02
- March
2018
Posted By : Shawnda Holford  
Comments Off on Sensuele super geil wijf
Sensuele super geil wijf

sensuele super geil wijf

De enveloppe in zijn dashboardkastje was hij geheel vergeten. Hoofdstuk 3 Mark liet zondagavond voor het slapen gaan de gebeurtenissen van de afgelopen 30 uur nog eens de revue passeren.

Sanne was als een wervelwind in zijn leven gekomen. Het moment dat hij haar voor het eerst in dat oogverblindende sexy jurkje zag stond hem nog helder op het netvlies. Maar ook de blik in haar ogen tijdens het diner. De sensuele spanning tijdens het dansen. En de uitputtende maar geweldige sex die ze die nacht hadden gehad.

Nadat ze tot het middaguur hadden uitgeslapen had Sanne haar dagelijkse gymnastiekoefeningen voor de grote spiegel gedaan. Geheel naakt zoals ze dat elke dag deed bij het opstaan. Mark had daarbij geboeid toe zitten kijken.

Sanne ging regelmatig naar de sportschool en had vroeger aan turnen gedaan. Hoe lenig ze was bleek wel toen ze voor hem de spagaat demonstreerde. Geheel naakt met haar benen volledig gespreid, haar borsten trots naar voren en haar handen in haar mooie rode haar.

Nu hij toe zat te kijken deed ze het natuurlijk extra uitbundig en super sensueel om hem op te geilen. Mark kreeg een spontane erectie bij het aanschouwen van haar gracieuze naakte schoonheid. Ze daagde hem uit en geilde hem met opzet op. Haar ogen hadden weer die ondeugende geile blik. En dat sensuele naakte, geile lichaam van haar…!! Mijn god, wat was ze oogverblindend mooi. Geen wonder dat alle mannen achter Sanne aan zaten.

Mark keek met open mond toe en moest zich zelfs inhouden om niet klaar te komen. Sanne paste deze keer haar oefeningen wat aan. Nu gaf ze een speciaal showtje voor haar nieuwe lover. Ze lette er op dat hij al het lekkers goed kon zien. En ze genoot stilletjes van de verrukte en bewonderende blik in zijn ogen.

Haar bewegingen en poses werden steeds geiler. Haar schaamlipjes zwollen op en vertoonden al glinsterende spoortjes van haar geil. Daarna was ze op de rand van het bed gaan staan. Had hem uitdagend aangekeken en had zich toen languit op hem laten vallen.

Die zondagmiddag hadden ze uren lang gevreeën. Intieme sex, heel langzaam, romantisch, zacht en teder. Dan lagen ze elkaar weer te knuffelen, zoenen, strelen en staarden ze elkaar in de ogen.

Maar er waren ook momenten van pure geilheid waarbij ze elkaar opzweepten en helemaal suf neukten. Ze konden gewoon niet van elkaar af blijven. Ze gunden zich niet eens de tijd om te eten maar leefden letterlijk van de liefde.

Sanne had alleen een paar flessen wijn uit haar kelder gehaald en naar de slaapkamer genomen. Goede wijn, Sanne bleek een kenner. Volgens Sanne was de zondag de perfecte dag om uit te slapen en voor de liefde. Alle winkels dicht, nergens iets te doen. Haar soezeldag zoals ze dat noemde die ze het liefst in bed door bracht met slapen en sex. Ze brachten de gehele zondag naakt in bed door.

Zelfs het avondeten leek aan hen voorbij te gaan. Pas toen Mark aanstalten maakten om naar huis te gaan stond ze er op nog snel iets voor hem te koken. Ze wilde hem niet met een lege maag naar huis sturen. Mark wilde onderweg nog een frietje scoren maar dat stuitte Sanne tegen de borst. Snel schilde ze wat aardappelen en viste wat verse groenten uit de groentebak.

Sanne kookte alleen met verse producten. Een balletje gehakt erbij wat vla als dessert. Mark glimlachte toen hij haar in de keuken bezig zag. Ze waren beiden slechts gekleed in een kamerjas. Ze had haar best gedaan om een goede indruk te maken. En niet onverdienstelijk want het had hem goed gesmaakt. Veel beter dan die kant-en-klaar maaltijden die hij vaak thuis at. Sanne geneerde zich dat ze haar vriend niets beters voor kon zetten omdat het de eerste keer was dat ze voor hem kookte.

Maar gezien het late uur moest het nu eenmaal snel. Het was al bijna tien uur in de avond toen ze aanschoven aan tafel. Beiden nog steeds in kamerjas. Mark dronk nog een bakje koffie en zou dan naar huis gaan. Eigenlijk wilde hij niet weg maar hij moest zich nog verkleden. Bovendien kon hij morgenochtend niet ongeschoren op het werk verschijnen.

Het etentje van zaterdagavond was op een heel prettige manier behoorlijk uit de hand gelopen. Onder de koffie viel er die lange zondag voor het eerst een stilte. Beiden voelden het afscheid naderen en zagen daar zichtbaar tegenop. Toen Mark opstond om naar boven te gaan om zich aan te kleden voor hij naar huis ging hield Sanne hem tegen. Ze legde haar hand op zijn arm en keek hem indringend aan. Ze zei niets maar rukte zijn kamerjas open. Ze hadden sex op de bank.

Toen moest Mark toch echt naar huis. Het was inmiddels al 1 uur in de morgen. De afscheidszoen bij de deur was lang, intens en nat.

Straks op het werk zou hij haar weer zien. Wat een vreemde gedachte. Ineens veerde hij rechtop in bed. Er schoot ineens iets door zijn hoofd. De enveloppe die ze in zijn dashboardkastje had gestoken.

Razend nieuwsgierig rende hij naar beneden en naar buiten naar zijn auto. Slechts gekleed in een kamerjas maar dat kon hem op dit moment niet schelen. Hij rukte het dashboardkastje open en griste de enveloppe er uit. Het voelde zacht aan.

Hij stak zijn hand er in en haalde er 2 dingen uit: Op het briefje stond: Ik hou van je. Rondom de tekst had ze met rode lippenstift een hartje getrokken. Ze had de rode string zaterdags nog gedragen voordat ze zich voor het diner had gedouched en omgekleed. Het idee van de enveloppe was een spontane opwelling geweest. Ze nam daar wel een risico mee maar Sanne hield wel van uitdagingen. Mark bekeek de string in zijn hand en snoof de geur ervan op. Die rode dondersteen had wel lef moest hij toegeven.

Hij bewonderde haar omdat ze altijd zo kalm bleef en altijd zo zelfverzekerd overkwam. Niets leek haar uit het veld te kunnen slaan. Mark ging terug naar bed en viel in slaap met haar string onder zijn hoofdkussen.

Maandagmorgen zag hij haar auto op de parkeerplaats bij het werk staan maar hij zag Sanne niet. Yvonne keek hem giechelend aan toen ze hem op de afdeling zag maar ze zei niets. Een half uurtje later lukte het haar om Mark op een rustig plekje even apart te nemen.

Zoals Mark al vermoedde was zij al door Sanne geïnformeerd maar Sanne had de intieme details weggelaten. Hij wilde er eerst niets over zeggen maar Yvonne drong aan en wees hem erop dat hij zijn date met Sanne wel aan haar te danken had.

Hij gaf toe maar vroeg haar wel uitdrukkelijk om er over te zwijgen. Bovendien zou toch niemand hem geloven. In de koffiepauze van 10 uur zocht hij zijn gebruikelijke plaats op in de personeelskantine. Vanuit zijn ooghoek zag hij 2 tafeltjes verder Yvonne en Sanne aan hun vaste tafeltje zitten maar hij liet niets merken. Mark was zo anders dan haar vorige vriendjes. Die waren altijd uit geweest op sex met de mooiste en populairste meid van de school of de stad.

En degenen die het geluk hadden gehad om met haar naar bed te mogen vertelden trots aan iedereen die het maar horen wilde dat ze die mooie roodharige spetter hadden geneukt. Mark was echter wat schuchter, bescheiden en vooral een lieverd. Tijdens hun gesprekken was hij oprecht in haar geïnteresseerd geweest.

Ze wist en voelde dat hij naar haar verlangde —zoals de meesten- maar hij durfde haar nooit te benaderen. Ze had Yvonne gevraagd om hem een beetje te pushen om haar mee uit te vragen. Ze had die avond haar meest uitdagende jukje aangetrokken en hem subtiel over de streep getrokken. Zodat het leek alsof hij haar zelf versierd had. Anders zou er waarschijnlijk nooit wat gebeuren. Mark was een leuke vent maar zo onzeker vond ze. Hoewel hij na dit weekend al iets aan zelfvertrouwen gewonnen leek te hebben.

En zij zou er wel voor zorgen dat zijn zelfvertrouwen nog verder zou groeien. Zelf was ze altijd recht door zee en ze had geen zin om verstoppertje te spelen. Het zou waarschijnlijk niet lang duren voordat de eerste geruchten of speculaties over hen de ronde zouden gaan doen op de werkvloer.

En als ze ergens een hekel aan had dan was het wel dat er achter haar rug om werd geroddeld. Hoe eerder iedereen het wist hoe beter dacht ze.

Mark kreeg een rode kleur. Sanne liet nog niks merken want het gesprek ging gewoon over alledaagse dingen. Maar Mark was toch erg gespannen. Dat hij zelf al een jaar achter Sanne aanzat maar zij hem nooit zag staan vertelde hij er wijselijk niet bij. Die sukkel van een Mark zou wel de laatste zijn volgens Karel. Toen de werkzaamheden weer hervat dienden te worden zei Sanne dat Mark vlak achter haar moest blijven.

Hij keek haar verbaasd aan maar ze gaf geen uitleg. Sanne zette haar dienblad met koffiekopje, bordje en yoghurtschaaltje op de transportband met vuile vaat en draaide zich toen om naar Mark. Geheel onverwacht omhelsde ze hem stevig waarbij haar borsten zijn lichaam raakten en gaf ze hem in de volle kantine een lange intense tongzoen die aan duidelijkheid niets te wensen over liet.

Iedereen verbaasd achterlatend leek ze eerst weg te lopen maar na drie meter draaide ze zich plots weer om. Kalm en nonchalant alsof het de normaalste zaak van de wereld was, maar luid genoeg zodat iedereen het kon horen vroeg ze: Enne… je was trouwens geweldig in bed!

Mark werd vuurrood, voelde het bloed uit hem wegtrekken en wilde wel door de grond zakken van schaamte. Alle ogen waren nu op hem en Sanne gericht.

Yvonne lach dubbel van het lachen: De rest was totaal verbijsterd. Sanne liep glimlachend naar haar kantoortje. Dat laatste was wat overdreven wist ze. Hij was zeker geen slechte minnaar maar nog wel wat onervaren. Maar ook daar zou ze samen met Mark nog wel aan werken. Het spijt me echt voor je.

Toen Mark op het afgesproken tijdstip bij haar aanbelde stonden ze beiden even verbaasd te kijken. Mark omdat ze open deed in een keukenschort. Sanne omdat hij van achter zijn rug een enorme bos rode rozen tevoorschijn toverde. Nadat ze de bos dankbaar in ontvangst had genomen installeerde ze hem met een biertje op de bank voor de tv. Zich verontschuldigend schoot ze lichtjes gestrest weer de keuken in.

Haar lover stond voor de deur met een bos rozen en zij was er niet op gekleed! Uit schuldgevoel dat ze hem vanmorgen zo voor het blok had gezet stond ze zich nu uit te sloven in de keuken. Om het weer goed te maken wilde ze hem verrassen met een Italiaans diner. Ze was er zelf dol Italiaans en het was ook haar specialiteit in de keuken. Ze bereidde alles zorgvuldig voor.

Dit keer geen snelle hap, nu moest alles perfect zijn. Maar ze kwam iets in de knoop met haar tijdsplanning. Een kwartiertje later nodigde ze hem uit in de eetkamer. De tafel was prachtig gedekt met een luxe tafelkleed, keurig gevouwen servetten, haar beste servies en zilveren bestek, kristallen glazen en 2 kandelaars met brandende kaarsen. Ze had het licht gedimd.

De bos rozen had een prominente plaats op de tafel. Sanne was er heel verguld mee. Mark wist wel hoe je een vrouw het hof moest maken. Naast Marks bord stond een menukaartje. Het 4-gangen diner bestond uit mozzarella met spek, carpaccio met salade en lasagne.

Alles zelf gemaakt, alleen het Italiaanse schepijs kwam uit een bakje uit de vriezer. Ze had ook een goede fles Italiaanse wijn ontkurkt. Sanne had een goede smaak stelde Mark goedkeurend vast. Aanvankelijk was Mark niet blij geweest met haar actie in de kantine. Maar hij begreep nu wel waarom ze het gedaan had. Eigenlijk was er wel een last van hem afgevallen.

Ze waren het gesprek van de dag. Alleen Karel liep met een zuur gezicht rond. Tot vermaak van Yvonne die wist dat Sanne hem maar een zelfingenomen kwal vond. Het eten was verrukkelijk. Weer verbaasde Mark zich over haar veelzijdigheid.

Sanne verontschuldigde zich nogmaals voor het gebeuren in de kantine. Ze keken elkaar minuten lang in de ogen en de sfeer was nog romantischer dan zaterdagavond in het restaurant. Hun hoofden bogen naar elkaar toe en hun lippen vonden elkaar in een vurige verstrengeling. Hoofdstuk 4 Na de vaat vroeg Mark zich nieuwsgierig af wat ze met die bonus, die Specialiteit a la Sanne bedoelde. Ze had hem verrast met haar kookkunsten.

Zoals ze hem steeds opnieuw bleef verrassen. Met Sanne leek er een einde aan zijn wat saaie leventje te zijn gekomen.

Sanne bruiste van levenslust en energie. En Mark genoot er met volle teugen van. Maar hij zag geen koekjes bij de koffie. Ze observeerde hem aandachtig. Sanne stond op en overhandigde hem de afstandbediening van de stereo. Verbaasd deed Mark wat hem gezegd werd. Sanne knoopte haar sjaaltje los en begon lichtvoetig en sierlijk door de kamer te dansen.

Tot Marks verbazing begon ze aan een sensuele striptease. Haar schoentjes volgden als eerste. Daarna volgden al dansend haar bloesje, haar minirokje, BH, kousen en tenslotte ook haar string. Haar gracieuze bewegingen werden steeds opzwepender en Mark kon zijn ogen wederom niet van haar af houden.

Haar prachtige naakte lichaam dat zo statig op het ritme van de muziek voortbewoog deed hem denken aan een sierlijke zwaan. Zwoel, statig verleidelijk en opzwepend gleed ze door de kamer. Als een ballerina waarbij elke beweging even sierlijk en statig was en waarbij ze steeds oogcontact zocht met haar minnaar. Het sjaaltje was het enige kledingstuk dat ze nu nog droeg.

Ze had het rondom haar pols geslagen en ze maakte er zwierige bewegingen mee op de maat van de muziek. Mark keek met open mond toe en voelde alweer een erectie op komen. Deze privéshow was een genot om naar te kijken. Toen kwam ze voor hem staan. Ze draaide uitdagend met haar heupen. Likte met haar tong tergend langzaam kringetjes langs haar rode lippen.

Haalde zwierig het sjaaltje tussen haar benen door langs haar poesje, om haar hals en via haar borsten weer omlaag tussen haar benen. Toen sloeg ze het sjaaltje rond zijn hals en trok hem daarmee dichter naar haar toe. Via het sjaaltje vlak bij zijn gezicht rook hij de heerlijke zoete geur van haar liefdesgrotje waar het sjaaltje zojuist langs was gegleden.

Het sjaaltje vertoonde al vochtplekjes van haar geile gleufje. Ze gooide haar linkerbeen lenig omhoog en legde haar enkel op zijn schouder. Mark voelde de spanning stijgen. Zijn hart begon steeds sneller te kloppen en zijn stijve lid schreeuwde om uit zijn broek bevrijd te mogen worden. Ze keek hem zwoel in de ogen, stak haar rechter wijs- en middelvinger even in zijn mond en bracht die daarna naar haar natte kutje. Voor zijn ogen begon ze zichzelf langzaam te vingeren met haar voet nog steeds op zijn schouder.

Mark hield in een reflex haar voet vast zodat ze haar evenwicht niet zou verliezen. Hij zag een glanzende geile blik in haar ogen. Met haar hooggeheven been stonden haar lipjes al uitnodigend open. Mark zag duidelijk de glinstering van haar geil. Ze stak haar vingers weer in zijn mond en liet hem haar lichaamssappen proeven. Ze liet haar been langzaam omlaag glijden en tilde met een vinger zijn kin iets omhoog waarna ze hem een lange natte tongzoen gaf.

Toen drukte ze haar borsten in zijn gezicht en liet hem met zijn tong haar borsten verwennen. Gulzig draaide zijn tong kringetjes rondom haar inmiddels keiharde tepels. Mark hijgde van genot.

Sanne zakte iets door haar knieën en ging ging met haar blote billen op zijn schoot zitten. Met sensuele langzaam draaiende heupbewegingen schoof ze over zijn keiharde lid heen terwijl ze haar armen om zijn hals had geslagen. Marks ademhaling klonk gejaagd en hij gaf Sanne een teken dat zijn kloppende geslachtsdeel bevrijd moest worden omdat ze hem bijna afklemde. Sanne gleed van zijn schoot. Met haar knieën op de grond, knoopte ze zijn riem los en ritste ze zijn broek open. Mark haalde opgelucht adem.

Maar niet voor lang want haar handen trokken zijn broek en boxer naar beneden en haar tong gleed langs zijn stam omhoog naar zijn eikel. Met haar tong draaide ze weer langzaam rondjes rond het topje van zijn eikel voordat ze zijn paal in haar mondje nam. Haar hand gleed weer langs zijn balzak en masseerde deze zachtjes. Ze maakte weer dezelfde hand- en knijpbewegingen als zaterdagnacht. Mark kreunde van genot wat kon Sanne zalig pijpen! Hij was nooit echt populair geweest bij de vrouwen.

En ik kan het weten want ik heb er al velen gezien en verwend. Sanne kon op dit gebied een expert genoemd worden. Sanne liet hem met een onderdrukte kreet klaar komen en slikte zijn warme zaad gulzig naar binnen. Ze smakte met haar lippen kuste hem vol op de eikel. Ze wist dat ze hier goed in was. Al haar bedpartners —zowel de one-night-stands als de korte relaties- hadden zich erg lovend over haar pijpkunsten uitgelaten.

Mark knikte heftig van ja. Weer viel het Mark op hoe snel Sanne van een hoog opgeleidde nette vrouw -een echte dame met stijl- veranderde in een super geil sexbeest. Ze duwde hem achterover op de bank en knoopte zijn overhemd los. Haar tong gleed over zijn buik en draaide kringetjes in zijn navel en rondom zijn tepels. Haar handen, tong en lippen waren werkelijk overal.

Ze verwende hem plagend met korte, snelle likjes en kusjes. Ze streelde zijn dijen, balzak en penis liefkozend. Fluisterde ondeugende woordjes in zijn oor, zoende zijn voorhoofd, nam zijn hoofd voorzichtig in haar handen en stak haar tong in zijn mond.

Ze kon heerlijk tongzoenen. Ze plaatste haar handen op zijn borstkas zodat hij niet meer van zijn plek weg kon. Haar ogen schoten vuur. Ze schoof naar voren en drukte haar gleufje tegen zijn eikel aan. Marks penis was keihard en stond fier overeind. Plagend keek ze hem met geloken ogen aan en liet haar tong weer langzaam langs haar lippen glijden. Daarna liet ze zich zachtjes en tergend langzaam langs zijn paal omlaag glijden tot hij tot zijn ballen in haar drijfnatte kutje zat.

Ze boog voorover en gaf hem weer een geile tongzoen. Ze legde zijn handen op haar borsten en vroeg hem of hij haar tieten wilde masseren. Mark rolde haar tepels door zijn vingers en voelde haar tepels nog harder werden dan ze al waren. Intussen was Sanne langzaam omhoog gekomen met haar billen tot dat zijn eikel nog net niet uit haar kutje floepte.

Ze draaide iets met haar heupen en liet zich weer tergend langzaam langs zijn paal naar beneden zakken. Terwijl Mark nog steeds haar borsten verwende begon Sanne hem nu langzaam te neuken. Op en neer en met draaiende heupbewegingen. Ze begon zachtjes te hijgen en voerde het tempo geleidelijk aan op. Haar spieren spanden zich weer aan en masseerden zijn lid waardoor ze lekker strak aan voelde.

Mark bracht zijn handen nu onder haar zachte billen en hielp haar mee met haar pompende bewegingen. Haar bungelende borsten waren nu volledig vrij. Mark keek naar haar heerlijke geile tieten. Hoe ze vlak voor zijn neus verleidelijk op en neer wipten.

Het maakte hem nog geiler. Intussen had Sanne tijdens het neuken een hand vrijgemaakt om haar klitje te vingeren. Het hijgen was al overgegaan in gekreun.

Sanne sloot even haar ogen en genoot met volle teugen. Daarna keek ze haar partner weer aan en lachte hem toe. Alleen haar stralende lach bezorgde Mark al een tinteling in zijn lijf. En dan haar naakte warme lijf, op en neer wippende tieten en haar zeiknatte knijpkutje die zijn lul zo lekker verwende.

Mark gromde en kreunde van genot. Hij gaf een seintje dat zijn orgasme al weer naderde. Sanne liet hem uit zich glijden. Gleed in één beweging van de bank af en klemde haar borsten om zijn paal. Ze hield haar zachte borsten met beide handen vast en schoof ze langzaam heen en weer langs zijn harde paal. Mark zag zijn staaf tussen haar grote tieten door glijden totdat hij spuitend klaar kwam. Hij smeerde zijn geil uit over haar borsten. Ze gunde hem geen rustmoment maar schoof haar kutje meteen door tot boven zijn gezicht.

Na was het Marks beurt om Sanne te verwennen. Hij stak zijn tong in haar gleufje en begon haar te likken. Kleine likjes afgewisseld met lange halen door haar geile gleufje. Sanne draaide zich op haar rug en spreidde haar benen wijd open zodat hij er beter bij kon. Nu stak hij ook een vinger in haar grotje. Steeds sneller bewoog hij zijn vinger in haar doosje. Toen kwam er nog een vinger bij en met een aaiende beweging drong hij door in haar vagina op zoek naar haar G-plekje.

Een stuiptrekking van genot en een luid gekreun toonden aan dat hij haar lekkere plekje gevonden had. Toe vinger me klaar! Niet veel later maakte haar onderlijf hevig samentrekkende bewegingen waarna ze spuitent klaar kwam. Na wat kus en streelwerk schoof Sanne weer over hem heen zodat hij tussen haar benen in kwam te liggen. Ze wreef met haar borsten heerlijk langzaam over hem heen en zag dat hij daar erg opgewonden over raakte. Zijn penis kwam weer fier overeind.

Sanne schoof iets naar achteren zodat zijn harde lul nu door haar zachte borsten werd gesimuleerd. Ze liet zich van Mark afrollen en draaide zich in één beweging om zodat ze nu naast hem lag met haar gezicht naar hem toe. Ze zoende hem op de mond, draaide zich om en duwde haar billen tegen hem aan. Ze tilde haar rechterbeen hoog op zodat haar lipjes opengetrokken werden en gaf Mark aanwijzingen hoe hij haar in deze positie moest neuken.

Mark ondersteunde met zijn rechthand Sannes hooggehouden been terwijl hij zijn paal soepel in haar natte kutje boorde.

Terwijl hij haar in deze positie neukte hield hij met zijn linkerhand haar linker borst vast en kneep daar zachtjes in. Hij wist dat Sanne dat lekker vond en er geil van werd.

Haar heerlijke borsten waren super gevoelig en ze was er terecht trots op. Op zomerse dagen trok ze er heel wat bekijks mee. Mark pompte en pompte en Sanne genoot met volle teugen. Hij was al twee keer klaargekomen en kon het nu dus lang vol houden.

Sanne draaide zich weer op haar rug en legde haar benen over zijn brede schouders om zich in deze positie door hem te laten palen. De penetratie was nu dieper. Ze voelde zijn ballen nu heerlijk tegen haar drijfnatte kutje stoten. Hij neukte haar hard en diep tot hij niet meer kon en even uit moest rusten. Sanne gaf hem even de tijd om op adem te komen terwijl ze zichzelf weer even vingerde om op temperatuur te blijven. Ze genoot van zijn zaad dat langzaam uit haar gleufje droop van zijn eerdere penetratie.

Wat was dat lekker en lang geleden en wat had ze dit gemist! Natuurlijk was de sex met Yvonne ook lekker en geil maar ze had toch het liefst een echte penis in haar doosje in plaats van een vibrator of een dildo.

Vooral de geur en de geilheid van het zaad. En niet te vergeten: Met deze partner wilde ze echter niet alleen geile sex, ze wilde ook haar leven met hem delen. En sex zou daar een belangrijk deel van uitmaken. Want Sanne kon en wilde niet leven zonder sex. Toen Mark weer wat hersteld was besloot Sanne dat het tijd was voor de finale. Ze streelde en kuste zijn intieme plekjes en nam zijn pik in haar handen. Met zachte, stevige trekbewegingen maakte ze zijn lul weer hard.

Mark streelde met zijn handen over haar rug richting haar volle zachte billen. Hij streelde haar rondingen en greep met één hand onder haar langs naar een van haar borsten. Met een borst in zijn ene, een bil in zijn andere hand en zijn tong op haar andere bil genoot hij van haar naaktheid. Hij snoof de geur van haar lichaam op en streelde de binnenkant van haar dijen.

Sanne zuchtte en genoot maar ze wilde meer. Kom op ik wil je in me! Mark gleed soepel in haar kletsnatte kutje. Met harde stoten flitste zijn paal langs haar rose zuigende lipjes heen en weer in haar liefdesgrotje. Ze kreunde en hijgde van genot. Haar borsten kletsten wild heen en weer tegen de rugleuning van de bank.

Maar Sanne was botergeil en moedigde hem aan. Om hem een handje te helpen viste ze een dildo achter een van de kussen op de bank vandaan. Mark keek een beetje verbaasd, maar eigenlijk had hij dit wel van Sanne verwacht. Sex hoort gewoon bij het leven vond Sanne. Anders sterft de mensheid uit en er staat nergens geschreven dat je er niet van mag genieten. Nadat ze haar nauwe gaatje lekker opgerekt had met de dildo spuugde ze op Marks eikel. Voorzichtig begon Mark langzaam zijn paal in haar op en neer te bewegen.

Eerst ging het wat stroefjes, maar daarna gleed zijn lid steeds soepeler door haar nauwe gaatje. Het voelde lekker strak en geil aan. En hij zag Sanne intens genieten. AAAHH, toe lieverd, oh, laat me komen kanjer van me! Ze was bloedgeil en voelde haar hoogtepunt naderen. Mark klemde zijn kaken op elkaar en trok al zijn reserves open.

Het leek wel of zijn lid in een centrifuge zat. Maar hij moest het op wilskracht volhouden tot Sanne klaar zou komen. Hij wilde haar dit hoogtepunt niet onthouden. Hij liep rood aan en stond op ontploffen. Net toen hij dacht dat hij het niet meer ging redden kwam Sanne met een luide gil klaar. Haar lichaam schokte hevig en er spoot een straal geil uit haar doosje. Haar lichaam bleef schokken en Sanne beleefde het ene na het andere orgasme. Gestimuleerd door de hevige samentrekkingen van haar kutje om zijn lul kwam Mark ook spetterend klaar.

Zijn zaad spoot met kracht in Sannes kontje waarna hij zich drijfnat van het zweet in haar armen liet vallen. Zo lagen ze samen even uit te hijgen op de bank met hun kledingsstukken rondom hen verspreid. Wauw, wat kan jij hemels lekker neuken meid! Maar Mark was er nog niet aan toe. Bovendien moesten ze morgenochtend al weer vroeg op voor het werk. Ze streek hem liefdevol door zijn haar en kuste zijn rode voorhoofd.

Het werd tijd dat Mark kennis zou gaan maken met zijn toekomstige schoonouders. Sanne was bij zijn ouders erg in de smaak gevallen. Eerst waren ze sceptisch of dat chique vrouwtje wel bij hun zoon zou passen. Maar Sanne had hen met haar spontaniteit, openheid en eerlijkheid geheel om haar vinger gewonden. Bovendien spatte de liefde van hen beiden af. Mark zag op tegen de kennismaking met Sannes ouders. Zij hadden ongetwijfeld gehoopt dat zij met iemand uit een beter milieu thuis zou komen. Wat had hij haar immers te bieden?.

Allereerst was hij door Sanne in een nieuw duur pak gestoken. De eerste kennismaking had volgens familietraditie een officieel karakter. Van dat officiële gedoe werd Mark alleen maar nerveuzer. Hij zag er nu wel uit om door een ringetje te halen. Sanne had samen met hem het kostuum uitgezocht in een dure kledingzaak. Geen detail ontging haar want zij wilde dat haar vent een goede indruk zou maken op haar ouders.

Mark schrok van het prijskaartje maar Sanne drong aan dat hij deze moest nemen want het zat hem als gegoten. Alleen het beste pak was goed genoeg. De verkoopster had slechts een adviserende rol. Ook zocht Sanne voor hem een bijpassend overhemd, nieuwe das en een paar boxershorts uit.

Sanne rekende alles af met haar creditcard. Ze reden in Sannes sportautootje naar de familie Stenhorst. Sanne reed, Mark zweeg. Sanne keek hem aan en zag hoe nerveus hij was. Ze belde naar haar moeder dat ze er over 5 minuten zouden zijn. Toen mevrouw Stenhorst de auto van haar dochter op het beeldscherm zag drukte ze op een knop en zwaaide het hek van de oprijlaan open. Op weg naar de villa passeerden ze de tuinman die de rozen stond te snoeien.

Sanne toeterde en zwaaide naar hem. Juffrouw Stenhorst is weer thuis. Hij zwaaide uitbundig naar hen terug. Sanne parkeerde haar auto voor een enorm grote dure villa. Philippe begroette hen hartelijk en Sanne drukte even een kusje op zijn wang. Eigenlijk was dit niet toegestaan met het personeel maar Sanne had maling aan regels en Philippe en zijn vrouw Netty waren al zo lang in dienst dat zij al bijna bij de familie hoorden. Philippe hielp hen met de bagage want ze zouden een paar dagen bij de familie Stenhorst verblijven en hij zou als vaste chauffeur van de familie Sannes auto in de garage parkeren.

Bij de deur werden ze verwelkomt door Netty, de hulp in de huishouding. Sanne sloeg haar armen om haar heen en kuste haar ook op de wang. Wat is dat lang geleden! Sanne ging zeer amicaal om met het personeel en Mark zag dat zij haar op handen droegen. Dat was een goed teken. Geen spoor te zien van een verwend nest. Al kon hij zich dat bij de altijd vrolijke Sanne ook niet voorstellen.

Mark wist niet wat hij zag. Ze kwamen binnen in een grote hal met een marmeren vloer. Een grote brede marmeren trap voerde naar de eerste etage. Verder waren er diverse beeldsculpturen te zien. Sanne had een mooi groot huis —dat betaald was door haar vader- maar dit was een enorme en luxueuse villa. Sannes vader scheen iets met vastgoed en kantoorgebouwen ofzo te maken hebben herinnerde Mark zich. Sanne vertelde er nooit veel over.

Netty nam hun jassen aan en begeleidde hen naar de grote woonkamer waar het echtpaar Stenhorst op hun dochter wachtte. Sanne kuste haar ouders en stelde toen trots haar vriend voor. Ze namen hem aandachtig op. Sanne had hen al de oren van het hoofd verteld over Mark dus er was niet veel dat zij nog niet van hem wisten. Ook de Stenhorsts waren voor deze belangrijke gelegenheid chique aangekleed.

Mark stelde zich beleefd voor en was blij dat hij toch naar Sanne had geluisterd over de keuze van zijn nieuwe pak. Gelukkig bleken de Stenhorsts sympathieke mensen te zijn. Léonore was een heel mooie vrouw die de hoofden van veel mannen op hol zou kunnen brengen. Sanne had haar trekken dus niet van een vreemde. Haar vader, Richard Stenhorst was wat ouder maar zag er nog erg fit uit.

Sanne en Mark hadden bloemen en een fles likeur meegebracht als welkomst geschenkje. Na de kennismaking was het ijs wat gebroken. Al voelde Mark zich nog niet helemaal op zijn gemak. Sanne liet hem even het huis zien waardoor zij even met zijn tweetjes waren. Mark zag een grote vleugel staan met een stenen borststuk van Beethoven. Zelf had ze als kind ook pianoles gehad maar het kon haar niet echt bekoren en ze bleek geen muzikaal talent te hebben.

Hij dacht na over haar talenkennis, kookkunsten, verstand van wijn, kunst en mode en haar hoge inteligentie. Om over haar bedprestaties maar te zwijgen. Sanne leek alles te kunnen wat zij maar wilde. Sanne gaf hem plagerig een por in zijn ribben. Beneden was er o. In de tuin lag een groot zwembad met sauna, whirlpool en een groot zitterras.

De tuin was zo groot dat je van buren geen last had. Door de hekken en hoge bossen en struiken zou je hier zelfs naakt in de tuin kunnen lopen zonder dat iemand je ziet. Voor de winter was er ook een kleiner binnenzwembad met eveneens een sauna.

Via de grote marmeren trap liet Sanne de bovenverdieping met de slaapkamers zien. Het huis telde liefst tien grote slaapkamers en 8 badkamers. Aan de linkerkant van de lange gang bevond zich bovendien nog een fitnessruimte. De grote slaapkamer van Sannes ouders bevond zich meteen bij de trap in het midden van de gang aan de voorzijde van het huis. Links van de trap waren de twee slaapkamers van de broers van Sanne.

Martijn, de oudste, zou vaders zaak overnemen en had al 2 kinderen. Zijn vrouw Tracy —een Amerikaanse- was makelaar.

John, de tweede broer was hartchirurg en getrouwd met Monique die een eigen dameskledingzaak had. Zij hadden samen een zoon.

Haar oude slaapkamer bevond zich rechts van de trap. Ze passeerden een kamer waar Sanne even een hand op de deurklink hield. Het duurde slechts een fractie van een seconde maar Mark merkte het wel op. De kamer daarnaast was haar kamer. Het had —net als de meeste andere kamers- een eigen badkamer en een grote inloopkast. Haar ouders hadden zelfs twee inloopkasten. Alleen enkele gastenkamers beschikten niet over een eigen badkamer. Deze kamers lagen aan de andere kant van de gang met zicht op de grote achtertuin.

In het midden van Sannes kamer stond een groot king-size bed. Philippe had hun bagage al netjes op de kamer gezet. Van haar kinderkamer was weinig over. Het was nu Sannes vaste kamer als zij met feestdagen bij haar ouders logeerde. Vooral met kerstmis had mevrouw Stenhorst al haar kinderen en aanhang graag bij haar thuis.

Dan speelde zij op de vleugel en zong de familie in een kring rondom de vleugel kerstliederen. Dat was één van de vele tradities van de Stenhorsts. Sanne plofte met haar zachte billen op het bed. Door haar chique jurkje en haar heerlijke lichaam kreeg Mark al bijna zin in hete sex. Sanne kennende kon hij vanavond nog wel iets van haar verwachten. Mark zag een foto van een groep van 8 knappe jonge meisjes in strakke truitjes en korte minirokjes. Het had wel iets weg van gympakjes.

Hij herkende meteen het lachende gezicht van een nog jonge Sanne in het midden van het groepje. Hij keek haar vragend aan. Ik zei toch dat ik veel aan turnen had gedaan. Ik had toen een korte relatie met Rick, de quarterback. Stiekem was ze er wel trots op maar ze bleef liever bescheiden. Ze liepen over het grasveld. Is het je nooit opgevallen dat Sanne…euh… nogal verschillende karakers heeft? Mark dacht aan Sannes onstuimige sexdriften waardoor ze ineens van een lady in een geil sexbeest kon veranderen.

Ilse en Sanne waren harstvriendinnen en onafscheidelijk. Ze deden alles met elkaar. Helaas was Ilse hartpatiënt en verloren we haar toen ze nog maar 18 jaar oud was. Sanne was stuk van verdriet.

Ze huilde 5 dagen lang en wilde niets eten. Mark dacht meteen aan de hand op de deurklink van de eerste slaapkamer waar Sanne bij stil had gestaan. De foto van het meisje op haar kamer en de traan die hij in haar ogen had gezien. Hij begreep meteen dat het de kamer en de foto van haar overleden zus Ilse waren geweest. Sinds de vroege dood van haar zus heeft Sanne gezworen alles uit het leven te halen wat er in zit.

Richard en ik denken dat ze het niet alleen voor zichzelf doet maar ook voor Ilse. Genieten van het leven. De dromen waar maken die zij beiden vroeger hadden en die Ilse nooit af heeft kunnen maken. Léonore ging op de rand van het zwembad zitten. Richard en ik vrezen dat ze een tweede klap als die van haar zus niet kan trekken.

Ze praat al weken honderduit over jou. We zien het in haar ogen. Ze straalt van geluk en vreugde. Maar als het mis mocht gaan tussen jou en Sanne —wat ik niet denk- dan zou het wel eens slecht met haar af kunnen lopen. Jij bent alles voor haar. Sanne geeft niets om geld of status. Waarom denk je dat ze met haar hoge opleiding nog bij jullie werkt?

Ze kan veel betere banen krijgen waar ze een veelvoud kan verdienen. Ze had een cijferlijst van gemiddeld een 9 op Princeton. Ze heeft leidinggevende capaciteiten Waarom zou ze dan secretaresse blijven spelen op een klein bedrijfje als dat van jullie? Je hoort nu bij de familie Mark.

Ik wil dat je me Léonore noemt. Sanne had de banen voor het uitkiezen in binnen en buitenland maar wilde rustig over haar keuze nadenken. De deal was dat ze tijdelijk bij het bedrijf van haar vriendin Yvonne zou gaan werken tot ze wist wat ze ging doen. Sanne gaf haar carrière op omdat ze daar een leuke jongen zag die ze wilde hebben.

En als Sanne iets wil dan krijgt ze het ook. Ondanks heftige discussies met haar vader koos ze voor de liefde en niet oor een top-baan.

Mark kreeg een kleur en voelde zich ongemakkelijk. Jij laat haar stralen van geluk. Ik heb mijn dochter in tijden niet zo gelukkig gezien. Nadat Léonore en Mark naar binnen waren gegaan sleepte Mark Sanne mee naar haar kamer: Een traan rolde over haar wangen.

Maar vooral mijn beste vriendin. We deelden alles met elkaar. We konden elkaars gedachten bijna lezen. Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

We roepen wel dat Charlie Atwell lief is, omdat ze er zo uitziet, maar misschien is het wel een bitch eerste Erotische ochtendseks met een mooie blonde vrouw. Home » Pijpen » Erotische ochtendseks met een mooie blonde vrouw. Ochtendseks Ze kan namelijk heel goed erotisch en sensueel pijpen.

Knappe brunette doet aan erotisch pijpen en aftrekken Ene Paula is geil aan het doen Seksstandjes met een geil blondje, Mia Malkova gaat los Geile blonde milf met grote tieten, Ryan Connor, wordt goed geneukt Nicole Aniston heeft seks met de zoon van de buren Pijpen? Laat dat maar aan Fellucia Blow over, ze zit er op Mia Magma, een meesteres in sensueel pijpen Naughty Allie en nog een geil blond wijf aan het pijpen Blonde pornoster Melanie Gold zit op pijpen Candy Love houdt van pijpen en neuken vindt ze ook leuk Anissa Kate, romantiek, erotische seks en geil pijpen Een trio met Alison Tyler en de roodharige Penny Ashley Jane, blond en geil, doet aan POV pijpen Eva Lovia weet hoe ze een man klaar moet laten komen Ebony babe Brooklyn Carter laat zich neuken door een bouwvakker.

Geef een reactie Reactie annuleren. Mellisa Clarke, kort donker haar, gaat naakt in de achtertuin jun 10, Drie cougars met grote tieten neuken een jongere man jun 10, Just Sofia, erotisch naakt en geile neuk me laarzen jun 10, Charlie, knappe brunette, doet aan erotisch masturberen jun 9, XoGisele, doorkijk lingeriejurkje, hoge hakken en kniekousen jun 6, Twee knappe vrouwen hebben spannende lesbische sex feb 20,

.

Blote kut zien sex date zeeland

Gratis advertentie plaatsen Mijn Tweedehands. Hey lekkertje, Wil jij ook een geil filmpje of foto naar jou wens ontvangen? Ik zal niet streng zijn Hoi, mijn naam is sarah.

Wat dacht je ervan? Samen lekker genieten lekker ontspannen  ben voor alles in  voor kinki xxx s3x cams bel gerust  xx lekker ontspannen  ben voor alles in  voor info bel ger Eigenlijk draai je met je duimen een rondje en je beweegt omhoog en naar buiten, de ene duim na de andere.

Lekkere wijven fotos hoe erotische massage Heb jij zin in lekkere geile fotos en fi Voor ik trouw, wil ik neuken! Ik ben het type die het gezellig vind om met familie en vrienden leuke dingen te ondernemen.

Your email address will not be published Text area. Hoi ik ben cecille moeder van 2 kleine meisjes. Gratis sexdatingsite erotische massage kempten Ik ben het type die het gezellig vind om met familie en vrienden leuke dingen te ondernemen. Bak jij er wel wat van en niet zoals mijn vriend nu? Met je duimen kan je kracht uitoefenen zie foto hieronder.

Uw advertentie ook promoten als top advertentie? Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Jongen krijgt een massage met een zeer happy end Sexy massage voor geile tiener Lesbische massage wordt intiem Massage leidt tot seks Lul massage met een geil kutje Lekker neuken na een massage Een tantrische massage Aziatische massage met Kalina Ryu en Morgan Lee Massage met water en olie Tantrische massage maakt de weg vrij voor hete lesbische seks Hij geniet van een zeer natuurlijk meisje Gepassioneerde neukpartij met massage Aziatische doet hele lekkere olie massage Een lekkere massage en sex Aziatisch meisje op meisje massage Geweldig gevingerd tijdens een sensuele massage Sensuele erotische massage
sensuele super geil wijf

De enveloppe in zijn dashboardkastje was hij geheel vergeten. Hoofdstuk 3 Mark liet zondagavond voor het slapen gaan de gebeurtenissen van de afgelopen 30 uur nog eens de revue passeren.

Sanne was als een wervelwind in zijn leven gekomen. Het moment dat hij haar voor het eerst in dat oogverblindende sexy jurkje zag stond hem nog helder op het netvlies. Maar ook de blik in haar ogen tijdens het diner. De sensuele spanning tijdens het dansen.

En de uitputtende maar geweldige sex die ze die nacht hadden gehad. Nadat ze tot het middaguur hadden uitgeslapen had Sanne haar dagelijkse gymnastiekoefeningen voor de grote spiegel gedaan. Geheel naakt zoals ze dat elke dag deed bij het opstaan. Mark had daarbij geboeid toe zitten kijken.

Sanne ging regelmatig naar de sportschool en had vroeger aan turnen gedaan. Hoe lenig ze was bleek wel toen ze voor hem de spagaat demonstreerde. Geheel naakt met haar benen volledig gespreid, haar borsten trots naar voren en haar handen in haar mooie rode haar.

Nu hij toe zat te kijken deed ze het natuurlijk extra uitbundig en super sensueel om hem op te geilen. Mark kreeg een spontane erectie bij het aanschouwen van haar gracieuze naakte schoonheid.

Ze daagde hem uit en geilde hem met opzet op. Haar ogen hadden weer die ondeugende geile blik. En dat sensuele naakte, geile lichaam van haar…!! Mijn god, wat was ze oogverblindend mooi. Geen wonder dat alle mannen achter Sanne aan zaten.

Mark keek met open mond toe en moest zich zelfs inhouden om niet klaar te komen. Sanne paste deze keer haar oefeningen wat aan. Nu gaf ze een speciaal showtje voor haar nieuwe lover. Ze lette er op dat hij al het lekkers goed kon zien.

En ze genoot stilletjes van de verrukte en bewonderende blik in zijn ogen. Haar bewegingen en poses werden steeds geiler. Haar schaamlipjes zwollen op en vertoonden al glinsterende spoortjes van haar geil. Daarna was ze op de rand van het bed gaan staan. Had hem uitdagend aangekeken en had zich toen languit op hem laten vallen.

Die zondagmiddag hadden ze uren lang gevreeën. Intieme sex, heel langzaam, romantisch, zacht en teder. Dan lagen ze elkaar weer te knuffelen, zoenen, strelen en staarden ze elkaar in de ogen. Maar er waren ook momenten van pure geilheid waarbij ze elkaar opzweepten en helemaal suf neukten. Ze konden gewoon niet van elkaar af blijven. Ze gunden zich niet eens de tijd om te eten maar leefden letterlijk van de liefde.

Sanne had alleen een paar flessen wijn uit haar kelder gehaald en naar de slaapkamer genomen. Goede wijn, Sanne bleek een kenner. Volgens Sanne was de zondag de perfecte dag om uit te slapen en voor de liefde. Alle winkels dicht, nergens iets te doen. Haar soezeldag zoals ze dat noemde die ze het liefst in bed door bracht met slapen en sex. Ze brachten de gehele zondag naakt in bed door. Zelfs het avondeten leek aan hen voorbij te gaan. Pas toen Mark aanstalten maakten om naar huis te gaan stond ze er op nog snel iets voor hem te koken.

Ze wilde hem niet met een lege maag naar huis sturen. Mark wilde onderweg nog een frietje scoren maar dat stuitte Sanne tegen de borst.

Snel schilde ze wat aardappelen en viste wat verse groenten uit de groentebak. Sanne kookte alleen met verse producten. Een balletje gehakt erbij wat vla als dessert. Mark glimlachte toen hij haar in de keuken bezig zag.

Ze waren beiden slechts gekleed in een kamerjas. Ze had haar best gedaan om een goede indruk te maken. En niet onverdienstelijk want het had hem goed gesmaakt. Veel beter dan die kant-en-klaar maaltijden die hij vaak thuis at. Sanne geneerde zich dat ze haar vriend niets beters voor kon zetten omdat het de eerste keer was dat ze voor hem kookte. Maar gezien het late uur moest het nu eenmaal snel. Het was al bijna tien uur in de avond toen ze aanschoven aan tafel.

Beiden nog steeds in kamerjas. Mark dronk nog een bakje koffie en zou dan naar huis gaan. Eigenlijk wilde hij niet weg maar hij moest zich nog verkleden. Bovendien kon hij morgenochtend niet ongeschoren op het werk verschijnen. Het etentje van zaterdagavond was op een heel prettige manier behoorlijk uit de hand gelopen. Onder de koffie viel er die lange zondag voor het eerst een stilte.

Beiden voelden het afscheid naderen en zagen daar zichtbaar tegenop. Toen Mark opstond om naar boven te gaan om zich aan te kleden voor hij naar huis ging hield Sanne hem tegen.

Ze legde haar hand op zijn arm en keek hem indringend aan. Ze zei niets maar rukte zijn kamerjas open. Ze hadden sex op de bank. Toen moest Mark toch echt naar huis. Het was inmiddels al 1 uur in de morgen. De afscheidszoen bij de deur was lang, intens en nat. Straks op het werk zou hij haar weer zien. Wat een vreemde gedachte. Ineens veerde hij rechtop in bed. Er schoot ineens iets door zijn hoofd. De enveloppe die ze in zijn dashboardkastje had gestoken. Razend nieuwsgierig rende hij naar beneden en naar buiten naar zijn auto.

Slechts gekleed in een kamerjas maar dat kon hem op dit moment niet schelen. Hij rukte het dashboardkastje open en griste de enveloppe er uit. Het voelde zacht aan. Hij stak zijn hand er in en haalde er 2 dingen uit: Op het briefje stond: Ik hou van je. Rondom de tekst had ze met rode lippenstift een hartje getrokken. Ze had de rode string zaterdags nog gedragen voordat ze zich voor het diner had gedouched en omgekleed.

Het idee van de enveloppe was een spontane opwelling geweest. Ze nam daar wel een risico mee maar Sanne hield wel van uitdagingen. Mark bekeek de string in zijn hand en snoof de geur ervan op. Die rode dondersteen had wel lef moest hij toegeven. Hij bewonderde haar omdat ze altijd zo kalm bleef en altijd zo zelfverzekerd overkwam. Niets leek haar uit het veld te kunnen slaan. Mark ging terug naar bed en viel in slaap met haar string onder zijn hoofdkussen.

Maandagmorgen zag hij haar auto op de parkeerplaats bij het werk staan maar hij zag Sanne niet. Yvonne keek hem giechelend aan toen ze hem op de afdeling zag maar ze zei niets.

Een half uurtje later lukte het haar om Mark op een rustig plekje even apart te nemen. Zoals Mark al vermoedde was zij al door Sanne geïnformeerd maar Sanne had de intieme details weggelaten. Hij wilde er eerst niets over zeggen maar Yvonne drong aan en wees hem erop dat hij zijn date met Sanne wel aan haar te danken had.

Hij gaf toe maar vroeg haar wel uitdrukkelijk om er over te zwijgen. Bovendien zou toch niemand hem geloven. In de koffiepauze van 10 uur zocht hij zijn gebruikelijke plaats op in de personeelskantine.

Vanuit zijn ooghoek zag hij 2 tafeltjes verder Yvonne en Sanne aan hun vaste tafeltje zitten maar hij liet niets merken. Mark was zo anders dan haar vorige vriendjes. Die waren altijd uit geweest op sex met de mooiste en populairste meid van de school of de stad. En degenen die het geluk hadden gehad om met haar naar bed te mogen vertelden trots aan iedereen die het maar horen wilde dat ze die mooie roodharige spetter hadden geneukt.

Mark was echter wat schuchter, bescheiden en vooral een lieverd. Tijdens hun gesprekken was hij oprecht in haar geïnteresseerd geweest. Ze wist en voelde dat hij naar haar verlangde —zoals de meesten- maar hij durfde haar nooit te benaderen.

Ze had Yvonne gevraagd om hem een beetje te pushen om haar mee uit te vragen. Ze had die avond haar meest uitdagende jukje aangetrokken en hem subtiel over de streep getrokken. Zodat het leek alsof hij haar zelf versierd had. Anders zou er waarschijnlijk nooit wat gebeuren. Mark was een leuke vent maar zo onzeker vond ze. Hoewel hij na dit weekend al iets aan zelfvertrouwen gewonnen leek te hebben. En zij zou er wel voor zorgen dat zijn zelfvertrouwen nog verder zou groeien. Zelf was ze altijd recht door zee en ze had geen zin om verstoppertje te spelen.

Het zou waarschijnlijk niet lang duren voordat de eerste geruchten of speculaties over hen de ronde zouden gaan doen op de werkvloer. En als ze ergens een hekel aan had dan was het wel dat er achter haar rug om werd geroddeld.

Hoe eerder iedereen het wist hoe beter dacht ze. Mark kreeg een rode kleur. Sanne liet nog niks merken want het gesprek ging gewoon over alledaagse dingen. Maar Mark was toch erg gespannen. Dat hij zelf al een jaar achter Sanne aanzat maar zij hem nooit zag staan vertelde hij er wijselijk niet bij.

Die sukkel van een Mark zou wel de laatste zijn volgens Karel. Toen de werkzaamheden weer hervat dienden te worden zei Sanne dat Mark vlak achter haar moest blijven. Hij keek haar verbaasd aan maar ze gaf geen uitleg.

Sanne zette haar dienblad met koffiekopje, bordje en yoghurtschaaltje op de transportband met vuile vaat en draaide zich toen om naar Mark. Geheel onverwacht omhelsde ze hem stevig waarbij haar borsten zijn lichaam raakten en gaf ze hem in de volle kantine een lange intense tongzoen die aan duidelijkheid niets te wensen over liet.

Iedereen verbaasd achterlatend leek ze eerst weg te lopen maar na drie meter draaide ze zich plots weer om. Kalm en nonchalant alsof het de normaalste zaak van de wereld was, maar luid genoeg zodat iedereen het kon horen vroeg ze: Enne… je was trouwens geweldig in bed! Mark werd vuurrood, voelde het bloed uit hem wegtrekken en wilde wel door de grond zakken van schaamte. Alle ogen waren nu op hem en Sanne gericht. Yvonne lach dubbel van het lachen: De rest was totaal verbijsterd.

Sanne liep glimlachend naar haar kantoortje. Dat laatste was wat overdreven wist ze. Hij was zeker geen slechte minnaar maar nog wel wat onervaren. Maar ook daar zou ze samen met Mark nog wel aan werken. Het spijt me echt voor je. Toen Mark op het afgesproken tijdstip bij haar aanbelde stonden ze beiden even verbaasd te kijken.

Mark omdat ze open deed in een keukenschort. Sanne omdat hij van achter zijn rug een enorme bos rode rozen tevoorschijn toverde. Nadat ze de bos dankbaar in ontvangst had genomen installeerde ze hem met een biertje op de bank voor de tv.

Zich verontschuldigend schoot ze lichtjes gestrest weer de keuken in. Haar lover stond voor de deur met een bos rozen en zij was er niet op gekleed! Uit schuldgevoel dat ze hem vanmorgen zo voor het blok had gezet stond ze zich nu uit te sloven in de keuken. Om het weer goed te maken wilde ze hem verrassen met een Italiaans diner. Ze was er zelf dol Italiaans en het was ook haar specialiteit in de keuken.

Ze bereidde alles zorgvuldig voor. Dit keer geen snelle hap, nu moest alles perfect zijn. Maar ze kwam iets in de knoop met haar tijdsplanning. Een kwartiertje later nodigde ze hem uit in de eetkamer. De tafel was prachtig gedekt met een luxe tafelkleed, keurig gevouwen servetten, haar beste servies en zilveren bestek, kristallen glazen en 2 kandelaars met brandende kaarsen.

Ze had het licht gedimd. De bos rozen had een prominente plaats op de tafel. Sanne was er heel verguld mee.

Mark wist wel hoe je een vrouw het hof moest maken. Naast Marks bord stond een menukaartje. Het 4-gangen diner bestond uit mozzarella met spek, carpaccio met salade en lasagne. Alles zelf gemaakt, alleen het Italiaanse schepijs kwam uit een bakje uit de vriezer. Ze had ook een goede fles Italiaanse wijn ontkurkt. Sanne had een goede smaak stelde Mark goedkeurend vast. Aanvankelijk was Mark niet blij geweest met haar actie in de kantine. Maar hij begreep nu wel waarom ze het gedaan had.

Eigenlijk was er wel een last van hem afgevallen. Ze waren het gesprek van de dag. Alleen Karel liep met een zuur gezicht rond. Tot vermaak van Yvonne die wist dat Sanne hem maar een zelfingenomen kwal vond.

Het eten was verrukkelijk. Weer verbaasde Mark zich over haar veelzijdigheid. Sanne verontschuldigde zich nogmaals voor het gebeuren in de kantine. Ze keken elkaar minuten lang in de ogen en de sfeer was nog romantischer dan zaterdagavond in het restaurant. Hun hoofden bogen naar elkaar toe en hun lippen vonden elkaar in een vurige verstrengeling.

Hoofdstuk 4 Na de vaat vroeg Mark zich nieuwsgierig af wat ze met die bonus, die Specialiteit a la Sanne bedoelde. Ze had hem verrast met haar kookkunsten. Zoals ze hem steeds opnieuw bleef verrassen. Met Sanne leek er een einde aan zijn wat saaie leventje te zijn gekomen. Sanne bruiste van levenslust en energie. En Mark genoot er met volle teugen van. Maar hij zag geen koekjes bij de koffie.

Ze observeerde hem aandachtig. Sanne stond op en overhandigde hem de afstandbediening van de stereo. Verbaasd deed Mark wat hem gezegd werd. Sanne knoopte haar sjaaltje los en begon lichtvoetig en sierlijk door de kamer te dansen.

Tot Marks verbazing begon ze aan een sensuele striptease. Haar schoentjes volgden als eerste. Daarna volgden al dansend haar bloesje, haar minirokje, BH, kousen en tenslotte ook haar string. Haar gracieuze bewegingen werden steeds opzwepender en Mark kon zijn ogen wederom niet van haar af houden.

Haar prachtige naakte lichaam dat zo statig op het ritme van de muziek voortbewoog deed hem denken aan een sierlijke zwaan. Zwoel, statig verleidelijk en opzwepend gleed ze door de kamer. Als een ballerina waarbij elke beweging even sierlijk en statig was en waarbij ze steeds oogcontact zocht met haar minnaar.

Het sjaaltje was het enige kledingstuk dat ze nu nog droeg. Ze had het rondom haar pols geslagen en ze maakte er zwierige bewegingen mee op de maat van de muziek.

Mark keek met open mond toe en voelde alweer een erectie op komen. Deze privéshow was een genot om naar te kijken. Toen kwam ze voor hem staan. Ze draaide uitdagend met haar heupen. Likte met haar tong tergend langzaam kringetjes langs haar rode lippen. Haalde zwierig het sjaaltje tussen haar benen door langs haar poesje, om haar hals en via haar borsten weer omlaag tussen haar benen. Toen sloeg ze het sjaaltje rond zijn hals en trok hem daarmee dichter naar haar toe.

Via het sjaaltje vlak bij zijn gezicht rook hij de heerlijke zoete geur van haar liefdesgrotje waar het sjaaltje zojuist langs was gegleden. Het sjaaltje vertoonde al vochtplekjes van haar geile gleufje. Ze gooide haar linkerbeen lenig omhoog en legde haar enkel op zijn schouder. Mark voelde de spanning stijgen. Zijn hart begon steeds sneller te kloppen en zijn stijve lid schreeuwde om uit zijn broek bevrijd te mogen worden.

Ze keek hem zwoel in de ogen, stak haar rechter wijs- en middelvinger even in zijn mond en bracht die daarna naar haar natte kutje. Voor zijn ogen begon ze zichzelf langzaam te vingeren met haar voet nog steeds op zijn schouder. Mark hield in een reflex haar voet vast zodat ze haar evenwicht niet zou verliezen. Hij zag een glanzende geile blik in haar ogen. Met haar hooggeheven been stonden haar lipjes al uitnodigend open. Mark zag duidelijk de glinstering van haar geil. Ze stak haar vingers weer in zijn mond en liet hem haar lichaamssappen proeven.

Ze liet haar been langzaam omlaag glijden en tilde met een vinger zijn kin iets omhoog waarna ze hem een lange natte tongzoen gaf. Toen drukte ze haar borsten in zijn gezicht en liet hem met zijn tong haar borsten verwennen.

Gulzig draaide zijn tong kringetjes rondom haar inmiddels keiharde tepels. Mark hijgde van genot. Sanne zakte iets door haar knieën en ging ging met haar blote billen op zijn schoot zitten. Met sensuele langzaam draaiende heupbewegingen schoof ze over zijn keiharde lid heen terwijl ze haar armen om zijn hals had geslagen.

Marks ademhaling klonk gejaagd en hij gaf Sanne een teken dat zijn kloppende geslachtsdeel bevrijd moest worden omdat ze hem bijna afklemde. Sanne gleed van zijn schoot. Met haar knieën op de grond, knoopte ze zijn riem los en ritste ze zijn broek open. Mark haalde opgelucht adem. Maar niet voor lang want haar handen trokken zijn broek en boxer naar beneden en haar tong gleed langs zijn stam omhoog naar zijn eikel. Met haar tong draaide ze weer langzaam rondjes rond het topje van zijn eikel voordat ze zijn paal in haar mondje nam.

Haar hand gleed weer langs zijn balzak en masseerde deze zachtjes. Ze maakte weer dezelfde hand- en knijpbewegingen als zaterdagnacht. Mark kreunde van genot wat kon Sanne zalig pijpen! Hij was nooit echt populair geweest bij de vrouwen. En ik kan het weten want ik heb er al velen gezien en verwend.

Sanne kon op dit gebied een expert genoemd worden. Sanne liet hem met een onderdrukte kreet klaar komen en slikte zijn warme zaad gulzig naar binnen. Ze smakte met haar lippen kuste hem vol op de eikel. Ze wist dat ze hier goed in was. Al haar bedpartners —zowel de one-night-stands als de korte relaties- hadden zich erg lovend over haar pijpkunsten uitgelaten. Mark knikte heftig van ja.

Weer viel het Mark op hoe snel Sanne van een hoog opgeleidde nette vrouw -een echte dame met stijl- veranderde in een super geil sexbeest. Ze duwde hem achterover op de bank en knoopte zijn overhemd los. Haar tong gleed over zijn buik en draaide kringetjes in zijn navel en rondom zijn tepels.

Haar handen, tong en lippen waren werkelijk overal. Ze verwende hem plagend met korte, snelle likjes en kusjes. Ze streelde zijn dijen, balzak en penis liefkozend. Fluisterde ondeugende woordjes in zijn oor, zoende zijn voorhoofd, nam zijn hoofd voorzichtig in haar handen en stak haar tong in zijn mond.

Ze kon heerlijk tongzoenen. Ze plaatste haar handen op zijn borstkas zodat hij niet meer van zijn plek weg kon. Haar ogen schoten vuur. Ze schoof naar voren en drukte haar gleufje tegen zijn eikel aan. Marks penis was keihard en stond fier overeind. Plagend keek ze hem met geloken ogen aan en liet haar tong weer langzaam langs haar lippen glijden. Daarna liet ze zich zachtjes en tergend langzaam langs zijn paal omlaag glijden tot hij tot zijn ballen in haar drijfnatte kutje zat. Ze boog voorover en gaf hem weer een geile tongzoen.

Ze legde zijn handen op haar borsten en vroeg hem of hij haar tieten wilde masseren. Mark rolde haar tepels door zijn vingers en voelde haar tepels nog harder werden dan ze al waren.

Intussen was Sanne langzaam omhoog gekomen met haar billen tot dat zijn eikel nog net niet uit haar kutje floepte. Ze draaide iets met haar heupen en liet zich weer tergend langzaam langs zijn paal naar beneden zakken. Terwijl Mark nog steeds haar borsten verwende begon Sanne hem nu langzaam te neuken. Op en neer en met draaiende heupbewegingen. Ze begon zachtjes te hijgen en voerde het tempo geleidelijk aan op. Haar spieren spanden zich weer aan en masseerden zijn lid waardoor ze lekker strak aan voelde.

Mark bracht zijn handen nu onder haar zachte billen en hielp haar mee met haar pompende bewegingen. Haar bungelende borsten waren nu volledig vrij. Mark keek naar haar heerlijke geile tieten. Hoe ze vlak voor zijn neus verleidelijk op en neer wipten.

Het maakte hem nog geiler. Intussen had Sanne tijdens het neuken een hand vrijgemaakt om haar klitje te vingeren. Het hijgen was al overgegaan in gekreun.

Sanne sloot even haar ogen en genoot met volle teugen. Daarna keek ze haar partner weer aan en lachte hem toe. Alleen haar stralende lach bezorgde Mark al een tinteling in zijn lijf. En dan haar naakte warme lijf, op en neer wippende tieten en haar zeiknatte knijpkutje die zijn lul zo lekker verwende.

Mark gromde en kreunde van genot. Hij gaf een seintje dat zijn orgasme al weer naderde. Sanne liet hem uit zich glijden. Gleed in één beweging van de bank af en klemde haar borsten om zijn paal. Ze hield haar zachte borsten met beide handen vast en schoof ze langzaam heen en weer langs zijn harde paal. Mark zag zijn staaf tussen haar grote tieten door glijden totdat hij spuitend klaar kwam. Hij smeerde zijn geil uit over haar borsten. Ze gunde hem geen rustmoment maar schoof haar kutje meteen door tot boven zijn gezicht.

Na was het Marks beurt om Sanne te verwennen. Hij stak zijn tong in haar gleufje en begon haar te likken. Kleine likjes afgewisseld met lange halen door haar geile gleufje. Sanne draaide zich op haar rug en spreidde haar benen wijd open zodat hij er beter bij kon. Nu stak hij ook een vinger in haar grotje. Steeds sneller bewoog hij zijn vinger in haar doosje.

Toen kwam er nog een vinger bij en met een aaiende beweging drong hij door in haar vagina op zoek naar haar G-plekje.

Een stuiptrekking van genot en een luid gekreun toonden aan dat hij haar lekkere plekje gevonden had. Toe vinger me klaar! Niet veel later maakte haar onderlijf hevig samentrekkende bewegingen waarna ze spuitent klaar kwam.

Na wat kus en streelwerk schoof Sanne weer over hem heen zodat hij tussen haar benen in kwam te liggen. Ze wreef met haar borsten heerlijk langzaam over hem heen en zag dat hij daar erg opgewonden over raakte. Zijn penis kwam weer fier overeind. Sanne schoof iets naar achteren zodat zijn harde lul nu door haar zachte borsten werd gesimuleerd.

Ze liet zich van Mark afrollen en draaide zich in één beweging om zodat ze nu naast hem lag met haar gezicht naar hem toe. Ze zoende hem op de mond, draaide zich om en duwde haar billen tegen hem aan. Ze tilde haar rechterbeen hoog op zodat haar lipjes opengetrokken werden en gaf Mark aanwijzingen hoe hij haar in deze positie moest neuken.

Mark ondersteunde met zijn rechthand Sannes hooggehouden been terwijl hij zijn paal soepel in haar natte kutje boorde. Terwijl hij haar in deze positie neukte hield hij met zijn linkerhand haar linker borst vast en kneep daar zachtjes in. Hij wist dat Sanne dat lekker vond en er geil van werd. Haar heerlijke borsten waren super gevoelig en ze was er terecht trots op.

Op zomerse dagen trok ze er heel wat bekijks mee. Mark pompte en pompte en Sanne genoot met volle teugen. Hij was al twee keer klaargekomen en kon het nu dus lang vol houden. Sanne draaide zich weer op haar rug en legde haar benen over zijn brede schouders om zich in deze positie door hem te laten palen.

De penetratie was nu dieper. Ze voelde zijn ballen nu heerlijk tegen haar drijfnatte kutje stoten. Hij neukte haar hard en diep tot hij niet meer kon en even uit moest rusten. Sanne gaf hem even de tijd om op adem te komen terwijl ze zichzelf weer even vingerde om op temperatuur te blijven. Ze genoot van zijn zaad dat langzaam uit haar gleufje droop van zijn eerdere penetratie. Wat was dat lekker en lang geleden en wat had ze dit gemist!

Natuurlijk was de sex met Yvonne ook lekker en geil maar ze had toch het liefst een echte penis in haar doosje in plaats van een vibrator of een dildo. Vooral de geur en de geilheid van het zaad. En niet te vergeten: Met deze partner wilde ze echter niet alleen geile sex, ze wilde ook haar leven met hem delen. En sex zou daar een belangrijk deel van uitmaken. Want Sanne kon en wilde niet leven zonder sex. Toen Mark weer wat hersteld was besloot Sanne dat het tijd was voor de finale.

Ze streelde en kuste zijn intieme plekjes en nam zijn pik in haar handen. Met zachte, stevige trekbewegingen maakte ze zijn lul weer hard. Mark streelde met zijn handen over haar rug richting haar volle zachte billen. Hij streelde haar rondingen en greep met één hand onder haar langs naar een van haar borsten. Met een borst in zijn ene, een bil in zijn andere hand en zijn tong op haar andere bil genoot hij van haar naaktheid.

Hij snoof de geur van haar lichaam op en streelde de binnenkant van haar dijen. Sanne zuchtte en genoot maar ze wilde meer. Kom op ik wil je in me! Mark gleed soepel in haar kletsnatte kutje. Met harde stoten flitste zijn paal langs haar rose zuigende lipjes heen en weer in haar liefdesgrotje. Ze kreunde en hijgde van genot. Haar borsten kletsten wild heen en weer tegen de rugleuning van de bank. Maar Sanne was botergeil en moedigde hem aan. Om hem een handje te helpen viste ze een dildo achter een van de kussen op de bank vandaan.

Mark keek een beetje verbaasd, maar eigenlijk had hij dit wel van Sanne verwacht. Sex hoort gewoon bij het leven vond Sanne. Anders sterft de mensheid uit en er staat nergens geschreven dat je er niet van mag genieten. Nadat ze haar nauwe gaatje lekker opgerekt had met de dildo spuugde ze op Marks eikel.

Voorzichtig begon Mark langzaam zijn paal in haar op en neer te bewegen. Eerst ging het wat stroefjes, maar daarna gleed zijn lid steeds soepeler door haar nauwe gaatje.

Het voelde lekker strak en geil aan. En hij zag Sanne intens genieten. AAAHH, toe lieverd, oh, laat me komen kanjer van me! Ze was bloedgeil en voelde haar hoogtepunt naderen. Mark klemde zijn kaken op elkaar en trok al zijn reserves open. Het leek wel of zijn lid in een centrifuge zat. Maar hij moest het op wilskracht volhouden tot Sanne klaar zou komen.

Hij wilde haar dit hoogtepunt niet onthouden. Hij liep rood aan en stond op ontploffen. Net toen hij dacht dat hij het niet meer ging redden kwam Sanne met een luide gil klaar. Haar lichaam schokte hevig en er spoot een straal geil uit haar doosje. Haar lichaam bleef schokken en Sanne beleefde het ene na het andere orgasme. Gestimuleerd door de hevige samentrekkingen van haar kutje om zijn lul kwam Mark ook spetterend klaar.

Zijn zaad spoot met kracht in Sannes kontje waarna hij zich drijfnat van het zweet in haar armen liet vallen. Zo lagen ze samen even uit te hijgen op de bank met hun kledingsstukken rondom hen verspreid.

Wauw, wat kan jij hemels lekker neuken meid! Maar Mark was er nog niet aan toe. Bovendien moesten ze morgenochtend al weer vroeg op voor het werk. Ze streek hem liefdevol door zijn haar en kuste zijn rode voorhoofd. Het werd tijd dat Mark kennis zou gaan maken met zijn toekomstige schoonouders. Sanne was bij zijn ouders erg in de smaak gevallen. Eerst waren ze sceptisch of dat chique vrouwtje wel bij hun zoon zou passen. Maar Sanne had hen met haar spontaniteit, openheid en eerlijkheid geheel om haar vinger gewonden.

Bovendien spatte de liefde van hen beiden af. Mark zag op tegen de kennismaking met Sannes ouders. Zij hadden ongetwijfeld gehoopt dat zij met iemand uit een beter milieu thuis zou komen.

Wat had hij haar immers te bieden?. Allereerst was hij door Sanne in een nieuw duur pak gestoken. De eerste kennismaking had volgens familietraditie een officieel karakter. Van dat officiële gedoe werd Mark alleen maar nerveuzer. Hij zag er nu wel uit om door een ringetje te halen. Sanne had samen met hem het kostuum uitgezocht in een dure kledingzaak. Geen detail ontging haar want zij wilde dat haar vent een goede indruk zou maken op haar ouders.

Mark schrok van het prijskaartje maar Sanne drong aan dat hij deze moest nemen want het zat hem als gegoten.

Alleen het beste pak was goed genoeg. De verkoopster had slechts een adviserende rol. Ook zocht Sanne voor hem een bijpassend overhemd, nieuwe das en een paar boxershorts uit.

Sanne rekende alles af met haar creditcard. Ze reden in Sannes sportautootje naar de familie Stenhorst. Sanne reed, Mark zweeg.

Sanne keek hem aan en zag hoe nerveus hij was. Ze belde naar haar moeder dat ze er over 5 minuten zouden zijn. Toen mevrouw Stenhorst de auto van haar dochter op het beeldscherm zag drukte ze op een knop en zwaaide het hek van de oprijlaan open. Op weg naar de villa passeerden ze de tuinman die de rozen stond te snoeien.

Sanne toeterde en zwaaide naar hem. Juffrouw Stenhorst is weer thuis. Hij zwaaide uitbundig naar hen terug. Sanne parkeerde haar auto voor een enorm grote dure villa. Philippe begroette hen hartelijk en Sanne drukte even een kusje op zijn wang. Eigenlijk was dit niet toegestaan met het personeel maar Sanne had maling aan regels en Philippe en zijn vrouw Netty waren al zo lang in dienst dat zij al bijna bij de familie hoorden.

Philippe hielp hen met de bagage want ze zouden een paar dagen bij de familie Stenhorst verblijven en hij zou als vaste chauffeur van de familie Sannes auto in de garage parkeren. Bij de deur werden ze verwelkomt door Netty, de hulp in de huishouding.

Sanne sloeg haar armen om haar heen en kuste haar ook op de wang. Wat is dat lang geleden! Sanne ging zeer amicaal om met het personeel en Mark zag dat zij haar op handen droegen. Dat was een goed teken. Geen spoor te zien van een verwend nest. Al kon hij zich dat bij de altijd vrolijke Sanne ook niet voorstellen. Mark wist niet wat hij zag. Ze kwamen binnen in een grote hal met een marmeren vloer. Een grote brede marmeren trap voerde naar de eerste etage. Verder waren er diverse beeldsculpturen te zien.

Sanne had een mooi groot huis —dat betaald was door haar vader- maar dit was een enorme en luxueuse villa. Sannes vader scheen iets met vastgoed en kantoorgebouwen ofzo te maken hebben herinnerde Mark zich. Sanne vertelde er nooit veel over. Netty nam hun jassen aan en begeleidde hen naar de grote woonkamer waar het echtpaar Stenhorst op hun dochter wachtte. Sanne kuste haar ouders en stelde toen trots haar vriend voor.

Ze namen hem aandachtig op. Sanne had hen al de oren van het hoofd verteld over Mark dus er was niet veel dat zij nog niet van hem wisten. Ook de Stenhorsts waren voor deze belangrijke gelegenheid chique aangekleed. Mark stelde zich beleefd voor en was blij dat hij toch naar Sanne had geluisterd over de keuze van zijn nieuwe pak. Gelukkig bleken de Stenhorsts sympathieke mensen te zijn.

Léonore was een heel mooie vrouw die de hoofden van veel mannen op hol zou kunnen brengen. Sanne had haar trekken dus niet van een vreemde. Haar vader, Richard Stenhorst was wat ouder maar zag er nog erg fit uit. Sanne en Mark hadden bloemen en een fles likeur meegebracht als welkomst geschenkje.

Na de kennismaking was het ijs wat gebroken. Al voelde Mark zich nog niet helemaal op zijn gemak. Sanne liet hem even het huis zien waardoor zij even met zijn tweetjes waren.

Mark zag een grote vleugel staan met een stenen borststuk van Beethoven. Zelf had ze als kind ook pianoles gehad maar het kon haar niet echt bekoren en ze bleek geen muzikaal talent te hebben. Hij dacht na over haar talenkennis, kookkunsten, verstand van wijn, kunst en mode en haar hoge inteligentie. Om over haar bedprestaties maar te zwijgen. Sanne leek alles te kunnen wat zij maar wilde.

Sanne gaf hem plagerig een por in zijn ribben. Beneden was er o. In de tuin lag een groot zwembad met sauna, whirlpool en een groot zitterras.

De tuin was zo groot dat je van buren geen last had. Door de hekken en hoge bossen en struiken zou je hier zelfs naakt in de tuin kunnen lopen zonder dat iemand je ziet.

Voor de winter was er ook een kleiner binnenzwembad met eveneens een sauna. Via de grote marmeren trap liet Sanne de bovenverdieping met de slaapkamers zien. Het huis telde liefst tien grote slaapkamers en 8 badkamers. Aan de linkerkant van de lange gang bevond zich bovendien nog een fitnessruimte. De grote slaapkamer van Sannes ouders bevond zich meteen bij de trap in het midden van de gang aan de voorzijde van het huis.

Links van de trap waren de twee slaapkamers van de broers van Sanne. Martijn, de oudste, zou vaders zaak overnemen en had al 2 kinderen. Zijn vrouw Tracy —een Amerikaanse- was makelaar. John, de tweede broer was hartchirurg en getrouwd met Monique die een eigen dameskledingzaak had. Zij hadden samen een zoon. Haar oude slaapkamer bevond zich rechts van de trap. Ze passeerden een kamer waar Sanne even een hand op de deurklink hield.

Het duurde slechts een fractie van een seconde maar Mark merkte het wel op. De kamer daarnaast was haar kamer. Het had —net als de meeste andere kamers- een eigen badkamer en een grote inloopkast. Haar ouders hadden zelfs twee inloopkasten.

Alleen enkele gastenkamers beschikten niet over een eigen badkamer. Deze kamers lagen aan de andere kant van de gang met zicht op de grote achtertuin. In het midden van Sannes kamer stond een groot king-size bed.

Philippe had hun bagage al netjes op de kamer gezet. Van haar kinderkamer was weinig over. Het was nu Sannes vaste kamer als zij met feestdagen bij haar ouders logeerde. Vooral met kerstmis had mevrouw Stenhorst al haar kinderen en aanhang graag bij haar thuis. Dan speelde zij op de vleugel en zong de familie in een kring rondom de vleugel kerstliederen.

Dat was één van de vele tradities van de Stenhorsts. Sanne plofte met haar zachte billen op het bed. Door haar chique jurkje en haar heerlijke lichaam kreeg Mark al bijna zin in hete sex. Sanne kennende kon hij vanavond nog wel iets van haar verwachten. Mark zag een foto van een groep van 8 knappe jonge meisjes in strakke truitjes en korte minirokjes.

Het had wel iets weg van gympakjes. Hij herkende meteen het lachende gezicht van een nog jonge Sanne in het midden van het groepje. Hij keek haar vragend aan. Ik zei toch dat ik veel aan turnen had gedaan. Ik had toen een korte relatie met Rick, de quarterback. Stiekem was ze er wel trots op maar ze bleef liever bescheiden. Ze liepen over het grasveld. Is het je nooit opgevallen dat Sanne…euh… nogal verschillende karakers heeft? Mark dacht aan Sannes onstuimige sexdriften waardoor ze ineens van een lady in een geil sexbeest kon veranderen.

Ilse en Sanne waren harstvriendinnen en onafscheidelijk. Ze deden alles met elkaar. Helaas was Ilse hartpatiënt en verloren we haar toen ze nog maar 18 jaar oud was. Sanne was stuk van verdriet. Ze huilde 5 dagen lang en wilde niets eten. Mark dacht meteen aan de hand op de deurklink van de eerste slaapkamer waar Sanne bij stil had gestaan.

De foto van het meisje op haar kamer en de traan die hij in haar ogen had gezien. Hij begreep meteen dat het de kamer en de foto van haar overleden zus Ilse waren geweest. Sinds de vroege dood van haar zus heeft Sanne gezworen alles uit het leven te halen wat er in zit.

Richard en ik denken dat ze het niet alleen voor zichzelf doet maar ook voor Ilse. Genieten van het leven. De dromen waar maken die zij beiden vroeger hadden en die Ilse nooit af heeft kunnen maken. Léonore ging op de rand van het zwembad zitten. Richard en ik vrezen dat ze een tweede klap als die van haar zus niet kan trekken.

Ze praat al weken honderduit over jou. We zien het in haar ogen. Ze straalt van geluk en vreugde. Maar als het mis mocht gaan tussen jou en Sanne —wat ik niet denk- dan zou het wel eens slecht met haar af kunnen lopen.

Jij bent alles voor haar. Sanne geeft niets om geld of status. Waarom denk je dat ze met haar hoge opleiding nog bij jullie werkt? Ze kan veel betere banen krijgen waar ze een veelvoud kan verdienen. Ze had een cijferlijst van gemiddeld een 9 op Princeton. Ze heeft leidinggevende capaciteiten Waarom zou ze dan secretaresse blijven spelen op een klein bedrijfje als dat van jullie?

Je hoort nu bij de familie Mark. Ik wil dat je me Léonore noemt. Sanne had de banen voor het uitkiezen in binnen en buitenland maar wilde rustig over haar keuze nadenken.

De deal was dat ze tijdelijk bij het bedrijf van haar vriendin Yvonne zou gaan werken tot ze wist wat ze ging doen. Sanne gaf haar carrière op omdat ze daar een leuke jongen zag die ze wilde hebben. En als Sanne iets wil dan krijgt ze het ook.

Ondanks heftige discussies met haar vader koos ze voor de liefde en niet oor een top-baan. Mark kreeg een kleur en voelde zich ongemakkelijk. Jij laat haar stralen van geluk. Ik heb mijn dochter in tijden niet zo gelukkig gezien. Nadat Léonore en Mark naar binnen waren gegaan sleepte Mark Sanne mee naar haar kamer: Een traan rolde over haar wangen. Maar vooral mijn beste vriendin. We deelden alles met elkaar. We konden elkaars gedachten bijna lezen. Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt. We roepen wel dat Charlie Atwell lief is, omdat ze er zo uitziet, maar misschien is het wel een bitch eerste Erotische ochtendseks met een mooie blonde vrouw.

Home » Pijpen » Erotische ochtendseks met een mooie blonde vrouw. Ochtendseks Ze kan namelijk heel goed erotisch en sensueel pijpen. Knappe brunette doet aan erotisch pijpen en aftrekken Ene Paula is geil aan het doen Seksstandjes met een geil blondje, Mia Malkova gaat los Geile blonde milf met grote tieten, Ryan Connor, wordt goed geneukt Nicole Aniston heeft seks met de zoon van de buren Pijpen? Laat dat maar aan Fellucia Blow over, ze zit er op Mia Magma, een meesteres in sensueel pijpen Naughty Allie en nog een geil blond wijf aan het pijpen Blonde pornoster Melanie Gold zit op pijpen Candy Love houdt van pijpen en neuken vindt ze ook leuk Anissa Kate, romantiek, erotische seks en geil pijpen Een trio met Alison Tyler en de roodharige Penny Ashley Jane, blond en geil, doet aan POV pijpen Eva Lovia weet hoe ze een man klaar moet laten komen Ebony babe Brooklyn Carter laat zich neuken door een bouwvakker.

Geef een reactie Reactie annuleren. Mellisa Clarke, kort donker haar, gaat naakt in de achtertuin jun 10, Drie cougars met grote tieten neuken een jongere man jun 10, Just Sofia, erotisch naakt en geile neuk me laarzen jun 10, Charlie, knappe brunette, doet aan erotisch masturberen jun 9, XoGisele, doorkijk lingeriejurkje, hoge hakken en kniekousen jun 6, Twee knappe vrouwen hebben spannende lesbische sex feb 20,

.Sex emmen vrouwen die gratis sex willen


sensuele super geil wijf