24
- December
2017
Posted By : Louise Carls  
Comments Off on Vingeren hard vaderneuktdochter
Vingeren hard vaderneuktdochter

vingeren hard vaderneuktdochter

...

Oude hete wijven neuken in de vrije natuur

Haar vader, een soort accountant, was altijd weg. Lang dacht ik dat er echt een hockeyclub werd bedoeld, maar langzaam begreep ik dat het voor haar een verzamelwoord was geworden.

Wie weet een minnares. Haar moeder zat slechts in de woonkamer, witte wijn te drinken. Ze zei zelden iets en nog steeds heb ik het idee dat ze mij nooit echt heeft gezien. Verder was het huis stil en koud. Als een museum waar nooit meer een bezoeker komt. We begonnen closer te worden. Zij was het geroezemoes van onze leeftijdsgenoten zat en ik ook. We hingen voortaan aan een ander watertje, vol kinderen van andere scholen dan de onze. Onze gespreken werden intenser. Ze vertelde over hoe ze eigenlijk niemand aardig vond, en ik zei dat ik dat begreep.

En dat ik haar ook niet aardig vond. Een grapje dat werd ontvangen met een grijns en een plagerige klap in mijn gezicht. De eerste keer dat ze me echt aanraakte. Daarop pakte ze mijn hand en liet die de rest van de twee weken die we nog zouden hebben zelden meer los. Verder ging het nog altijd niet. Over hoe die eruit zou zien. Opties varieerden van eeuwig gymles op onze school tot een nagelsalon waarin naaktslakken met vislijnen tergend traag de nagels van je tenen trokken.

De uiteindelijke setting bleek met wederzijds instemmen het volgende: Je staat in een eindeloze rij, die nooit zal opschieten. Een baby huilt constant en een hond wil niet ophouden met blaffen. Op de speakers eindeloos het liedje dat je het meest haat op de hele wereld.

Op een gegeven moment blijft de cd hangen. Niemand doet er iets aan. Verlangen naar het normaal afspelen van het liedje dat je het meeste haat — ja, dat moest wel de hel zijn. Op een vrijdagavond gebeurde het. Die dag hadden we elkaar bij toeval niet gezien.

Zij had een familieverplichting: Het was die dag dat ik haar vader ook voor het eerst en het laatst zag. Terwijl ik al een uurtje bij haar op de stoep wachtte met mijn skateboard kwam er een Volvo de straat inrijden. Haar moeder stapte uit en liep direct langs me. Barbara kwam naar mij toe en deed iets dat ze nog nooit had gedaan: Haar vader keek een paar seconden met een blik van een voyeur, een geile buurman die over de heg staart.

Ik kreeg het er doodsbenauwd van. Daarna stapte hij weer in zijn auto en reed weg. Zij pakte me bij de hand en nam me mee naar haar kamer. Terwijl ik wat stuurloos op haar bureaustoel zat, deed ze haar deur op slot. Ze draaide zich om en trok zonder blikken of blozen haar shirt en bh uit. Ik kreeg een erectie. Ik denk dat het niet gek is om te stellen dat ik vanaf toen geïnteresseerd raakte in meisjes. Van wat volgde, heb ik gek genoeg geen coherente herinnering.

Mijn duimen op haar sleutelbeenderen. De geluidjes die ze maakte. En opeens, tijdens de seks of wat daar voor door moest gaan — het herhalen van haar naam in mijn hoofd als een soort mantra. Nog altijd kan ik niet zonder bijgedachte naar die groente kijken. Na afloop lagen we een uur of wat stil op haar bed. Beneden hoorde ik het geluid van de televisie.

Daarna stapte ik op, nog steeds zwijgend. Het was de één na laatste keer dat ik haar zag. Ik liet verder niets meer van me horen. Waarom ik haar in de steek liet en me nooit meer liet zien, is me lang een raadsel geweest. Maar eigenlijk was het niet zo moeilijk. Mijn gedrag op school, thuis, onder vrienden — het was altijd het hoogste woord voeren maar wel onder voorbehoud. Ik zou altijd weg kunnen lopen, me kunnen onttrekken. Ik voelde me er machtig door, een rebel without a cause.

Dat daar op een gegeven moment een affaire met een meisje aan zou worden toegevoegd, mag geen verrassing zijn. Of dat echt zo was, heb ik nooit geweten. Ze had onze school voor een andere verruild, ze verdween langzaam uit de gesprekken. Ik zag haar uitgerekend terug in een supermarkt, jaren later.

Ze was dikker geworden ik ook en had nu zwart haar. Ze keek chagrijnig om zich heen. Voor ik het wist, bewoog ik me uit de rij. Het kostte me alle dwang van de wereld om niet om te kijken. Buiten had ik dat lied van Clapton in mijn hoofd en fietste ik zo hard als ik kon naar het kraakpand waar ik woonde.

De Werdegang van een lafaard. Vers Beton besteedt deze week aandacht aan zomers Rotterdam. De stad is door veel van haar bewoners tijdelijk ingeruild voor een Franse camping of een Turks strand. De cultuurinstellingen hebben de deuren gesloten, er is weinig verkeer in de mailbox en geen sport meer op tv. En wat gaan we dan doen?

Dat onderzoekt Vers Beton in Je Zweet Toch, onze special over zomers, broeierig, heet, zwoel en lichtzinnig Rotterdam. Reageer of deel op Social Media. Vincent Cardinaal is schrijver en spreker. Geboren op een zondag in het Havenziekenhuis, zoon van Crooswijk. Neuroot en berucht onhandig. Laat geen servies in zijn nabijheid slingeren.

Anniek Tijmes is illustrator. Ze analyseert gebeurtenissen in de maatschappij en onderzoekt de openbare ruimte. Met zwarte inkt tekent zij hiervan een grafisch, conceptueel beeld. Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Vers Beton wordt mede mogelijk gemaakt door: Deze website gebruikt cookies. Meer informatie over deze cookies. Anniek Tijmes 0 Reacties delen: Deel op Facebook Deel op Twitter nog niet gedeeld Iedereen herinnert zich zijn eerste hete zomer nog. Vrijheid Twee weken later zag ik haar opnieuw. En ik zou diep teleurgesteld zijn in mijn zoon en hem dat ook duidelijk laten weten.

Ik denk dat het klopt dat je er weinig aan kunt doen, maar toestaan dat ze onder je dak sex hebben zou mij te ver gaan. Volgens mij is het zelfs strafbaar. Misschien dat men in dit geval niet zou vervolgen, maar zelfs dat sluit ik niet helemaal uit. Ik heb een zoon van 19 en kan mij moeilijk voorstellen dat hij een gelijkwaardige relatie zou kunnen hebben met een jarige.

Aan de andere kant kun je het zo te lezen ook niet echt tegenhouden zonder te band met je zoon al te veel te schaden. Ik vraag mij af wat je zoon aantrekt tot dit meisje, en ook of haar ouders wel weten dat zoon al 20 is. Als het meisje inderdaad mentaal erg jong is voor je zoon heb je kans dat de relatie in mum van tijd weer over is. Hij weet dat het strafbaar is, maar volgens hem loopt dat niet zo'n vaart. Op dit moment is hij niet voor rede vatbaar en is alles wat we zeggen gezeur.

Haar moeder vindt het normaal, ze heeft er vertrouwen in zei ze. Waarin weet ik niet.. Ik moet er niet aan denken dat ze sex hebben in de kamer naast me, het voelt zo verkeerd! En de auto lenen we normaal ook niet uit, alleen in geval van calamiteiten, en dat is dit duidelijk niet.

Maar het is fijn om te horen dat ik toch niet de enige ben die het niet begrijpt.. Los van het feit wat hier al is gezegd. Wat valt er aan te begrijpen? Ze zijn verliefd, punt. De roze bril enz enz. Als dit meisje lichamelijk volwassen is, en hij het gezellig met haar heeft, een normaal gesprek met haar kan voeren, dan, tja Mijn nichtje nu 15 heeft een relatie met een jongen van bijna Een jongen aan wie je ook echt ziet hoe oud hij is ;- , het is echt een gelijkwaardige relatie, er is niets mis met haar, er is niets mis met hem.

Haar moeder vindt het ook prima, beter een leuke geschikte jongen die een stuk ouder is, dan een etterbak van eigen leeftijd. Hij blijft niet slapen en zij ook niet bij hem thuis. Wat ik wel apart vind aan jouw verhaal is dat hij dus al een aantal keer bij haar is wezen slapen, terwijl ze pas onlangs voor het eerst bij jullie is geweest.

Hebben ze al lang een relatie? Om met het simpelste te beginnen: Toen ik 15 was ging ik met een jongen van Hij was een voorzichtige en terughoudende jongen, ik wat volwassen en voorzichtig voor mijn leeftijd, en we hebben 'het' nooit gedaan. Mijn ouders hadden er ook geen problemen mee.

Van 20 en 14 frons ik wat meer mijn wenkbrauwen. Dat verschil is wel groot. Je kunt niet tegenhouden dat ze elkaar zien, je kunt wel zeggen dat ze niet in jouw huis mogen slapen. Jouw huis, jouw regels. Consequentie kan wel zijn dat hij dan op kamers gaat, maar daar heeft hij ook de leeftijd wel voor.

Wat voor types zijn het verder, en wat voor type is je zoon? Streetwise vind ik niet per se een aanbeveling, het kan ook een vorm van stoerdoenerij zijn en van verder gaan dan waar je eigenlijk aan toe bent.

Ik denk dat ik zelf geneigd zou zijn om contact met die moeder te zoeken. Om te zeggen dat jij er wel moeite mee hebt, en om te polsen hoe zij er nou echt tegenover staat. En strafbaar, mwoh, niet alles wat volgens de wet strafbaar is, leidt ook tot met sirenes afgevoerd en in het gevang gegooid worden. In de praktijk maakt het verschil of het een gevalletje "inpalmen via internet" is of een voorzichtige echte verkering die langzaam opgebouwd wordt en waarbij de ouders ook in beeld zijn.

Tegenwoordig zijn meisjes van 12 al lichamelijk volwassen, dus dat zegt weinig. Ze hebben pas sinds 3 weken een relatie, hij heeft dat weekend met een smoes de auto meegekregen, gezegd dat hij bij een vriend bleef slapen, maar hij is toen naar haar toegegaan en ook meteen maar blijven slapen. Ik heb het nu over de eerste keer dat hij bij haar thuis kwam, daarvoor hadden ze elkaar misschien 2 keer overdag gezien.

Ik vind het vrij vlot dat een meisje van 14 meteen met iemand het bed in duikt en hij was zeker niet de eerste. Volgens mijn zoon heeft ze ook allemaal oudere vrienden. En dat is allemaal prima, maar ze is en blijft nog maar De relatie kan ik min of meer nog wel accepteren, maar ik wil gewoon niet dat ze blijft slapen. Dat vind ik nog te vroeg. Overdag kun je ook prima seks hebben, dat vergeten een heleboel ouders.

Dus dat niet mogen blijven slapen houdt ze echt niet tegen om seks te hebben. Ik zou als ik jou was met haar ouders gaan kennismaken. Kijken wat zij ervan denken. Bovendien, misschien denkt die moeder van haar: Maar ik geef eerlijk toe dat ik er ook moeite mee zou hebben. Mijn oudste zoon is 18 en niet geinteresseerd in die jonge bakvisjes van Het lijkt me idd een goed plan om met de moeder van het meisje kennis te maken, als die het prima vindt onder haar dak, dan kan je dat niet verbieden.

Het is haar dochter, als die het met jan en alleman doet is dat haar verantwoordelijkheid. Je kan wel grenzen stellen over slapen in je eigen huis. Je kan je zoon ook niet verbieden met wie hij een relatie begint, ik vrees dat je dan alleen maar meer verwijdering krijgt tussen jullie. Maargoed, als dat meisje al zoveel jongens heeft gehad dan is de relatie vast gauw weer voorbij.

Als ouder van een jarige vind ik dat je je niet hoeft te bemoeien met het seksleven van je zoon. Tenzij je denkt dat de ouders van het meisje van niets weten. Maar zo te lezen is dat niet zo.

Ik zou het blijven slapen niet verbieden. Als het gaat om een jarige, is dat de verantwoordelijkheid van haar ouders. Wat hij buitenshuis doen heb je inderdaad geen invloed op maar hier thuis zou ze niet welkom zijn. In mijn eigen huis laat ik geen illegale zaken plaatsvinden. Daarnaast gelden hier thuis mijn eigen normen en waarden en beslis ik wat ik toelaatbaar vindt.

En dus zou het niet gebeuren. Althans niet hier thuis. Als die ouders van dat meisje zo weinig om hun dochter geven en haar niet willen beschermen dan kan ik dat inderdaad niet voorkomen maar dat is wat anders dan dus maar tolereren dat er strafbare en niet moreel toelaatbare zaken in mijn huis plaatsvinden. Soms moet je juist uit liefde dingen verbieden.

Iets minder hard mag misschien ook wel. Meisje is niet welkom, en haar ouders geven niet om haar Je bedoelt neem ik aan dat je niet wil dat ze een sexuele relatie onder jouw dak hebben.

Of is ze ook niet welkom voor een kop koffie. Ik snap de reserves maar opvoeden is ook vooral leren loslaten en er op vertroywen dat je kind goede keuzes maakt.

Tijd voor een goed gesprek dus. En dat sex met een 14 jarige strafbaar is klopt. Zoumik ook vooral zeggen. Maar zouden we ook deze discusie hebben als het om een 15 en een 17 jarige ging? Net zo goed strafbaar namelijk. Ik was ook 14 toen ik mijn man leerde kennen.

Ben blij dat mijm ouders mij voldoende vertrouwd hebben en mij zelf keuzes hebben laten maken. Inmiddels zijn we 30 jaar verder en nog samen. De wet stelt regels. Die wet is niet bedoelt en wordt alzodanig niet toegepast om te gaan posten of jongen van 17 met meisje van 15 vrijt iets andere leeftijdsverhouding, dus iets gechargeerd, maar volgens de wet 'mag' dat ook niet. Dus die hele weet is totaal niet relevant in deze situatie. Ben je als je 16 jaar en 1 dag oud bent wél toe aan seks met een 30 jarige?

Vrienden van mij hebben ook een relatie gekregen toen zij 14 was en hij bijna Ik leerde ze vier jaar later kennen, dus toen was er eigenlijk weinig geks aan. Als het mijn eigen dochter zou zijn zou ik het 'verbieden' of ze in ieder geval niet de gelegenheid geven om seks te hebben in mijn huis.

Als het mijn jarige zoon zou zijn zou ik vragen of hij wel helemaal lekker is en hem ernstig aanraden om te wachten met seks tot het legaal is. Maar verwarren we hier niet slapen met seks? Dat hij bij haar geslapen heeft, wil niet zeggen dat ze ook al seks hebben met elkaar.

En qua relatie; als het leeftijdsverschil te groot is, loopt de relatie vanzelf wel stuk, daar hebben ze geen bemoeienis van ouders van nodig in tegendeel zelfs. Als ouder kun je wel zeggen: Uiteraard is ze van harte welkom in ons huis, alleen het blijven slapen gaat me nog een brug te ver. Dat heeft voor het grootste deel te maken met het feit dat ze nog zo jong is en anderzijds omdat de relatie nog zo heel pril is.

Laat we eens maar eens aankijken of het inderdaad stand houdt en hoe serieus het is. Ik ben ook absoluut niet van plan om de relatie te verbieden. Ze gaat bijvoorbeeld ook al regelmatig ops stap naar de kroeg. De vader is niet in beeld En ja, ze hebben seks, mijn zoon is daar best heel open in. Misschien maak ik het ook wel wat te zwaar allemaal hoor, en moet ik het allemaal over me heen laten komen en inderdaad erop vertrouwen dat mijn zoon de juiste beslissingen neemt.

Ik zou toch nog proberen een keer met je zoon te spreken. Misschien vanuit een andere invalshoek? Wil hij echt wel een meisje wat zo makkelijk omgaat met seksualiteit op haar leeftijd en wat uit een familie komt dat dit allemaal goed vindt? Hoe zou hij het vinden als het om zijn zusje zou gaan?
vingeren hard vaderneuktdochter

...Pijpen in de natuur escort service zuid limburg

  • 810
  • Gratis korte pjes grote schaamlippen
  • MEIDEN ORGASME SEXY STOEIPOES

Echte sexanzeigen meidensex


Wie weet een minnares. Haar moeder zat slechts in de woonkamer, witte wijn te drinken. Ze zei zelden iets en nog steeds heb ik het idee dat ze mij nooit echt heeft gezien. Verder was het huis stil en koud. Als een museum waar nooit meer een bezoeker komt. We begonnen closer te worden. Zij was het geroezemoes van onze leeftijdsgenoten zat en ik ook.

We hingen voortaan aan een ander watertje, vol kinderen van andere scholen dan de onze. Onze gespreken werden intenser. Ze vertelde over hoe ze eigenlijk niemand aardig vond, en ik zei dat ik dat begreep. En dat ik haar ook niet aardig vond. Een grapje dat werd ontvangen met een grijns en een plagerige klap in mijn gezicht. De eerste keer dat ze me echt aanraakte.

Daarop pakte ze mijn hand en liet die de rest van de twee weken die we nog zouden hebben zelden meer los. Verder ging het nog altijd niet. Over hoe die eruit zou zien. Opties varieerden van eeuwig gymles op onze school tot een nagelsalon waarin naaktslakken met vislijnen tergend traag de nagels van je tenen trokken.

De uiteindelijke setting bleek met wederzijds instemmen het volgende: Je staat in een eindeloze rij, die nooit zal opschieten. Een baby huilt constant en een hond wil niet ophouden met blaffen. Op de speakers eindeloos het liedje dat je het meest haat op de hele wereld. Op een gegeven moment blijft de cd hangen. Niemand doet er iets aan. Verlangen naar het normaal afspelen van het liedje dat je het meeste haat — ja, dat moest wel de hel zijn.

Op een vrijdagavond gebeurde het. Die dag hadden we elkaar bij toeval niet gezien. Zij had een familieverplichting: Het was die dag dat ik haar vader ook voor het eerst en het laatst zag. Terwijl ik al een uurtje bij haar op de stoep wachtte met mijn skateboard kwam er een Volvo de straat inrijden. Haar moeder stapte uit en liep direct langs me. Barbara kwam naar mij toe en deed iets dat ze nog nooit had gedaan: Haar vader keek een paar seconden met een blik van een voyeur, een geile buurman die over de heg staart.

Ik kreeg het er doodsbenauwd van. Daarna stapte hij weer in zijn auto en reed weg. Zij pakte me bij de hand en nam me mee naar haar kamer. Terwijl ik wat stuurloos op haar bureaustoel zat, deed ze haar deur op slot. Ze draaide zich om en trok zonder blikken of blozen haar shirt en bh uit. Ik kreeg een erectie. Ik denk dat het niet gek is om te stellen dat ik vanaf toen geïnteresseerd raakte in meisjes.

Van wat volgde, heb ik gek genoeg geen coherente herinnering. Mijn duimen op haar sleutelbeenderen. De geluidjes die ze maakte. En opeens, tijdens de seks of wat daar voor door moest gaan — het herhalen van haar naam in mijn hoofd als een soort mantra. Nog altijd kan ik niet zonder bijgedachte naar die groente kijken.

Na afloop lagen we een uur of wat stil op haar bed. Beneden hoorde ik het geluid van de televisie. Daarna stapte ik op, nog steeds zwijgend. Het was de één na laatste keer dat ik haar zag. Ik liet verder niets meer van me horen. Waarom ik haar in de steek liet en me nooit meer liet zien, is me lang een raadsel geweest. Maar eigenlijk was het niet zo moeilijk. Mijn gedrag op school, thuis, onder vrienden — het was altijd het hoogste woord voeren maar wel onder voorbehoud.

Ik zou altijd weg kunnen lopen, me kunnen onttrekken. Ik voelde me er machtig door, een rebel without a cause. Dat daar op een gegeven moment een affaire met een meisje aan zou worden toegevoegd, mag geen verrassing zijn. Of dat echt zo was, heb ik nooit geweten. Ze had onze school voor een andere verruild, ze verdween langzaam uit de gesprekken.

Ik zag haar uitgerekend terug in een supermarkt, jaren later. Ze was dikker geworden ik ook en had nu zwart haar. Ze keek chagrijnig om zich heen. Voor ik het wist, bewoog ik me uit de rij. Kun je hem op zijn woord vertrouwen, dat is de vraag. Door hier nog eens rustig met hem over te praten als dat lukt kom je er wellicht achter hoe ze erin staan en kun jij ook aangeven wat jij ervan denkt.

Zoon met jong vriendinnetje Kan mijn kind lezen? Weinig contact met vrienden Plek in schoonfamilie Wormen: Seksuele opvoeding voor pubers. Tips van de redactie. De combinatie van dit e-mailadres en wachtwoord is bij ons niet bekend. Met deze gegevens kan je niet inloggen.

Heb je je profiel al geactiveerd, met de ontvangen email? Wachtwoord vergeten Het kan zijn dat je problemen hebt met inloggen of aanmelden.

Super vervelend, we know! Gelukkig hebben we goed nieuws: We hopen je dan terug te zien! Liefs, Redactie JM Ouders. Het door jouw ingevoerde email adres kunnen wij niet vinden. Is dit het juiste e-mail adres? Is het juist geschreven? Misschien vanuit een andere invalshoek?

Wil hij echt wel een meisje wat zo makkelijk omgaat met seksualiteit op haar leeftijd en wat uit een familie komt dat dit allemaal goed vindt? Hoe zou hij het vinden als het om zijn zusje zou gaan? Dan zou hij er toch ook alles aan doen om haar te beschermen? Misschien moet hij juist dit meisje wat tegen haar zelf in bescherming nemen? Ze klinkt als een meisje wat wel wat bescherming kan gebruiken. Ze is nog zo jong en dan al naar de kroeg en met allemaal mannen naar bed.

En een moeder die het niet op kan brengen om haar tegen zichzelf in bescherming kan nemen of zelfs erger die helemaal niet ziet dat het helemaal verkeerd gaat. Maar goed je kan inderdaad uiteindelijk niet je zoon verbieden haar op te zoeken dus daar kan je verder niks aan doen. Overigens gebaseerd op wat je schrijft denk ik niet dat die relatie heel lang zal duren. Het is jouw zoon die volgens de wet strafbaar bezig is.

Nu vindt de moeder van dat meisje het allemaal prima, en het meisje zelf ook, maar wat als er een kink in de kabel komt? Misschien heel negatief en achterdochtig, maar als je zoon het uitmaakt heeft ze wel een hele grote stok om mee te slaan. Ik hoop van ganser harte dat je zoon en zijn vriendin heel zorgvuldig met anticonceptie zijn! Dat had ik ook in mijn achterhoofd toen ik het over mijn advies had om te wachten tot seks legaal is.

Wij vinden en dat hebben we altijd gevonden, dat sex hier in huis 'toegestaan' is als het enigzins serieus is. Een-nachts-vliegers zijn hier dus niet welkom. En wij hebben 2 meiden. Nu was de oudste pas op haar 15de en een half aan haar eerste echte vriendje toe en jongste nu 16 begint nu pas om zich heen te kijken wat jongens betreft, maar het had ook zo al veel eerder kunnen zijn en ik geloof niet dat wij het echt hadden tegengehouden als het eerder was geweest.

Ook onder het mom van: Dan weet je tenminste waarmee ze omgaan. Nu vind ik de eerste avond nadat je elkaar 2 keer hebt gezien wel erg vlot om te zeggen dat het meer is dan een flirt, maar ik vraag me af of je dat wel zeker weet?

Ik weet uit ervaring dat kinderen niet al hun escapades op liefdespad aan je vertellen. Misschien draaien ze al langer om elkaar heen? Het leeftijdsverschil vind ik ook best wel groot, maar ik ken genoeg mensen die al op erg jonge leeftijd met elkaar iets hadden en waar ook zo'n groot leeftijdsverschil is. Waarvan er zelfs een aantal nog steeds samen zijn. Iets met dat meiden eerder in de puberteit komen en jongens wat dat betreft wat langzamer zijn, toch?

Als ik lees over de boze gespannen sfeer die ontstaat omdat je zoon tegen zijn zin de auto niet meekrijgt, denk ik ook dat hij de puberteit nog niet uit is. Mijn oudste 20 en niet meer aan het puberen vraagt zoiets gewoon en als ik zeg dat het niet kan, zegt ze 'jammer' en probeert het anders op te lossen. Ik denk dat als zoiets zich had voorgedaan wij ook met de ouders hadden kennis gemaakt.

Niet ingewikkeld met een echt kennismakingsbezoek ofzo, maar je kan b. Onder het mom van ik heb zelf de auto morgen nodig? En dan haal je m ook weer op de dag erna ofzo. Als je met brengen niet kennis maakt omdat ze er b. Zo hebben wij ook kennis gemaakt met de ouders van vriendjes van oudste. Of ze kwamen hun zoon brengen of wij brachten dochter.

Vrijblijvender dan echt kennis maken. En dan zie je meteen of het 'klikt' of niet met die ouders. En dan kan je het onderwerp 's ter sprake brengen. Heeft jullie zoon ooit wel met een meisje thuis geslapen???

Met een eerdere verkering ofzo? Zij vindt het niet normaal deze relatie. Van beide kanten niet. Een jonge volwassen man die verkering heeft met een jonge meid van En omgekeerd een meisje van 14 die 'streetwise' zou zijn. Wat moeten we daaronder verstaan?

Een meisje die zich in allerlei bochten wringt om maar bij oudere jeugd in de smaak te vallen? Een meisje die je kunt omschrijven als een 'lellebel'. Een meisje van 14 met een te grote mond? Dochter vroeg zich af of je zoon zelf nog wat kinderlijk is, waardoor het vroegrijpe meisje en je zoon qua niveau toch bij elkaar in de buurt zitten.

Als moeder van het jarige meisje zou ik gezegd hebben dat er niet samen geslapen mocht worden bij ons thuis en ik zou denk ik ook contact opnemen met de andere ouders. Ik weet dat je overal seks kunt hebben en dat stiekeme seks ook mogelijk is, maar daarom hoef je nog geen actieve rol te spelen als ouder door zo'n jonge dochter regelrecht toestemming te geven voor seks. Nog twee jaar wachten. Dat andere ouders er andere normen en waarden op na houden dan jij wil niet zeggen dat ze weing om hun dochter geven.

Wat een aparte aanname is dat van je. Ik weet nog dat ik nog niet zo heel lang op OO meelas en reageerde toen er een discussie liep over op welke leeftijd seks normaal was. In het kader van 'wat heb je eraan om het te verbieden en sommigen zijn er nu eenmaal eerder aan toe'.

Ik was het daar niet mee eens en nog steeds niet, maar ik vind niet dat ouders liefdeloos zijn als ze het wel toelaten. Vragen als 'hoe zou hij het vinden als zijn zusjs, In de cultuur waaruit je man komt, zijn broers in staat zo'n meisje in haar kamer op te sluiten en zo'n jongen eens even 'op te zoeken'.

Dat lijkt me ook niet echt een oplossing. Vaak hebben ouders geen 'weet' van wanneer en of er aan seks wordt gedaan. In feite speelt dat alleen maar in situaties van blijven slapen. Dan kun je er niet omheen.

Maar ouders zijn toch niet altijd thuis?? Dus de mogelijkheid om seks te hebben lijkt me meestal groot genoeg, zonder dat de ouders daar een rol in spelen. Wat een ongelofelijk veroordelende reactie van jou op dat meisje, ik word er naar van. Je hele stukje staat bol van aannames en oordelen. In jouw ogen heb je haar al in een hokje geplaatst, heb je al een duidelijk beeld, je weet precies hoe het zit met haar en haar familie. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan.

Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases