08
- January
2018
Posted By : Anton Maultsby  
Comments Off on Spelen met je borsten biljartbal in kut
Spelen met je borsten biljartbal in kut

spelen met je borsten biljartbal in kut

Ze hadden de bedoeling om een redelijk niveau te halen. Na een paar weken oefenen konden de dames al aardig overweg. Ze bereikten zowat drie gemiddelde, wat wil zeggen dat ze goede cafè speelsters waren. De meeste cafè spelers halen dat getal niet. Greta, de rossige kwam elke zondag voormiddag vragen welke oefeningen ze moesten doen. Na vier weken kwam ze kort voor de middag met de mededeling dat ze zelf een biljart had gekocht. Zoals afgesproken belde ik de volgende dinsdag om 2 uur bij haar aan.

Greta bleek alleen te wonen. Dat deed me denken dat we het in het verleden enkel over biljart hebben gehad, van de dames wist ik niets. Sonja kwam bijna gelijk met mij aan. Greta liep ons voor naar de woonkamer. Daar stond inderdaad een nieuw biljart. Het biljart zag er evenwel zo goed als nieuw uit.

Ik nam de biljartstok die op de tafel lag en deed enkele stoten. Het biljart liep lekker. Amper vijf minuten later kwamen de twee dames terug. Ze droegen een zeer kort rokje en een blouse met een heel diepe uitsnijding. Ik zei dat de biljart heel goed liep. Daar had ik niks op tegen. Er stond een zetel net ver genoeg van het biljart om de spelers niet te hinderen en toch dicht genoeg om het spel goed te kunnen zien.

Ze maakte 15 punten terwijl ze al die tijd aan de andere kant van het biljart stond. Haar spel beviel me wel. Net als haar borsten.

Doordat ze zich regelmatig moest bukken en met haar voorkant naar mij stond kon ik heel diep in de uitsnijding zien. Greta droeg geen beha dat was duidelijk. Alhoewel ze toch redelijk grote borsten had, die het moet gezegd stevig waren.

Dat de tepels al hard werden kon ik beter zien wanneer ze rechtop in profiel stond. Sonja was heel de tijd naast mij blijven staan. Nadat Greta miste was het de beurt aan Sonja. De speelbal had zich zo verplaatst dat hij dicht tegen de kant waar ik zat lag. Daardoor moest de blonde biljartster met haar rug naar mij gaan staan.

Ze moest zich niet bukken om gemakkelijk bij de bal te kunnen. Bij de volgende stoot moest ze dat wel. Ze bukte zo diep dat ik zag dat ze een wit slipje droeg. Net als haar vriendin maakte Sonja een mooie reeks. Na een tiental beurten had ik van beide vrouwen de borsten gezien en hun respectieve witte en roze slipje.

Tijdens de partij werd er niet gesproken. Het was de dames blijkbaar menens met het biljarten. Greta bereikte het eerst punten waardoor ze de partij afbraken. Ik applaudisseerde om hen te tonen dat ze mijn lessen goed gevolgd hadden. Greta legde de biljartballen aan de andere kant van de lange band, dicht tegen de korte band, bijna in de hoek en de speelbal iets over de helft.

Bij ons is de positie snel weg. Nadat ze dat gezegd had bukte ze zich om de bal te kunnen spelen. En inderdaad op de manier waarop zij speelde ging een gunstige positie vlug verloren. Nadat ik Sonja vroeg om de ballen terug te leggen nam ik de biljartstok van Greta over en speelde het punt zodanig dat bij de volgende stoot de ballen konden draaien en men van de andere kant gemakkelijk verder kon gaan met een gunstige positie.

Opnieuw toonde Sonja zich bereid om de ballen op dezelfde plaats te leggen. Daarbij kreeg ik een zoveelste kijk op haar peervormige stevige borsten.

De tepels schreeuwden om gezogen te worden. Greta nam terug de positie in om het punt te maken. Ik ging achter haar staan om een correctie te brengen aan de plaatsing van haar voorhand. Want daar zat de fout. Op die manier kon ze de bal niet raken zoals het hoort. Om aan die hand te kunnen moest ik tegen haar steunen.

Mijn lul die tot heden toe heel braaf was geweest lag op vinkenslag. Terwijl mijn hand die van Greta in de juiste houding bracht drukte mijn stijf wordende penis tegen haar kontje.

Ik voelde hoe hij tussen de billen ging, tegen haar poesje drukken. Het punt werd gemaakt en de positie bleef goed. Zelf bleef ik ook in positie. Omdat ik de biljartballen volgde had ik niet gezien dat Sonja achter mij was komen staan. Ook Greta bleef langer dan nodig zo staan.

Sonja vroeg of ik haar die stoot ook wou leren. Ze nam de plaats in van Greta. Hetzelfde deed zich voor. Nadat het gelukt was bleef Sonja gebukt staan. Greta stond achter mij.

Plots voelde ik mijn rits opengaan. Een hand zocht naar mijn penis. Lang moest ze niet zoeken, hij was al zo goed als op gevechtsklaar.

Greta haalde mijn lul uit mijn broek en slip. Heel even masseerde ze hem, om hem dan tegen het slipje van Sonja te duwen. Snel gingen de billen van Sonja verder uit elkaar, zodat mijn stijve lul tegen haar kutje wreef.

Greta trok het slipje van haar vriendin ietwat opzij, zodanig dat het kale natte poesje vrij kwam. Voor zover nodig hielp Sonja mijn penis in het jonge kutje. Greta duwde haar kontje naar achter om mijn lul er nog dieper in te krijgen. Dat valt niet alleen bij mij in de smaak. Daar krijgt ze echt een super geile bui van en is dan tot alles in staat. De jongens, naast mij, met wie ze omgaat kennen haar exhibitionistische neigingen en ze is dan ook heel populair. In disco’s gaat het topje al snel uit, maar het liefst doet ze daarna ook nog haar broekje uit.

In de gelegenheden waar ze vaak komt, vaak samen met mij, is dat natuurlijk niet toegestaan, maar laatst is ze er toch één keer in geslaagd om de regels te doorbreken en te omzeilen en dat vond Marianne zo schunnig geil dat ze er bij mij op aandrong en me liet beloven om daar maar eens over te vertellen.

Met dit verhaal los ik die belofte in. Het was in augustus en het was warm drukkend weer. Deze keer had Marianne een doorkijkbloes aan zonder beha uiteraard, die draagt ze werkelijk nooit! Omdat er onweer dreigde besloot ze met mijn vrienden met wie ze was helaas was ik er toen niet bij iets te drinken in een gezellige disco. De jongens werden al snel steeds geiler van haar provocerende exhibitionistisch gedrag, want al snel was ze wild aan het dansen en kon iedereen haar billen en zelfs haar kut zien.

Op een gegeven moment stonden ze in een hoekje bij elkaar en lichtte een van de jongens haar rokje omhoog. Ze wilden die compleet kale pruim graag wat beter zien en dat genoegen wilde Marianne hen niet onthouden ze werd er zelf ook lekker hitsig van , ze hield daarom haar rokje zelfs een tijd vast boven haar buik. Steeds meer nieuwsgierigen kwamen kijken en het werd een heel opstootje.

Toen verscheen plotseling de eigenaar van de tent, die door iemand kennelijk was gewaarschuwd. Marianne moest met hem mee naar zijn kantoortje, en werd min of meer bestraffend toegesproken. Daar krijg ik problemen mee. Blote borsten kan nog net, zo met je doorkijkbloes zonder beha, maar verder mag en kan ik niet toestaan, hoe jammer ik dat ook vindt', voegde hij er met een grijns aan toe.

Hij zat duidelijk ook op de exhibitionistische Marianne te geilen. Die was daarom niet echt onder de indruk van wat ze net gehoord had. Ze ging zelfs zo tegenover hem zitten met haar benen zo over elkaar geslagen dat ze van onderen praktisch bloot was.

Zijn daar voorschriften voor? Dat zo'n rokje van tijd tot tijd eens wat omhoog schuift, nou ja, dat kan…' Marianne keek naar buiten waar het inmiddels hoosde van de regen. Hoe wil je dat voorkomen? Je hebt dan wel kleren aan in ieder geval. Nergens staat dat het verboden is om zonder slipje binnen te komen. Er zijn wel meer meiden die dat doen…' 'Dan weet ik genoeg', zei Marianne. Marianne nam twee vrienden mee en vertelde wat ze van plan was.

Mijn twee vrienden geloofden hun oren niet, maar waren direct razend enthousiast en liepen met haar mee naar de achterkant van de disco, waar een nooduitgang is. Met zijn drieën bleven ze buiten even onder het afdakje staan. Het was niet koud en haar kleren raakten snel helemaal doorweekt. Met haar lange haren in slierten langs het hoofd en de doorkijkbloes en minirokje compleet doorweekt kwam ze weer terug.

Alles plakte aan het lijf, en zo wilde ze het ook. Overal werd er wild gefloten en geapplaudisseerd door de heren maar ook de meiden keken hun ogen uit. Alsof het was afgesproken, week iedereen van de dansvloer. Er werd een grote kring gevormd en terwijl iedereen bleef klappen begon Marianne wild te bewegen op de housemuziek die de d.

Daar werd ze werkelijk boter geil van!. Tegen opwaaiende rokjes kon de eigenaar weinig doen, had hij gezegd, maar ja, Marianne was kletsnat en toen het rokje omhoog kroop ging het niet meer als vanzelf weer naar beneden!

.

Blonde stoeipoes seksstandjes


spelen met je borsten biljartbal in kut

Ze hadden de bedoeling om een redelijk niveau te halen. Na een paar weken oefenen konden de dames al aardig overweg. Ze bereikten zowat drie gemiddelde, wat wil zeggen dat ze goede cafè speelsters waren.

De meeste cafè spelers halen dat getal niet. Greta, de rossige kwam elke zondag voormiddag vragen welke oefeningen ze moesten doen. Na vier weken kwam ze kort voor de middag met de mededeling dat ze zelf een biljart had gekocht. Zoals afgesproken belde ik de volgende dinsdag om 2 uur bij haar aan. Greta bleek alleen te wonen. Dat deed me denken dat we het in het verleden enkel over biljart hebben gehad, van de dames wist ik niets.

Sonja kwam bijna gelijk met mij aan. Greta liep ons voor naar de woonkamer. Daar stond inderdaad een nieuw biljart. Het biljart zag er evenwel zo goed als nieuw uit. Ik nam de biljartstok die op de tafel lag en deed enkele stoten. Het biljart liep lekker. Amper vijf minuten later kwamen de twee dames terug. Ze droegen een zeer kort rokje en een blouse met een heel diepe uitsnijding. Ik zei dat de biljart heel goed liep. Daar had ik niks op tegen. Er stond een zetel net ver genoeg van het biljart om de spelers niet te hinderen en toch dicht genoeg om het spel goed te kunnen zien.

Ze maakte 15 punten terwijl ze al die tijd aan de andere kant van het biljart stond. Haar spel beviel me wel. Net als haar borsten. Doordat ze zich regelmatig moest bukken en met haar voorkant naar mij stond kon ik heel diep in de uitsnijding zien. Greta droeg geen beha dat was duidelijk. Alhoewel ze toch redelijk grote borsten had, die het moet gezegd stevig waren. Dat de tepels al hard werden kon ik beter zien wanneer ze rechtop in profiel stond.

Sonja was heel de tijd naast mij blijven staan. Nadat Greta miste was het de beurt aan Sonja. De speelbal had zich zo verplaatst dat hij dicht tegen de kant waar ik zat lag. Daardoor moest de blonde biljartster met haar rug naar mij gaan staan. Ze moest zich niet bukken om gemakkelijk bij de bal te kunnen. Bij de volgende stoot moest ze dat wel. Ze bukte zo diep dat ik zag dat ze een wit slipje droeg. Net als haar vriendin maakte Sonja een mooie reeks. Na een tiental beurten had ik van beide vrouwen de borsten gezien en hun respectieve witte en roze slipje.

Tijdens de partij werd er niet gesproken. Het was de dames blijkbaar menens met het biljarten. Greta bereikte het eerst punten waardoor ze de partij afbraken. Ik applaudisseerde om hen te tonen dat ze mijn lessen goed gevolgd hadden. Greta legde de biljartballen aan de andere kant van de lange band, dicht tegen de korte band, bijna in de hoek en de speelbal iets over de helft. Bij ons is de positie snel weg.

Nadat ze dat gezegd had bukte ze zich om de bal te kunnen spelen. En inderdaad op de manier waarop zij speelde ging een gunstige positie vlug verloren. Nadat ik Sonja vroeg om de ballen terug te leggen nam ik de biljartstok van Greta over en speelde het punt zodanig dat bij de volgende stoot de ballen konden draaien en men van de andere kant gemakkelijk verder kon gaan met een gunstige positie.

Opnieuw toonde Sonja zich bereid om de ballen op dezelfde plaats te leggen. Daarbij kreeg ik een zoveelste kijk op haar peervormige stevige borsten. De tepels schreeuwden om gezogen te worden. Greta nam terug de positie in om het punt te maken. Ik ging achter haar staan om een correctie te brengen aan de plaatsing van haar voorhand. Want daar zat de fout. Op die manier kon ze de bal niet raken zoals het hoort. Om aan die hand te kunnen moest ik tegen haar steunen.

Mijn lul die tot heden toe heel braaf was geweest lag op vinkenslag. Terwijl mijn hand die van Greta in de juiste houding bracht drukte mijn stijf wordende penis tegen haar kontje. Ik voelde hoe hij tussen de billen ging, tegen haar poesje drukken. Het punt werd gemaakt en de positie bleef goed.

Zelf bleef ik ook in positie. Omdat ik de biljartballen volgde had ik niet gezien dat Sonja achter mij was komen staan. Ook Greta bleef langer dan nodig zo staan. Sonja vroeg of ik haar die stoot ook wou leren. Ze nam de plaats in van Greta. Hetzelfde deed zich voor.

Nadat het gelukt was bleef Sonja gebukt staan. Greta stond achter mij. Plots voelde ik mijn rits opengaan. Een hand zocht naar mijn penis. Lang moest ze niet zoeken, hij was al zo goed als op gevechtsklaar. Greta haalde mijn lul uit mijn broek en slip. Heel even masseerde ze hem, om hem dan tegen het slipje van Sonja te duwen. Snel gingen de billen van Sonja verder uit elkaar, zodat mijn stijve lul tegen haar kutje wreef.

Greta trok het slipje van haar vriendin ietwat opzij, zodanig dat het kale natte poesje vrij kwam. Voor zover nodig hielp Sonja mijn penis in het jonge kutje. Greta duwde haar kontje naar achter om mijn lul er nog dieper in te krijgen.

Dat valt niet alleen bij mij in de smaak. Daar krijgt ze echt een super geile bui van en is dan tot alles in staat. De jongens, naast mij, met wie ze omgaat kennen haar exhibitionistische neigingen en ze is dan ook heel populair.

In disco’s gaat het topje al snel uit, maar het liefst doet ze daarna ook nog haar broekje uit. In de gelegenheden waar ze vaak komt, vaak samen met mij, is dat natuurlijk niet toegestaan, maar laatst is ze er toch één keer in geslaagd om de regels te doorbreken en te omzeilen en dat vond Marianne zo schunnig geil dat ze er bij mij op aandrong en me liet beloven om daar maar eens over te vertellen.

Met dit verhaal los ik die belofte in. Het was in augustus en het was warm drukkend weer. Deze keer had Marianne een doorkijkbloes aan zonder beha uiteraard, die draagt ze werkelijk nooit! Omdat er onweer dreigde besloot ze met mijn vrienden met wie ze was helaas was ik er toen niet bij iets te drinken in een gezellige disco.

De jongens werden al snel steeds geiler van haar provocerende exhibitionistisch gedrag, want al snel was ze wild aan het dansen en kon iedereen haar billen en zelfs haar kut zien.

Op een gegeven moment stonden ze in een hoekje bij elkaar en lichtte een van de jongens haar rokje omhoog. Ze wilden die compleet kale pruim graag wat beter zien en dat genoegen wilde Marianne hen niet onthouden ze werd er zelf ook lekker hitsig van , ze hield daarom haar rokje zelfs een tijd vast boven haar buik.

Steeds meer nieuwsgierigen kwamen kijken en het werd een heel opstootje. Toen verscheen plotseling de eigenaar van de tent, die door iemand kennelijk was gewaarschuwd. Marianne moest met hem mee naar zijn kantoortje, en werd min of meer bestraffend toegesproken. Daar krijg ik problemen mee.

Blote borsten kan nog net, zo met je doorkijkbloes zonder beha, maar verder mag en kan ik niet toestaan, hoe jammer ik dat ook vindt', voegde hij er met een grijns aan toe. Hij zat duidelijk ook op de exhibitionistische Marianne te geilen. Die was daarom niet echt onder de indruk van wat ze net gehoord had.

Ze ging zelfs zo tegenover hem zitten met haar benen zo over elkaar geslagen dat ze van onderen praktisch bloot was. Zijn daar voorschriften voor? Dat zo'n rokje van tijd tot tijd eens wat omhoog schuift, nou ja, dat kan…' Marianne keek naar buiten waar het inmiddels hoosde van de regen. Hoe wil je dat voorkomen? Je hebt dan wel kleren aan in ieder geval. Nergens staat dat het verboden is om zonder slipje binnen te komen. Er zijn wel meer meiden die dat doen…' 'Dan weet ik genoeg', zei Marianne.

Marianne nam twee vrienden mee en vertelde wat ze van plan was. Mijn twee vrienden geloofden hun oren niet, maar waren direct razend enthousiast en liepen met haar mee naar de achterkant van de disco, waar een nooduitgang is. Met zijn drieën bleven ze buiten even onder het afdakje staan. Het was niet koud en haar kleren raakten snel helemaal doorweekt. Met haar lange haren in slierten langs het hoofd en de doorkijkbloes en minirokje compleet doorweekt kwam ze weer terug. Alles plakte aan het lijf, en zo wilde ze het ook.

Overal werd er wild gefloten en geapplaudisseerd door de heren maar ook de meiden keken hun ogen uit. Alsof het was afgesproken, week iedereen van de dansvloer. Er werd een grote kring gevormd en terwijl iedereen bleef klappen begon Marianne wild te bewegen op de housemuziek die de d. Daar werd ze werkelijk boter geil van!. Tegen opwaaiende rokjes kon de eigenaar weinig doen, had hij gezegd, maar ja, Marianne was kletsnat en toen het rokje omhoog kroop ging het niet meer als vanzelf weer naar beneden!

.


Er waren een paar mannen darts aan het spelen. Twee jonge mooie vrouwen waren aan het biljarten. Terwijl ik naar de toog liep sloeg ik hen gade. Het is te zeggen, ik keek hoe ze speelden. Vlug vertelde ik Janine, de bazin waar ik voor kwam. Even later ging de bazin naar achter waar de sigarettenautomaat stond. De biljartpartij bleek afgelopen te zijn. Beide dames kwamen naar de toog, juist naast mij. Ik had een koffie besteld. Naast die koffie stonden twee halflege cola's. Janine was net terug met mijn sigaretten om zich in het gesprek te mengen.

De ballen lagen nog op het biljart, de biljartstokken van de cafè zijn in goede staat, dus niets belette me om een kleine demonstratie te geven. Al kon ik niet lang blijven.

Na een paar stoten hadden de dames het wel gezien. Een serie van 25 overtuigde hen helemaal. Ik beheers het kleine spel nogal goed, dat wil zeggen als de ballen dicht bij mekaar liggen kan ik ze lang bij mekaar houden en zodoende veel punten maken.

Zoals Janine een beetje later zei kon ik heel goed spelen maar het ontbreekt me vaak aan concentratie om een wedstrijd te spelen en te winnen. Ze bedoelde dat ik hen les zou geven. Het wanneer was het grote probleem. Niet dat ik geen tijd kon vrijmaken maar meestal ben ik vrij als de cafè gesloten is. Aan de dames gaf ik te kennen liefst niet teveel pottenkijkers er bij te willen. Hoe we ook zochten we kwamen er niet uit.

Waarmee ik wil zeggen, wat willen jullie kunnen. Ze hadden de bedoeling om een redelijk niveau te halen. Na een paar weken oefenen konden de dames al aardig overweg.

Ze bereikten zowat drie gemiddelde, wat wil zeggen dat ze goede cafè speelsters waren. De meeste cafè spelers halen dat getal niet. Greta, de rossige kwam elke zondag voormiddag vragen welke oefeningen ze moesten doen. Na vier weken kwam ze kort voor de middag met de mededeling dat ze zelf een biljart had gekocht. Zoals afgesproken belde ik de volgende dinsdag om 2 uur bij haar aan.

Greta bleek alleen te wonen. Dat deed me denken dat we het in het verleden enkel over biljart hebben gehad, van de dames wist ik niets. Sonja kwam bijna gelijk met mij aan. Greta liep ons voor naar de woonkamer. Daar stond inderdaad een nieuw biljart. Het biljart zag er evenwel zo goed als nieuw uit.

Ik nam de biljartstok die op de tafel lag en deed enkele stoten. Het biljart liep lekker. Amper vijf minuten later kwamen de twee dames terug. Ze droegen een zeer kort rokje en een blouse met een heel diepe uitsnijding. Ik zei dat de biljart heel goed liep. Daar had ik niks op tegen. Er stond een zetel net ver genoeg van het biljart om de spelers niet te hinderen en toch dicht genoeg om het spel goed te kunnen zien.

Ze maakte 15 punten terwijl ze al die tijd aan de andere kant van het biljart stond. Haar spel beviel me wel. Net als haar borsten. Doordat ze zich regelmatig moest bukken en met haar voorkant naar mij stond kon ik heel diep in de uitsnijding zien. Greta droeg geen beha dat was duidelijk. Alhoewel ze toch redelijk grote borsten had, die het moet gezegd stevig waren.

Dat de tepels al hard werden kon ik beter zien wanneer ze rechtop in profiel stond. Sonja was heel de tijd naast mij blijven staan.

Nadat Greta miste was het de beurt aan Sonja. De speelbal had zich zo verplaatst dat hij dicht tegen de kant waar ik zat lag. Daardoor moest de blonde biljartster met haar rug naar mij gaan staan. Ze moest zich niet bukken om gemakkelijk bij de bal te kunnen. Bij de volgende stoot moest ze dat wel. Ze bukte zo diep dat ik zag dat ze een wit slipje droeg. Net als haar vriendin maakte Sonja een mooie reeks.

Na een tiental beurten had ik van beide vrouwen de borsten gezien en hun respectieve witte en roze slipje. Tijdens de partij werd er niet gesproken. Het was de dames blijkbaar menens met het biljarten. Greta bereikte het eerst punten waardoor ze de partij afbraken. Ik applaudisseerde om hen te tonen dat ze mijn lessen goed gevolgd hadden. Greta legde de biljartballen aan de andere kant van de lange band, dicht tegen de korte band, bijna in de hoek en de speelbal iets over de helft.

Bij ons is de positie snel weg. Nadat ze dat gezegd had bukte ze zich om de bal te kunnen spelen. En inderdaad op de manier waarop zij speelde ging een gunstige positie vlug verloren. Nadat ik Sonja vroeg om de ballen terug te leggen nam ik de biljartstok van Greta over en speelde het punt zodanig dat bij de volgende stoot de ballen konden draaien en men van de andere kant gemakkelijk verder kon gaan met een gunstige positie.

Opnieuw toonde Sonja zich bereid om de ballen op dezelfde plaats te leggen. Daarbij kreeg ik een zoveelste kijk op haar peervormige stevige borsten. De tepels schreeuwden om gezogen te worden. Greta nam terug de positie in om het punt te maken. Ik ging achter haar staan om een correctie te brengen aan de plaatsing van haar voorhand. Want daar zat de fout. Uitgaan in een heel kort, zeer strak broekje en een los topje met helemaal niets daaronder is echt haar favoriete outfit.

Het broekje zit heel strak in haar kut, zodat je de kutlipjes erin afgetekend ziet. Dat valt niet alleen bij mij in de smaak. Daar krijgt ze echt een super geile bui van en is dan tot alles in staat. De jongens, naast mij, met wie ze omgaat kennen haar exhibitionistische neigingen en ze is dan ook heel populair. In disco’s gaat het topje al snel uit, maar het liefst doet ze daarna ook nog haar broekje uit.

In de gelegenheden waar ze vaak komt, vaak samen met mij, is dat natuurlijk niet toegestaan, maar laatst is ze er toch één keer in geslaagd om de regels te doorbreken en te omzeilen en dat vond Marianne zo schunnig geil dat ze er bij mij op aandrong en me liet beloven om daar maar eens over te vertellen. Met dit verhaal los ik die belofte in.

Het was in augustus en het was warm drukkend weer. Deze keer had Marianne een doorkijkbloes aan zonder beha uiteraard, die draagt ze werkelijk nooit! Omdat er onweer dreigde besloot ze met mijn vrienden met wie ze was helaas was ik er toen niet bij iets te drinken in een gezellige disco.

De jongens werden al snel steeds geiler van haar provocerende exhibitionistisch gedrag, want al snel was ze wild aan het dansen en kon iedereen haar billen en zelfs haar kut zien. Op een gegeven moment stonden ze in een hoekje bij elkaar en lichtte een van de jongens haar rokje omhoog. Ze wilden die compleet kale pruim graag wat beter zien en dat genoegen wilde Marianne hen niet onthouden ze werd er zelf ook lekker hitsig van , ze hield daarom haar rokje zelfs een tijd vast boven haar buik.

Steeds meer nieuwsgierigen kwamen kijken en het werd een heel opstootje. Toen verscheen plotseling de eigenaar van de tent, die door iemand kennelijk was gewaarschuwd. Marianne moest met hem mee naar zijn kantoortje, en werd min of meer bestraffend toegesproken.

Daar krijg ik problemen mee. Blote borsten kan nog net, zo met je doorkijkbloes zonder beha, maar verder mag en kan ik niet toestaan, hoe jammer ik dat ook vindt', voegde hij er met een grijns aan toe. Hij zat duidelijk ook op de exhibitionistische Marianne te geilen. Die was daarom niet echt onder de indruk van wat ze net gehoord had.

Ze ging zelfs zo tegenover hem zitten met haar benen zo over elkaar geslagen dat ze van onderen praktisch bloot was. Zijn daar voorschriften voor? Dat zo'n rokje van tijd tot tijd eens wat omhoog schuift, nou ja, dat kan…' Marianne keek naar buiten waar het inmiddels hoosde van de regen. Hoe wil je dat voorkomen? Je hebt dan wel kleren aan in ieder geval. Nergens staat dat het verboden is om zonder slipje binnen te komen.

Er zijn wel meer meiden die dat doen…' 'Dan weet ik genoeg', zei Marianne. Marianne nam twee vrienden mee en vertelde wat ze van plan was. Mijn twee vrienden geloofden hun oren niet, maar waren direct razend enthousiast en liepen met haar mee naar de achterkant van de disco, waar een nooduitgang is. Met zijn drieën bleven ze buiten even onder het afdakje staan. Het was niet koud en haar kleren raakten snel helemaal doorweekt.

Met haar lange haren in slierten langs het hoofd en de doorkijkbloes en minirokje compleet doorweekt kwam ze weer terug. Alles plakte aan het lijf, en zo wilde ze het ook. Overal werd er wild gefloten en geapplaudisseerd door de heren maar ook de meiden keken hun ogen uit. Alsof het was afgesproken, week iedereen van de dansvloer. Er werd een grote kring gevormd en terwijl iedereen bleef klappen begon Marianne wild te bewegen op de housemuziek die de d.