31
- December
2017
Posted By : Deana Mehr  
Comments Off on Zij trekt hem af betaling in natura
Zij trekt hem af betaling in natura

zij trekt hem af betaling in natura

Toen Gerard mij zag in mijn blouseje met de bovenste knoopjes open met mijn rokje kon hij zich al niet meer beheersen. Hij stortte zich gelijk op mij en duwde me tegen de muur aan. Hij rukte mijn blouse aan flarden en viel gelijk mijn borsten aan. O hier heb ik zo lang op gewacht, zo'n lekker wijf ben je. Hier trek ik me iedere avond op af. Hij pakte haar borsten vast en begon ze te kneden. Wat een lekkere borsten heb je Sara, zo zacht en stevig, die heb ik altijd al willen vasthouden. Lekker jarig mokkeltje van me Ze hoopte maar dat het snel over was.

Hij ging met zijn mond naar haar tepel en begon er op te zuigen. Wat smaakte deze strakke tienerborsten lekker! Hij likte haar borsten helemaal af tot ze glansden van zijn speeksel. Sara keek met betraande ogen dof voor zich uit en hield haar armen wat stijfjes langs haar lichaam.

Haar mooie haren hingen sluik over haar schouders. Ze schudde heen en weer omdat Gerard steeds ruwer haar borsten betastte. Ze hoorde hem likken en smakken en ze voelde hoe haar borsten in zijn vieze mond afgelikt werd en er hard op werd gezogen.

O sara, wat smaak je lekker. Dit heb ik altijd al willen proeven.. Hij kuste haar overal en trok haar rokje uit. Hij legde Sara op bed en zag haar prachtige lichaam nu uitgebreid voor hem liggen. Hij ging bovenop haar liggen en Sara voelde zijn zwaren lichaam haar diep in het matras drukken. Gerard haalde zijn geslacht tevoroschijn die tot Sara's genoegen niet al te groot was trok haar slipje wat opzij en schoof hem naar binnen.

Sara kreunde even en met lange halen werd ze nu geneukt door die vieze oude man. Gerard hijgde en sabbelde op Sara's tepels. O Sara, wat is dit lekker Sara keek maar wat opzij en fantaseerde dat er heel iemand anders op haar zat.

Ze voelde hoe haar borsten gekneed werden door zijn dikke ruwe handen en dat ze af en toe in zijn mond verdwenen waar er langdurig op gelikt en gezogen werd. Gerard reed zo een hele tijd over het mooie tienerlichaam. Dit was zijn grootste fantasie. Wat ontzettend zacht was die Sara! Gerard kwam eindelijk klaar en spoot alles bij Sara naar binnen. Zo werd ze de hele nacht nog gebruikt maar behield daarmee hun woning en hoefde sindsdien niet meer terug naar Gerard.

Net Mobiel  -  Opwindend. Ook mijn pik wilde wel wat vrijheid, maar Anneke lag er bovenop. Dus die moest nog even geduld hebben. Nu pakte Anneke mijn hand en schoof die over haar buik naar haar kruis haar broek in, ze bleek al aardig nat te zijn. Ze was behoorlijk geil aan het worden. Mijn vingers sopte tussen haar kletsnatte lipjes en ze begon te kreunen en te kronkelen van genot. De knoop van haar strakke broek schoot los en ik kon er veel makkelijker bij.

Eerst die broek uit zei ze, en dat was zo gebeurd. En ook haar slipje uit en daar lag ze, naakt. Anneke zei, en nu jij uit de kleren. Ook dat was zo gebeurd. Mijn paal had toen de ruimte. Hij ziet er goed uit, zei ze en pakte hem beet en begon mij te pijpen. O wat lekker, ze ging met haar kutje boven mijn gezicht, zodat ik haar kon likken en aan haar klitje kon zuigen. Ik had het niet meer, zo heerlijk pijpte ze mij.

Ook Anneke kreunde van genot en de kutsappen liepen over mijn gezicht wat heerlijk smaakte. Kan het wat sneller, zei ze hijgend, ik kom bijna. Na nog wat heerlijk likken en zuigen, gekreun en gekronkel en diepe zuchten en een schreeuw kwam ze heerlijk klaar.

Nu jij nog, zei Anneke. Neuk me tot je klaarkomt en spuit het diep in me. Ze ging op haar knieën zitten, kut omhoog, ze wilde het graag op z'n hondjes, zei ze, dat vind ik het lekkerst en je paal komt zo lekker diep in me.

Ik ging achter Anneke en mijn paal lekker diep in haar kletsnatte kut geschoven. O wat heerlijk was het en lekker neuken zodat de spetters kutzap rondspatte. Na een aantal stotten in haar lekkere kut voelde ik dat ik ging komen. Spuit me vol zei ze, terwijl ik hevig klaarkwam. Anneke kwam ook weer.

Het werd een lekkere kletsnatte boel. Terwijl ik mijn pik uit haar kut trok, met een zuigend geluid kwam er een lading sperma en kutsap achteraan. Anneke ging toen op haar rug liggen met haar benen wijd, zodat ik haar kutje schoon kon likken, waardoor ze weer begon te kreunen van genot. Ga door zei ze, ik voel dat ik weer kom.

Op dat moment kwam Eva binnen. Ze keek verbaast van wat zijn jullie aan het doen? Wij zijn even lekker bezig, zei Anneke, wil je meedoen?

Graag zei Eva en was al heel snel naakt. Ze kwam naar ons toe, in het hooi waar wij lagen. Haar kutje was al nat doordat ze ons bezig zag en begon mijn pik te masseren tot hij weer stijf was. Ze ging toen met haar natte kut over mijn inmiddels weer stijve pik en liet zich er lekker overheen zakken. Wat een lekker gevoel. Het kutje van Eva voelde wat strakker dan die van Anneke. Eva begon mij te berijden alsof ze aan het paardrijden was.

O, wat was dat lekker. Ik kreunde van genot, ondertussen had Anneke zich omgedraaid en zat met haar knieën over mij heen en haar kutje op mijn gezicht.

Zo zaten Eva en Anneke met de gezichten naar elkaar en waren ze elkaar aan het tongzoenen. Wat waren de dames geil. Neuken, geilen, kutjelikken, heerlijk wat een genot. Tot Eva mij sneller ging berijden voelde ik dat ze ging komen, en ik ook. Bij Anneke voelde ik dat er iets stond te gebeuren. Haar kutlippen knepen mijn tong ertussen, wat lekker was, tot Eva begon te kreunen en hard door te stoten. Tot ze met een schreeuw klaarkwam en zich in het hooi liet vallen.

Ook Anneke kwam met een diepe zucht en vreemde geluiden klaar en viel ook naast Eva in het hooi en waren aardig uitgeput. Na enkele ogenblikken kwam Eva weer overeind en pakte gelijk mijn pik en begon die te masseren en te likken. Ook Anneke kwam erbij en hielp Eva daarbij. Al gauw voelde ik dat ik kwam en had weer een zaadlozing en spoot het zo bij Eva en Anneke in het gezicht.

Ze begonnen gelijk elkaar schoon te likken.

..

Lekker zuigen kunst kut neuken
zij trekt hem af betaling in natura

Toen Gerard mij zag in mijn blouseje met de bovenste knoopjes open met mijn rokje kon hij zich al niet meer beheersen. Hij stortte zich gelijk op mij en duwde me tegen de muur aan. Hij rukte mijn blouse aan flarden en viel gelijk mijn borsten aan. O hier heb ik zo lang op gewacht, zo'n lekker wijf ben je. Hier trek ik me iedere avond op af. Hij pakte haar borsten vast en begon ze te kneden.

Wat een lekkere borsten heb je Sara, zo zacht en stevig, die heb ik altijd al willen vasthouden. Lekker jarig mokkeltje van me Ze hoopte maar dat het snel over was.

Hij ging met zijn mond naar haar tepel en begon er op te zuigen. Wat smaakte deze strakke tienerborsten lekker! Hij likte haar borsten helemaal af tot ze glansden van zijn speeksel.

Sara keek met betraande ogen dof voor zich uit en hield haar armen wat stijfjes langs haar lichaam. Haar mooie haren hingen sluik over haar schouders. Ze schudde heen en weer omdat Gerard steeds ruwer haar borsten betastte. Ze hoorde hem likken en smakken en ze voelde hoe haar borsten in zijn vieze mond afgelikt werd en er hard op werd gezogen. O sara, wat smaak je lekker. Dit heb ik altijd al willen proeven.. Hij kuste haar overal en trok haar rokje uit.

Hij legde Sara op bed en zag haar prachtige lichaam nu uitgebreid voor hem liggen. Hij ging bovenop haar liggen en Sara voelde zijn zwaren lichaam haar diep in het matras drukken. Gerard haalde zijn geslacht tevoroschijn die tot Sara's genoegen niet al te groot was trok haar slipje wat opzij en schoof hem naar binnen. Sara kreunde even en met lange halen werd ze nu geneukt door die vieze oude man. Gerard hijgde en sabbelde op Sara's tepels. O Sara, wat is dit lekker Sara keek maar wat opzij en fantaseerde dat er heel iemand anders op haar zat.

Ze voelde hoe haar borsten gekneed werden door zijn dikke ruwe handen en dat ze af en toe in zijn mond verdwenen waar er langdurig op gelikt en gezogen werd. Gerard reed zo een hele tijd over het mooie tienerlichaam. Dit was zijn grootste fantasie. Wat ontzettend zacht was die Sara! Gerard kwam eindelijk klaar en spoot alles bij Sara naar binnen.

Zo werd ze de hele nacht nog gebruikt maar behield daarmee hun woning en hoefde sindsdien niet meer terug naar Gerard. Net Mobiel  -  Opwindend.

Ook mijn pik wilde wel wat vrijheid, maar Anneke lag er bovenop. Dus die moest nog even geduld hebben. Nu pakte Anneke mijn hand en schoof die over haar buik naar haar kruis haar broek in, ze bleek al aardig nat te zijn. Ze was behoorlijk geil aan het worden. Mijn vingers sopte tussen haar kletsnatte lipjes en ze begon te kreunen en te kronkelen van genot.

De knoop van haar strakke broek schoot los en ik kon er veel makkelijker bij. Eerst die broek uit zei ze, en dat was zo gebeurd. En ook haar slipje uit en daar lag ze, naakt.

Anneke zei, en nu jij uit de kleren. Ook dat was zo gebeurd. Mijn paal had toen de ruimte. Hij ziet er goed uit, zei ze en pakte hem beet en begon mij te pijpen. O wat lekker, ze ging met haar kutje boven mijn gezicht, zodat ik haar kon likken en aan haar klitje kon zuigen. Ik had het niet meer, zo heerlijk pijpte ze mij. Ook Anneke kreunde van genot en de kutsappen liepen over mijn gezicht wat heerlijk smaakte. Kan het wat sneller, zei ze hijgend, ik kom bijna. Na nog wat heerlijk likken en zuigen, gekreun en gekronkel en diepe zuchten en een schreeuw kwam ze heerlijk klaar.

Nu jij nog, zei Anneke. Neuk me tot je klaarkomt en spuit het diep in me. Ze ging op haar knieën zitten, kut omhoog, ze wilde het graag op z'n hondjes, zei ze, dat vind ik het lekkerst en je paal komt zo lekker diep in me.

Ik ging achter Anneke en mijn paal lekker diep in haar kletsnatte kut geschoven. O wat heerlijk was het en lekker neuken zodat de spetters kutzap rondspatte. Na een aantal stotten in haar lekkere kut voelde ik dat ik ging komen. Spuit me vol zei ze, terwijl ik hevig klaarkwam. Anneke kwam ook weer. Het werd een lekkere kletsnatte boel. Terwijl ik mijn pik uit haar kut trok, met een zuigend geluid kwam er een lading sperma en kutsap achteraan. Anneke ging toen op haar rug liggen met haar benen wijd, zodat ik haar kutje schoon kon likken, waardoor ze weer begon te kreunen van genot.

Ga door zei ze, ik voel dat ik weer kom. Op dat moment kwam Eva binnen. Ze keek verbaast van wat zijn jullie aan het doen? Wij zijn even lekker bezig, zei Anneke, wil je meedoen? Graag zei Eva en was al heel snel naakt. Ze kwam naar ons toe, in het hooi waar wij lagen.

Haar kutje was al nat doordat ze ons bezig zag en begon mijn pik te masseren tot hij weer stijf was. Ze ging toen met haar natte kut over mijn inmiddels weer stijve pik en liet zich er lekker overheen zakken.

Wat een lekker gevoel. Het kutje van Eva voelde wat strakker dan die van Anneke. Eva begon mij te berijden alsof ze aan het paardrijden was. O, wat was dat lekker. Ik kreunde van genot, ondertussen had Anneke zich omgedraaid en zat met haar knieën over mij heen en haar kutje op mijn gezicht.

Zo zaten Eva en Anneke met de gezichten naar elkaar en waren ze elkaar aan het tongzoenen. Wat waren de dames geil. Neuken, geilen, kutjelikken, heerlijk wat een genot. Tot Eva mij sneller ging berijden voelde ik dat ze ging komen, en ik ook. Bij Anneke voelde ik dat er iets stond te gebeuren.

Haar kutlippen knepen mijn tong ertussen, wat lekker was, tot Eva begon te kreunen en hard door te stoten. Tot ze met een schreeuw klaarkwam en zich in het hooi liet vallen.

Ook Anneke kwam met een diepe zucht en vreemde geluiden klaar en viel ook naast Eva in het hooi en waren aardig uitgeput. Na enkele ogenblikken kwam Eva weer overeind en pakte gelijk mijn pik en begon die te masseren en te likken. Ook Anneke kwam erbij en hielp Eva daarbij. Al gauw voelde ik dat ik kwam en had weer een zaadlozing en spoot het zo bij Eva en Anneke in het gezicht. Ze begonnen gelijk elkaar schoon te likken.

..


Doggystyle neuken gangbang in rotterdam


Ze plaatste een advertentie op een soort marktplaats waarop je kunt betalen in natura. Als tegenprestatie zou ik hem dan lekker verwennen. Geen hoer Suzan heeft duidelijke grenzen: De twee bleven wel pragmatisch: Wat hij daar voor terugkreeg ligt nogal voor de hand. Suzan heeft lak aan mensen die kritiek op haar hebben: Waarom we naar betaalde stukken linken? Blendle leest écht alle Nederlandse kranten en tijdschriften, en speurt voor ons naar de mooiste en spraakmakende artikelen.

Dit is een korte, gratis samenvatting, zodat jij het belangrijkste nieuws meepakt. Als je geïnteresseerd bent in het volledige verhaal, klik dan door. Dat kost een paar dubbeltjes, maar je krijgt gegarandeerd een prachtig stuk en je steunt de journalistiek.

Een foto, genomen tijdens de G7-top, gaat de hele wereld over. Daarop is te zien hoe Donald Trump omringd wordt door wereldleiders en streng aangekeken wordt door Angela Merkel in het bijzonder. Radio-dj Wietze de Jager is opnieuw vader geworden. Op Instagram deelt hij een foto van zijn zoontje, die vrijdagmiddag 8 juni is geboren. Op de A1 is een file ontstaan nadat een paardentrailer is gekanteld.

De paarden in de trailer raakten voor zover bekend niet gewond, maar stonden even later wel los naast de snelweg. Maar de rompslomp eromheen model? Pff, laat maar besteden we liever uit. Arval Private Lease is er een kei in en ze vinden het nog leuk ook. Dat plastic en afval in de zee een steeds groter probleem wordt, bevestigingen deze beelden maar weer eens. Cindy besefte dat dit niet de bedoeling was! Pa en Ma waren streng en rechtvaardig en zouden haar dwingen het geld te betalen.

Is het echt al zoveel opgelopen? Ik ga mijn krantenwijk lopen! Op zijn kamer ruimde hij zijn spullen op en zette zijn bewakingssysteem aan. Sinds kort had hij een bewegingssensor met de webcam en zijn pc verbonden. Hij was zo stom gewest Cindy te laten zien waar zijn geld lag en hij vertrouwde haar toch niet helemaal.

En haar reactie van daarnet was nou niet echt vertrouwenwekkend! Max ging de gang op en sloot de deur van zijn kamer. Hij liep de trap af en ging via de keuken naar het schuurtje om zijn fiets te pakken. Cindy had helemaal geen geld op haar rekening. Toch moest ze nu iets doen want als Max naar hun ouders ging met die schuldbekentenis was ze de klos! Cindy hoorde de keukendeur en wist dat Max nu weg was.

Ze twijfelde, moest ze dit wel doen?. Cindy stond op en ging naar de kamer van Max. Even stond ze stil op de gang voor de deur van Max kamer. Aandachtig luisterde ze maar hoorde niets. Cindy opende de kamerdeur en ging naar binnen. Stel je voor dat ze betrapt werd! Cindy zocht even naar de schuldbekentenis maar ze had niet verwacht die te vinden.

Max had hem vast heel goed verstopt! Nerveus opende ze de la in het Buro van Max en pakte het kistje eruit. Snel pakte ze het sleuteltje uit het pennenbakje en opende het kistje.

Haar hart bonkte in haar keel. Als haar ouders dit zouden horen! Jezus wat veel geld! Snel telde ze hoeveel geld er wel niet in het kistje zat. Cindy haalde honderdvijftig euro uit het kistje en stopte het snel weer terug in de la. Dit zou hij vast niet missen! Ook het sleuteltje ging weer in het pennenbakje terug. Even keek ze rond, stopte het geld weg en ging gauw weer terug naar haar kamer. Trillend ging ze op haar bed zitten.

Wat had ze gedaan! Ze had geen keus! Max kwam thuis van zijn krantenwijk. Hij zette de fiets in het schuurtje en ruimde zijn tas weer op voordat hij de keuken inging. Max had honger en smeerde een paar boterhammen en nam die op een bordje mee naar boven naar zijn kamer.

Hij ging op zijn bed zitten en zette de tv aan. Er werd op zijn deur geklopt. De deur ging open en Cindy kwam zijn kamer binnen.

Ze zag er weer heerlijk uit. Cindy droeg een kort zwart rokje met daarboven een strak zwart T-shirt en lage zwarte pumps. Wat zie je er leuk uit zeg! Ach, weet je wat? Geef mij maar gewoon mijn geleende geld en vergeet de rente maar! God wat had zijn zus toch een heerlijke Kont in dat zwarte rokje! Max had het geld nog in zijn hand. Hij keek ernaar en kreeg een raar gevoel.

Cindy had zich zonet vreemd gedragen. Iets klopte er niet! Max zette zijn pc aan. Hij opende de la van zijn Buro en haalde het kistje eruit. Hij opende het kistje met het sleuteltje en telde het geld dat er in zat.

Hij miste honderdvijftig euro! Ze had hem gewoon zijn eigen geld terug gegeven! Hij opende het bestand waar de opnames van zijn bewegingssensor in werden opgeslagen. Er was een videobestand opgeslagen. Hij dubbel klikte erop en dar verscheen zijn zus in beeld! Hij zag hoe zijn zus even zocht naar iets en toen het geld uit zijn kistje pakte!

Ze had natuurlijk naar de schuldbekentenis gezocht! Je eigen broer bestelen! Je pikt mijn geld en doet dan alsof je mij terug betaald! Jij bent echt slecht! Ik heb alles gefilmd! Vanavond laat ik alles aan pa en ma zien! Max greep haar ruw bij haar arm en sleurde haar mee naar zijn kamer. Cindy stribbelde wat tegen maar liet zich toch meetrekken naar zijn kamer. Max klikte op Play en daar verscheen Cindy in beeld. Verslagen staarde Cindy naar het beeldscherm. Zeg het niet tegen pa en ma!

Alsjeblieft zeg het ze niet! Jij hebt echt geen respect voor mij! Je besteelt mij en denkt dat ik dat dan gewoon vergeet! Ik ben geen sukkel!

Ik smeek het je! Zeg niets tegen ma en pa! Geef mij een goede reden waarom ik het niet aan pa en ma zou zeggen! Cindy huilde nu en zei: Ik doe alles wat je wilt maar zeg alsjeblieft niets tegen pa en ma! Echt ik doe alles voor je als je maar niet tegen pa en ma zegt! Als je dat liever hebt! Trek jij je kleren nog uit of moet ik het filmpje aan pa en ma laten zien! Heb je dat liever? Aarzelend trok Cindy haar strakke T-shirt uit en liet het op de grond vallen.

Max keek naar de mooie volle borsten van zijn zus verstopt in een bloemetjes Bh. Verlegen keek Cindy naar haar broertje terwijl ze het ritsje van haar rokje open ritste en het rokje op de grond liet vallen. Cindy had alleen nog haar ondergoed en lage zwarte pumps aan.

Max keek bewonderend naar zijn zus. Wat een lekker wijf! Cindy stapte met haar lange benen uit het rokje dat nu naast haar T-shirt lag. Hij kon niet meer wachten. Hij verlangde ernaar haar naakt te zien. Zijn pik was keihard en schreeuwde om aandacht. Cindy schrok van de heftige reactie van Max en ging met haar handen maar de sluiting van haar Bh. Geroutineerd wipte ze de sluiting open. Cindy hield de Bh met een hand aan de voorkant vast. Ze wilde haar borsten zo lang mogelijk bedekt houden.

Toen liet ze de Bh op de grond vallen. Cindy keek hem vreemd aan. Langzaam liet ze nu ook haar hipster zakken. Ze deed een stap opzij en bedekte haar borsten en kruis elk met een hand.

Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt. De beste aftrekken porno sexfilmpjes van de tubesites Aftrekken Ebony BBW met enorme tieten is geil aan het aftrekken   Lekkere geile milf trekt vriend van zoon af   Lekker ding met grote tieten is mega pik aan het aftrekken   De beste aftrekken pornovideo's en het beste van de pornovideo tube sites.

Knap blondje, mooie tieten, trekt de loodgieter af Geplaatst door amateur apr 10, Aftrekken 1. Loodgieter lost het probleem op Als de loodgieter is gearriveerd blijkt hij na een paar minuten het probleem al gelokaliseerd en opgelost te hebben. De knappe blondine betaald hem in natura Dat laat ze zich geen twee keer zeggen en ze gaat voortvarend aan de gang. Knappe milf, stevige tieten, heeft seks met de vriend van haar dochter.

Opa en oma doen aan partnerruil, opa heeft seks met een jonge vrouw. Lekkere milf met volle kont, neukt de buurman. Het kontje van een lekkere amateur vrouw wordt goed volgespoten. Vrouw met grote tieten: Previous Echtgenote wordt in haar kontje geneukt, haar man kijkt toe. Next Geile blonde BBW milf wordt op de bank geneukt. Michelle op 10 april om

zij trekt hem af betaling in natura

Escort noord limburg zwarte meesteres


Marloes weet niet wat ze moet doen, ze realiseert zich wel dat als ze het niet doet ze waarschijnlijk op straat gezet worden. Langzaam strekt Marloes haar arm uit. Nerveus klemt ze de stijve lul van Henk tussen haar vingers. Ze slikt, maar voelt haar geilheid wel groter worden. Marloes merkt dat Henk duidelijk een grotere lul heeft dan Kevin. Zachtjes begint ze heen en weer te bewegen en hoort Henk kreunen. Even later gaat ze op haar knieën voor hem zitten en haar andere hand voegt zich erbij.

Met 2 handen trekt ze haar huisbaas af terwijl ze zelf begint te hijgen. Het duurt niet lang voordat Henk zijn zaad de lucht in schiet. Met haar handen onder de sperma staat Marloes op en kijkt vol verwachting naar Henk. Die ligt nog even uit te hijgen, maar kijkt haar uiteindelijk aan: Het idee dat ze zojuist vreemd gegaan is vult haar hoofd.

Tegelijkertijd is ze blij dat ze mogen blijven huren en bedankt Henk. Terwijl ze naar keuken loopt om haar handen te wassen merkt ze dat ze het eigenlijk best spannend vond. Als ze haar handen wast neemt ze zich voor om dit voorval niet tegen Kevin te zeggen, die zou door het lint gaan. Terug in de kamer vraagt ze zenuwachtig of Henk het niet tegen Kevin wil zeggen. Henk kijkt de nerveuze tiener aan en knipoogt. Marloes voelt zich kleiner en kleiner worden.

Ook de 2e maand kan ze de huur niet opbrengen. Toen ze het aan Henk vertelde ging hij helemaal door het lint. Dus ook die van vorige maand die je nog steeds niet helemaal betaald hebt. Boos stormt Henk haar slaapkamer uit, Marloes blijft verbouwereerd achter.

Terwijl ze bedenkt hoe ze dit nu weer op moet lossen krijgt ze tranen in haar ogen. Kevin is met vrienden weg, dus die kan nu ook niks voor haar betekenen. Terwijl ze naar een oplossing zoekt herinnert ze zich hoe ze de eerste keer Henk zover gekregen heeft om het door de vingers te zien.

Opeens heeft ze een idee. Een klein deel van haar vind het niks, maar het overgrote deel vind het wel spannend. Henk zit op de bank een blaadje te lezen, hij staat op het punt om die wanbetalende tieners z’n huis uit te schoppen als hij Marloes opeens voor ‘m ziet staan. Met een boze blik kijkt hij haar aan, wachtend totdat ze wat gaat zeggen. Henk kijkt haar nog steeds aan, niet van plan om weer de huur te verlagen.

Voordat hij wat kan zeggen begint Marloes met haar handen over haar lichaam te strelen. Henk z’n mond valt open van verbazing als Marloes zichzelf overal streelt. Met een glimlach op haar gezicht laat Marloes haar handen over haar borsten en buik glijden, richting haar heupen. Ze streelt haar heupen en kont terwijl ze sensueel om haar as draait.

Als ze met haar rug naar Henk toe staat pakt ze haar topje beet en trekt die langzaam omhoog. Terwijl Henk de brunette haar topje uit ziet trekken voelt hij z’n lul steeds harder worden.

Nadat ze haar topje op de grond gegooid heeft knoopt Marloes langzaam haar broek los. Langzaam trekt ze die uit en even later staat ze in haar zwarte lingerie in de woonkamer, nog steeds met haar rug naar Henk. Ze kijkt even om en ziet Henk met grote ogen naar haar kijken. Ze lacht even en draait langzaam om. Henk bekijkt de slanke tiener van top tot teen als ze weer met haar handen over haar lichaam gaat.

Een voor een laat ze haar bh-bandjes van haar schouders glijden en schuift haar bh iets naar beneden. Een paar seconden later valt de bh op de grond en heeft Marloes alleen haar slipje nog aan. Henk kijkt aandachtig naar de naakte tieten voor ‘m terwijl hij z’n lul streelt, die nu op volle oorlogssterkte is. Marloes masseert haar borsten even voordat ze langzaam met haar handen naar beneden glijdt.

Met haar ogen strak op Henk gericht trekt ze langzaam haar slipje uit. Met haar vingers streelt ze haar gladgeschoren kutje.

Terwijl ze op de salontafel gaat zitten haalt Henk z’n lul tevoorschijn. Marloes gaat op haar rug liggen en spreidt haar benen, Henk kijkt nu recht tegen haar kutje aan.

Marloes ligt met haar ogen dicht op tafel. Ergens kan ze niet geloven waar ze mee bezig is, maar haar geilheid overstemt alles. Ze had verwacht dit even te doen en er verder niets bij te voelen, maar de werkelijkheid is anders: Langzaam glijden haar handen richting haar kutje.

Terwijl Henk alles kan zien begint ze zichzelf te vingeren. Zachtjes kreunt Marloes en ze realiseert zich dat ze geiler wordt van het feit dat ze dit voor Henk doet dan het vingeren zelf. Henk heeft ondertussen z’n lul in z’n hand en begint stevig te rukken, genietend van de show die de tiener voor hem opvoert. Een tijdje ligt Marloes op de salontafel met zichzelf te spellen als ze Henk plotseling luid hoort kreunen.

Ze komt iets overeind en ziet dat Henk zojuist klaar gekomen is. Eventjes denkt Marloes dat het voorbij is, maar haar gevoel schreeuwt iets anders: Henk ligt achterover op de bank uit te hijgen en lacht naar Marloes: Ik zal nog wel even nadenken over hoe we het met het geld gaan doen. Ze neemt de halfslappe lul in haar handen en begint zachtjes te rukken. Binnen no-time staat Henk z’n lul weer fier overeind en Marloes buigt naar voren. Ze zet haar lippen tegen de eikel aan en neemt de stijve lul in 1 keer in haar mond.

Henk kreunt luid terwijl Marloes steeds sneller begint te pijpen. Marloes geniet intens van de grote lul in haar mond, maar uiteindelijk stopt ze er toch mee. Ze wil die lul ergens anders voelen… ze wil ‘m in haar kut hebben. Ze klimt op Henk en brengt z’n lul in de goede positie. Marloes glimlacht nog even en laat zich zakken.

Ze gooit haar hoofd achterover en kreunt luid als Henk z’n neukapparaat steeds dieper in haar natte kutje verdwijnt. Uiteindelijk kan ze niet verder zakken en ze blijft even zo zitten. Marloes voelt een hand, nog steeds onder het sperma, in haar nek.

Langzaam wordt ze dichter bij Henk getrokken tot hun lippen elkaar ontmoeten. Marloes voelt zijn tong tegen haar lippen en gewillig laat ze die binnen. Nadat hun tongen even met elkaar gespeeld hebben verbreken hun zoen en Marloes begint wild haar heupen heen en weer te bewegen.

Het gevoel van de grote lul in haar kut brengt Marloes tot nog grotere geilheid. Met tegenzin laat Marloes de lul uit haar kut glijden. Ze klimt van Henk af en gaat op handen knieën naast hem op de bank zitten. Henk heeft gelijk door wat ze wil en gaat achter haar staan. Hij zet z’n lul tegen Marloes d’r natte kutje aan en ramt z’n lul in een keer vol naar binnen. Het gevoel van de warme tienerkut om z’n lul zorgt ervoor dat Henk al snel z’n 2e orgasme voelt opkomen.

Hij versnelt nog even en even later spuit hij z’n zaad vol Marloes d’r kut in. Naakt liggen ze tegen elkaar uit te hijgen. Marloes had nooit verwacht dat ze het zo geil zou vinden om door Henk geneukt te worden. Even later staat ze op en zegt dat ze even gaat douchen. Terwijl sperma over haar benen naar beneden stroomt loopt ze naar de douche. Een paar maanden later wonen Kevin en Marloes nog steeds bij Henk in.

Marloes heeft ondertussen een deal gesloten met Henk: Hier had Marloes natuurlijk wel oren naar en maakt gretig gebruik van deze deal. Voor zover ze weet heeft Kevin helemaal niks in de gaten. Kevin ondertussen, baalt ervan dat zijn vriendin steeds minder zin in seks heeft, maar kan er niet op komen waarom niet. Als hij erover begint neuken ze wel; maar als hij niks zegt, dan gebeurt er ook niks.

Op een avond zit Kevin op de bank tv te kijken. Hij heeft verschrikkelijk veel zin in seks, maar Marloes is er niet. Henk is ook weg en als Kevin besluit te gaan rukken, gaat opeens de bel. Balend staat hij op. Verbaasd kijkt hij zijn schoonmoeder aan als hij de deur open doet: Ik was in de beurt en dacht, kom ik ga even bij Marloes en Kevin kijken.

Laura loopt toch door en gaat op de bank zitten. Kevin schenkt wat te drinken in en samen hebben ze het over van alles en nog wat. Uiteindelijk komt het gesprek op Kevin en Marloes. Als zijn schoonmoeder vraagt hoe het gaat, laat Kevin zijn hoofd hangen. Laura, die altijd al veel mensenkennis had, vraagt wat er aan de hand is.

Schoorvoetend geeft Kevin aan dat de seks de laatste maanden niet veel voorstelt. Hij vertelt dat Marloes al tijden weinig zin heeft en dan hij zich er niet goed bij voelt. Als Laura vraagt of hij eraan denkt om het uit te maken, kijkt Kevin haar aan. Aan zijn stilte kan Laura opmaken dat Kevin hier wel degelijk aan denkt: Maar Marloes is hartstikke gek op je. Maar ik heb ook zo m’n behoeftes en als ik het vraag dan wimpelt ze het weg.

En geen seks is toch geen reden om het uit te maken als je dat ergens anders kan krijgen” gaat Laura rustig verder. Kevin is nog steeds sprakeloos en kan geen woord over zijn lippen krijgen. Plotseling voelt hij haar hand op zijn kruis en zonder dat hij er iets tegenin te brengen heeft wordt z’n lul hard. Zonder dat Kevin er iets tegen kan beginnen begint zijn schoonmoeder zijn broek los te maken.

Als zijn lul even later tevoorschijn is gekomen begint Laura die langzaam te strelen. Laura buigt voorover en zet haar lippen tegen Kevins lul aan.

Even later voelt Kevin z’n lul in Laura’s mond glijden en hem begint te pijpen. Zachtjes begint Kevin te kreunen en legt zijn hand op het hoofd van zijn schoonmoeder. Die pijpt ondertussen enthousiast door.

Het duurt niet lang of Kevin, die al een tijdje droog staat, voelt dat hij klaar gaat komen. Even later komt Kevin klaar… Nadat ze Kevins lul schoongelikt heeft, staat Laura op.

Met een glimlach op haar gezicht trekt ze haar kleren uit. Kevin kijkt met open mond naar de naakte vrouw voor hem: Laura klimt op Kevin en z’n lul staat weer stijf overeind.

Zonder een woord te zeggen pakt Laura Kevins lul beet en zet die tegen haar schaamlippen. Langzaam laat ze zich zakken. Nog niet helemaal bijkomen van de schrik pakt Kevin zonder er bij na te denken haar tieten beet en begint die te masseren. Terwijl hij met haar borsten bezig is begint Laura heen en weer te bewegen. Even denkt Kevin eraan dat hij nu de kut neukt waar zijn vriendin uitgekomen is, maar hij verdringt dat snel.

Hoe langer ze neuken, hoe enthousiaster hij wordt. Met z’n handen streelt hij haar hele lichaam. Even later duwt Kevin zijn schoonmoeder van hem af. Ze komt op haar rug op de bank terecht. Kevin pakt haar benen vast en spreidt ze. Hij zet z’n lul tegen Laura’s kut aan en duwt ‘m langzaam naar binnen. Als hij er goed inzit begint Kevin te stoten, steeds sneller en harder. Door het wilde geneuk voelt Kevin zijn 2e orgasme al snel opkomen. Kevin laat het gebeuren en even later spuit hij z’n zaad de kut van z’n schoonmoeder in.

Wat had ze gedaan! Ze had geen keus! Max kwam thuis van zijn krantenwijk. Hij zette de fiets in het schuurtje en ruimde zijn tas weer op voordat hij de keuken inging. Max had honger en smeerde een paar boterhammen en nam die op een bordje mee naar boven naar zijn kamer. Hij ging op zijn bed zitten en zette de tv aan. Er werd op zijn deur geklopt. De deur ging open en Cindy kwam zijn kamer binnen.

Ze zag er weer heerlijk uit. Cindy droeg een kort zwart rokje met daarboven een strak zwart T-shirt en lage zwarte pumps. Wat zie je er leuk uit zeg!

Ach, weet je wat? Geef mij maar gewoon mijn geleende geld en vergeet de rente maar! God wat had zijn zus toch een heerlijke Kont in dat zwarte rokje! Max had het geld nog in zijn hand. Hij keek ernaar en kreeg een raar gevoel. Cindy had zich zonet vreemd gedragen. Iets klopte er niet! Max zette zijn pc aan. Hij opende de la van zijn Buro en haalde het kistje eruit.

Hij opende het kistje met het sleuteltje en telde het geld dat er in zat. Hij miste honderdvijftig euro! Ze had hem gewoon zijn eigen geld terug gegeven! Hij opende het bestand waar de opnames van zijn bewegingssensor in werden opgeslagen. Er was een videobestand opgeslagen. Hij dubbel klikte erop en dar verscheen zijn zus in beeld! Hij zag hoe zijn zus even zocht naar iets en toen het geld uit zijn kistje pakte! Ze had natuurlijk naar de schuldbekentenis gezocht!

Je eigen broer bestelen! Je pikt mijn geld en doet dan alsof je mij terug betaald! Jij bent echt slecht! Ik heb alles gefilmd! Vanavond laat ik alles aan pa en ma zien! Max greep haar ruw bij haar arm en sleurde haar mee naar zijn kamer.

Cindy stribbelde wat tegen maar liet zich toch meetrekken naar zijn kamer. Max klikte op Play en daar verscheen Cindy in beeld. Verslagen staarde Cindy naar het beeldscherm. Zeg het niet tegen pa en ma! Alsjeblieft zeg het ze niet! Jij hebt echt geen respect voor mij! Je besteelt mij en denkt dat ik dat dan gewoon vergeet! Ik ben geen sukkel! Ik smeek het je! Zeg niets tegen ma en pa!

Geef mij een goede reden waarom ik het niet aan pa en ma zou zeggen! Cindy huilde nu en zei: Ik doe alles wat je wilt maar zeg alsjeblieft niets tegen pa en ma! Echt ik doe alles voor je als je maar niet tegen pa en ma zegt! Als je dat liever hebt!

Trek jij je kleren nog uit of moet ik het filmpje aan pa en ma laten zien! Heb je dat liever? Aarzelend trok Cindy haar strakke T-shirt uit en liet het op de grond vallen. Max keek naar de mooie volle borsten van zijn zus verstopt in een bloemetjes Bh.

Verlegen keek Cindy naar haar broertje terwijl ze het ritsje van haar rokje open ritste en het rokje op de grond liet vallen. Cindy had alleen nog haar ondergoed en lage zwarte pumps aan. Max keek bewonderend naar zijn zus. Wat een lekker wijf! Cindy stapte met haar lange benen uit het rokje dat nu naast haar T-shirt lag.

Hij kon niet meer wachten. Hij verlangde ernaar haar naakt te zien. Zijn pik was keihard en schreeuwde om aandacht. Cindy schrok van de heftige reactie van Max en ging met haar handen maar de sluiting van haar Bh. Geroutineerd wipte ze de sluiting open.

Cindy hield de Bh met een hand aan de voorkant vast. Ze wilde haar borsten zo lang mogelijk bedekt houden. Toen liet ze de Bh op de grond vallen. Cindy keek hem vreemd aan. Langzaam liet ze nu ook haar hipster zakken. Ze deed een stap opzij en bedekte haar borsten en kruis elk met een hand.

Zo is het genoeg? Haal je handen weg! Cindy deed wat hij haar vroeg. Daar stond ze spiernaakt voor haar jonge broertje! Max knoopte zijn broek open en liet die op de grond zakken. Zijn onderbroek sprong naar voren nauwelijks in staat om zijn erectie binnen te houden. Max liet nu ook zijn onderbroek zakken en toonde zijn stijve pik aan zijn zus.

Ben jij geil op mij? Cindy had niet verwacht dat Max opgewonden van haar zou worden. Ze had gedacht dat hij boos was en haar alleen maar wilde vernederen.

Cindy staarde gebiologeerd naar de grote stijve lul van haar jongere broertje. Het was een fraai exemplaar, groot dik geaderd en zo te zien keihard!

Ik ben je Zus! Dit kan niet waar zijn! Dit kan echt niet! Ze trok de voorhuid naar achteren en ontblote de eikel van haar broertje. Cindy keek omhoog en zei: Dan vertel je niks aan pa en ma en ben ik je geen geld meer schuldig? God, wat was het een geil gezicht om zijn mooie zus zo te zien. Ze had zijn lul vast en trok hem langzaam af.

Cindy bewonderde de grote pik van haar broer en likte plagerig aan zijn eikel. Cindy had dit nooit kunnen dromen maar nu ze deze heerlijke pik zag en voelde kriebelde het toch in haar kutje. Seks met haar jongere broer! Hij geilde op zijn eigen zus! Ze keek Max aan en terwijl ze hem bleef aankijken gleed ze met haar volle lippen over zijn harde piemel.

Langzaam nam ze de hele pik in haar mond. Zachtjes pijpte ze haar broertje. Met een hand pakte ze zijn ballen en speelde er mee. Met haar andere hand had trok ze hem al pijpend langzaam af. Even stopte ze en zei: Vind je het lekker als je grote zus je pijpt? Je maakt me gek! Cindy werd er zelf ook geil van.

Dit was zo kinky en fout! Ze had de stijve lul van haar kleine broertje in haar mond! Ze proefde zijn geil in haar mond! Cindy vingerde zichzelf en besefte hoezeer deze bizarre situatie haar opwond. Max zag het geile mondje van zijn zus om zijn stijve lul. Haar volle sensuele lippen om zijn pik! Max was blij dat Cindy zijn geld gestolen had! Zonder dat was dit nooit gebeurd. Cindy zag hem normaal niet eens staan en nu zoog ze op zijn piemel alsof ze ervan genoot! Alsof ze minnaars waren!

Steeds dieper en fanatieker pijpte Cindy haar broertje. Geil rukte ze aan zijn stijve lul. Cindy kreunde en vingerde zich klaar. Max hield het niet langer. Cindy voelde dat Max klaar ging komen, hij ging zijn zus volspuiten met sperma! Max lichaam schokte en Cindy liet zijn stijve pik uit haar mondje glippen en rukte wild aan zijn tamp. Trillend en kreunend kwam Max klaar, zijn zaad spoot over het naakte geile lijf van zijn zus. Bij elke ruk van Cindy aan zijn pik kwam er weer een straal zaad uit dat op haar lijf terecht kwam.

Cindy die nog steeds op haar hurken zat glom van het zaad van haar broertje. Daar heb ik nooit wat van gemerkt! Dat je geil op mij was dan! Dit is zo fout dat ik er bloedgeil van wordt! Ik wil dat je mij met je lekkere lul neukt! Zei Cindy terwijl ze de hand van Max vastpakte en hem mee naar haar bed trok.

Max stond nu naast het bed van zijn zus en zag hoe zij op handen en voeten op het bed ging zitten. Max keek bewonderend naar het heerlijk strakke kontje dat ze zijn kant op stak. Cindy keek achterom en wiebelde uitnodigend met haar billen. Steek hem maar in mijn klein kutje! Max dacht dat hij droomde! Hij ging zijn heerlijke zus neuken! Max pakte zijn pik vast en keek naar het heerlijke kontje. Hij zag haar poepgaatje en zelfs dat zag er uitnodigend uit!

Voorzichtig plaatse hij zijn eikel tegen haar kutjegaatje daaronder en perste voorzichtig zijn eikel het strakke kutje in. Cindy kreunde zachtjes toen de lul van haar broer bij haar naar binnen gleed. Max kreunde ook van genot! Voor het eerst in zijn leven zag hij zijn pik in een kutje verdwijnen.

Langzaam en genietend neukte hij zijn grote zus. Beide kreunde elke keer dat zijn pik diep in haar stootte. Cindy was geiler dan ooit! Dit kon niet dit was verboden! Dit was incest en het gebeurde toch! Ze had zich door haar kleine broer laten chanteren en moest hem nu neuken! Wat was dat een geil makende gedachte! En Cindy kwam nu klaar van pure geiligheid! Ik neuk je zus! Steeds sneller nam hij zijn zus. Cindy voelde bij elke stoot haar orgasme aankomen. Steeds luider ging Cindy kreunen.

Hoe harder Cindy kreunde hoe harder Max ging stoten. Wild neukend kwamen broer en zus klaar.

zij trekt hem af betaling in natura