28
- December
2017
Posted By : Lupita Sylvester  
Comments Off on Tieten spuiten melk zweet kut
Tieten spuiten melk zweet kut

tieten spuiten melk zweet kut

Mijn man zijn familie woont aan de andere kant van het land, dus daar had ik behalve per telefoon ook niet veel contact mee. Dat deed hij dus niet meer, hij trok zich liever af in zijn slaapkamer.

Hij vond mij namelijk wel degelijk een lekker wijf. Ik benbehoorlijk mollig en ik heb heel grote tieten, een lief gezicht, en donkerbruin springerig haar, wat speels op mijn hoofd zit. Ik vond het veel te leuk dat hij nog thuis woonde en dat ik hem nog kon verwennen, want anders had ik niets meer. Ik werkte op een callcentrum met allemaal vrouwen en leuke meiden waren daar niet bij. Nee, zonder Harrie zou ik het misschien niet redden.

Maar toch, ik miste iets, ik kon mijn liefde niet kwijt. Knuffelen, bemoederen en zo. Mijn behoefte aan seks had ik sinds de dood van mijn man ver weggestopt. Ik had die eerste jaren genoeg gehad aan mijn kleine Harrie, maar ja, die werd ook ouder. Ik keek hem aan en wist even niet wat te zeggen. Ging dit niet te ver? Ik kon goed tegen zijn grappen die soms wel wat te ver gingen maar dit was toch wel iets anders.

Dat hij erecties kreeg van mijn knuffelen had ik wel doorgehad, daarom deed ik het ook niet meer, want kleine jongens worden groot. Maar de goede vorm hebben ze anders nog wel!

Morgen is het vrijdag, ik moet werken en jij moet naar de H. Geef me maar een lekkere knuffel, als afsluiting van dit gezellige gesprek! Ik voelde mijn borsten tegen zijn lijf drukken en ik hief mijn hoofd op, om hem op zijn wang te kussen. Daarna legde ik mijn hoofd op zijn schouder en ik trok mijzelf nog wat steviger tegen hem aan.

Heerlijk vond ik dat knuffelen, zo lekker intiem. Natuurlijk voelde ik die bult in zijn broek wel groeien, maar daar ik werd er alleen nog maar knuffeliger van. Want hij krijgt steeds een erectie van mij! Die nacht lag ik in mijn bed en ik vingerde mezelf voor het eerst sinds jaren. Eindelijk besefte ik weer wat ik miste, liefdevolle tederheid en de opwinding van seks. De volgende avond ging het zoals het altijd ging. Hij zat op zijn kamer zijn huiswerk te maken en ik keek naar de televisie.

Ik had de hele dag gedacht aan die vorige avond. Eerst dat knuffelen, daarna mijn zelfbevrediging, mijn eerste orgasme sinds jaren. Misschien had het wel met elkaar te maken. Hoe moest het nu verder? Harrie had aangegeven dat hij best weer met mij wilde knuffelen, maar hoe zat het dan met zijn seksuele gevoelens? Ik had zijn stijve piemel heus wel gevoeld en ikzelf was er ook geil van geworden en datzelfde gevoel had ik nu al de hele dag.

Zoals altijd bracht ik hem rond acht uur een kopje koffie op zijn kamer. Hij reageerde blij toen zijn slaapkamer deur openging en zijn moeder met de koffie verscheen. Daarna vroeg ik vol belangstelling naar zijn huiswerk al begreep ik weinig van bruggenbouw en van rekenkundige architectuur. Toen de koffie op was bleef ik nog even besluiteloos staan. Ik aarzelde en keek naar mijn grote knappe zoon, zijn sluike donkere haren, zijn jonge slanke lijf en ik wist dat de grens dichtbij was.

Uiteindelijk knikte ik en aaide langs de zijkant van zijn gezicht, waarop hij opstond. Hij legde zijn handen op mijn schouders en gaf mij een kus op mijn voorhoofd.

Ik glimlachte lief, dit kon ik niet weerstaan en ik legde mijn armen om zijn middel om hem dicht tegen me aan te kunnen drukken. Mijn borsten drukten stevig tegen zijn lichaam en ik voelde zijn opgezwollen piemel. Hij probeerde nog om zijn onderlijf zo te draaien dat ik het niet kon voelen maar het was tevergeefs. Zo bleven wij een hele lange tijd staan en we wiegden af en toe heen en weer, we gaven elkaar kleine kusjes op de wangen.

Heel even, het was maar een halve seconde, raakten onze lippen elkaar en verbaasd keken we elkaar aan. Daarna ging onze verbazing over in verlangen.

Nou goed dan, ééntje nog! We kusten elkaar een tijdje met gesloten lippen totdat Harrie er genoeg van kreeg. Hij puntte zijn tong naar voren tegen mijn tanden, waarop ik mijn mond maar opendeed en zijn tong gleed in mijn mond.

De hartstochtelijke tongzoen duurde vele minuten totdat ik me buiten adem terugtrok. Ik deed een paar stappen naar de deur en keek nog even naar de bult in zijn broek, net zoals hijzelf. Ik kreeg opeens een knalrode kop. Ik wilde wel wat zeggen, maar ik bedacht me, in plaats daarvan kwamen er tranen in mijn ogen. Ik verliet zijn slaapkamer en liep vlug naar beneden, Harrie beteuterd achterlatend.

Hij kwam achter me aan, en hij vond mij huilend voorovergebogen aan de huistafel en hij wreef zacht over mijn schouders. Ik wilde alleen maar een beetje knuffelen, maar jij wordt er steeds sexueel opgewonden van. Eigenlijk moet ik sorry zeggen, omdat ik jou het jou zo moeilijk maak.

Jij bent een hele mooie vrouw en daarbij hou ik ook nog eens ontzettend veel van je. Ja, ik raak opgewonden van dat geknuffel, maar dat is toch alleen maar een gewone lichamelijke reactie?

Dat is toch normaal bij een volwassen man? We kunnen best vaker knuffelen. We houden er alletwee heel erg van, maar we durven het nooit meer te doen vanwege dat stomme taboe dat we moeder en zoon zijn. Laten we die barrière nou maar gewoon opheffen! Aan de ene kant wilde ik zijn ontwikkeling niet in de weg staan, aan de andere kant wilde ik het liefst dat hij nog vele jaren thuis zou blijven.

Wat mijn zoon eigenlijk voorstelde was dat we verder zouden gaan dan knuffelen, maar dan stiekem, zonder dat iemand het wist. Maar ja, wat zou er dan gebeuren als hij met een vriendin aan kwam zetten? Tja, ik wilde het eigenlijk wel graag, maar durfde ik het ook? Want alles zou dan anders worden. Harrie zag mij twijfelen, hij had nog steeds zijn hand op mijn schouder en bukte zich om mij op mijn wang te kussen.

Je fantasie uit te leven? Het mooie is dat wij elkaar zo goed kennen dat we ons echt nergens voor hoeven te schamen! Ongeveer een uur later kwam ik weer op zijn kamer, nu met een glas frisdrank. Met mijn grote borsten tegen zijn lijf en zijn stijve staaf tegen mijn buik vonden onze monden elkaar en er volgde er een lange tongzoen, de tweede al van die avond. Ik stribbelde niet tegen. Met zijn arm stevig rond mijn schouders en de mijne rond zijn middel begonnen weer aan een innige kus.

Ik was altijd al een knuffelbeest geweest en ik kon me voor het eerst in tijden weer eens ongeremd uitleven. Ik zoog lekker aan zijn oorlelletje en ik was de buitenwereld compleet vergeten. Harrie vond het ook heerlijk, maar hij werd wel geiler dan ooit. In een opwelling knoopte hij zijn broek los en stroopte die, met zijn slip, tot aan zijn enkels naar beneden. Poeh, hier kreeg ik toch wel weer even rode koontjes van. Verbaasd keek ik toe hoe mijn zoon zich langzaam begon af te trekken en ik liet mij probleemloos door hem zoenen, ik opende zelfs meteen mijn mond toen zijn lippen weer de mijne zochten.

Harrie liet zich achterover vallen op het eenpersoonsbed, om zich beter te kunnen afrukken, terwijl ik met gemengde gevoelens toekeek. De penis van mijn zoon leek veel groter dan die van mijn overleden man en ik hunkerde ernaar om hem even aan te kunnen raken, maar dit was wel mijn zoon. Daarentegen was het ook wel een hoogst ongebruikelijke situatie.

Mijn volgende reactie zou van vitaal belang zijn, maar ik volgde alleen mijn hart. Ik had met mijn man altijd een goed seksleven gehad, ik was het experiment nooit uit de weg gegaan en ik wist best hoe ik zoiets moest aanpakken.

Ik bevochtigde mijn duim in mijn mond en met een flinke klodder speeksel betastte ik het puntje van zijn pik en vermengde mijn spuug met het voorzaad dat al uit zijn pisgaatje kwam. Zijn lul stond haaks omhoog en hij spuwde als een vulkaan zijn zaad de lucht in. Het kwakte neer over bijna de hele lengte van zijn T-shirt. Ik keek ademloos toe en voelde hoe de laatste klodders sperma op mijn hand belandden.

Vanuit zijn ooghoeken zag hij dat ik mijn met sperma bedekte hand naar mijn neus bracht en eraan snuffelde. Met een vinger van mijn andere hand roerde ik in een kwakje zaad om de structuur uit te testen, gewoon uit nieuwsgierigheid.

Zijn eerste stralen spoten namelijk als een soort dunne melk de lucht in, maar de laatste druppels waren heel klodderig, zoals dikke behangerslijm. De geur was als van verse champignons die net uit het bakje kwamen. Hm, ik hield erg van paddenstoelen. Ik glimlachte een beetje verlegen toen ik Harrie zag kijken naar wat ik deed en ik veegde mijn hand af aan zijn toch al natte T-shirt, waarop mijn zoon overeind ging zitten en zijn shirt uitdeed.

Toen hij even niets kon zien stopte ik vlug mijn vinger waar nog een klodder sperma aanhing, in mijn mond. Harrie maakte geen aanstalten om een ander shirt aan te gaan doen, in plaats daarvan stroopte hij zijn broek van zijn benen en schoof hem over zijn voeten, zijn sokken gingen meteen mee.

Ik keek met gemengde gevoelens naar mijn geheel naakte zoon en ik wist mij even geen raad met de situatie. Ik bewonderde zijn gespierde jongenslijf, ik keek met ontzag naar die half stijve piemel waar nog een druppel zaad aan hing en ik wachtte gespannen af wat er verder zou gebeuren.

Ik keek hem bedeesd aan. Ik zei niets maar mijn adamsappel hield niet op met slikken. Harrie antwoordde niet en begon door de stof van mijn bloes in haar borsten te knijpen, op zoek naar mijn tepels. Ik leek wel bevroren en ik liet hem zijn gang gaan, ook toen hij de knoopjes van mijn bloes begon los te maken. Mijn bloes viel open en vol begeerte keek hij naar die witte BH die mijn grote borsten bedekte. Dat lukte hem totaal niet. Intussen had ik al besloten om hem zijn gang maar te laten begaan, want het begon inderdaad wel erg strak te zitten allemaal.

Ik liet hem doorgaan met de bovenkant van mijn borsten likken en deed intussen zelf mijn handen achter mijn rug om die BH maar even open te maken. Rubber, Panty's, Voyeurisme Laatst bewerkt: Aan haar ogen te zien vindt ze het lekker om gebeft te worden, Ik ben op zoek naar echte seks.

VingerenSexen, Groepsex, Tongkussen Algemene voorkeuren: Sex Met Condoom Belangstelling voor: Panty's, Striptease, Sensuele Massage Laatst bewerkt: Jong hoertje berijdt zijn stijve lul, Grote zwarte pikken diep in kleine witte kontjes, Ooh wat een lekker tiener mondje om te neuken. Sex Speeltjes, Masturberen, Masturberen Laatst bewerkt: De Thaise word in haar mond geneukt tot hij klaar komt, Geile blondine melkt haar dikke tieten, De melk druipt uit haar tepels.

Discretie Gevraagd En Geboden Belangstelling voor: Jaaa vinger lik en neuk mijn dikke kut, Voor een beetje geld doe ik erg veel, Kutje vingeren met twee vingers.

Mastrubatie, Panty's, Sex Speeltjes Laatst bewerkt:

..

Gratis sex aangeboden erotische massage voor vrouwen amsterdam

Sex Gezocht Súdwest-Fryslân Datum: Rollenspel, Striptease, Sensuele Massage Laatst bewerkt: Vader en zoon neuken samen een latina hoer, Lekker mastuberen in de tuin, Tot de laatste centimeter duwt hij de grote lul in haar mond.

Gelikt Worden, Groepsex, Fisting Algemene voorkeuren: Sexueel Ervaren Belangstelling voor: De blondine neukt de Aziatische jongen anal met een voorbind dildo, Hij blijft haar afwisselend in haar mond kut en kont neuken, Aziatisch sexmaatje gezocht Loon op Zand Leeftijd: Neuken Met 3, Gebeft worden, Groepsex Algemene voorkeuren: Sex Met Condoom Belangstelling voor: Panty's, Mastrubatie, Voyeurisme Laatst bewerkt: Tussen tieten neuken, Aan haar lekkere tieten likken, Ik ben rijp maar zeker niet belegen.

Ik aarzelde en keek naar mijn grote knappe zoon, zijn sluike donkere haren, zijn jonge slanke lijf en ik wist dat de grens dichtbij was. Uiteindelijk knikte ik en aaide langs de zijkant van zijn gezicht, waarop hij opstond. Hij legde zijn handen op mijn schouders en gaf mij een kus op mijn voorhoofd. Ik glimlachte lief, dit kon ik niet weerstaan en ik legde mijn armen om zijn middel om hem dicht tegen me aan te kunnen drukken.

Mijn borsten drukten stevig tegen zijn lichaam en ik voelde zijn opgezwollen piemel. Hij probeerde nog om zijn onderlijf zo te draaien dat ik het niet kon voelen maar het was tevergeefs. Zo bleven wij een hele lange tijd staan en we wiegden af en toe heen en weer, we gaven elkaar kleine kusjes op de wangen. Heel even, het was maar een halve seconde, raakten onze lippen elkaar en verbaasd keken we elkaar aan. Daarna ging onze verbazing over in verlangen. Nou goed dan, ééntje nog!

We kusten elkaar een tijdje met gesloten lippen totdat Harrie er genoeg van kreeg. Hij puntte zijn tong naar voren tegen mijn tanden, waarop ik mijn mond maar opendeed en zijn tong gleed in mijn mond. De hartstochtelijke tongzoen duurde vele minuten totdat ik me buiten adem terugtrok. Ik deed een paar stappen naar de deur en keek nog even naar de bult in zijn broek, net zoals hijzelf.

Ik kreeg opeens een knalrode kop. Ik wilde wel wat zeggen, maar ik bedacht me, in plaats daarvan kwamen er tranen in mijn ogen. Ik verliet zijn slaapkamer en liep vlug naar beneden, Harrie beteuterd achterlatend. Hij kwam achter me aan, en hij vond mij huilend voorovergebogen aan de huistafel en hij wreef zacht over mijn schouders. Ik wilde alleen maar een beetje knuffelen, maar jij wordt er steeds sexueel opgewonden van.

Eigenlijk moet ik sorry zeggen, omdat ik jou het jou zo moeilijk maak. Jij bent een hele mooie vrouw en daarbij hou ik ook nog eens ontzettend veel van je. Ja, ik raak opgewonden van dat geknuffel, maar dat is toch alleen maar een gewone lichamelijke reactie? Dat is toch normaal bij een volwassen man? We kunnen best vaker knuffelen. We houden er alletwee heel erg van, maar we durven het nooit meer te doen vanwege dat stomme taboe dat we moeder en zoon zijn.

Laten we die barrière nou maar gewoon opheffen! Aan de ene kant wilde ik zijn ontwikkeling niet in de weg staan, aan de andere kant wilde ik het liefst dat hij nog vele jaren thuis zou blijven. Wat mijn zoon eigenlijk voorstelde was dat we verder zouden gaan dan knuffelen, maar dan stiekem, zonder dat iemand het wist.

Maar ja, wat zou er dan gebeuren als hij met een vriendin aan kwam zetten? Tja, ik wilde het eigenlijk wel graag, maar durfde ik het ook? Want alles zou dan anders worden. Harrie zag mij twijfelen, hij had nog steeds zijn hand op mijn schouder en bukte zich om mij op mijn wang te kussen.

Je fantasie uit te leven? Het mooie is dat wij elkaar zo goed kennen dat we ons echt nergens voor hoeven te schamen! Ongeveer een uur later kwam ik weer op zijn kamer, nu met een glas frisdrank. Met mijn grote borsten tegen zijn lijf en zijn stijve staaf tegen mijn buik vonden onze monden elkaar en er volgde er een lange tongzoen, de tweede al van die avond.

Ik stribbelde niet tegen. Met zijn arm stevig rond mijn schouders en de mijne rond zijn middel begonnen weer aan een innige kus. Ik was altijd al een knuffelbeest geweest en ik kon me voor het eerst in tijden weer eens ongeremd uitleven. Ik zoog lekker aan zijn oorlelletje en ik was de buitenwereld compleet vergeten. Harrie vond het ook heerlijk, maar hij werd wel geiler dan ooit. In een opwelling knoopte hij zijn broek los en stroopte die, met zijn slip, tot aan zijn enkels naar beneden.

Poeh, hier kreeg ik toch wel weer even rode koontjes van. Verbaasd keek ik toe hoe mijn zoon zich langzaam begon af te trekken en ik liet mij probleemloos door hem zoenen, ik opende zelfs meteen mijn mond toen zijn lippen weer de mijne zochten.

Harrie liet zich achterover vallen op het eenpersoonsbed, om zich beter te kunnen afrukken, terwijl ik met gemengde gevoelens toekeek. De penis van mijn zoon leek veel groter dan die van mijn overleden man en ik hunkerde ernaar om hem even aan te kunnen raken, maar dit was wel mijn zoon. Daarentegen was het ook wel een hoogst ongebruikelijke situatie. Mijn volgende reactie zou van vitaal belang zijn, maar ik volgde alleen mijn hart. Ik had met mijn man altijd een goed seksleven gehad, ik was het experiment nooit uit de weg gegaan en ik wist best hoe ik zoiets moest aanpakken.

Ik bevochtigde mijn duim in mijn mond en met een flinke klodder speeksel betastte ik het puntje van zijn pik en vermengde mijn spuug met het voorzaad dat al uit zijn pisgaatje kwam. Zijn lul stond haaks omhoog en hij spuwde als een vulkaan zijn zaad de lucht in. Het kwakte neer over bijna de hele lengte van zijn T-shirt. Ik keek ademloos toe en voelde hoe de laatste klodders sperma op mijn hand belandden.

Vanuit zijn ooghoeken zag hij dat ik mijn met sperma bedekte hand naar mijn neus bracht en eraan snuffelde. Met een vinger van mijn andere hand roerde ik in een kwakje zaad om de structuur uit te testen, gewoon uit nieuwsgierigheid.

Zijn eerste stralen spoten namelijk als een soort dunne melk de lucht in, maar de laatste druppels waren heel klodderig, zoals dikke behangerslijm. De geur was als van verse champignons die net uit het bakje kwamen.

Hm, ik hield erg van paddenstoelen. Ik glimlachte een beetje verlegen toen ik Harrie zag kijken naar wat ik deed en ik veegde mijn hand af aan zijn toch al natte T-shirt, waarop mijn zoon overeind ging zitten en zijn shirt uitdeed.

Toen hij even niets kon zien stopte ik vlug mijn vinger waar nog een klodder sperma aanhing, in mijn mond. Harrie maakte geen aanstalten om een ander shirt aan te gaan doen, in plaats daarvan stroopte hij zijn broek van zijn benen en schoof hem over zijn voeten, zijn sokken gingen meteen mee. Ik keek met gemengde gevoelens naar mijn geheel naakte zoon en ik wist mij even geen raad met de situatie.

Ik bewonderde zijn gespierde jongenslijf, ik keek met ontzag naar die half stijve piemel waar nog een druppel zaad aan hing en ik wachtte gespannen af wat er verder zou gebeuren. Ik keek hem bedeesd aan.

Ik zei niets maar mijn adamsappel hield niet op met slikken. Harrie antwoordde niet en begon door de stof van mijn bloes in haar borsten te knijpen, op zoek naar mijn tepels. Ik leek wel bevroren en ik liet hem zijn gang gaan, ook toen hij de knoopjes van mijn bloes begon los te maken.

Mijn bloes viel open en vol begeerte keek hij naar die witte BH die mijn grote borsten bedekte. Dat lukte hem totaal niet. Intussen had ik al besloten om hem zijn gang maar te laten begaan, want het begon inderdaad wel erg strak te zitten allemaal. Ik liet hem doorgaan met de bovenkant van mijn borsten likken en deed intussen zelf mijn handen achter mijn rug om die BH maar even open te maken.

De bovenste rand zakte nu tot op mijn tepels naar beneden en enthousiast zakte Harrie ook naar beneden met zijn tong. Ik bleef verlegen zitten terwijl mijn zoon mijn borsten bewonderde.

Hij vond mijn borsten prachtig! Mijn borsten zijn bijna zo groot als meloenen, maar iets minder stevig. Ze bungelen flink naar beneden, maar mijn stijve tepels hangen niet onderaan mijn borstvlees, maar ze steken nog fier naar voren. Nu was het mijn beurt om machteloos achterover te vallen, maar ik hield mijn arm om de nek van Harrie, om het contact met zijn mond niet te verliezen.

Hij viel half over mij heen en deed zich op allerlei manieren tegoed aan mijn tieten. Hij zoog aan mijn tepels, molk met zijn handen het borstvlees alsof er nog moedermelk in zat en hij was de wereld om zich heen compleet vergeten.

Ik vond het allemaal heerlijk maar ik lag niet helemaal lekker. Zo achterover op dat smalle bed raakten mijn voeten maar nauwelijks de vloer en ik kon mijn benen helemaal niet kwijt. Hij kwam half over mij heen liggen en zijn mond vond mijn borsten weer, hij was er kennelijk heel dol op.

Drink jij maar flink van Mammies melk! Ik voelde een grote liefde en tevredenheid over me heen komen en ik werkte volledig mee toen hij mijn broek losmaakte en daarna mijn broek en mijn slipje uittrok. Het leek mij heel logisch en heel gewoon om ook helemaal naakt te zijn. Ik bood spontaan uit mezelf mijn grote uiers weer aan Harrie aan, toen hij met zijn zachte handen vanaf mijn voeten zich een weg kriebelde naar boven.

Mijn schaamlippen gingen spontaan open toen zijn wijsvinger er langs kwam en ik spreidde al onwillekeurig mijn benen toen hij mijn dijen aanraakte. Met zijn duim kroelde hij door mijn dikke bos kuthaar. Mijn lijf begon spontaan te schokken toen hij mijn kleine knobbeltje vond en prompt probeerde hij mijn halve tiet in zijn zuigende mond te stoppen. Wat doe je toch allemaal met me! Mijn kutvocht vloeide over zijn strelende vingers op het onderlaken en hij verhoogde het tempo van zijn vingers.

Harrie vond het kennelijk zelf ook zalig, mijn warme ribbelige kutwanden voelden zo heerlijk aan en zijn pik die tegen mijn heupen aan het droogneuken was, voelde zo hard als staal. Hij hield mij stevig vast toen ik mijn climax beleefde. Eerst verkrampte mijn lijf, ik spande al mijn spieren samen en liet ze daarna met een luide zucht ontspannen, het leek wel of ik helemaal leegliep als een lekke band.

Maar mijn babytje wilde meer: Voordat ik daar commentaar op kon geven schoof hij zijn lul krachtig tot over de helft in mijn natte kut. Ik schrok daar hevig van en keek hem met grote ogen aan.

Toen besefte ik , dat hij niet meer was te stoppen en ik protesteerde niet, want dat had geen enkele zin. Hij drong dieper in mij, totdat zijn pik mijn kut helemaal opvulde.

Toen ik zijn lul tegen mijn baarmoeder voelde aanstoten, kwam ook bij mij het genotsgevoel weer terug. Ik spande mijn benen om de zijne en trok ik ze zo hoog op dat mijn enkels tegen zijn kont aan kwamen, om hem zo diep mogelijk in mij te duwen. Want tenslotte was hij mijn eigen kind, uit mijn baarmoeder was hij geboren dus mocht hij er daar ook weer in, wanneer hij dat wilde.

Wij neukten en neukten maar door. Ik was de eerste die een nieuw orgasme aan voelde komen. In afwachting van de komende storm spande ik mijn lijf samen, inclusief mijn vaginale spieren zodat Harrie nu in een hele nauwe kut lag te neuken.

Toen Harrie zich iets oprichtte schoof ik mijn handen onder mijn schuddende borsten en duwde deze omhoog, zodat hij mijn tepel in zijn mond kon nemen. Hij begon in mijn tepel te bijten en door de pijnscheuten kwam ik ineens heel heftig klaar. Maar hij was ook heel dicht in de buurt en kwam spontaan op een idee.tieten spuiten melk zweet kut

Mijn man zijn familie woont aan de andere kant van het land, dus daar had ik behalve per telefoon ook niet veel contact mee. Dat deed hij dus niet meer, hij trok zich liever af in zijn slaapkamer. Hij vond mij namelijk wel degelijk een lekker wijf.

Ik benbehoorlijk mollig en ik heb heel grote tieten, een lief gezicht, en donkerbruin springerig haar, wat speels op mijn hoofd zit. Ik vond het veel te leuk dat hij nog thuis woonde en dat ik hem nog kon verwennen, want anders had ik niets meer. Ik werkte op een callcentrum met allemaal vrouwen en leuke meiden waren daar niet bij. Nee, zonder Harrie zou ik het misschien niet redden. Maar toch, ik miste iets, ik kon mijn liefde niet kwijt.

Knuffelen, bemoederen en zo. Mijn behoefte aan seks had ik sinds de dood van mijn man ver weggestopt. Ik had die eerste jaren genoeg gehad aan mijn kleine Harrie, maar ja, die werd ook ouder.

Ik keek hem aan en wist even niet wat te zeggen. Ging dit niet te ver? Ik kon goed tegen zijn grappen die soms wel wat te ver gingen maar dit was toch wel iets anders.

Dat hij erecties kreeg van mijn knuffelen had ik wel doorgehad, daarom deed ik het ook niet meer, want kleine jongens worden groot. Maar de goede vorm hebben ze anders nog wel! Morgen is het vrijdag, ik moet werken en jij moet naar de H. Geef me maar een lekkere knuffel, als afsluiting van dit gezellige gesprek!

Ik voelde mijn borsten tegen zijn lijf drukken en ik hief mijn hoofd op, om hem op zijn wang te kussen. Daarna legde ik mijn hoofd op zijn schouder en ik trok mijzelf nog wat steviger tegen hem aan. Heerlijk vond ik dat knuffelen, zo lekker intiem. Natuurlijk voelde ik die bult in zijn broek wel groeien, maar daar ik werd er alleen nog maar knuffeliger van.

Want hij krijgt steeds een erectie van mij! Die nacht lag ik in mijn bed en ik vingerde mezelf voor het eerst sinds jaren. Eindelijk besefte ik weer wat ik miste, liefdevolle tederheid en de opwinding van seks. De volgende avond ging het zoals het altijd ging. Hij zat op zijn kamer zijn huiswerk te maken en ik keek naar de televisie. Ik had de hele dag gedacht aan die vorige avond. Eerst dat knuffelen, daarna mijn zelfbevrediging, mijn eerste orgasme sinds jaren.

Misschien had het wel met elkaar te maken. Hoe moest het nu verder? Harrie had aangegeven dat hij best weer met mij wilde knuffelen, maar hoe zat het dan met zijn seksuele gevoelens?

Ik had zijn stijve piemel heus wel gevoeld en ikzelf was er ook geil van geworden en datzelfde gevoel had ik nu al de hele dag. Zoals altijd bracht ik hem rond acht uur een kopje koffie op zijn kamer. Hij reageerde blij toen zijn slaapkamer deur openging en zijn moeder met de koffie verscheen. Daarna vroeg ik vol belangstelling naar zijn huiswerk al begreep ik weinig van bruggenbouw en van rekenkundige architectuur.

Toen de koffie op was bleef ik nog even besluiteloos staan. Ik aarzelde en keek naar mijn grote knappe zoon, zijn sluike donkere haren, zijn jonge slanke lijf en ik wist dat de grens dichtbij was. Uiteindelijk knikte ik en aaide langs de zijkant van zijn gezicht, waarop hij opstond. Hij legde zijn handen op mijn schouders en gaf mij een kus op mijn voorhoofd. Ik glimlachte lief, dit kon ik niet weerstaan en ik legde mijn armen om zijn middel om hem dicht tegen me aan te kunnen drukken.

Mijn borsten drukten stevig tegen zijn lichaam en ik voelde zijn opgezwollen piemel. Hij probeerde nog om zijn onderlijf zo te draaien dat ik het niet kon voelen maar het was tevergeefs. Zo bleven wij een hele lange tijd staan en we wiegden af en toe heen en weer, we gaven elkaar kleine kusjes op de wangen. Heel even, het was maar een halve seconde, raakten onze lippen elkaar en verbaasd keken we elkaar aan. Daarna ging onze verbazing over in verlangen.

Nou goed dan, ééntje nog! We kusten elkaar een tijdje met gesloten lippen totdat Harrie er genoeg van kreeg. Hij puntte zijn tong naar voren tegen mijn tanden, waarop ik mijn mond maar opendeed en zijn tong gleed in mijn mond. De hartstochtelijke tongzoen duurde vele minuten totdat ik me buiten adem terugtrok. Ik deed een paar stappen naar de deur en keek nog even naar de bult in zijn broek, net zoals hijzelf.

Ik kreeg opeens een knalrode kop. Ik wilde wel wat zeggen, maar ik bedacht me, in plaats daarvan kwamen er tranen in mijn ogen. Ik verliet zijn slaapkamer en liep vlug naar beneden, Harrie beteuterd achterlatend. Hij kwam achter me aan, en hij vond mij huilend voorovergebogen aan de huistafel en hij wreef zacht over mijn schouders.

Ik wilde alleen maar een beetje knuffelen, maar jij wordt er steeds sexueel opgewonden van. Eigenlijk moet ik sorry zeggen, omdat ik jou het jou zo moeilijk maak.

Jij bent een hele mooie vrouw en daarbij hou ik ook nog eens ontzettend veel van je. Ja, ik raak opgewonden van dat geknuffel, maar dat is toch alleen maar een gewone lichamelijke reactie? Dat is toch normaal bij een volwassen man? We kunnen best vaker knuffelen. We houden er alletwee heel erg van, maar we durven het nooit meer te doen vanwege dat stomme taboe dat we moeder en zoon zijn. Laten we die barrière nou maar gewoon opheffen! Aan de ene kant wilde ik zijn ontwikkeling niet in de weg staan, aan de andere kant wilde ik het liefst dat hij nog vele jaren thuis zou blijven.

Wat mijn zoon eigenlijk voorstelde was dat we verder zouden gaan dan knuffelen, maar dan stiekem, zonder dat iemand het wist. Maar ja, wat zou er dan gebeuren als hij met een vriendin aan kwam zetten?

Tja, ik wilde het eigenlijk wel graag, maar durfde ik het ook? Want alles zou dan anders worden. Harrie zag mij twijfelen, hij had nog steeds zijn hand op mijn schouder en bukte zich om mij op mijn wang te kussen.

Je fantasie uit te leven? Het mooie is dat wij elkaar zo goed kennen dat we ons echt nergens voor hoeven te schamen! Ongeveer een uur later kwam ik weer op zijn kamer, nu met een glas frisdrank. Met mijn grote borsten tegen zijn lijf en zijn stijve staaf tegen mijn buik vonden onze monden elkaar en er volgde er een lange tongzoen, de tweede al van die avond. Ik stribbelde niet tegen. Met zijn arm stevig rond mijn schouders en de mijne rond zijn middel begonnen weer aan een innige kus.

Ik was altijd al een knuffelbeest geweest en ik kon me voor het eerst in tijden weer eens ongeremd uitleven. Ik zoog lekker aan zijn oorlelletje en ik was de buitenwereld compleet vergeten. Harrie vond het ook heerlijk, maar hij werd wel geiler dan ooit. In een opwelling knoopte hij zijn broek los en stroopte die, met zijn slip, tot aan zijn enkels naar beneden. Poeh, hier kreeg ik toch wel weer even rode koontjes van. Verbaasd keek ik toe hoe mijn zoon zich langzaam begon af te trekken en ik liet mij probleemloos door hem zoenen, ik opende zelfs meteen mijn mond toen zijn lippen weer de mijne zochten.

Harrie liet zich achterover vallen op het eenpersoonsbed, om zich beter te kunnen afrukken, terwijl ik met gemengde gevoelens toekeek. De penis van mijn zoon leek veel groter dan die van mijn overleden man en ik hunkerde ernaar om hem even aan te kunnen raken, maar dit was wel mijn zoon.

Daarentegen was het ook wel een hoogst ongebruikelijke situatie. Mijn volgende reactie zou van vitaal belang zijn, maar ik volgde alleen mijn hart. Ik had met mijn man altijd een goed seksleven gehad, ik was het experiment nooit uit de weg gegaan en ik wist best hoe ik zoiets moest aanpakken. Ik bevochtigde mijn duim in mijn mond en met een flinke klodder speeksel betastte ik het puntje van zijn pik en vermengde mijn spuug met het voorzaad dat al uit zijn pisgaatje kwam.

Zijn lul stond haaks omhoog en hij spuwde als een vulkaan zijn zaad de lucht in. Het kwakte neer over bijna de hele lengte van zijn T-shirt. Ik keek ademloos toe en voelde hoe de laatste klodders sperma op mijn hand belandden. Vanuit zijn ooghoeken zag hij dat ik mijn met sperma bedekte hand naar mijn neus bracht en eraan snuffelde. Met een vinger van mijn andere hand roerde ik in een kwakje zaad om de structuur uit te testen, gewoon uit nieuwsgierigheid.

Zijn eerste stralen spoten namelijk als een soort dunne melk de lucht in, maar de laatste druppels waren heel klodderig, zoals dikke behangerslijm. De geur was als van verse champignons die net uit het bakje kwamen.

Hm, ik hield erg van paddenstoelen. Ik glimlachte een beetje verlegen toen ik Harrie zag kijken naar wat ik deed en ik veegde mijn hand af aan zijn toch al natte T-shirt, waarop mijn zoon overeind ging zitten en zijn shirt uitdeed. Toen hij even niets kon zien stopte ik vlug mijn vinger waar nog een klodder sperma aanhing, in mijn mond. Harrie maakte geen aanstalten om een ander shirt aan te gaan doen, in plaats daarvan stroopte hij zijn broek van zijn benen en schoof hem over zijn voeten, zijn sokken gingen meteen mee.

Ik keek met gemengde gevoelens naar mijn geheel naakte zoon en ik wist mij even geen raad met de situatie. Ik bewonderde zijn gespierde jongenslijf, ik keek met ontzag naar die half stijve piemel waar nog een druppel zaad aan hing en ik wachtte gespannen af wat er verder zou gebeuren.

Ik keek hem bedeesd aan. Ik zei niets maar mijn adamsappel hield niet op met slikken. Harrie antwoordde niet en begon door de stof van mijn bloes in haar borsten te knijpen, op zoek naar mijn tepels. Ik leek wel bevroren en ik liet hem zijn gang gaan, ook toen hij de knoopjes van mijn bloes begon los te maken. Mijn bloes viel open en vol begeerte keek hij naar die witte BH die mijn grote borsten bedekte.

Dat lukte hem totaal niet. Intussen had ik al besloten om hem zijn gang maar te laten begaan, want het begon inderdaad wel erg strak te zitten allemaal. Ik liet hem doorgaan met de bovenkant van mijn borsten likken en deed intussen zelf mijn handen achter mijn rug om die BH maar even open te maken. Rubber, Panty's, Voyeurisme Laatst bewerkt: Aan haar ogen te zien vindt ze het lekker om gebeft te worden, Ik ben op zoek naar echte seks. VingerenSexen, Groepsex, Tongkussen Algemene voorkeuren: Sex Met Condoom Belangstelling voor: Panty's, Striptease, Sensuele Massage Laatst bewerkt: Jong hoertje berijdt zijn stijve lul, Grote zwarte pikken diep in kleine witte kontjes, Ooh wat een lekker tiener mondje om te neuken.

Sex Speeltjes, Masturberen, Masturberen Laatst bewerkt: De Thaise word in haar mond geneukt tot hij klaar komt, Geile blondine melkt haar dikke tieten, De melk druipt uit haar tepels. Discretie Gevraagd En Geboden Belangstelling voor: Jaaa vinger lik en neuk mijn dikke kut, Voor een beetje geld doe ik erg veel, Kutje vingeren met twee vingers. Mastrubatie, Panty's, Sex Speeltjes Laatst bewerkt:

..
Erotische massage rotterdam kallekut


Nat werd ik toch al snel. Ik zat inderdaad in de geile fase van mijn zwangerschap. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Mijn man was er erg blij mee en mocht al mijn gaatjes vullen elke dag weer opnieuw. Op het werk vingerde ik ook veel en voor de spnning keek ik ook veel naar porno. Ik denk dat ik wel 10 keer per dag klaarkwam. Mijn geilheid won het bij al die gedachtes…… en ik zocht langzaam het elastiek van mijn slipje op en liet mijn hand naar mijn lipjes glijden.

Ik was natter dan ik verwachtte en glibberde over mijn gezwollen zwangere kutje heen. Al snel stopte ik een vinger tussen mijn lipjes die mijn clitje vond en begon mezelf te masseren.

Ik merkte dat de melk nu nog sneller ging stromen en mijn vader gromde van geilheid. Zo lag ik een tijdje te spelen toen mijn vader naar mijn andere borst ging. Links was nu leeg en rechts lag al een tijdje te lekken.

Hij likte mijn borst schoon voordat hij ging zuigen en keek me aan en zei: Ik bloosde weer en voelde dat het bij mij niet lang meer ging duren voordat ik zou komen. Ik wilde nog niet komen en haalde de druk van mijn clitje af.

Mijn vader merkte dat en zei: Kom maar hoor mijn schatje laat je maar gaan”. En zoals altijd luisterde ik naar mijn vader en ging door met het vingeren van mijn inmiddels druipend natte kutje. Melk stroomde in mijn vaders mond terwijl hij stevig doorzoog, mijn tepels waren nog een beetje gevoelig van het zogen van mijn man eerder die dag. Die gevoeligheid prikkelde die ik diep in mijn baarmoeder voelde.

Ik voelde het kindje in mij draaien vlak voordat ik klaar zou komen. Aan mijn gehijg hoorde mijn vader dat ik er bijna was hij volgde mijn arm naar beneden naar mijn hand toe en langs mijn vingers gleden zijn vingers bij me naar binnen. Zijn grote arbeidershand vond snel mijn clitje en vingerde mij naar mijn eerste hoogtepunt.

Jeetje wat kwam ik lekker klaar schokkend en melk uit beide borsten stromend. Ik voelde mijn kutje pulseren terwijl mijn vader met zijn vinger dwingend masseerde. Ik ontspande volledig en lag uitgeteld op het bed van mijn ouders. Mijn vader zei niks en trok mijn slipje uit. Hij kwam bij mijn voeten liggen en trok mijn benen uit elkaar. Hij keek gespannen naar mijn zwangere kutje die nu nog roder en opgezwollen was dan eerst.

Mijn vader hijgde en had zijn tong een beetje uit zijn mond hangen. Ik zag hem nu even niet als mijn vader maar als een oud vies geil mannetje. Toen ik dat bedacht had voelde ik mijn kut oprekken. Mijn vader stak zijn vingers in me. Twee stuks zo te voelen, door het orgasme en voeden was ik strakker dan normaal en mijn vaders vingers deden pijn, ondanks al het geil dat er in mijn kutje zat. Mijn vader was aan het hijgen en toen ik mijn hoofd wat optilde zag ik dat hij met zijn andere hand zichzelf aan het aftrekken was.

De lul van mijn vader had ik al heel lang niet meer gezin. Misschien toen ik nog 10 was maar daarna niet meer. Ik was verbaasd over de grootte en de dikte. Wat was mijn vader zijn lul machtig dik!

Zijn eikel was groot en paars en ik zag dat hij al veel voorvocht had verloren, draadjes geil bungelde aan zijn puntje terwijl hij behendig aan het trekken was. Dat zicht en het gevoel van zijn vingers in me maakte me klaar voor een nieuw orgasme.

Mijn vader wist goed wat hij deed met zijn vingers. Zijn jaren als zeeman had hem heel wat ervaring in bed gegeven en ik merkte dat hij wist welk plekje hij waar moest zoeken. Ik dacht even aan mijn moeder die altijd van mijn vader zo mocht genieten en was even jaloers. Maar al snel raakte mijn vader mijn g plekje.. Ik hield het niet langer meer en begon aan mijn natte tepels te trekken.

Ik had het nog niet gezegd of ik voelde mijn kutje losbarsten. Vlokjes met geil stroomde diep uit mijn binnenste, over mijn vader zijn vingers en op het bed van mijn ouders.

Om heel eerlijk te zijn heb ik nooit zo’n lekker orgasme gehad als toen die ene keer. Nadat ik klaar was voelde ik mijn vader zijn tong even langs me clitje gaan hij kwam omhoog en keek me aan en zei: Ik lag bij te komen van net en voelde hoe nat het bed was tussen mijn benen.

Mijn vader ging op zijn knieën zitten en ik zag dat hij nog niet was klaargekomen. Zijn lul stak fier vooruit en als een echte man lag hij geil naar mij te kijken terwijl hij zichzelf weer aan het aftrekken was.

Een soort schuldgevoel kwam over me heen. Ik was nu lekker twee keer klaargekomen waarvan de laatste keer spuitend en mijn vader niet.

Ja natuurlijk was zijn antwoord, maar ik denk dat jij nu te moe bent schatje. Je moet goed voor jezelf en de baby zorgen. Mijn lieve papa, zelfs nu nog voor mij aan het zorgen. En heel eerlijk wilde ik weten hoe het zou voelen om die dikke lul van mijn vader in mij te voelen.

Ik schoof mijn onderlichaam naar mijn vader toe en opende mijn benen weer. Ik hoefde het maar een keer te zeggen en mijn vader pakte mijn benen en bracht ze over zijn schouders. Ik voelde zijn eikel langs mijn lippen glijden. Zachtjes heel zachtjes voelde ik zijn eikel tegen mijn ingang aan duwen en toen…………Gleed mijn vader zijn dikke lul bij mij naar binnen.

Kippenvel en mijn tepels verstijfden. Zo groot had ik nog nooit in me gehad! Mijn vader gleed diep in me en ik twijfelde of ik het lekker vond zo groot was hij. Mijn vader was een lieve minnaar merkte ik. Hij kon goed zijn heupen gebruiken en ik voelde hoe hij goed in me kwam. Mijn vader was aan het zweten en zijn tong hing een beetje uit zijn mond.

Weer zag ik hem even als vies geil mannetje, maar dat beeld ging weer snel weg. Opeens werd mijn vader ruwer en duwde hij zijn lul dieper in me.

Hij begon me nu echt te neuken. Hij pakte mijn benen en duwde ze allebie een kant op. Zodat hij goed uitzicht had op hoe zijn lul in zijn dochter ging. Hij begon harder te hijgen en neukte me sneller en sneller. Een lekker dikke pik verdwijnt in een kale kutje. De geile buurvrouw komt voor suiker maar slikt zaad. Harde paal ramt diep in het gaatje van deze geile meid.

Het meisje pijpt tot de grote lul stijf is en haar anal neukt. Terwijl ze geneukt word door de grote lul mastubeerd ze haar kale kut. Zijn grote lul spuit het mondje van het blondje vol sperma. Geile tong rolt over harde eikel. Haar mond word als een kut geneukt. Met der natte spleet zit ze boven op dikke tampeloeres. Zijn grote lul laat tijdens het neuken van haar keel het meisje kokhalzen. Zwart geil stel laat zich prive filmen terwijl ze neuken. Het ene blondje pijpt hem de ander neukt hij.

Stout sletje is niet alleen maar goed in pijpen. Neukt hij haar of neukt zij hem. Neukend op zijn grote lul laat ze haar tieten schudden. Het tiener meisje neemt zijn grote lul helemaal in haar mond en word d

tieten spuiten melk zweet kut