaar. Ik neukte Louise nu snel met lange halen. Terwijl mijn orgasme wegebde, begon Louise wild te schokken en kreunde vrij hard. Dat moest buiten de caravan te horen zijn geweest.

Niet dat we daar nou mee zaten. Louise en ik gleden van Judith af. Heel het gezicht van Judith zat onder het kutvocht en sperma. Ik ging op mijn knieën naast Judith zitten. Mijn lul was nog halfhard en Judith nam 'm in haar mond om nog even lekker te pijpen. Louise sabbelde aan Judith haar tepel. Ik keek met bewondering naar de verdwijnende lul van Serge. Judith had bijna de hele lul in haar kut zitten. Serge hield haar benen omhoog en stootte wild in haar.

Terwijl ik verlekkerd keek hoe Judith mijn slapper wordende lul geil pijpte, zag ik dat Judith nu ook ging komen. Louise schoof met haar hoofd naar beneden terwijl ze een van Judith haar borsten bleef strelen en masseren. Serge neukte nog steeds op tempo door. Ik kon aan Judith zien dat ze er bijna was.

Haar hele lichaam stond strak. En toen trok Louise met twee vingers Judith haar schaamlippen omhoog en likte haar kleine genotsknopje. Ik kon goed zien hoe Louise met het puntje van haar tong over het knobbeltje ging terwijl Judith haar onderlichaam wild schokte bij het klaarkomen.

Serge was ook alweer zo ver dat hij ging komen. Hij pompte nog een aantal keer en trok toen zijn lul uit Judith. Louise likte direct over de glibberige eikel en nam die zo diep mogelijk in haar mond.

Wat een geil gezicht. Serge neukte Louise in haar mond. Louise trok hem af en voelde met een hand onder zijn zak. Serge kreunde diep en toen hij klaar kwam, tuitte Louise haar lippen tegen zijn eikel en zoog al het zaad uit hem. Triomfantelijk liet ze zien hoe ze het keurig opgevangen had. Ze draaide zich naar Judith en zoende die op haar mond. Judith protesteerde niet en kreeg zo Serge zijn lading van Louise gedeeld.

Serge zette zich in een hoek en lag languit bij te komen. Zijn lul hing verslapt over zijn been. De restjes sperma liepen er nog uit. Ik zat nog op mijn knieeen te genieten van de tongzoen van Louise en Judith. Ik besloot ook maar in een hoek te gaan relaxen. Louise streelde Judith door haar haren en over haar armen. De tederheid werd beantwoord en Judith knuffelde Louise. De vrouwen gingen op hun zij tegen elkaar aan liggen. Hun benen verstrengelden zich; hun onderlichamen kronkelden onder de aanraking van hun poesje door de been van de ander.

Beiden waren vast nog gevoelig van hun recente climax. Teder gingen hun handen over elkaars rug en billen terwijl ze kusjes uitdeelden en tongzoenden. Hun borsten lagen tegen elkaar en bewogen mee met de glooiende bewegingen. Ze waren in hun eigen wereld en Serge en ik waren slechts toeschouwers die zij niet eens zagen staan. Het was intense pure lesbische sex. Ik meende Louise iets te zien gebaren naar Serge. Het was klein en subtiel maar het ontging me niet.

Serge draaide zich half om en haalde iets uit de keukenlade. Het leek een flesje olie. Hij schoof het onder zijn been. Minuten en veel gestreel van de dames later, kwam het flesje weer tevoorschijn.

Serge gaf het Louise in haar hand. Die pakte het aan duwde vervolgens Judith van zich af tot die weer plat lag. Terwijl ze Judith bleef kussen, spoot ze wat van het goedje op Judith haar buik.

Die fronste even maar genoot toen weer van het gekus van Louise. Louise smeerde wat inderdaad olie leek te zijn uit over Judith haar buik en schoof toen door naar haar borsten. De globes glommen van het glibberige goedje.

Zodra de borsten beiden goed geolied waren, smeerde Louise verder en had al snel Judith haar bovenlichaam in een glimmende laag gezet. Haar handen bleven masserend over het zachte vlees gaan. Vervolgens kneep ze nog meer olie uit het flesje op Judith haar borsten zodat deze er buitengewoon gliberig uitzagen. De massage miste zijn uitwerking niet op Judith. Ze kronkelde van genot en haar tepels zagen er ontspannen groot uit. Ik vermoedde dat de olie een verhittende werking had.

Louise smeerde of beter bezegd streelde de olie verder uit naar de onderbuik van Judith. Die opende als vanzelf haar benen waarop Louise de olie over de bovenkant van Judith haar benen smeerde, tergend langzaam steeds meer richting haar liezen opschuivend.

Serge stond op en liep naar het caravantoilet. Even later kwam hij terug met een bakje warm water, scheerschuim en een mesje. Hij keek me even aan om te peilen hoe ik over deze actie dacht.

Ik knikte instemmend waarop Serge met een glimlach weer ging zitten op het bed. Louise had ondertussen al strelend en insmerend een handdoek onder Judith haar kont geschoven. Judith was in een soort trance. Die lag heerlijk met haar ogen dicht te kronkelen onder de tedere aandacht van Louise.

Zonder enige gene lag ze met haar benen wijd. Judith pakte de scheerkwast van Sergen, doopte hem in het warme water en toen over de zeep. Louise zat nu op haar knieeen naast Judith en met haar linkerhand ging ze van Judith haar buik tot vlak boven haar schaamstreek.

Judith reageerde door haar bekken licht naar boven te kantelen. Alsof ze wilde dat Loiuse haar hand verder zou gaan, wat waarschijnlijk ook zo was. Toen zette Louise de scheerkwast op dezelfde plek en maakte langzame draaiende bewegingen. Judith kronkelde een beetje maar spartelde niet tegen. De scheerkwast draaide langzame rondjes door de krulhaartjes. Judith opende haar benen nog meer om de scheerkwast vrij zijn gang te laten gaan.

Louise liet de kwast vlak langs de schaamlippen gaan. Toen alles goed was ingezeept gaf Serge haar het scheermes en de kom met warm water. Heel voorzichtig scheerde louise aan de bovenkant van de haarlijn. Judith leek uit haar trance te ontwaken. Ik wilde dat Judith mee zou werken omdat een kaalgeschoren kutje me wel heel geil leek. Ik had Louise gevoeld, gelikt en geneukt en het was een nieuwe dimensie aan mijn sexervaringen, zo'n kaal poesje. Om de missie te laten slagen, ontfermde ik me over Judith.

Ik ging naast haar liggen en kuste haar op haar mond. Gretig zoende ze me terug en met een warme hand masseerde ik haar van de olie glibberende borsten.

Ook dit was iets wat ik niet kende en direct waardeerde: Eens in de paar seconden keek ik hoe Louise vorderde. Judith haar onderlichaam kronkelde onder de aandacht. Minuten later was Louise volgens mij klaar want ze had de scheerspullen opzij geschoven en had het poesje droog gedept. Opeens voelde ik een paar handen over mijn onderlichaam gaan en zag dat Louise nu mij aandacht gaf. Ook Serge was in actie gekomen. Hij had de olie in zijn handen en was bezig de huid rond Judith haar schaamlippen in te smeren met olie.

Judith kreunde zachtjes en kronkelde onder zijn aanraking. Opeens voelde ik de scheerkwast rond mijn jongeheer. Even flitste de gedachte door me heen om haar tegen te houden maar toen ik aan Serge zijn schaamstreek dacht, besefte ik dat het normaal was op dit soort campings om geschoren te zijn en met een blote snikkel rond te lopen. Ik was ook wel nieuwsgierig naar het gevoel.

Ik liet Louise dan ook haar gang gaan. Ik voelde hoe ze mijn lul hier en daar opzij schoof terwijl ze me inzeepte. Het kietelende, strelende gevoel van de kwast vond ik heel aangenaam. Ik nam me voor ook zo'n kwast en zeep aan te schaffen om op zijn minst dat erotisch strelende gevoel te kunnen herhalen als ik mezelf aftrok. Toen de kwast in de buurt van mijn anus kwam, voelde dit lekker. Ondertussen wreef Serge de olie rond Judith haar schaamlippen. Hij duwde de lippen tegen elkaar waardoor haar klitje gestimuleerd werd.

Met zijn duimen aan weerszijden van de schaamlippen masseerde hij in lange halen de gevoelige schaamstreek. Judith lag te hijgen en wilde haar benen nog verder openen. Serge spoot wat olie op de binnenkant van haar dijen en masseerde haar nu van haar knieeen naar haar poesje toe. Hij nam nu plaats op zijn knieeen voor het bed. Voorover buigend kon hij nu haar beide benen masseren, strelen en insmeren.

Judith kronkelde en was als een slappe pop in zijn handen aan hem overgeleverd. Hij kon haar benen nu omhoog duwen waardoor haar poesje en anus bereikbaar werden. Met een hand hield hij haar beide benen bij elkaar omhoog en met zijn andere spoot hij was olie op haar schaamlippen. Het teveel aan olie gleed over haar anus richting haar rug.

Serge smeerde de olie in rond haar anus. Ik voelde me weer enorm geil worden, maar dat kan ook zijn geweest omdat Louise mijn nu kale kloten in haar hand hield. Wat een geil gevoel was dat! Louise was klaar met scheren en nam het flesje olie van Serge over. Ze goot wat over mijn schaamstreek en smeerde het goedje in over mijn nu kale huid. De ervaring was intens!

De directe aanraking van haar hand op mijn kale gevoelige huid was hemels. Louise moest vaker met dit bijltje gehakt hebben want ze werkte met haar handen van buiten naar binnen en het voelde alsof de warmte allemaal naar mijn pik geleid werd.

Ik had het idee alsof ik kippenvel en een brandend gevoel op hetzelfde moment beleefde. Louise lachte en keek me met haar verleidelijk mooie groene ogen aan. Serge hield nog steeds Judth haar beide benen omhoog maar was nu met zijn hoofd tussen haar benen. Ik kon nog net zien hoe zijn tong door haar gleuf ging en Judith schokte en kreunde van genot. Zijn tong werkte traag op haar poesje en volgens mij ook lager.

Judith lag te hijgen en probeerde me niet langer te zoenen. Ze had nu met een hand zelf een van haar borsten vastgepakt en lag deze nu zelf te knijpen en te strelen. Ik probeerde te onthouden wat ze bij zichzelf deed zodat ik het zou kunnen herhalen. Blijkbaar vond ze het zo heel lekker. Maar mijn aandacht voor Judith verdween snel. Ik voelde hoe Louise met het puntje van haar tong de eikel van mijn lul begon te likken. Ondertussen masseerde ze traag mijn zak met ballen. Het was alsof dat in vuur en vlam stond, zo warm was dat.

Louise richtte zich op en tuitte haar lippen tegen mijn eikel en zoog aan het uiteinde. Ze keek me aan met haar mooie ogen waar ik in verdronk. Ik pakte twee kussentjes, schoof die onder mijn hoofd en kon zo heerlijk genieten van het uitzicht. Serge en Louise werkten naast elkaar aan ons genot. Louise schoof met haar mond over mijn eikel en bleef me strak aankijken.

De coordinatie met haar hand om mijn zak was fenomenaal. Langzaam verdween mijn eikel weer tussen haar lippen. Ze hield even in waarop ik voelde hoe haar tong rond mijn eikel gleed. En toen zakte ze verder over mijn lul. Ze liet mijn pik een paar keer diep in haar mond komen en zelfs in haar keel. Het verbaasde me dat ze mijn totale lul in haar mond kon laten verdwijnen.

Slechts eenmaal moest ze even slikken maar verder gleed ik diep in haar mond. Ze liet mijn lul weer uit haar mond glijden waarop een sliert kwijl mee kwam. Mijn lul glom en het kwijl liep over mijn zak. Louise zorgde ervoor dat al het vocht op mijn zak en rond mijn lul werd gesmeerd. Dat gevoel van al dat warme vocht kende ik niet, noch het genot dat er mee gepaard ging.

Ik kwam even naar voren om te kijken wat Serge nu bij Judith deed. Hij likte haar gleuf in de lengte en zoog dan even op haar klitje. Ondertussen had hij zijn pink voor een stukje in haar anus geschoven. Hmmm, dat was nieuw terrein voor ons. Zover ik wist ten minste. We verlegden vandaag veel grenzen. Serge demonstreerde het effect van zijn pink door deze voorzichtig dieper te schuiven en ondertussen Judith door haar gleuf te likken.

Een intense kreun klonk door de caravan. Louise klom nu op het bed en op mijn schoot. Met een handige beweging schoof ze mijn piemel tussen haar schaamlippen maar ze zat op mijn onderbuik. Mijn lul lag dus languit op mijn buik en haar schaamlippen zaten eroverheen.

Ik keek naar het punt van samensmelting en genoot van het uitzicht. Haar dikke lippen zaten zijlings over mijn lul en mijn eikel keek me recht aan. Langzaam begon ze mijn lul te berijden door naar voor en achter te schuiven. Omdat ik geschoren was, voelde het heerlijk glibberig die naakte huiden op elkaar. Serge tikte me aan en gaf me het flesje met olie.

Louise ging rechtop zitten met haar borsten naar voren. Haar tepels staken uitdagend naar voren. Ik strekte mijn arm en spoot een ruime hoeveelheid van de olie over haar borsten. De olie gleed over de lekkere rondingen naar beneden over haar buik om uiteindelijk op mijn buik te eindigen.

Met twee handen oliede Louise zichzelf in. Haar handen gingen traag over haar borsten. Ik spoot nog wat olie over haar handen zodat er voldoende glibberigheid te zien was. Vind je het lekker om te zien hoe ik mijn tietjes insmeer? Het was maar goed dat ik al een keer klaargekoen was want anders was het nu snel gebeurd. Ik wist dat ik het nu langer vol kon houden. Ik knikte naar Louise en keek gehypnotiseerd naar haar tietjes. Terwijl mijn kutje lekker over jouw lul glijdt, smeer ik mezelf heerlijk in met deze warme olie.

Wil je soms ook mijn tietjes insmeren? Ik kon alleen maar verliefd ja knikken. Ik zou deze vrouw kunnen trouwen ondanks het leeftijdsverschil. Ik zou de slaapkamer niet meer uitkomen. Louise boog naar voren en bungelde met haar borsten. De olie droop er vanaf maar belangrijker nog, ze waren fantastisch mooi. De blanke huid met roze tepels stonden voor eens en voor altijd in mijn geheugen geprent.

Louise spoot nu wat van de olie op mijn gladde borst en begon mij met haar twee handen in te smeren.

Sex in nieuwegein spuug sex


Een zucht ging door Louise en instabiel ging ze weer zitten. Judith begon te giechelen. Judith had niet in de gaten welke kant het op ging en kroelde met haar vingers door mijn schaamhaar. Met dubbele tong zei ze: Alsof ze het niet begreep. Judith keek lodderig naar Serge zijn schoot. Ik kon het niet goed zien maar zag dat Judith met haar vingers over zijn onderbuik ging. Judith keek aarzelend maar leek opgewonden nieuwsgierig om het te onderzoeken.

Het voelt heel anders dan ongeschoren. Ik zag Judith gebiologeerd kijken naar haar handen. Serge keek geil uit zijn ogen naar wat er allemaal bij hem gedaan werd.

En Louise werd rood van opwinding. Haar tepeltjes waren helemaal hard geworden. Zelf zat ik natuurlijk ook met een enorme leuter. Het duurde enkele seconden voor Judith overtuigd was. Misschien moet jij dat ook maar eens doen, Maarten" zei ze.

Alsof ze het over een nieuw kapsel had. Mijn hart bonsde namelijk in mijn keel van opwinding. Het werd even stil waarop Serge opeens zei: Louise schoof van het bankje af om ruimte te maken voor Serge. Hij hopte het bankje over en kwam met een joekel van een stijve achter de tafel vandaan. Hij zoende in het voorbij gaan Louise en liep door naar het toilet. Dan kunnen we makkelijker achter de tafel wegkomen als we naar de wc moeten. Bovendien zit het wel zo lekker Ik stond op om te helpen.

Judith legde simpelweg haar benen op de bank en bleef waar ze was. Louise haalde de tafel leeg en liet hem zakken en ik hielp met het plaatsen van kussens. Daarna pakte Louise twee badhanddoeken en legde deze over de kussens. Terwijl ze dit deed, keek ik verlekkerd naar haar. Toen ze klaar was ging ze weer op haar oude plek zitten.

Met een paar kussens achter haar rug zat ze relaxed achterover met haar benen languit in de lengte. Judith bleef liggen waar ze lag en dreigde in slaap te vallen. Ik zat in mijn hoek met een been languit en de andere opgetrokken om mijn constant stijve pik te verbergen.

Zijn lul was verslapt tot een dikke zwengel die heen en weer zwaaide. Hij kroop op de kussens en ging weer in de buurt van Judith zitten. Achteloos legde hij zijn hand op Judith haar knie. Ze keek er even naar maar zei er niets van. Je hoeft je nergens voor te schamen. Het is allemaal puur natuur en allemaal mooi. Dat weet je toch nog wel van vroeger? Je mag het gewoon bekijken. Ze waren licht gezwollen en stonden zelfs een beetje uit elkaar.

Louise stak haar armen uit en gebaarde zo dat het heel normaal was om alles te bekijken. Met zijn drieën keken we naar de openbaring van Louise. Ze plaatste haar handen op haar knieën en bleef zo zitten lachen. Judith zat nog onderuit op de bank met haar knieeen opgetrokken.

Serge had al een paar vingers tussen haar knieeen gekregen. Je bent hier onder vrienden. Voorzichtig en beschaamd liet ik mijn been zakken en werd mijn snoeiharde erectie zichtbaar. Ik ging ook in kleermakerszit zitten en leunde achterover op de kussens in mijn rug. Louise keek met gretige ogen naar mijn jeugdig harde leuter. Serge had op dit moment alleen nog maar een halfharde zwengel.

Het ontging mij niet. Louise pakte mijn hand waarmee ik op de handdoek steunde en kneep er even in. Maarten, dat is een flinke Waarom ontspan je niet? Kom eens in het midden zitten. Met tegenzin ging Judith in het midden zitten. Ze trok haar benen naar zich toe en deed haar armen er omheen. Serge legde een hand op haar rug en zei: Hij haalde zijn hand echter niet weg en streelde haar nu over haar rug. Judith liet haar armen los en deed nu haar benen languit. Louise streelde haar voet en drukte licht tegen haar onderbeen om aan te geven dat Judith nog niet klaar was.

Aarzelend trok Judith haar knie in om het vervolgens snel af te maken. Louise schoof wat dichterbij en legde haar hand op de schouder van Judith. Louise kneep zachtjes in Judith haar schouder om haar op haar gemak te stellen. Ze ging met haar benen languit langs Judith zitten en keek Judith vriendelijk aan. Haar rechterbeen ging vlak langs me ik legde mijn linkerhand op haar knie.

Mijn hand liet ik echter op haar knie en ze maakte geen bezwaar. Judith zag het niet of negeerde het. Ze zijn heel mooi. Daar moet je toch trots op zijn? Judith maakte geen aanstalten om Louise te stoppen en genoot zichtbaar van de zachte aanraking. Vind je het niet erg als ik zo even benadruk hoe prachtig je borsten wel niet zijn? Heb je nooit een andere borst dan die van jezelf gevoeld? Het voelt zelfs aangenaam als iemand eraan komt Judith wilde haar hand terugtrekken maar Louise hield haar hand even op die van Judith en toen ze deze na een seconde voorzichtig weghaalde, bleef Judith de borst betasten.

Ik schoof met mijn hand een klein stukje omhoog over Louise haar been en begon de zachte huid te strelen. Ik zag Louise een siddering onderdrukken toen ze de borsten van Judith zachtjes volledig begon vast te pakken. Ze masseerde het zachte vlees met trage bewegingen. Ik voelde mijn ballen samentrekken en weer ontspannen van genot.

Ik zag hoe een hand van Serge nu van achter Judith haar rug kwam en steeds meer de zij van Judith begon te strelen. Zijn hand schoof op naar Judith haar borst. Judith liet nu de borst van Louise los en zette haar handen op haar knieën. Louise plaatste haar handen er bovenop. Voelt het nog steeds niet goed? En jij hebt nog wel een bos haar dat alles bedekt. Haar rechterbeen schoof zo tegen mijn linkerknie op om er tegenaan te steunen. Louise gaf Judith volop uitzicht op haar blote poes.

Serge had zijn hand niet weggehaald en streelde nu voorzichtig de zijkant van Judith haar borst. Zijn vinger streek over de ronding. Ik liet mijn hand nog wat hoger over de binnenkant van Louise haar dij gaan. Haar huid voelde zacht en warm. Mooi en bewonderingswaardig" zei Louise. Ze legde haar rechterhand op de mijne en schoof mijn hand dichter maar haar poesje.

Mijn hart ging tekeer. Judith accepteerde Louise haar actie waarschijnljk omdat Serge tegeljkertijd haar borst had omvat van achteren. Teder voelde hij haar borst.

Louise schoof haar hand over Judith haar dijbeen waarop Judith schrikkerig reageerde. Ze leidde Judith af van het feit dat ze mijn hand in haar lies had gelegd. Ze zette haar hand weer op Judith haar knie en keek Judith indringend aan.

Het was een makkelijke zet. De meeste vrouwen vinden zichzelf te dik. Ze leek te blozen. Met een bonkend hart streelde ik voorzichtig de lies van Louise. Mijn vingers gleden vlak langs haar schaamlippen. Ik voelde hoe Louise haar onderlichaam subtiel bewoog op mijn aanraking.

Louise boog naar voren en ging met haar hand over Judith haar buik. Die kromp ineen bij de aanraking. Iedere vrouw heeft wel een buikje als ze een beetje voorovergebogen zit.

Serge zijn hand gleed van de borst naar Judith haar buik en streelde die teder. Dit leek Judith goed te doen want ze accepteerde die aanraking meer dan die van Louise. Ik had mijn hand uit haar lies weggetrokken en genoot nu van haar hand op mijn buik. Mijn lul stond echter recht omhoog zodat deze tegen haar hand aankwam. Louise deed alsof ze niets merkte en kneep in het beetje vet dat ik had om te benadrukken dat het heel normaal is. Mijn pik kwam tegen de achterkant van haar hand aan.

Brutaal pakte ze mijn lul in haar hand en deed alsof ze 'm aandachtig bekeek door hem heen en weer te bewegen. De aanraking was goddelijk. Ik zag hoe het voorzaad op mijn eikel glom. Als ze langer door zou gaan dan zou de voorhuid over mijn eikel glijden. Judith zei niets maar ik zag wel waarom. Serge plukte met zijn hand aan Judith haar schaamhaartjes. Judith leek wel in trance van wat ze zag en voelde.

Louise keek Judith aan. Ik zag de aarzeling in Judith die ik zelf ook voelde. De aanraking was verrukkelijk maar dat een ander aan je partner zat was toch wel heel vreemd en opwindend tegelijk.

Maarten schijnt het ook niet erg te vinden Bedoelde ze nu dat zij ook aangeraakt werd of dat ik werd betast? Louse glimlachte en voelde nu erotischer mijn piemel. Haar vingers gleden over de zachte huid en gingen op zoek naar mijn ballen. Ik zag dat Serge tergend langzaam door Judith haar schaamhaar kroelde en hoe hij steeds lager ging. Judith haar borsten gingen op en neer van opwinding. Ze zocht steun waarop Serge dichter achter haar ging zitten. Hij strekte zijn benen languit en schoof die onder die van Louise door.

Judith leunde tegen Serge aan terwijl Serge met zijn andere hand de binnenkant van haar dij begon te strelen. Judith leek helemaal op te gaan in de aanraking. Ongetwijfeld voelde ze ook Serge zijn lul tegen haar rug of billen. Louise betastte met haar vrije hand haar linkerborst. Judith kreunde heel zachtjes maar hoorbaar voor iedereen. Louise glimlachte en ging door met haar eigen borst te strelen. Ondertussen friemelden haar vingers met mijn volle zak.

Dat moest ze niet te lang doen anders zou ik klaarkomen. Serge boog voorover en zoende Judith zachtjes op haar schouder. Met kleine kusjes schoof hij op naar haar nek. Judith leunde nog meer tegen Serge aan en deed haar hoofd opzij om Serge in haar nek te laten zoenen.

Haar ogen waren op het gestreel van Louise gericht. Serge zijn vingers gingen nu verticaal op en neer door Judith haar schaamhaar langs haar schaamlippen. Judith reageerde door onderbewust haar onderlichaam naar voren en achteren te kantelen. Ik draaide mijn lichaam iets zodat de benen van Serge en Louise meer ruimte kregen.

Maar op deze manier kon ik beter Judith bereiken. Ik legde een hand op haar bovenbeen en streelde haar daar. Ik schoof nog wat dichterbij en streelde Judith door haar haren. Ze keek lodderig uit haar ogen. Ik boog me voorover om haar te kunnen zoenen. Ze zag mijn bedoeling en boog naar me toe.

Ze zoende me op mijn mond en drong meteen met haar tong naar binnen. Ik liet mijn hand over haar bovenbeen gaan en kneep zachtjes. Louise maakte van de afleiding gebruik om dichter naar Judith te schuiven. Met zachte dwang wist ze Judith uit haar kleermakerszit te krijgen en haar benen over die van Judith te leggen. Judith was helemaal in de zevende hemel. Serge en ik die haar zoenden en haar tussen haar benen streelden.

Louise was klaar met de verhuizing wat betekende dat er ruimte achter haar was gekomen. Ik schoof weg en zag Judith verbaasd kijken bij het afbreken van de zoen. Toen ik achter Louise schoof leek ze te berusten in de afstand. Louise glimlachte dat ik achter haar kwam zitten. Ze schoof nog iets naar voren en kwam daarmee heel dicht bij Judith. Het was een wirwar aan benen maar het paste allemaal in elkaar.

Mijn lul stond recht omhoog tegen de rug van Louise. Met mijn handen begon ik haar zachte rug te strelen. Het voelde gek aan om een andere vrouw dan je eigen te strelen. Mijn handen gingen gretig maar zorgvuldig zachtjes over haar lichaam. Ik streelde haar zij en ging met mijn handen om haar buik om haar vervolgens zo te knuffelen. Judith was verzonken in Serge zijn aandacht. Ze had haar hoofd half gedraaid en werd nu door Serge op haar wang gezoend.

Met een hand kneep hij zachtjes in haar borst en de andere had hij nu volledig over haar poesje gelegde. Aan de zachte bewegingen van zijn hand en het schuiven van Judith te zien, had hij haar pruim weten te vinden en was hij haar nu flink nat aan het maken. Het zicht op mijn eigen schatje die volledig genoot, wond me tot mijn verbazing enorm op. Terwijl Louise de bovenbenen van Judith bleef strelen, liet ik mijn handen over Louise haar borsten gaan.

Het voelde gek om een kleinere maat in handen te houden maar het voelde heerlijk vanwege de erotische spanning en het feit dat ze van een veemde vrouw waren. Ik hoorde hoe Louise zachtjes begon te kreunen onder mijn masserende handen.

Judith had haar ogen gesloten en golfde op de vingers van Serge. Ze tongzoende met Serge en kreunde nu niet zachtjes meer. Louise boog naar voren en streelde Judith haar borsten met haar vingers. Judith schokte even maar protesteerde niet. Louise nam nu de twee grote borsten en kneep er zachtjes in. Ze duwde ze tegen elkaar en tilde ze op.

In bleef Louise haar borsten masseren terwijl die naar voren boog. Ze gaf een kusje op Judith haar borst en toen de andere. En toen sabbelde ze zachtjes aan Judith haar tepel. Judith haar borsten gingen gejaagd op en neer van opwinding. Ik zag hoe Serge nu naar achteren schoof en ruimte maakte. Hij trok zijn benen in en ging op zijn knieën zitten. Ondertussen bleef hij Judith kustjes geven.

Zijn enorme leuter stak fier omhoog. Hij pakte Judith haar hand en legde die op zijn trots. Judith begon direct loom aan het grote geval te trekken. Louise hijgde nu van opwinding.

Louise zoende haar nu boven haar borsten en in haar nek. Serge pakte de kussens waar hij eerder tegenaan had gezeten en legde deze achter Judith. Louise duwde Judith al zoenend achterover. Deze liet zich gewillig tegen de kussens aanduwen en lag schuin omhoog. Louise gebaarde me dat ze achteruit wilde waarop ik even plaats maakte door te gaan staan. Louise schoof haar benen onder die van Judith vandaan en ging op haar knieën zitten. Vervolgens boog ze over Judith heen.

Die lag languit zachtjes aan Serge zijn pik te trekken terwijl Serge zijn vingers nu duidelijk in en uit de kut van Judith gleden. Louise kroop naar voren en zoende Judith. Die was in de wondere wereld van geilheid beland en vond nu alles goed. Ze opende haar mond en tongzoende met Louise tot grote opwinding van mij en Serge. Nu Louise op haar knieeen voorovergebogen op handen en voeten zat, kon ik goed haar glinsterende roze schaamlippen bewonderen.

Ik liet mijn handen bewonderend over haar lekkere billen gaan en streelde haar zachtjes door haar bilspleet. Vervolgens ging ik op mijn knieeen achter haar zitten en liet mijn lul tegen haar natte lipjes aankomen. Een klein schokje van verbazing en toen schoof ze een stukje naar achteren. Ik begreep de hint en schoof mijn lul in haar druipende kutje. Ik dacht dat ik direct klaar kwam. Het was verbazingwekkend dat ze krapper was dan Judith gezien de enorme paal van Serge.

Ik liet mijn lul diep in haar zitten en genoot van het moment. Als ze nu haar kutspieren zou gebruiken zou ik spontaan klaarkomen. Terwijl Judith en Louise aan het tongzoenen zijn, draait Serge zijn lichaam meer naar hen toe. Zijn lul komt dichterbij hen maar Judith laat hem niet los. Het geval is werkelijk indrukwekkend.

Ik zie nu hoe het voorzaad over de voorhuid glijdt en dat Judith zijn voorhuid bijna over zijn eikel trekt. Serge blijft dichterbij komen. Zijn lul is nu dicht bij hen. Louise doet nu ook een hand om de lul en samen trekken ze de ouwe surfgod af. Zijn eikel glijdt nu door de voorhuid; de lul is nu op volle sterkte en ik schat 'm polsdik en zo'n 23cm lang.

Louise verbreekt de zoen en trekt de lul van Serge dichterbij. Ze geeft de eikel een zoentje en zoent dan Judith weer. Die likt gretig de lippen van Louise. Louise herhaalt de actie nog een keer. Ik kan me ondertussen niet meer inhouden en neuk nu loom Louise op z'n hondjes. Ik doe het tergend langzaam en moet me continu op mijn lip bijten om niet klaar te komen. Ik besluit tijdelijk te stoppen en haal mijn lul uit haar. Ik kan zien hoe haar kutlipjes uit elkaar blijven staan als ik mijn lul met slurpende geluidjes uit haar trek.

Ik geniet van het uitzicht en kijk met bonsend hart naar het trio voor me. Louise likt nu het puntje van Serge zijn eikel en zoent dan Judith weer. De lul is echter dichter bij de mond van Judith gekomen.

Judith lijkt te aarzelen en geeft dan de grote knots ook een zoentje. Judith heeft de smaak te pakken en likt nu met haar tong over de eikel. Louise valt haar bij en samen likken ze de ontblote eikel. Ik kijk naar Serge die geil naar het gelik kijkt. Ik word ongelooflijk geil als ik Judith en Louise zo bezig zie.

Ik besluit van het bed af te stappen en op mijn knieën op de grond te gaan zitten. Met mijn handen streel ik de billen van Louise. Als ik onder haar benen door kijk, zie ik hoe Serge traag twee vingers in en uit de kut van mijn vriendin schuift. Ze zijn glinsterend nat als hij ze eruit trekt wat erop wijst dat Judith extreem geil is. Iets wat me niets verbaasd. Ik richt me weer op en lik Louise over haar billen.

Mijn tong kringelt rondjes richting haar kutje. Louise kantelt haar heupen om haar poesje zoveel mogelijk mijn kant op te duwen. Ik zoen haar op haar lippen en lik haar dan door haar gleuf. Ze schokt een beetje maar geniet dan van mijn zachte slurpende geluidjes als ik haar met lange halen lik.

Haar geilheid smaakt heerlijk zilt. Gretig lik ik wat van haar vocht op en slik het door. Met het puntje van mijn tong kan ik haar bobbeltje raken. Ondertussen blijf ik haar billen strelen. Ik word er zo geil van. Ik kan wel uren aan Serge zijn lul likken Samen blijven ze aan die knuppel likken. Louise haar tong glijdt niet alleen over de glibberige eikel maar likt ook de tong van Judith. Louise duwt Judith haar linkerbeen omhoog waardoor haar poesje nog meer vrijheid krijgt.

Ze streelt de binnenkant van Judith haar dij. Judith haar tong gaat over de eikel en dan opent ze haar mond een beetje en zuigt aan het puntje. Ondertussen stroomt haar kutvocht mijn mond in, zo geil wordt ze er van.

Mijn mond zit er vol mee. Ik slik het door en zuig verder aan die heerlijke natte pruim. Zo af en toe kijk ik op om te zien wat die drie uitspoken. Judith heeft nu een serieus deel van de eikel in haar mond en Serge neukt haar voorzichtig in haar mond. Louise likt geil over Judith haar wang en zoent haar in de nek. Dan zakt ze langzaam af naar beneden en kust Judith haar borsten.

Ik kan zien hoe Judith haar tepels hard zijn van opwinding. Ik kan ook zien dat Judith haar hand nog steeds om de paal van Serge heeft en deze zachtjes aftrekt. Haar andere hand gebruikt ze om de grote zak van hem te strelen. Louise sabbelt nu hoorbaar aan Judith haar tepel. Ze gebruikt haar hand om de vrije borst te strelen. Judith gehoorzaamde en likte met haar tong de onderkant van Serge zijn lul. Louise zakt nog verder en zoent Judith op haar buik. Judith reageert met haar onderlichaam.

Serge haalt zijn vingers uit Judith haar kut en biedt ze Louise aan. Die zuigt ze haar mond in en likt ze af. De vingers van Serge schuiven weer tussen Judith haar benen en komen weer glinsterend nat naar boven.

Hij smeert het geil op de wangen en lippen van Louise, die het met haar tong er weer aflikt. Serge komt wat naar voren en geeft Judith zo toegang tot zijn ballen. Louise schuift verder naar beneden en snuift de weeige lucht op van Judith haar poesje. Serge trekt een kussen weg achter Judith haar rug zodat ze lager komt te liggen.

Hij compenseert het verschil door zijn lul meer naar haar toe te schuiven. Judith likt nu zijn ballen. Dan trekt Serge het tweede en laatste kussen weg en ligt Judith met haar hoofd plat.

Serge zet behendig zijn been over Judith heen. Zijn lul komt voor Judith nu recht van voren in plaats van opzij. Hij beweegt zijn onderlichaam naar voren waardoor zijn lul over haar gezicht gaat. Ik kan het niet goed meer zien en besluit naast hen te gaan liggen. Ik zie nu van opzij hoe Serge zijn zak wordt gelikt. Louise streelt de binnenkant van Judith haar dijen en duwt deze uit elkaar. Met haar vingers houdt Louise de haartjes van Judith opzij en likt nu zachtjes over de schaamlippen van Judith.

Ik buig naar voren om Louise een zoen te geven. Ze geeft me een tongzoen en ik proef de smaak van Judith op haar lippen. Ze kijkt me met haar mooie groene ogen aan en gaat dan verder met Judith te likken. Serge legt de kussens aan beide kanten van Judith en zet zijn knie erop. Dan gaat hij voorzichtig boven Judith zitten en zet dan op zijn knieën aan beide kanten van Judith. Ik ga er vlakbij liggen en kijk van dichtbij hoe Judith met haar ogen dicht aan zijn eikel zuigt.

Ze probeert zoveel mogelijk in haar mond te nemen maar dat lukt niet. Serge schuift op haar heen en weer zodat ze hem lekker kan pijpen. Dan schuift hij verder naar boven en floept de pik uit haar mond. Serge laat de glibberige paal over haar gezicht glijden en smeert haar in met zijn eikel.

Judith likt geil in de rondte en krijgt een nat gezicht. Haar tongetje flitst over de eikel en Serge begint te kreunen. Louise komt tussen de benen van Judith vandaan en gaat aan de andere kant liggen. Serge was niet de enige die opgewonden werd van haar woorden. Maar het was Serge die zijn lul vastpakte en een dikke straal sperma in Judith haar zuigende mondje spoot. Die schrok en liet de lul uit haar mond floepen.

De volgend klodder sperma spoot op haar wangen en oog. Judith herstelde snel en deed haar mond wijd open om zijn volgende straal op te vangen. Ze stak haar tong naar buiten waar ik het sperma van de eerste lading nog zag zitten.

Serge had veel te geven en al snel was heel haar gezicht bedekt met klodders sperma. Louise zoende Judith op haar mond en al snel tongzoenden ze weer. Serge was van Judith afgegaan en schoof nu naar beneden. Louise haalde een klodder sperma van Judith's gezicht en smeerde het op de tepels van Judith.

Vervolgens duwde ze haar eigen borsten tegen die van Judith en lag zo half over haar heen. Serge zijn lul was nog steeds halfhard. Hij wreef zijn eikel door de schaamharen van Judith en haalde de lul op en neer door de gleuf. En toen duwde Serge naar voren en stak hij zijn lul in mijn vriendin. En ik vond het geil! Judith hapte naar adem toen Serge voorzichtig Judith begon te neuken.

Judith kreunde en kuste. Louise schoof wat naar boven en kwam met haar borsten in Judith haar gezicht. Het sperma van Serge glom er vanaf. Zonder enige aarzeling zoog Judith op de tepels van Louise die hier kreunend van genoot. Louise gleed met haar handen door Judith haar haar. Langzaam bewoog ze haar lichaam en duwde Judith haar hoofd naar beneden. Gedwee kuste die Louise haar buik. Net als Serge, zette Louise haar been over Judith heen. Haar kale kut droop van het vocht en Judith leek het niet te willen likken.

Ik kroop naar hen toe en kuste Judith op haar mond. Ik zette me over het idee heen dat ik Serge zijn sperma op mijn lippen proefde. Ik was te geil om me daar zorgen over te maken. Ik boog naar Louise toe en likte haar over haar natte lippen. Judith kwam aarzelend naar voren en likte voorzichtig Louise haar schaamlippen. Louise schoof direct dichterbij waardoor Judith met haar tong in Louise haar kut verdween. Ik keek even hoe Serge ging. Zijn lul stak nog maar een beetje in Judith maar nu ik keek schoof hij verder naar binnen.

Judith hapte naar adem. Serge zijn lul ging loom in en uit de kut van Judith. Ik zag hoe haar schaamlippen strak om zijn lul zat.

Bij iedere stoot kwam hij dieper. Louise gleed nu met haar openstaande kut over het gezicht van Judith. Judith probeerde haar bij te houden en likte Louise waar ze kon. Maar Louise bewoog wild en heel Judith haar gezicht werd nat van de kut van Louise. Ik vond het heerlijk geil om te zien. Louise zat nu bijna bovenop Judith. Judith moest naar boven uitstrekken om Louise te blijven likken.

Ik schoof naar voren en likte langs de mond van Judith om vervolgens samen Louise te likken. Ik stak mijn tong in haar poesje en kwam zo diep mogelijk. Louise kronkelde van plezier. Judith likte Louise haar clitoris en likte af en toe mijn tong. Judith golfde van opwinding nu Serge zijn dikke lul dieper in haar had geschoven en ze gewend was geraakt aan zijn omvang. Hij begon haar nu steviger te neuken en dat merkte ik aan Judith. Iedere keer als hij diep in haar kwam, ging er een scheut van genot door Judith haar lichaam.

Judith, wat lekker zoals je klitje zuigt Ik stond nu op en hield me aan Louise vast. Ik stapte over Judith heen en schoof mijn lul tegen de kut van Louise. Die duwde zich op mij en ik schoof in een keer diep in Louise.

Ik voelde hoe Judith mijn billen vastpakte en meehielp Louise te neuken. Ik voelde dat ik snel klaar zou komen en dat was maar goed ook want zo op mijn hurken staan zou ik niet lang volhouden. Ik voelde Judith aan mijn ballen zuigen en begon Louise nu wilder te neuken.

Die kreunde dat het een lieve lust was. Louise was er bijna maar ik ook want ik had al die tijd niet aan mijn lul gezeten omdat ik bijna kwam. Met een snoeiharde leuter neukte ik Louise zo diep als ik kon. Ik voelde hoe Judith mijn billen streelde en met een vinger door mijn bilspleet ging.

Ze voelde zachtjes aan mijn slingerende zak. Toen ze met haar wijsvinger mijn anus kriebelde, voelde ik mijn orgasme opkomen. Mijn lul groeide nog een millimeter en toen kwam ik klaar. Ik neukte Louise nu snel met lange halen. Terwijl mijn orgasme wegebde, begon Louise wild te schokken en kreunde vrij hard. Dat moest buiten de caravan te horen zijn geweest. Niet dat we daar nou mee zaten.

Louise en ik gleden van Judith af. Heel het gezicht van Judith zat onder het kutvocht en sperma. Ik ging op mijn knieën naast Judith zitten. Mijn lul was nog halfhard en Judith nam 'm in haar mond om nog even lekker te pijpen. Louise sabbelde aan Judith haar tepel. Ik keek met bewondering naar de verdwijnende lul van Serge. Judith had bijna de hele lul in haar kut zitten. Serge hield haar benen omhoog en stootte wild in haar.

Terwijl ik verlekkerd keek hoe Judith mijn slapper wordende lul geil pijpte, zag ik dat Judith nu ook ging komen. Louise schoof met haar hoofd naar beneden terwijl ze een van Judith haar borsten bleef strelen en masseren. Serge neukte nog steeds op tempo door. Ik kon aan Judith zien dat ze er bijna was. Haar hele lichaam stond strak. En toen trok Louise met twee vingers Judith haar schaamlippen omhoog en likte haar kleine genotsknopje.

Ik kon goed zien hoe Louise met het puntje van haar tong over het knobbeltje ging terwijl Judith haar onderlichaam wild schokte bij het klaarkomen. Serge was ook alweer zo ver dat hij ging komen. Hij pompte nog een aantal keer en trok toen zijn lul uit Judith.

Louise likte direct over de glibberige eikel en nam die zo diep mogelijk in haar mond. Wat een geil gezicht. Serge neukte Louise in haar mond. Louise trok hem af en voelde met een hand onder zijn zak. Serge kreunde diep en toen hij klaar kwam, tuitte Louise haar lippen tegen zijn eikel en zoog al het zaad uit hem.

Triomfantelijk liet ze zien hoe ze het keurig opgevangen had. Ze draaide zich naar Judith en zoende die op haar mond. Judith protesteerde niet en kreeg zo Serge zijn lading van Louise gedeeld. Serge zette zich in een hoek en lag languit bij te komen. Zijn lul hing verslapt over zijn been. De restjes sperma liepen er nog uit. Ik zat nog op mijn knieeen te genieten van de tongzoen van Louise en Judith. Ik besloot ook maar in een hoek te gaan relaxen.

Louise streelde Judith door haar haren en over haar armen. De tederheid werd beantwoord en Judith knuffelde Louise. De vrouwen gingen op hun zij tegen elkaar aan liggen. Hun benen verstrengelden zich; hun onderlichamen kronkelden onder de aanraking van hun poesje door de been van de ander. Beiden waren vast nog gevoelig van hun recente climax. Teder gingen hun handen over elkaars rug en billen terwijl ze kusjes uitdeelden en tongzoenden.

Hun borsten lagen tegen elkaar en bewogen mee met de glooiende bewegingen. Ze waren in hun eigen wereld en Serge en ik waren slechts toeschouwers die zij niet eens zagen staan.

Het was intense pure lesbische sex. Ik meende Louise iets te zien gebaren naar Serge. Het was klein en subtiel maar het ontging me niet. Serge draaide zich half om en haalde iets uit de keukenlade. Het leek een flesje olie. Hij schoof het onder zijn been. Minuten en veel gestreel van de dames later, kwam het flesje weer tevoorschijn.

Serge gaf het Louise in haar hand. Die pakte het aan duwde vervolgens Judith van zich af tot die weer plat lag. Terwijl ze Judith bleef kussen, spoot ze wat van het goedje op Judith haar buik. Die fronste even maar genoot toen weer van het gekus van Louise. Louise smeerde wat inderdaad olie leek te zijn uit over Judith haar buik en schoof toen door naar haar borsten.

De globes glommen van het glibberige goedje. Zodra de borsten beiden goed geolied waren, smeerde Louise verder en had al snel Judith haar bovenlichaam in een glimmende laag gezet. Haar handen bleven masserend over het zachte vlees gaan.

Vervolgens kneep ze nog meer olie uit het flesje op Judith haar borsten zodat deze er buitengewoon gliberig uitzagen. De massage miste zijn uitwerking niet op Judith. Ze kronkelde van genot en haar tepels zagen er ontspannen groot uit. Ik vermoedde dat de olie een verhittende werking had.

Louise smeerde of beter bezegd streelde de olie verder uit naar de onderbuik van Judith. Die opende als vanzelf haar benen waarop Louise de olie over de bovenkant van Judith haar benen smeerde, tergend langzaam steeds meer richting haar liezen opschuivend. Serge stond op en liep naar het caravantoilet.

Even later kwam hij terug met een bakje warm water, scheerschuim en een mesje. Hij keek me even aan om te peilen hoe ik over deze actie dacht. Ik knikte instemmend waarop Serge met een glimlach weer ging zitten op het bed. Louise had ondertussen al strelend en insmerend een handdoek onder Judith haar kont geschoven.

Judith was in een soort trance. Die lag heerlijk met haar ogen dicht te kronkelen onder de tedere aandacht van Louise. Zonder enige gene lag ze met haar benen wijd. Judith pakte de scheerkwast van Sergen, doopte hem in het warme water en toen over de zeep. Louise zat nu op haar knieeen naast Judith en met haar linkerhand ging ze van Judith haar buik tot vlak boven haar schaamstreek.

Judith reageerde door haar bekken licht naar boven te kantelen. Alsof ze wilde dat Loiuse haar hand verder zou gaan, wat waarschijnlijk ook zo was. Toen zette Louise de scheerkwast op dezelfde plek en maakte langzame draaiende bewegingen. Judith kronkelde een beetje maar spartelde niet tegen. De scheerkwast draaide langzame rondjes door de krulhaartjes. Judith opende haar benen nog meer om de scheerkwast vrij zijn gang te laten gaan.

Louise liet de kwast vlak langs de schaamlippen gaan. Toen alles goed was ingezeept gaf Serge haar het scheermes en de kom met warm water. Heel voorzichtig scheerde louise aan de bovenkant van de haarlijn. Judith leek uit haar trance te ontwaken. Ik wilde dat Judith mee zou werken omdat een kaalgeschoren kutje me wel heel geil leek.

Ik had Louise gevoeld, gelikt en geneukt en het was een nieuwe dimensie aan mijn sexervaringen, zo'n kaal poesje. Om de missie te laten slagen, ontfermde ik me over Judith. Ik ging naast haar liggen en kuste haar op haar mond.

Gretig zoende ze me terug en met een warme hand masseerde ik haar van de olie glibberende borsten. Ook dit was iets wat ik niet kende en direct waardeerde: Eens in de paar seconden keek ik hoe Louise vorderde. Judith haar onderlichaam kronkelde onder de aandacht. Minuten later was Louise volgens mij klaar want ze had de scheerspullen opzij geschoven en had het poesje droog gedept. Opeens voelde ik een paar handen over mijn onderlichaam gaan en zag dat Louise nu mij aandacht gaf.

Ook Serge was in actie gekomen. Hij had de olie in zijn handen en was bezig de huid rond Judith haar schaamlippen in te smeren met olie. Judith kreunde zachtjes en kronkelde onder zijn aanraking. Opeens voelde ik de scheerkwast rond mijn jongeheer. Even flitste de gedachte door me heen om haar tegen te houden maar toen ik aan Serge zijn schaamstreek dacht, besefte ik dat het normaal was op dit soort campings om geschoren te zijn en met een blote snikkel rond te lopen.

Ik was ook wel nieuwsgierig naar het gevoel. Ik liet Louise dan ook haar gang gaan. Ik voelde hoe ze mijn lul hier en daar opzij schoof terwijl ze me inzeepte. Het kietelende, strelende gevoel van de kwast vond ik heel aangenaam. Ik nam me voor ook zo'n kwast en zeep aan te schaffen om op zijn minst dat erotisch strelende gevoel te kunnen herhalen als ik mezelf aftrok. Toen de kwast in de buurt van mijn anus kwam, voelde dit lekker.

Ondertussen wreef Serge de olie rond Judith haar schaamlippen. Hij duwde de lippen tegen elkaar waardoor haar klitje gestimuleerd werd. Met zijn duimen aan weerszijden van de schaamlippen masseerde hij in lange halen de gevoelige schaamstreek. Judith lag te hijgen en wilde haar benen nog verder openen.

Vind jij dat je straf verdiend heb? Zoek jij spanking en discipline? Of zoek je meer;..? Slavin verlangend naar een grote pik! Heb jij een grote pik en wil jij mij morgenavond komen afraggen zo tegen Kom dan als je een sletje wilt! Uitsluitend zoekend voor zaterdagavond 25 november wanneer wij in het hotel zullen verblijven!

Mijn meester zou graag zien dat ik,"zijn" sletje door 2 mannen onder handen wordt genomen. Hij zal mij wijdbeens vastgebonden op mijn buik op bed neerleggen waarna jullie mij,elkaar afwisselend kunnen gaan afraggen wanneer ik niets in te brengen hebbend op bed zal liggen en mijn meester zal toekijken. Nadat jullie mijn gezicht eronder hebben Verlangend naar een sletje.. Ik sta voor veel open maar anaal krijgen is toch een voorkeur.

Mijn stats zijn 25 jaar, 1. Graag alleen een reactie met foto en een foto van mij komt op aanvraag. Slavin gezocht drenthe groningen Man 50 is op zoek naar jou. Jij bent een sletje en zal gehoorzamen. Jij doet wat ik wil. Ik bind je vast en doe met je wat me goeddunkt.

Welk meisje zoekt begeleiding en heeft regelmatig echte straf nod Ik ben een goeduitziende Dominante man van 44 jaar.

Ervaring met het geven van spanking en het her opvoeden van verwende en verwaande meisjes.. Ben jij een meisje dat begeleiding nodig heeft? Heb je geen of niet genoeg discipline dan helpt een goede spanking. Hierdoor ga je beter presteren bijv bij je studie. Spanking als echte straf bijv wanneer jij teveel drink of een grote mond heb.

Ik maak regels en afspraken waar jij je aan moet Meestal vind je ze in de grote stad maar ik ben er van overtuigd dat ze ook wel in mijn regio zijn. Heb jij het verlangen om gestraft te worden? Heb jij geen zelf discipline? Heb jij een grote mond en ben jij brutaal?

Heb jij een opvoeding nodig? Zin om eens lekker afgezogen te worden? Mijn naam is Marianna en ik bied hierbij mijn onderdanige slaaf aan om wat ervaring op te doen. Het ding is alleen maar beschikbaar voor pijpen met condoom. Hij zal je klaarpijpen middels een zogeheten 'open mouth gag'. Je mag dus de mond van het ding neuken.