06
- January
2018
Posted By : Nana Amison  
Comments Off on Schuddende borsten opa en kleindochter sex
Schuddende borsten opa en kleindochter sex

Lieve tietjes, klein maar toch al een fijne Bcup. Zal ik mijn slipje ook uittrekken, opa? Niet zeuren, zei Lisette. Ik weet wel dat je mijn opa wilt verleiden. Wil je soms naar huis? Dan moet je maar op deze manier doorgaan. Opie, laat maar eens zien hoe een echte mannenpik eruitziet. Mijn moeder vraagt of u haar opbelt, zei An. Ze heeft een klusje voor je. Duurt wel drie dagen. Morgen bel ik haar, beloofde ik. Hoe gaat het met de baby? O, die drinkt slecht. Bijna alle melk blijft in de tieten achter.

Ze had sinds een week of vijf een zusje. Wie de vader was? Dat hield de vrouw geheim. Ze was namelijk al heel lang gescheiden. Nu had ze weer een kindje. Ik wilde best een klusje voor haar doen, want Monica was een lekker wijfje. Ik presenteerde mijn erectie en An keek haar ogen uit. Lisette nam de knuppel in haar hand en begon ermee te spelen. Ja, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Ze rammelde en schudde, kneep en kneedde, schoof de voorhuid op en neer, likte aan de top van de paarse eikel en zei: Dat is pas lekker, jongens.

Laat mij nou, smeekte An. Listte duwde haar weg en zei: Wat ben een doordrammer. Niet nu, terwijl ik er bij ben. Misschien wil opa wel een afspraakje met je maken. Ik kan niet alle meisjes uit je klas gerieven, zei ik lachend. Lisette kneep hard in mijn lul. Ik zie je er best toe in staat met die grote lul van je. Het spel werd hervat en ik genoot als nooit tevoren. Maar het beste moest nog komen. Na een minuutje of wat kwam het heldere voorvocht al uit mijn gezwollen lul en dat werd door Lisette gretig opgelikt.

En nu gaan we het doen, kondigde het schatje aan. Ik kom op je zitten, oop. Dan kan An jou met haar kutje laten spelen. Ze heeft al een natte spleet, kijk maar. Als een dweil, zei An, die zich druk aan het vingeren was. Lisette nam plaats op mijn pik en liet hem langzaam in haar malse kutje verdwijnen. Toen hij er helemaal in was begon ze allerhande geile bewegingen te maken, wipte, draaide, trok haar schede samen en ontspande de spieren weer.

Ik greep haar mooie peren en bewerkte de tepels met mijn duimen, de volle borsten zachtjes knedend. An, kom eens bij me met je kutje, zei ik tegen het meisje.

Op je knietjes, dan kan opa ook met je poepgaatje spelen. Dat vind je toch zo geil? An knikte en haalde haar vingers uit de vagina. Ik stop altijd een vinger in mijn kont als ik masturbeer. Wil je dat ook doen, opa? Opa wilde alles wel. Ze kroop met haar hele handel tot vlak boven mijn gezicht en plooide haar rode kutje open. Er drupte iets op mijn neus en toen ze haar poes op mijn gezicht perste had ik pas door hoe nat ze was. Terwijl ik Lisette hoorde zuchten en kermen van heetheid, bracht ik voorzichtig twee vingers in de schede van An.

Wat was ze daar nauw. Het moest een belevenis zijn om daar mijn lul eens in te steken. Maar zo ver waren we nog niet. Ik trok de smakelijke, roomwitte billen van An van elkaar en keek recht in het nerveus knipperende bruine oog, zoals ik dat pleeg te noemen. Het was een uniek en zeer fris ogend poepgaatje. Ontspannen, An, i ik, de lichtbruine ster met een vingertop aanrakend. Doe maar net of je erg nodig moet, liefje.

Dat deed An en ik zag hoe de lieflijke ster zich voor me ontplooide. Ik likte aan mijn wijsvinger en dreef hem vervolgens in de strakke, warme anus van het meisje. Ze kreunde en rilde. Toen de vinger binnen was liet ik hem bewegen en draaide hem rond in de tunnel. Even later bracht ik een tweede vinger in. An slaakte een gesmoorde kreet en Lisette liet mijn lul uit haar kutje floepen. Dat wil ik ook, zei ze. Ga jij maar met de pik van oop spelen.

Je weet wat mannen lekker vinden. Maar je mag hem niet laten spuiten. Ze wisselden van positie. Nu kreeg ik de kont en kut van mijn kleindochter boven mijn gezicht. Het was allemaal even smakelijk, ook het poepgaatje dat ik opende en bevingerde. An nam haar kans waar en nam mijn lul in haar mond. Ze slobberde alsof haar leven ervan af hing.

Mijn ballen werden ook flink gekneed, zodat ik niet te klagen had. En tijdlang vingerde ik anus en kut van Lisette, die op een gegeven moment grommend klaarkwam en haar sappen over mijn gezicht liet lopen. Een minuut of wat later kondigde An aan dat ze weg moest. Om vier uur moet ik thuis zijn. Ik moet boodschappen doen. Kunnen we de lul van opa nu laten spuiten, Lisette? De dames gebruikten vier handen en twee monden om me klaar te maken. Ik streelde de kutjes en borsten en billen, beet en zoende het heerlijke jonge spul en werd er zo heet van dat ik mijn lul voelde zwellen.

Enkele hevige krampen en daar kwam de witte vloed al. Krachtig spoot ik alles in het gezicht van An, die er niet weinig van schrok. Lisette trok door tot de laatste druppel en toen die er was en als een parel op mijn buik lag, veegde An met haar tong door het zaad en proefde het smakkend. Lisette duwde haar weg. Zo is het wel mooi geweest, An. Je moest toch naar huis? Ga dan, anders moppert je moeder nog.

An verdween en ik trok mijn kleren aan. Lisette lag dromerig naar me te kijken en zei: Dit was nog eens een leuke middag. Zal ik Mieke eens meenemen, opa? Het meisje met dat krullende rode haar? Ja, neem maar mee. Ze willen allemaal als ze die lekkere lul van jou zien, opa.

Wacht nog maar een weekje, schatje. Ik wil eerst klussen bij de moeder van An Goed, maar zal ik vannacht bij je in bed komen? Ma merkt er toch niets van.

Ik wil vannacht lekker neuken. Daar had ik geen bezwaar tegen. De volgende dag belde ik de moeder van An en maakte een afspraak.

Ik ging naar de moeder van Ans. Kun je het je nog herinneren van de vorige keer? Ik zou een klusje voor haar moeder opknappen. De afgelopen dagen had ik lekker met mijn kleindochter gespeeld. Ik ben gewoon verliefd op dat kind geworden. Hoe ouder hoe gekker, nietwaar? Ik belde aan, een vrouw riep: De deur is los, kom maar verder, opa!

Ik naar binnen en daar zat ze, de moeder van An. Ze zat met ontblote peren, of liever gezegd meloenen. Wat had dat mens een tieten! De baby lag onbekommerd aan een tepel te sabbelen.

Ik keek mijn ogen uit. Ga zitten, opa, zei de vrouw. Wat kijk je, nog nooit een paar tietjes gezien? Niet zulke, zo vol met melk. Het kindje liet de speen los en liet een boertje. Ik keek verlangend naar de enorme, trillende en schommelende tiet.

Ze wil niet meer, zei de moeder met een zucht. Stel je voor, zulke lekkere melk, lachte ik. Kun je je de smaak nog herinneren? Mijn moeder zei altijd dat ik niet van de tepel kon afblijven. Nu zeker nog niet. Of ben je niet gek op een paar lekkere tieten, opa? Ik grinnikte maar wat. De moeder van An legde de tweede, blauw dooraderde tiet aan bij de onwillig spartelende baby. Het kind zoog even, trapte met de beentjes en spuugde de heerlijke dikke tepel uit. Een straal melk ging verloren en verdween ergens in de rok van de vrouw.

Wat een spook, zei ze. Die kostelijke melk, er zijn heel wat vrouwen die er wat voor over zouden hebben als ze de tiet zo vol hadden zitten. Lekkere melk, zei ik smakkend. Ze legde een hand onder de volle pompoen en kneep er een straaltje melk uit. Wil je eens proeven, opa? Dan ben ik het maar kwijt. Dat kan toch niet? Ik kan toch niet bij je aan de tiet gaan liggen lurken? Ik vind het best een opwindend gevoel als er iemand aan mijn knoppen zuigt.

Ik zie aan je ogen dat je het best geil zou vinden om er eventjes aan te liggen, stout mannetje. Het lijkt me heerlijk om er alles uit te zuigen. Ga je gang, ik help wel als het niet onmiddellijk lukt. Ja hoor, opa ging aan de tiet. Ik liet me op mijn knieen zakken en ze presenteerde de volste borst. Ik hapte naar de roestbruine, dikke tepel en nam hem tussen mijn lippen.

Oud lulletje roert het roompotje van jong roodharig sletje. Papa weet hoe hij zijn stiefdochter moet aanpakken. Anna Wil Haar Opa. Eerst drogeren en dan neuken die jonge meid.

Schoonmoeder is ontroostbaar, behalve tussen de lakens. Ouwe tong is zijn snelheid nog niet verloren. Opa mag naar binnen bij een kortharig lekkertje. Ouwe opa kwakt een jonge brunette de smoel vol. Behulpzaam trutje wordt aangerand door ouwe viespeuken.

Lena 18 vindt een bezopen Kerstman onder de boom. Jonge knaap duikt bovenop hitsige milf. Seniele opa trekt ineens zijn leuter uit de broek. Roodharig grietje geneukt door 2 opa's. Mama kan zich niet beheersen tijdens slaapfeestje. Opa vindt dit verhaaltje niet geschikt voor het slapen gaan.

Opa gluurt stiekem naar de vriendin van zijn kleinzoon.

.

Geile zuster opengesperde kutLieve tietjes, klein maar toch al een fijne Bcup. Zal ik mijn slipje ook uittrekken, opa? Niet zeuren, zei Lisette. Ik weet wel dat je mijn opa wilt verleiden. Wil je soms naar huis? Dan moet je maar op deze manier doorgaan. Opie, laat maar eens zien hoe een echte mannenpik eruitziet. Mijn moeder vraagt of u haar opbelt, zei An. Ze heeft een klusje voor je. Duurt wel drie dagen. Morgen bel ik haar, beloofde ik.

Hoe gaat het met de baby? O, die drinkt slecht. Bijna alle melk blijft in de tieten achter. Ze had sinds een week of vijf een zusje. Wie de vader was?

Dat hield de vrouw geheim. Ze was namelijk al heel lang gescheiden. Nu had ze weer een kindje. Ik wilde best een klusje voor haar doen, want Monica was een lekker wijfje. Ik presenteerde mijn erectie en An keek haar ogen uit. Lisette nam de knuppel in haar hand en begon ermee te spelen.

Ja, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Ze rammelde en schudde, kneep en kneedde, schoof de voorhuid op en neer, likte aan de top van de paarse eikel en zei: Dat is pas lekker, jongens.

Laat mij nou, smeekte An. Listte duwde haar weg en zei: Wat ben een doordrammer. Niet nu, terwijl ik er bij ben. Misschien wil opa wel een afspraakje met je maken. Ik kan niet alle meisjes uit je klas gerieven, zei ik lachend. Lisette kneep hard in mijn lul. Ik zie je er best toe in staat met die grote lul van je. Het spel werd hervat en ik genoot als nooit tevoren.

Maar het beste moest nog komen. Na een minuutje of wat kwam het heldere voorvocht al uit mijn gezwollen lul en dat werd door Lisette gretig opgelikt. En nu gaan we het doen, kondigde het schatje aan. Ik kom op je zitten, oop. Dan kan An jou met haar kutje laten spelen. Ze heeft al een natte spleet, kijk maar. Als een dweil, zei An, die zich druk aan het vingeren was.

Lisette nam plaats op mijn pik en liet hem langzaam in haar malse kutje verdwijnen. Toen hij er helemaal in was begon ze allerhande geile bewegingen te maken, wipte, draaide, trok haar schede samen en ontspande de spieren weer.

Ik greep haar mooie peren en bewerkte de tepels met mijn duimen, de volle borsten zachtjes knedend. An, kom eens bij me met je kutje, zei ik tegen het meisje. Op je knietjes, dan kan opa ook met je poepgaatje spelen. Dat vind je toch zo geil? An knikte en haalde haar vingers uit de vagina.

Ik stop altijd een vinger in mijn kont als ik masturbeer. Wil je dat ook doen, opa? Opa wilde alles wel. Ze kroop met haar hele handel tot vlak boven mijn gezicht en plooide haar rode kutje open. Er drupte iets op mijn neus en toen ze haar poes op mijn gezicht perste had ik pas door hoe nat ze was. Terwijl ik Lisette hoorde zuchten en kermen van heetheid, bracht ik voorzichtig twee vingers in de schede van An. Wat was ze daar nauw. Het moest een belevenis zijn om daar mijn lul eens in te steken.

Maar zo ver waren we nog niet. Ik trok de smakelijke, roomwitte billen van An van elkaar en keek recht in het nerveus knipperende bruine oog, zoals ik dat pleeg te noemen. Het was een uniek en zeer fris ogend poepgaatje. Ontspannen, An, i ik, de lichtbruine ster met een vingertop aanrakend. Doe maar net of je erg nodig moet, liefje.

Dat deed An en ik zag hoe de lieflijke ster zich voor me ontplooide. Ik likte aan mijn wijsvinger en dreef hem vervolgens in de strakke, warme anus van het meisje. Ze kreunde en rilde. Toen de vinger binnen was liet ik hem bewegen en draaide hem rond in de tunnel.

Even later bracht ik een tweede vinger in. An slaakte een gesmoorde kreet en Lisette liet mijn lul uit haar kutje floepen. Dat wil ik ook, zei ze. Ga jij maar met de pik van oop spelen. Je weet wat mannen lekker vinden. Maar je mag hem niet laten spuiten. Ze wisselden van positie. Nu kreeg ik de kont en kut van mijn kleindochter boven mijn gezicht. Het was allemaal even smakelijk, ook het poepgaatje dat ik opende en bevingerde.

An nam haar kans waar en nam mijn lul in haar mond. Ze slobberde alsof haar leven ervan af hing. Mijn ballen werden ook flink gekneed, zodat ik niet te klagen had.

En tijdlang vingerde ik anus en kut van Lisette, die op een gegeven moment grommend klaarkwam en haar sappen over mijn gezicht liet lopen. Een minuut of wat later kondigde An aan dat ze weg moest. Om vier uur moet ik thuis zijn. Ik moet boodschappen doen. Kunnen we de lul van opa nu laten spuiten, Lisette? De dames gebruikten vier handen en twee monden om me klaar te maken.

Ik streelde de kutjes en borsten en billen, beet en zoende het heerlijke jonge spul en werd er zo heet van dat ik mijn lul voelde zwellen.

Enkele hevige krampen en daar kwam de witte vloed al. Krachtig spoot ik alles in het gezicht van An, die er niet weinig van schrok. Lisette trok door tot de laatste druppel en toen die er was en als een parel op mijn buik lag, veegde An met haar tong door het zaad en proefde het smakkend. Lisette duwde haar weg. Zo is het wel mooi geweest, An.

Je moest toch naar huis? Ga dan, anders moppert je moeder nog. An verdween en ik trok mijn kleren aan. Lisette lag dromerig naar me te kijken en zei: Dit was nog eens een leuke middag. Zal ik Mieke eens meenemen, opa? Het meisje met dat krullende rode haar? Ja, neem maar mee. Ze willen allemaal als ze die lekkere lul van jou zien, opa. Wacht nog maar een weekje, schatje. Ik wil eerst klussen bij de moeder van An Goed, maar zal ik vannacht bij je in bed komen? Ma merkt er toch niets van.

Ik wil vannacht lekker neuken. Daar had ik geen bezwaar tegen. De volgende dag belde ik de moeder van An en maakte een afspraak. Ik ging naar de moeder van Ans. Kun je het je nog herinneren van de vorige keer? Ik zou een klusje voor haar moeder opknappen.

De afgelopen dagen had ik lekker met mijn kleindochter gespeeld. Ik ben gewoon verliefd op dat kind geworden. Hoe ouder hoe gekker, nietwaar?

Ik belde aan, een vrouw riep: De deur is los, kom maar verder, opa! Ik naar binnen en daar zat ze, de moeder van An. Ze zat met ontblote peren, of liever gezegd meloenen. Wat had dat mens een tieten! De baby lag onbekommerd aan een tepel te sabbelen. Ik keek mijn ogen uit. Ga zitten, opa, zei de vrouw. Wat kijk je, nog nooit een paar tietjes gezien? Niet zulke, zo vol met melk.

Het kindje liet de speen los en liet een boertje. Ik keek verlangend naar de enorme, trillende en schommelende tiet. Ze wil niet meer, zei de moeder met een zucht. Stel je voor, zulke lekkere melk, lachte ik.

Kun je je de smaak nog herinneren? Mijn moeder zei altijd dat ik niet van de tepel kon afblijven. Nu zeker nog niet. Of ben je niet gek op een paar lekkere tieten, opa? Ik grinnikte maar wat. De moeder van An legde de tweede, blauw dooraderde tiet aan bij de onwillig spartelende baby.

Het kind zoog even, trapte met de beentjes en spuugde de heerlijke dikke tepel uit. Een straal melk ging verloren en verdween ergens in de rok van de vrouw. Wat een spook, zei ze. Die kostelijke melk, er zijn heel wat vrouwen die er wat voor over zouden hebben als ze de tiet zo vol hadden zitten.

Lekkere melk, zei ik smakkend. Ze legde een hand onder de volle pompoen en kneep er een straaltje melk uit. Wil je eens proeven, opa? Dan ben ik het maar kwijt. Dat kan toch niet? Ik kan toch niet bij je aan de tiet gaan liggen lurken? Ik vind het best een opwindend gevoel als er iemand aan mijn knoppen zuigt. Ik zie aan je ogen dat je het best geil zou vinden om er eventjes aan te liggen, stout mannetje. Het lijkt me heerlijk om er alles uit te zuigen.

Ga je gang, ik help wel als het niet onmiddellijk lukt. Ja hoor, opa ging aan de tiet. Ik liet me op mijn knieen zakken en ze presenteerde de volste borst. Ik hapte naar de roestbruine, dikke tepel en nam hem tussen mijn lippen.

Oud lulletje roert het roompotje van jong roodharig sletje. Papa weet hoe hij zijn stiefdochter moet aanpakken. Anna Wil Haar Opa. Eerst drogeren en dan neuken die jonge meid. Schoonmoeder is ontroostbaar, behalve tussen de lakens.

Ouwe tong is zijn snelheid nog niet verloren. Opa mag naar binnen bij een kortharig lekkertje. Ouwe opa kwakt een jonge brunette de smoel vol. Behulpzaam trutje wordt aangerand door ouwe viespeuken. Lena 18 vindt een bezopen Kerstman onder de boom. Jonge knaap duikt bovenop hitsige milf. Seniele opa trekt ineens zijn leuter uit de broek.

Roodharig grietje geneukt door 2 opa's. Mama kan zich niet beheersen tijdens slaapfeestje. Opa vindt dit verhaaltje niet geschikt voor het slapen gaan. Opa gluurt stiekem naar de vriendin van zijn kleinzoon.

.

Cup B, meer had ze niet, maar ze waren ongelooflijk lekker. Nog nooit door een man aangeraakt? Ze droeg een blauw slipje, dat strak om haar lekkere billen spande. Wat werd ik door geilheid gegrepen. Ze ging weer zitten en streek met een vinger over de top van mijn lul. Het komt er al uit, opa. Nee, dat is geen zaad. Wij noemen het voorvocht. Dan kun je je lul gemakkelijker in een vrouw brengen. Neuken, zei Liselotte deskundig.

Heb je wel eens geneukt, schat? Nee, bijna een keer. Mag ik met jou neuken, oop? Nee, dat kan niet. Je bent m'n kleindochter. Ze legde beide handen om de schacht van mijn pik en trok me in een straf tempo af. Evenlater kwam het zaad. Het spoot krachtig over haar handen en ze slaakte een gilletje van verrassing. Ga door, lieverd, het is zo geil. Ik greep tussen haar dijen en kneedde haar lekkere kutbultje.

Daar werd ik nog heter van en ik perste kermend mijn laatste druppels naar buiten. Kijk eens, wat een zaad, zei het meisje opgetogen en tot mijn ontzetting likte ze mijn sperma van haar hand.

Wil je nu mijn kutje zien, oop? En je lekkere kont. Ze strekte zich uit op het bed en trok haar broekje uit, spreidde haar benen en toonde me haar kutje. Ademloos keek ik naar de spleet, die een beetje open was gegaan tijdens het rukken. Er glinsterde vocht en haar ogen sluitend dreef ze twee vingers in de vagina. De volgende keer moet je me neuken, oopje, zei ze hijgend.

Ik kroop over haar heen en zoende haar geurige spleetje, likte de clitoris en voelde het dingetje zwellen. De volgende keer neuken we, dat beloof ik, zei ik plechtig. Ik hoorde een auto voor de deur stoppen en sprong van het bed. Daar is je moeder! Aankleden en wegwezen, schatje.

Nog diezelfde avond nam ik mijn lul weer in mijn hand om eens lekker klaar te komen. Het was een regenachtige dag en ik was in de schuur aan het knutselen. Ik dacht al dagen aan Lisette en haar lekkere, sappige pruimedantje.

Ik had haar beloofd dat we gauw gingen neuken, maar hoe moest ik die belofte ooit nakomen? Ik kreeg gewoon de kans niet. Zou het vandaag eindelijk lukken? Mijn dochter was naar een vriendin en Lisette hoefde maar een halve dag naar school. Om twee uur ging de deur van de schuur open en er kwamen twee giechelende meiden binnen. Lisette had een vriendin meegebracht. Ze heette An en was een slank, lekker uitziend meisje. Ze had kleine tietjes, maar wel een uitermate spannend kontje, dat lekker opbolde in haar jeans.

Ze had ook vlechtjes en daardoor leek ze wat jonger dan zestien. Toch was ze zestien, want ze zat bij Lisette in de klas.

Hoe zit het met je belofte, opie? Ja, daar denk ik steeds aan, maar nu kan het niet. An is er bij. An wil graag toekijken als wij neuken. En misschien mag ze even aan jouw lul voelen. Ik wil graag neuken, zei An Heb je ervaring, liefje? Ik heb mijn broer al eens afgetrokken. Dat is iets anders dan neuken, zei Lisette pedant.

Je mag alleen kijken en een beetje voelen. Maar van mijn kutje afblijven en ook niet zeuren of je hem mag pijpen. Kom maar mee naar mijn kamer, dames, zei ik, mijn lul al stijf. An ging op mijn bed zitten en trok haar truitje uit. Lieve tietjes, klein maar toch al een fijne Bcup. Zal ik mijn slipje ook uittrekken, opa? Niet zeuren, zei Lisette.

Ik weet wel dat je mijn opa wilt verleiden. Wil je soms naar huis? Dan moet je maar op deze manier doorgaan. Opie, laat maar eens zien hoe een echte mannenpik eruitziet. Mijn moeder vraagt of u haar opbelt, zei An. Ze heeft een klusje voor je.

Duurt wel drie dagen. Morgen bel ik haar, beloofde ik. Hoe gaat het met de baby? O, die drinkt slecht. Bijna alle melk blijft in de tieten achter.

Ze had sinds een week of vijf een zusje. Wie de vader was? Dat hield de vrouw geheim. Ze was namelijk al heel lang gescheiden. Nu had ze weer een kindje. Ik wilde best een klusje voor haar doen, want Monica was een lekker wijfje. Ik presenteerde mijn erectie en An keek haar ogen uit. Lisette nam de knuppel in haar hand en begon ermee te spelen. Ja, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was.

Ze rammelde en schudde, kneep en kneedde, schoof de voorhuid op en neer, likte aan de top van de paarse eikel en zei: Dat is pas lekker, jongens. Laat mij nou, smeekte An. Listte duwde haar weg en zei: Wat ben een doordrammer.

Niet nu, terwijl ik er bij ben. Misschien wil opa wel een afspraakje met je maken. Ik kan niet alle meisjes uit je klas gerieven, zei ik lachend. Lisette kneep hard in mijn lul. Ik zie je er best toe in staat met die grote lul van je. Het spel werd hervat en ik genoot als nooit tevoren.

Maar het beste moest nog komen. Na een minuutje of wat kwam het heldere voorvocht al uit mijn gezwollen lul en dat werd door Lisette gretig opgelikt. En nu gaan we het doen, kondigde het schatje aan. Ik kom op je zitten, oop. Dan kan An jou met haar kutje laten spelen. Ze heeft al een natte spleet, kijk maar. Als een dweil, zei An, die zich druk aan het vingeren was.

Lisette nam plaats op mijn pik en liet hem langzaam in haar malse kutje verdwijnen. Toen hij er helemaal in was begon ze allerhande geile bewegingen te maken, wipte, draaide, trok haar schede samen en ontspande de spieren weer. Ik greep haar mooie peren en bewerkte de tepels met mijn duimen, de volle borsten zachtjes knedend. An, kom eens bij me met je kutje, zei ik tegen het meisje. Op je knietjes, dan kan opa ook met je poepgaatje spelen.

Dat vind je toch zo geil? An knikte en haalde haar vingers uit de vagina. Ik stop altijd een vinger in mijn kont als ik masturbeer. Wil je dat ook doen, opa? Opa wilde alles wel. Ze kroop met haar hele handel tot vlak boven mijn gezicht en plooide haar rode kutje open. Er drupte iets op mijn neus en toen ze haar poes op mijn gezicht perste had ik pas door hoe nat ze was. Terwijl ik Lisette hoorde zuchten en kermen van heetheid, bracht ik voorzichtig twee vingers in de schede van An.

Wat was ze daar nauw. Het moest een belevenis zijn om daar mijn lul eens in te steken. Maar zo ver waren we nog niet. Ik trok de smakelijke, roomwitte billen van An van elkaar en keek recht in het nerveus knipperende bruine oog, zoals ik dat pleeg te noemen.

Het was een uniek en zeer fris ogend poepgaatje. Ontspannen, An, i ik, de lichtbruine ster met een vingertop aanrakend. Doe maar net of je erg nodig moet, liefje. Dat deed An en ik zag hoe de lieflijke ster zich voor me ontplooide. Ik likte aan mijn wijsvinger en dreef hem vervolgens in de strakke, warme anus van het meisje. Ze kreunde en rilde. Toen de vinger binnen was liet ik hem bewegen en draaide hem rond in de tunnel.

Even later bracht ik een tweede vinger in. An slaakte een gesmoorde kreet en Lisette liet mijn lul uit haar kutje floepen. Dat wil ik ook, zei ze. Ga jij maar met de pik van oop spelen. Je weet wat mannen lekker vinden. Maar je mag hem niet laten spuiten. Ze wisselden van positie. Nu kreeg ik de kont en kut van mijn kleindochter boven mijn gezicht. Het was allemaal even smakelijk, ook het poepgaatje dat ik opende en bevingerde. An nam haar kans waar en nam mijn lul in haar mond.

Ze slobberde alsof haar leven ervan af hing. Mijn ballen werden ook flink gekneed, zodat ik niet te klagen had. En tijdlang vingerde ik anus en kut van Lisette, die op een gegeven moment grommend klaarkwam en haar sappen over mijn gezicht liet lopen.

Een minuut of wat later kondigde An aan dat ze weg moest. Om vier uur moet ik thuis zijn. Ik moet boodschappen doen. Kunnen we de lul van opa nu laten spuiten, Lisette? De dames gebruikten vier handen en twee monden om me klaar te maken. Ik streelde de kutjes en borsten en billen, beet en zoende het heerlijke jonge spul en werd er zo heet van dat ik mijn lul voelde zwellen.

Enkele hevige krampen en daar kwam de witte vloed al. Krachtig spoot ik alles in het gezicht van An, die er niet weinig van schrok. Lisette trok door tot de laatste druppel en toen die er was en als een parel op mijn buik lag, veegde An met haar tong door het zaad en proefde het smakkend. Lisette duwde haar weg. Zo is het wel mooi geweest, An. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Oud lulletje roert het roompotje van jong roodharig sletje. Papa weet hoe hij zijn stiefdochter moet aanpakken. Anna Wil Haar Opa. Eerst drogeren en dan neuken die jonge meid.

Schoonmoeder is ontroostbaar, behalve tussen de lakens. Ouwe tong is zijn snelheid nog niet verloren. Opa mag naar binnen bij een kortharig lekkertje. Ouwe opa kwakt een jonge brunette de smoel vol. Behulpzaam trutje wordt aangerand door ouwe viespeuken. Lena 18 vindt een bezopen Kerstman onder de boom. Jonge knaap duikt bovenop hitsige milf. Seniele opa trekt ineens zijn leuter uit de broek. Roodharig grietje geneukt door 2 opa's.Bi sex trio geile madam